AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

edoox
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la edoox » 01 okt 2013, 22:43

Kad mislis da ne moze gore..e tu nastupi Mister Alegri! Svaka čast majstore..tvojom filozofijom postali smo trećerazredna ekipa. Zalosno..ne mozemo se nadigravati sa Ajaxom, Sampdorijom etc..

Mene stid!Idem se jorganom pokriti. Ono kao najtrofejniji na svijetu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Slika govori vise nego tisuću hiljada rijeći, po pitanju igre,taktike,trke :lol:
slika

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 01 okt 2013, 22:47

Goni u pm vise tog alegrija, pa stvarno cu pozeljeti da nas Juve zgazi samo da taj kloc dobije nogu. Pa on je najveci panj u cijeloj prici. Baloteli pa dokle vise, bemu mater i penal :oops: sramota.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 01 okt 2013, 22:57

Ne može onaj srećković da izgubi , otac ga ****. Kao da svi rade na tome da on ostane u Milanu. :twisted:
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 01 okt 2013, 22:57

Toliko jadno izgledamo da nam sudije dijele sadaku, bili mi je krivo što nam je svirao penal ( iako se ono komotno moze svirati bez dvojbe). Više je vrijeme da se neke stvari promijene. Možemo kritikovati igrace ali prvo što treba mijenjati u milanu je trener, naša igra nema nikakvog kocepta igramo kao klubovi iz ove naše premijer lige BH izbi nabi dodaj nedaj i sve ponovo ispocetka. Alegrijeva taktika je idemo se nadigravati. On pod hitno mora letjeti.
Nagradno pitanje: Ko je gori stoper Zapata ili Mexes?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 okt 2013, 23:08

Maltene identičan "penal" kao onaj od prije par dana koji je sviran na utakmici Elche-Real. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 01 okt 2013, 23:08

Ekipa je losa, trener je los, sve je lose, tu se svi slazemo. Ali kad dodje do sudijskih odluka onda moram reci da je bilo vrijeme da i nama nesto sudije sviraju nakon onih silnih kradja protiv Barcelone u par navrata da ih sad ne spominjem. A ako neko hoce mogu mu na pp poslat te klasicne kradje protiv Milana koje su se desile vise puta

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 01 okt 2013, 23:13

Saurman je napisao/la:Maltene identičan "penal" kao onaj od prije par dana koji je sviran na utakmici Elche-Real. :lol:
+1
Il Club più titolato al mondo!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 01 okt 2013, 23:14

crvenocrni je napisao/la:Ekipa je losa, trener je los, sve je lose, tu se svi slazemo. Ali kad dodje do sudijskih odluka onda moram reci da je bilo vrijeme da i nama nesto sudije sviraju nakon onih silnih kradja protiv Barcelone u par navrata da ih sad ne spominjem. A ako neko hoce mogu mu na pp poslat te klasicne kradje protiv Milana koje su se desile vise puta
sve je jasno, ali Milan se ne treba spuštati na barsin nivo, mi smo Milan trebamo gledati da svakoj ekipi utrpamo po 3 komada a ne hoce li nam se sudija smilovati i svirati penal ili ne. Tačno je da se ovakvi penali svirali protiv barse, kad se sjetim samo onog nestinog penala isti situacija potpuno. Ali bez obzira na to ja kao iskren navijać milana ne želim čekati da mi sudija svira penal kako bi isčupao bod nekom ajaxu.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 01 okt 2013, 23:18

Poklonjen penal al šta je tu je nećemo se žaliti. Opet gol iz prekida oj majko mila... Još jedna loša tekma u nizu ali bod je tu :roll:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 01 okt 2013, 23:21

Allegri: Pokušali smo sporom igrom doći do pobjede

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 01 okt 2013, 23:22

LegendKiller je napisao/la:
crvenocrni je napisao/la:Ekipa je losa, trener je los, sve je lose, tu se svi slazemo. Ali kad dodje do sudijskih odluka onda moram reci da je bilo vrijeme da i nama nesto sudije sviraju nakon onih silnih kradja protiv Barcelone u par navrata da ih sad ne spominjem. A ako neko hoce mogu mu na pp poslat te klasicne kradje protiv Milana koje su se desile vise puta
sve je jasno, ali Milan se ne treba spuštati na barsin nivo, mi smo Milan trebamo gledati da svakoj ekipi utrpamo po 3 komada a ne hoce li nam se sudija smilovati i svirati penal ili ne. Tačno je da se ovakvi penali svirali protiv barse, kad se sjetim samo onog nestinog penala isti situacija potpuno. Ali bez obzira na to ja kao iskren navijać milana ne želim čekati da mi sudija svira penal kako bi isčupao bod nekom ajaxu.
Druze moj Milan kakav je danas nemoze (po mom skromnom misljenju) dobit Sassuolo-a 3 razlike a kamoli neku bolju ekipu tako da nam sad treba sve sto moze da ide na nas mlin dok se situacija ne promjeni a to kako vidim nece se desiti jos dugo ;)

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 01 okt 2013, 23:22

O **** sebi mater kretensku, pa gori je od smajla **** im djecu

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 01 okt 2013, 23:24

muha milanez je napisao/la:Allegri: Pokušali smo sporom igrom doći do pobjede

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ili ti ga, '' balotelli je bio blizu postizanja gola, kada je pogodio precku''

ma nemoj, mi to nismo znali. koji retard mati draga :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 01 okt 2013, 23:24

Fakat ga nije stid :oops:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 okt 2013, 23:26

Dva su krivca u Milanu i dobro se zna koji su, ovako se sve lomi preko leđa Alergrija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 01 okt 2013, 23:26

GIGANT!!!Sprda se sa svetinjom..boli njega racku..pod hitno dovesti svjezu krv..pa makar i neiskusni Pippo. Ako nissta donjet će publicitet

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 01 okt 2013, 23:38

Saurman je napisao/la:Dva su krivca u Milanu i dobro se zna koji su, ovako se sve lomi preko leđa Alergrija.
Mora da se salis. Cinjenica da i oni imaju gresaka i da ne ulazu nesto u ekipu, ali brate dragi kad vidis igru Milana rekao bi da tu nema ni jednog igraca da valja a tu je glavni krivac Alegri.

Majko mila, protiv Ajaxa 30% posjed lopte, 4 šuta na gol i 1 korner. Jadno da jadnije ne moze biti. Sada je i Birsa na spisku povrijedjenih :roll:

Edit:
Allegri: Milan deserved to win

Grohotom se smijem :lol:

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 02 okt 2013, 01:40

Ma Milan je jedno smece smjesno je u isti post stavit njih i Barsu,ljudi koji mogu u 90 minuti godinama da postignu gol,ekipa staraca,ljudi veze sa vezom nemaju,igra 0 bodova da se oce raspast a na dobrom su putu,za vas su 3 gola misaona imenica,steta sto Ajax nije dobio da ispadne Milan

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 02 okt 2013, 01:59

Tako je.

Svaka utakmica gdje Mario Balotelli ne dobije penal je cista kradja i lakrdija.

Za sve ostalo tu je AC Penal
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 okt 2013, 02:38

Nijedne ti bidonu
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.