FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 01 okt 2013, 00:31

DrzavaTuzla je napisao/la:mane se repa za dobrog trenera, karic radi za 800km.
Zato su i rezultati za 800 km, smijesna prica, nema se para....pa ko onda placa sav ovaj luksuz sto im Azmir obezbjedjuje ako se nema....imaju bolje uslove od vecine sportskih ekipa u BiH
🔴⚫️

Minimum
Kontakt:

Post Postao/la Minimum » 01 okt 2013, 06:57

Treba Samira i Soka staviti za trenere.To su naši naj uspješniji treneri zadnji 30 godina.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 okt 2013, 08:51

Sok je zakon.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 01 okt 2013, 11:55

sloboda72 je napisao/la:Pozdrav forumašima a posebo navijačima slobode. Pridružujem se Inicijativi vezano za trenera. Mislim da će mu navijači u narednim utakmicama na Tušnju "praviti sve više problema". Jasno ja da od PL nema ništa ali treba raditi sa mlađim igračima pretežno Slobodinom djecom i vratiti im vjeru u Slobodu. Ako PL nije cilj(nažalost), ko nam može zabraniti da igramo lijep i lepršav fudbal, onaj koji razumije svaki navijač. Sloboda ima puno kvalitetnih trenera iz svojih redova koji su u stanju to postići. Predlažem rukovodstvu Nusreta Muslimovića koji je trenutno bez angažmana.

Mislim da je Muslimovic smjnejen sa klupe bratstva bas radi te licence koje ne posjeduje,sad ne vidim zasto bi trazili Muslimovica bez licence kad imaju jednog Karica koji je vodio utamicu iz zita protiv goska

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 01 okt 2013, 13:25

Bratstvo81 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:Pozdrav forumašima a posebo navijačima slobode. Pridružujem se Inicijativi vezano za trenera. Mislim da će mu navijači u narednim utakmicama na Tušnju "praviti sve više problema". Jasno ja da od PL nema ništa ali treba raditi sa mlađim igračima pretežno Slobodinom djecom i vratiti im vjeru u Slobodu. Ako PL nije cilj(nažalost), ko nam može zabraniti da igramo lijep i lepršav fudbal, onaj koji razumije svaki navijač. Sloboda ima puno kvalitetnih trenera iz svojih redova koji su u stanju to postići. Predlažem rukovodstvu Nusreta Muslimovića koji je trenutno bez angažmana.

Mislim da je Muslimovic smjnejen sa klupe bratstva bas radi te licence koje ne posjeduje,sad ne vidim zasto bi trazili Muslimovica bez licence kad imaju jednog Karica koji je vodio utamicu iz zita protiv goska
Nije smijenjen zbog licence i mislim da ce ubrzo to Nusret zavrsiti posto je vec bio na tim seminarima... sve u svemu smatram da ako biste vec mijenjali trenera da bi napravili pravu stvar sa Muslimovicem , momak koji zna "naspanovati " ekipu a ne treba ni zaboraviti da je i u igrackoj karijeri u slobodi ostavio dobar utisak .... ;)
... a penal protiv lirsa.. 8-) ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 okt 2013, 14:05

Svi pricaju o novom treneru a Smajl je jos uvijek trener prve ekipe. De da on dobije otkaz pa cemo onda o novim imenima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 01 okt 2013, 14:25

ultrasstyle_tz je napisao/la:Buco je tanak, to bi bio Smajl br 2..kad je vodio Slobodu nit autoriteta nit kojeg qrca, drugi mu birali igrace i pocetni sastav...Karic je sigurno autoritet, ali ne znam kakvo znanje posjeduje, jos se nigdje nije dokazao..Sok je zicer, on bi jedni sa ovom ekipom od nekud bod donio..
kako Kakanj zna izabrat trenera majku mu, oba trenera su im odlicna i Milomir Odovic (jel im od sad trener il sam zaje.o sta) i Kemal Hafizovic. Znaju i igrace izabrati jbt Duri 35 godina a mogao bi i sad Slobodi valjat, Oma i Efendic/brckalic nek trce i udaraju a Duro i jos neki da grade igru. Sa 35 god je korisniji u tom segmentu nego nas citav vezni red skupa.
Memisevica u strucni stab vratit kao trenera, nema boljeg trenera od njega i Smajla eto kao kondicinog ako vec mora ostati. Kolika god mazga bio igraci su malo je rec spremni :D
Buco u Bambiju rastura s djecom....ah kako ces biti autoritet kad je do jucer igrao s njima....ja bi prva rekla sta ti hoces :mrgreen: ...a i tek je bio zavrsio ne mozes odmah prestati igrati i biti Guardiola...treba malo iskustva da se prodje sve...a po meni i ja sam da se mjenja trener SOK je dobar samo mutan dosta a sad kad bi dosao nebi mogao biti mutan tu je AZEMIR :mrgreen: :mrgreen:

