Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Trasimaco
Kontakt:

Re: FC Juventus Torino

Post Postao/la Trasimaco » 26 dec 2009, 17:33

JuveSissoko je napisao/la:penal Platinia,uz tragediju,Ajax na penale,vidim na sta ides,da poredis ove dvije utakmice sa vase dvije,pa pogledaj finale 96 pa poredi sa 99 ,mislim smijesno je :)
Vidis na sta idem? Sad, nadam se, vidis kako izgleda kad si suprotstavljen glupim misljenjima. Meni se to desava svakodnevno. Zato nemoj vise pisati nebuloze. ;) Odakle nekome pravo da oduzima uspjeh jednom timu koje je bio najbolji u sezonama kad je osvajao trofeje? Je li to United i Juventus nisu zasluzili da budu prvaci tih sezona?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 dec 2009, 17:40

Trasimaco je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:penal Platinia,uz tragediju,Ajax na penale,vidim na sta ides,da poredis ove dvije utakmice sa vase dvije,pa pogledaj finale 96 pa poredi sa 99 ,mislim smijesno je :)
Vidis na sta idem? Sad, nadam se, vidis kako izgleda kad si suprotstavljen glupim misljenjima. Meni se to desava svakodnevno. Zato nemoj vise pisati nebuloze. ;) Odakle nekome pravo da oduzima uspjeh jednom timu koje je bio najbolji u sezonama kad je osvajao trofeje? Je li to United i Juventus nisu zasluzili da budu prvaci tih sezona?

dobro ja pisem nebuloze , Juventus je najgori tim Lige Prvaka u istoriji sa 7 finala,
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 26 dec 2009, 18:04

Dobro trži Juve neki klinac 17.godina iz švedske vam možda dolazi ;) ,ide te vi u napad ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 26 dec 2009, 18:12

JuveSissoko je napisao/la:dobro ja pisem nebuloze , Juventus je najgori tim Lige Prvaka u istoriji sa 7 finala,
Je li ti citas uopste sta ja pisem i sta te pitam?

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 dec 2009, 19:33

Trasimaco je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:dobro ja pisem nebuloze , Juventus je najgori tim Lige Prvaka u istoriji sa 7 finala,

Citam ba,nego ovom recenicom proslom sam zavrsio raspravu,pobijednik si hajd zdravo ti i Gigssovi slalomi
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 26 dec 2009, 20:03

iskreno ko da ce neko pamtiti za 20 godina kako je to Manchester pobjedio Chelsea.. mozda ce znati da je Terry promasio penal za pobjedu jer ipak to je njima historijska utakmica, ali sumnjam da ce mnogo njih znati da se okliznuo prilikom sutanja.. :roll:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 26 dec 2009, 20:05

Carlos Garcia se zove taj mali.. 700.000 , valjda ce se isplatiti.. :roll:

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 26 dec 2009, 23:58

Scolari glatko odbio klupu Stare dama
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 27 dec 2009, 00:11

:roll:

gdje je bila ponuda?? fino procitajte sve sto kazu Blanc i Secco.. i stalno to govore , samo sto glupe novine i glupi portali gadjaju se preglupim spekulacijama.. ljudi fino kazu u vise navrata 'Vjerujemo Ferrari i ostat ce do kraja godine na klupi'.. i tacka.. ako su to rekli onda nece ici za tamo nekakvi Scolarijem.. :roll:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 dec 2009, 00:15

Patkice, mislim, nije nekakav, to moraš priznati. Scolari je veliko trenersko ime, vjeruj mi, jer da nije nebi zarađivao 15-16 miliona, i bio najplaćeniji trener na svijetu ;)

Mislim da Juventusu treba jača ruka, Ciro moze da bude asistent i da ući...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 27 dec 2009, 00:21

ma znam da nije i znam da je dobar trener, ali cinjenica da nama Ciro ostaje do kraja.. meni je zao iz par razloga.. izgubio je svoju cast kod dosta bianconera i sve sto je uradio kao igrac kod vecine je to nestalo ( kod mene ne ), igraci se bune kako hoce ( npr. Melo prije par dana ) da je to uradio u vrijeme velikog Luciana Moggia fino bi on 3 mjeseca bez plate i imao bi besplatnu kartu za tribine.. da ovako tim igra pod Moggijevom palicom vec bi odavno svima plate bili na minimali pa bi ginuli na terenu da osvoje sva tri boda, a ne setati se kao onaj maneken Diego.. :roll:

qme on je otisao u zlj klasu za pare.. istina da ce dobro zaraditi, ali to nije vise fudbal.. nije to to.. :)

kad bi dosli Prandeli ili Gasperini sve bi bilo dobro.. ovako tesko da moze ista..

