Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Maestro...

pogba je zadnji vezni, njega tu ne brojimo, Vidal je već u redu, sad ne znam jel u ovakvoj formi kao Ramsey, al je sveukupno bolji igračYucca je napisao/la:PIKE je napisao/la:navedi mi boljeg od njeg u ovom trenutkuAlcatraz je napisao/la: Maksim po diviziji
Pogba,Vidal
Ne moze ovaj Arsenal proci grupu, they said. 

- frankqqqqq
- Kontakt:
Eh kakve smo komentare pisali nakon prve utakmice, ja među prvim
, a kakvu igru pružamo. Dugo nisam uživao ovako u utakmicama i bio sigurniji u pobjedu, nevjerovatno šta samo JEDAN transfer može dati ovom klubu, koliko je samopouzdanja i kvaliteta naravno Arsenalu donio Njemački čarobnjak, Mesut Ozil. Čovjek je svakim dodirom klasu pokazivao, ne moram trošit riječi na njega doduše, svi znamo šta misle o njemu..
Samo dodati da je Ramsey opet odigrao fenomenalno, što nije ništa novo za njega, isto važi i za Flaminija i Girouda. I ostali su odigrali fenomenalnu utakmicu svi, samo eto, ove sam odlučio da izdvojim

Samo dodati da je Ramsey opet odigrao fenomenalno, što nije ništa novo za njega, isto važi i za Flaminija i Girouda. I ostali su odigrali fenomenalnu utakmicu svi, samo eto, ove sam odlučio da izdvojim

- Londonarsenal
- Kontakt:
Sczesny za mene najbolji. 

Giroudova igra ledjima prema golu je fantasticna,kako frajer spusta lopte
..Lik kad se zagradi niko mu nista ne moze.
Ja sam prvo poluvrijeme bio u transu,ona igra mi je djelovala tako mocno.ako ovako nastavimo jos malo sampionska prica ce poceti da se zavrti,to je neminovnost

Ja sam prvo poluvrijeme bio u transu,ona igra mi je djelovala tako mocno.ako ovako nastavimo jos malo sampionska prica ce poceti da se zavrti,to je neminovnost
SLOBODA NAVIJAČIMA
Kako igrate , svaka im dala . Tako lagano to izgleda .
Protiv koga sad igrate u Engleskoj ?
WBA.nerkolfc je napisao/la:Kako igrate , svaka im dala . Tako lagano to izgleda .
Rutinski, idemo dalje. Nedjelja, WBA, nova tri boda sa gostovanja. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Zaslužena pobjeda i što je najvažnije igra je perfektna zasad.Najslabiji pojedinac po meni je Rosicky imao je previše izgubljenih lopti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sagna je nepravedno zapostavljen sa pohvalama ovu tekmu,znaci covjek citavu tekmu drži sam desnu stranu i u napadu i u odbrani,imao par sjajnih centaršuteva,odlicnih prodora,stvarno sjajna utakmica francuza...
Zadnja izmjena: Orion87, dana/u 01 okt 2013, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Opasniji smo dok se Ozil kreće po krilu, kada je Jack ušao nekako smo bili bezidejni na neke momente, ali opet opasni, Ozil se poigrao sa Napolijem, Aaron mašina, Arteta i Flamini
a koliko smo hejta prije meča iznijeli ! Rosicky je od svih bio najslabiji, ali ne da je loš bio, nego smo igrali fenomenalno a on je bio ispod svog nivoa, jedino on.

Arsenal odigrao mnogo dobro, Wenger eksploatisao do krajnjih granica slabu defanzivu Zunige, na sredini nas Oezil i Ramsey unistili. Sredina Napolija totalno bezidejna, ostrica napada bez Pipite tupa.
Cestitke navijacima i simpatizerima Arsenala, nadam se da cemo vam vratiti na San Paolu.
Cestitke navijacima i simpatizerima Arsenala, nadam se da cemo vam vratiti na San Paolu.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Napoli prvi put pucao u okvir gola u 71. minuti.
Toliko.
Arsenal melje i melje. Moram priznati da sam očekivao više od Napolija (odigrah X na kladionici
), al' i da su igrali bolje ne bi mogli protiv ovakve mašinerije.
O Ramseyu sam sve rekao. Čovjek ubija iz drugog plana. Drago mi je što je Oezil zabio gol. Igra Meša k'o lud.
Baš mu odgovara Arsenal, a vala ni Arsenal nije mogao dovesti boljeg od Oezila. 
Toliko.

Arsenal melje i melje. Moram priznati da sam očekivao više od Napolija (odigrah X na kladionici

O Ramseyu sam sve rekao. Čovjek ubija iz drugog plana. Drago mi je što je Oezil zabio gol. Igra Meša k'o lud.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Odlicna igra, sreca za Italijane sto Arsenal nije nastavio sa napadima, petarda bi pala al je ipak to zavrseno rutinski.
Lagano je mogao biti jos jedan gol al sve u svemu odlicno
COYG !!
Lagano je mogao biti jos jedan gol al sve u svemu odlicno

COYG !!
- AaronRamsey
- Kontakt:

Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Aaron Ramsey najbolji igrac svijeta trenutno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ja kako god pogledam ovaj vaš raspored,on uopšte ne izgleda teško.
WBA,Norwich,Crystal Palace.
Tek onda Liverpool kući i United u gostima.Onda opet par "lahkih" utakmica do Citya.
Nevjerovatno djeluje Arsenal,gol Ozila je umjetnost.
WBA,Norwich,Crystal Palace.
Tek onda Liverpool kući i United u gostima.Onda opet par "lahkih" utakmica do Citya.
Nevjerovatno djeluje Arsenal,gol Ozila je umjetnost.
You'll never walk alone.
Nema laganih u Premiershipu . Al' oni kako igraju i mi kako igramo , nebi se trebali ni malo bojati za tu tekmu . Mislim razlika je svemirska .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.