Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Sve uredu na pohvalama za Ozila i zasluzuje ih, ali vala besmisleno je izostavljati Girouda, Ramseya ili Flaminija. Mislim citava ekipa igra, nema vise onog stajanja kad se krene ja imam osjecaj da ovi Napolitanci kao da stoje jednostavno cim Arsenal igra bude prilika, ali najvazniji djelovi ekipe su Ramsey/Ozil/Flamini i Giroud. Bez svakog od njih bi igra Arsenala bila mnogo slabija, ne samo Ozila.
Mada Ozil izgleda fantasticno, usudio bih se reci bolje nego u Realu, ocigledno mu godi ova uloga glavnog igraca. Neko je spomenuo da je slabiji u jacim utakmicama, menscini da nije. Neko opet spomenu da je lijen, a on drugi ili treci u Arsenalu sa najvise pretrcanih kilometara, a i bez toga vidis kako pomaze odbrani.
Ramsey, ako kazemo da je ovo jedna od losijih utakmica ove sezone, ako se to uopste moze nazvati losom igrom ili davati takav pridjev sve je onda jasno. Jednostavno igra odlicno, i kakav ba Vidal ili Pogba, svaka njima cast, ali centralni vezni koji u 8 utakmica ima pet golova i tri asistencije je jednostavno bolji. Covjek treba biti realan, a realno je da je u ovom trenutku(jer ipak govorimo o trenutnoj igri) Ramsey pa mozda i centralni vezni koji je u najboljoj formi na svijetu.
Mada Ozil izgleda fantasticno, usudio bih se reci bolje nego u Realu, ocigledno mu godi ova uloga glavnog igraca. Neko je spomenuo da je slabiji u jacim utakmicama, menscini da nije. Neko opet spomenu da je lijen, a on drugi ili treci u Arsenalu sa najvise pretrcanih kilometara, a i bez toga vidis kako pomaze odbrani.
Ramsey, ako kazemo da je ovo jedna od losijih utakmica ove sezone, ako se to uopste moze nazvati losom igrom ili davati takav pridjev sve je onda jasno. Jednostavno igra odlicno, i kakav ba Vidal ili Pogba, svaka njima cast, ali centralni vezni koji u 8 utakmica ima pet golova i tri asistencije je jednostavno bolji. Covjek treba biti realan, a realno je da je u ovom trenutku(jer ipak govorimo o trenutnoj igri) Ramsey pa mozda i centralni vezni koji je u najboljoj formi na svijetu.
Celik!3,2,2.
- hule_barca
- Kontakt:
vi odavno guzite ,jbg nekad budete i guzeni(evo vec 8 godina ste guzeni)frankqqqqq je napisao/la:Naguzi se, dolazimo uskoroAggerYNWA je napisao/la:on i suarez kad vam dodju ima da derete guzovebega_afc je napisao/la:30 miliona za Draxlera u januaru, mali je nenormalno dobar.![]()
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."
- frankqqqqq
- Kontakt:
šta li ste onda vi zadnjih 8 godina kad smo mi guženi, ne možete hodat od tog a?
Ae stop. Da ne ode u pm sad sa scouserima.
Ahahahhaha, a ovo je ustvari onaj lik sto je piso " Kara ce te ih ". Jbte dan koga sam ja citiro.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
ne bih da @monolog ima posla pa zato necu da diskutujem ali samo vi uzivajte u svakoj pobjedi a trofeji ce doci ,gdje vam se zurifrankqqqqq je napisao/la:šta li ste onda vi zadnjih 8 godina kad smo mi guženi, ne možete hodat od tog a?

Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."
- frankqqqqq
- Kontakt:
Sa ovakvom igrom i ne sumnjam da će doći druže, ne brini ti ništa 

- HighburyHigh
- Kontakt:
Arsenal 561 passes completed (Napoli, 336). Mikel Arteta with the best ratio: 99% completion rate on 76 attempted passes.
Usuti ove kriticare Arteta uvijek izgleda. Prvo skocite pa onda recite hop.
Victoria Concordia Crescit.
- frankqqqqq
- Kontakt:
#wengerballArsenal Passing Acc vs Napoli:
Mertesacker 96%
Flamini 96%
Arteta 95%
Koscielny 94%
Özil 91%
Gibbs 90%
Sagna 90%
#TotalFootball
Expand

Napoli je noćas igrao bez napadača, Artetine razmjene pasova sa Perom i Kosom nije imao ko presjeći.HighburyHigh je napisao/la:Arsenal 561 passes completed (Napoli, 336). Mikel Arteta with the best ratio: 99% completion rate on 76 attempted passes.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zar je ko sumnjao u statistiku? Niko nikad nije sporio Artetinu statistiku vec korisnost te iste za nas tim.HighburyHigh je napisao/la:Arsenal 561 passes completed (Napoli, 336). Mikel Arteta with the best ratio: 99% completion rate on 76 attempted passes.
Celik!3,2,2.
Moram priznati da me iznenadio svojom igrom večeras, bez obzira na ove statističke podatke, odlično je odigrao. Svaka čast Mikele, samo tako nastavi.HighburyHigh je napisao/la:Arsenal 561 passes completed (Napoli, 336). Mikel Arteta with the best ratio: 99% completion rate on 76 attempted passes.
Klauzula za Draxlera je 45 mil.bega_afc je napisao/la:30 miliona za Draxlera u januaru, mali je nenormalno dobar.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
“Sagna! Sagna! Bacary Sagna! His dodgy hair but we don't care. Bacary Sagna!”
U prevodu,Sanja! Sanja! Bakreni Sanja! Ima pasju zurku,koga mrzi nek svira kurcu,.
“Good old Arsenal! We're proud to say that name! While we sing this song, we'll win the game!”
Uzivajte topnici,bar dok se moze
U prevodu,Sanja! Sanja! Bakreni Sanja! Ima pasju zurku,koga mrzi nek svira kurcu,.
“Good old Arsenal! We're proud to say that name! While we sing this song, we'll win the game!”
Uzivajte topnici,bar dok se moze

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I Ozilova je bila 80.Saurman je napisao/la:Klauzula za Draxlera je 45 mil.bega_afc je napisao/la:30 miliona za Draxlera u januaru, mali je nenormalno dobar.
Celik!3,2,2.
Ovo je samo moja zelja, al mislim da nije malo para i da je to neka realna cijena. A i ne mora se platit toliko ako Salke pristane na manje od klauzule.Saurman je napisao/la:Klauzula za Draxlera je 45 mil.bega_afc je napisao/la:30 miliona za Draxlera u januaru, mali je nenormalno dobar.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.