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 27 dec 2009, 13:27

Trasimaco je napisao/la:
Jarane ti stvarno smori. Zar je toliko dosadno na Unitedovoj temi pa si doso laprdat ovdje? Ohani malo. ;) I posto pretpostavljam da si dosta mlad onda sigurno ne znas i ne sjecas se sta vam Alex radi na pola Old Trafforda. Ovo se zovu ćevapi,pasenje trave i ne znam ni ja kako više.
[youtube][/youtube]

Sigurno ne znas ni to da je od ove utakmice Manchester poceo znacit nesto na fudbalskoj mapi,to su potvrdili i igraci Uniteda u magazinu LP-a od prije nekoliko godina, upravo Giggs je govorio kako je Juve najveci tim bio u Evropi i kolko im je bilo drago da su ih uspjeli pobijedit. Tako da tvoje tvrdnje da je Manchester veci klub i uspjesniji od Juventusa, su stvarno smijesne. Pa vi ste tek prosle sezone stigli L'pool po titulama,znaci polahko, niste ni u engleskoj prvi i najuspjesniji, a ti bi da ste najveci na svijetu. Ne ide to tako.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 dec 2009, 18:14

daffy je napisao/la::roll:

gdje je bila ponuda?? fino procitajte sve sto kazu Blanc i Secco.. i stalno to govore , samo sto glupe novine i glupi portali gadjaju se preglupim spekulacijama.. ljudi fino kazu u vise navrata 'Vjerujemo Ferrari i ostat ce do kraja godine na klupi'.. i tacka.. ako su to rekli onda nece ici za tamo nekakvi Scolarijem.. :roll:
Halloo moraju to govoriti, kad nemaju adekvatnu zamjenu sada. Sta ce sad, sutnuti Cira i masi usima.?? To su vec jednom uradili ( Ranieri) pa smo sad gdje smo.

Cisto sumnjam da nista ne rade po tom pitanju, jer znaju koliko ih navijaci vole. Ako nadju alternativu za njega, i to dobru, Ciro odma leti. Jedino kao sto rekoh, ako ne misle da se bore za EP sledece sezone, sto im i te kako ne ide u prilog. Dosta su stvari vec upskali.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

vajza_fcbm
Kontakt:

Post Postao/la vajza_fcbm » 27 dec 2009, 18:17

ma pokazali smo im kako se igra , ej na svom stadionu primiti 4 gola :D 8-) daj nemaju sta traziti u euro ligi , u seriji a najvise 3.
Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 27 dec 2009, 18:30

sumnjam da ce mjenjati Ciru do kraja.. nema sanse da je bila ponuda jer Juventus nije klub da radi iza ledja nesto.. da hoce novog trenera otpustili bi Ferraru i onda bi dobili 1000 ponuda od raznih trenera.. pa ko to jos ne zeli da trenira najveci Italijanski klub i ko to ne bi volio da je u drustvu jednog Alessandra Del Piera ili Buffona? takav se jos nije rodio..

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 dec 2009, 18:43

Cisto sumnjam daffy. Problem je u tome, sto nema trenera ali bas trenera na trzistu, koji su slobodni. Svaki malo jaci trener je pod ugovorom, i tesko da ce, iako bi mozda sam trener htio, da ga klub pusti ako ima ugovor. Hiddink je jedini od ovih vecih, Zacceroni je isto pomenut par puta, ali to nista nije sigurno. Samo price. A da su Ciri sanse minimalne da ostene do juna, govori i cinjenica da je isto Uprava podjeljenog misljenje oko njegovog ostanka.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 27 dec 2009, 18:56

Secco i Blanc mu daju puno podrsku.. isto tako i Bettega koji je dosao neki dan..

kakav Zekeroni **** ih on.. fuj.. ni Hiddink ne bi nista puno napravio sa ovakvom odbranom.. :roll:

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 27 dec 2009, 20:59

Nerko_Juventino je napisao/la:Jarane ti stvarno smori. Zar je toliko dosadno na Unitedovoj temi pa si doso laprdat ovdje? Ohani malo. ;) I posto pretpostavljam da si dosta mlad onda sigurno ne znas i ne sjecas se sta vam Alex radi na pola Old Trafforda. Ovo se zovu ćevapi,pasenje trave i ne znam ni ja kako više.