GOKU
Kontakt:

Post Postao/la GOKU » 01 okt 2013, 15:28

• TREBALO BI OTIĆ NA TUŠANJ POSTAVITI PAROLU SMAJLE ODLAZI SA KLUPE SLOBODE
[/color

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 01 okt 2013, 16:11

I potpisat se: GOKU sa ss foruma. :D
075

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 01 okt 2013, 16:19

Kad bi kakav novinar otiso da uzme izjavu od Azmira, i da vidimo sta on misli o igri, i koliko to jos Smajl kredita ima, ako mu ga je zao nek mu da drugo sta da radi, novi trener cisto treba da bi igracima vratio samopouzdanje i radi publike. Jer sad jos ide hladno vrijeme i kisa, haj po suncu su ljudi i dolazili i gledali onu patnju, al sad kad znaju da je Smajl na klupi i da se nista nemijenja, mogla bi posjeta pasti na jedno 600, 700 po hladnom vremenu i losu igru.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 01 okt 2013, 19:15

Iz provjerenih izvora vam kazem, nece Karic dobiti otkaz, on je zasticen ko polarni medvjed... ;)

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 01 okt 2013, 20:06

A ja iz provjerenih izvora kazem da ce dobit otkaz nakon prvog kiksa kod kuce.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 01 okt 2013, 20:33

FKR_ajla_TZ je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:Buco je tanak, to bi bio Smajl br 2..kad je vodio Slobodu nit autoriteta nit kojeg qrca, drugi mu birali igrace i pocetni sastav...Karic je sigurno autoritet, ali ne znam kakvo znanje posjeduje, jos se nigdje nije dokazao..Sok je zicer, on bi jedni sa ovom ekipom od nekud bod donio..
kako Kakanj zna izabrat trenera majku mu, oba trenera su im odlicna i Milomir Odovic (jel im od sad trener il sam zaje.o sta) i Kemal Hafizovic. Znaju i igrace izabrati jbt Duri 35 godina a mogao bi i sad Slobodi valjat, Oma i Efendic/brckalic nek trce i udaraju a Duro i jos neki da grade igru. Sa 35 god je korisniji u tom segmentu nego nas citav vezni red skupa.
Memisevica u strucni stab vratit kao trenera, nema boljeg trenera od njega i Smajla eto kao kondicinog ako vec mora ostati. Kolika god mazga bio igraci su malo je rec spremni :D
Buco u Bambiju rastura s djecom....ah kako ces biti autoritet kad je do jucer igrao s njima....ja bi prva rekla sta ti hoces :mrgreen: ...a i tek je bio zavrsio ne mozes odmah prestati igrati i biti Guardiola...treba malo iskustva da se prodje sve...a po meni i ja sam da se mjenja trener SOK je dobar samo mutan dosta a sad kad bi dosao nebi mogao biti mutan tu je AZEMIR :mrgreen: :mrgreen:
Sve 5.... de mi samo reci kakvog je to iskustva Guardiola imo kad je preso u Barcalonu, ili Murinjo kad je sa Portom osvojio Ligu prvaka........ mislim da ti to nema nikakve veze........ Recimo u Zvijezdi ti je sad trener koji je treniro djecu do sad, i ima godina ko neki igraci a digo je ekipu posle 4 poraza..... treba mladjima davat sansu....

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 01 okt 2013, 20:40

Provjeravajte vi šta god hoćete,Jedinstvo se pojačava sa Nadarevićem,Šarbinijem,a miiii?

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 01 okt 2013, 21:22

Jasno je sad da je Jedinstvo najozbiljnije ove godine uz neku tricu sa strane i max bodove kuci to je to Bihac ide u PL.

