Nerko_Juventino je napisao/la:Jarane ti stvarno smori. Zar je toliko dosadno na Unitedovoj temi pa si doso laprdat ovdje? Ohani malo.

I posto pretpostavljam da si dosta mlad onda sigurno ne znas i ne sjecas se sta vam Alex radi na pola Old Trafforda. Ovo se zovu ćevapi,pasenje trave i ne znam ni ja kako više.
Sigurno ne znas ni to da je od ove utakmice Manchester poceo znacit nesto na fudbalskoj mapi,to su potvrdili i igraci Uniteda u magazinu LP-a od prije nekoliko godina, upravo Giggs je govorio kako je Juve najveci tim bio u Evropi i kolko im je bilo drago da su ih uspjeli pobijedit. Tako da tvoje tvrdnje da je Manchester veci klub i uspjesniji od Juventusa, su stvarno smijesne. Pa vi ste tek prosle sezone stigli L'pool po titulama,znaci polahko, niste ni u engleskoj prvi i najuspjesniji, a ti bi da ste najveci na svijetu. Ne ide to tako.
Mislim da si sve rekao u ovoj recenici.

Kakve mape? Jesi li to ti crtao te mape?

Ocito da jesi, jer da gledas prave mape, onda bi znao kad je United bio prvak Evrope prvi put, a kad Juve. Ja kao djecacic to znam, a jedan stari i veliki poznavalac fudbala je to previdio.
Ja Juventusu nista ne oduzimam iz njihove historije, ali nije o tome rijec.
Tema je bila Juve OVE SEZONE, ali onda je jedan podigao dva prsta i javio se da nesto kaze, pa se ugrizao za jezik.

Nemoj molim te da ti pocnem pisati kolika je Juve sila. Bolje je za sviju.

Pozdrav jarane!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.