Sigurno ne znas ni to da je od ove utakmice Manchester poceo znacit nesto na fudbalskoj mapi,to su potvrdili i igraci Uniteda u magazinu LP-a od prije nekoliko godina, upravo Giggs je govorio kako je Juve najveci tim bio u Evropi i kolko im je bilo drago da su ih uspjeli pobijedit. Tako da tvoje tvrdnje da je Manchester veci klub i uspjesniji od Juventusa, su stvarno smijesne. Pa vi ste tek prosle sezone stigli L'pool po titulama,znaci polahko, niste ni u engleskoj prvi i najuspjesniji, a ti bi da ste najveci na svijetu. Ne ide to tako.
Mislim da si sve rekao u ovoj recenici. :roll: Kakve mape? Jesi li to ti crtao te mape? :lol: Ocito da jesi, jer da gledas prave mape, onda bi znao kad je United bio prvak Evrope prvi put, a kad Juve. Ja kao djecacic to znam, a jedan stari i veliki poznavalac fudbala je to previdio. :lol:
Ja Juventusu nista ne oduzimam iz njihove historije, ali nije o tome rijec.
Tema je bila Juve OVE SEZONE, ali onda je jedan podigao dva prsta i javio se da nesto kaze, pa se ugrizao za jezik. :lol: Nemoj molim te da ti pocnem pisati kolika je Juve sila. Bolje je za sviju. ;) Pozdrav jarane!

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 28 dec 2009, 11:29

Trasimaco je napisao/la:
Nerko_Juventino je napisao/la:Jarane ti stvarno smori. Zar je toliko dosadno na Unitedovoj temi pa si doso laprdat ovdje? Ohani malo. ;) I posto pretpostavljam da si dosta mlad onda sigurno ne znas i ne sjecas se sta vam Alex radi na pola Old Trafforda. Ovo se zovu ćevapi,pasenje trave i ne znam ni ja kako više.

Mislim da si sve rekao u ovoj recenici. :roll: Kakve mape? Jesi li to ti crtao te mape? :lol: Ocito da jesi, jer da gledas prave mape, onda bi znao kad je United bio prvak Evrope prvi put, a kad Juve. Ja kao djecacic to znam, a jedan stari i veliki poznavalac fudbala je to previdio. :lol:
Ja Juventusu nista ne oduzimam iz njihove historije, ali nije o tome rijec.
Tema je bila Juve OVE SEZONE, ali onda je jedan podigao dva prsta i javio se da nesto kaze, pa se ugrizao za jezik. :lol: Nemoj molim te da ti pocnem pisati kolika je Juve sila. Bolje je za sviju. ;) Pozdrav jarane!
Savrseno ja znam kad je Manchester osvojio prvi trofej,sto moras shvatat sve bukvalno? Ja sam mislio na taj period, pocetak 90-ih, kad je Manchester bio 12,13 na tabeli,nije ih bilo nigdje od tog cuvenog finala na Wembley-u 1967/68. Pocetak 90-ih je u znaku Ajaxa i 2 ital. kluba Juventusa i Milana.
Ne bih ja da se dalje raspravljamo zato sto postujem Manchester United,oni su institucija kao mi u Italiji. Malo mi je zasmetalo sto si reko da ste veci i uspjesniji klub pa zato sve ovo. Ako si mislio na ovu sezonu, pa ti mislis da mi ne znamo da je Juve u velikoj krizi i da jos ne moze doc sebi od onog izbacivanja u Serie B? Do sad se liga morala osvojit barem jednom,al nesposobni ljudi su u i oko Juvea. Ja bih za njih gino i da su 4-oj ligi,al pitanje je kako bi se ti i tebi slicni ponasali u ovoj situaciji,posto bi njih dosta odmah pocelo navijat za npr. Real M , zbog Ronalda - istog razloga zbog koga su u pocetku zavoljeli Manchester.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 28 dec 2009, 14:05

daffy je napisao/la:Secco i Blanc mu daju puno podrsku.. isto tako i Bettega koji je dosao neki dan..

kakav Zekeroni **** ih on.. fuj.. ni Hiddink ne bi nista puno napravio sa ovakvom odbranom.. :roll:

Joj i tebe, ti samo po svom pa kud puklo da puklo.

NIje Secco i Blanc samo Uprava. FIno ti kazem da je Uprava podijeljenje oko Cirinog ostajanja, i to mora da se broji nesto. Pa nije aparhed, pa da samo njih dvojica odlucuju.

Za Zacceronnija i Hiddinka sam samo rekao da su moguci kandidati nista drugo.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.