Za nas jos jedna sezona za zaborav ,sa Smajilom tesko da cemo ikako ostati u utrci za 1 mjesto a kamoli prestici biscane.

Dok se na sastavi ekipa koja bi bez problema zavrsila u top 8 PL nema nama od ulaska nista ili dok se prije sezone ne kupi 4,5 gostovanja.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 01 okt 2013, 21:40

Ej moj Azmire i Karicu...... nek im biscani pokazu kako se vodi klub! doveli Nadarevica, Sarbinija, Gosk dovede Malcica i Bosnjaka a koga mi dovedemo? seljakluk se uvuko u klub vise nego ikad! idem na utakmice zadnjih 14 godina konstantno al vjerovatno je dosao red da malo odmorim kako i 90% posto moje generacije, dosta sam zivaca pogubio! ako ovako nastave iducu polusezonu nek budu zadovoljni sa 300 ljudi na Tusnju! fuj sta rade od kluba
Sloboda Tuzla

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 okt 2013, 21:57

U neku ruku i meni je dokurcilo da gledam FK Slobodu kao autsajdera. Treba da slusam Smajla kako na kraju prvenstva izjavljuje kako smo osigurali opstanak. Nije mi do 5KM koje cu dati, al' yebeno je gledati nemoc Slobode u ovoj posranoj ligi. U subotu cu vjerovatno doci, dati za ulaznicu (sadaka) i otici kuci da ne yebem svoje zivce.
Sta da se radi? Vjerovatno sam Azmir ne moze nista. U Bihacu dok je bio SDP sve je bilo helac, a eto sada su tamo zeleni i rade sebi itekakvu promociju pomocu guranja Jedinstva. Nevjerovatno kakav smo mi nesposoban i posran grad. Sta cekamo? Da nam neko pomogne? Ko? Mozda Jasmin Imamovic ili Nada Mladina ili Mirnes Ajanovic, mozda Aid Berbic ili Ilija Jurisic, Zlatko Lagumdzija ili mozda onaj mutavi Sead Causevic... Ko?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 okt 2013, 22:15

upravo, koliku podrsku lokalne zajednice imaju rivali mi se dobro i drzimo..pa Gracanica daje vise para za svoj klub nego Tuzla i to znacajno, o Jedinstvu i Bihacu da ne govorim itd itd..a nasi hajd sto ne pomazu vec i odmazu na svakom koraku...Svevisnji Jasmin nece ni da primi cojka a kamo li da pomogne.

a inace dje god je SDP tu je kolaps i tako je vec godinama, izgleda da je samo Selim bio donekle izuzetak
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 01 okt 2013, 22:16

Dečki, znate i sami kako je kod nas bilo zadnjih godina. Ali samo ljudi krali i jbq.
Kod vas je došao čovjek kojem svaka čast, taj vam neće krasti sigurno, ali nekako opet imate neki problem, otjerajte trenera vi, napravite kakav sastanak sa Azmirom popričajte, jer i on sigurno želi sve najbolje Slobodi, kao i vi. Probajte nešto. I sretno vam. Ovo ne pišem da vam izvučem živce, da se svadjamo, već pišem normalan komentar.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 01 okt 2013, 22:29

Sto se tice igraca tu mozemo samo Smajla krivti, on je biro a Azmir samo dogovaro finansijski dio. Samo preglupi Smajl je mogao dovesti ovakve igrace, hej imas otvoren da biras sebi tim i sastavis tim bez pravog veznog igraca, i pritom otjero Trumica koji je Xavi za ove nase sto sad igraju. I sto je najgore trebalo je prvenstvo da pocne i onda ovaj glupa skonta da je dovodio pogresne i preplacene, pa onda dijeli otkaze, sad samo jednog napadaca imamo. Azmiru zamjerka samo sto drzi ovog konja na klupi, a ostalo sve pohvale. Ma vala treba izvizdat pubilka ocajnu igru pa cak i ako pobijede gutavo ,i jasno trazit ostavku Smajla. Jest da drugi trener vjerovatno cuda nece pravit, al ako bude kakv kvalitetan barem ce znati ko bi mu valjo da ostane i sta ce mu trebati od pojacanja, ostalo sve mahanje

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.