U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
sanjin lelic je igrac 1860, ovo je prvi put da su to ispravno napisali, dosad su uvjek pisali da igra za bayern.
dzenis hadzic("freiburg"), ovaj mi je interesantan jer ga nema u ekipama freiburga. bio je na onom kampu u minhenu. to mi je onako sumnjivo. isto tako u austriji je sigruno mogao naci bolje igrace od ovog iz grodiga, jer njegova ekipa se takmici u seoskoj ligi a ne u ligi akademija koja je dosta jaka. u austriji svi igraci koji su imalo talentovani zavrse u jednoj od akademija.
dzenis hadzic("freiburg"), ovaj mi je interesantan jer ga nema u ekipama freiburga. bio je na onom kampu u minhenu. to mi je onako sumnjivo. isto tako u austriji je sigruno mogao naci bolje igrace od ovog iz grodiga, jer njegova ekipa se takmici u seoskoj ligi a ne u ligi akademija koja je dosta jaka. u austriji svi igraci koji su imalo talentovani zavrse u jednoj od akademija.
-
- Kontakt:
Pa ove mladje kategorije su uvijek bile štele i tako ce i ostati,toliki kampovi u njemackoj i svedskoj a on pozove ovu djecu po BH.Zar su ta djeca toliko bolja od tih djecaka iz dijaspore?!! 

MrMuscle je napisao/la:Za onog sto pise za Zeljine kadete...
Pa upravo igrac Zelje je i najbolji igrac ovih kadeta..... Amer Gojak najveci talenat Zelje od Dzeke... Momak igra veznog igraca a trpa kao da je napadac i asistira.... Dugo se ovakav igrac nije pojavio... Doduse i Armin Hodzic je trpao al' on je napadac i to je njegov posao, a Gojakov posao to nije, al' opet dosad je dao mnogo golova u PL kadeta....
Jedini igrac koji je sa njim rame uz rame od ovih na spisku je Lelic igrac Bayerna, samo ne znam sto mu pise Munchen 1860.... A da nije trolanje ili cisti subjektivizam, to mi je i potvrdio jedan od ovih pozvanih kadeta, Vedad Gljiva, koji kaze da protiv boljeg igraca od Gojaka nije igrao ili protiv Lelica na treninzima repke...
A i ovi ostali iz Zelje su dobri, msm na ove pozvane.... I zasluzeno su tu.... Pogotovo Hadziahmetovic.... Koji je poslije Gojaka najbolji igrac kadetske lige.... I nemojte se iznenaditi ako svih 4 ili 5 momaka koliko ih je pozvano budu u prvih 11...
Za onog sto se cudi za Carpi..... To je klub iz Serie B, nikako ne neki losi, cak stavise prvi tim CArpia sad zasad je solidan... Na sredini su tabela a imaju i tekmu manje sa najgorom ekipom te lige Padovom...
Sto se tice spiska, ima ovdje fula, i sigurno da postoji jos para igraca koji su trebali dobiti poziv, pogotovo ovi iz jacih klubova, al' koji nisu dobili zbog par menadjerskih igraca, al' to nije sigurno nista novo, pa me to toliko i ne iznenadjuje, i sasvim mi je to normalno....
Ja se kao cudim, a ti opisujes klub kao da se radi o mladim narastajima Barcelone ... Znaci, igra za klub koji tavori izmedju druge i trece tal. lige ... Klub bez ambicija za kojeg mozda nije culo barem milijon Talijana ... Jos jednom ponavljam. Gdje ga samo nadjose ....
samson je napisao/la:MrMuscle je napisao/la:Za onog sto pise za Zeljine kadete...
Pa upravo igrac Zelje je i najbolji igrac ovih kadeta..... Amer Gojak najveci talenat Zelje od Dzeke... Momak igra veznog igraca a trpa kao da je napadac i asistira.... Dugo se ovakav igrac nije pojavio... Doduse i Armin Hodzic je trpao al' on je napadac i to je njegov posao, a Gojakov posao to nije, al' opet dosad je dao mnogo golova u PL kadeta....
Jedini igrac koji je sa njim rame uz rame od ovih na spisku je Lelic igrac Bayerna, samo ne znam sto mu pise Munchen 1860.... A da nije trolanje ili cisti subjektivizam, to mi je i potvrdio jedan od ovih pozvanih kadeta, Vedad Gljiva, koji kaze da protiv boljeg igraca od Gojaka nije igrao ili protiv Lelica na treninzima repke...
A i ovi ostali iz Zelje su dobri, msm na ove pozvane.... I zasluzeno su tu.... Pogotovo Hadziahmetovic.... Koji je poslije Gojaka najbolji igrac kadetske lige.... I nemojte se iznenaditi ako svih 4 ili 5 momaka koliko ih je pozvano budu u prvih 11
Za onog sto se cudi za Carpi..... To je klub iz Serie B, nikako ne neki losi, cak stavise prvi tim CArpia sad zasad je solidan... Na sredini su tabela a imaju i tekmu manje sa najgorom ekipom te lige Padovom...
Sto se tice spiska, ima ovdje fula, i sigurno da postoji jos para igraca koji su trebali dobiti poziv, pogotovo ovi iz jacih klubova, al' koji nisu dobili zbog par menadjerskih igraca, al' to nije sigurno nista novo, pa me to toliko i ne iznenadjuje, i sasvim mi je to normalno....
Ja se kao cudim, a ti opisujes klub kao da se radi o mladim narastajima Barcelone ... Znaci, igra za klub koji tavori izmedju druge i trece tal. lige ... Klub bez ambicija za kojeg mozda nije culo barem milijon Talijana ... Jos jednom ponavljam. Gdje ga samo nadjose ....
a jeste smijesni ,kakav kapri i folovi ,pareeeee se dale Sakibu i daju se Toniju i to je tooo !!!!!hahahaah
-
- Kontakt:
Morat cu se na tebe nadovezat i malo izanalizirati ovaj spisak.
I ja sam pogledo izvjestaje sa zadnjih nekoliko utakmica U15-U17,taj Dzenis Hadzic u zivotu nije vidio Freiburga. I to je sramotno, da na spisku pise klubove igraca u kojima se oni uopste ne nalaze.
Isto ko i za Lelica, vise od godinu pise da je igrac Bayerna,a on nije primirisao Bayernu.Sta vise,ne moze ni u Münchenu 1860 da primirise,toliko o njegovoj "izvanrednoj kvaliteti" ko sto navodi ovaj gore strastveni obozavalac lika i djela Edina Cocalica. Dokaz: u zadnje dvije utakmice je bio u kadru, trener ga nije uveo ni minute. Ukupno u 6 utakmica B-Jgd-Bundeslige odigrao 196 minuta, ako u njemu vidimo glavnog igraca ove repke, tesko nama.Doduse kvalitet da se nadje na spisku ima, ali ga spominjati kao glavnog igraca nema smisla.
Amera Gojaka sam gledao i tu nista necu prigovoriti - mali je dobar i zasluzuje da bude u ovoj reprezentaciji.Mustenadagic isto, mada ima isti problem ko i Lelic - dolaze iz inostranstva i misle da su super zvijezde,tako se i na terenu ponasaju. Za ove iz Grodiga i Admire Wacker necu nista reci, mislim da je kolega iznad dovoljno rekao.
Za ovog iz Cappya,kako se zove vec,da prostis. Od tolikih nasih igraca 97. godista, on je njeg uspio naci. Cista sramota i cista kradja.
Aldin Buljubasic,clan Gradine,ciji su kadeti skoro izgubili od Slobodinih 6:0 na svom terenu - mora da je bio najbolji igrac na terenu da dobije tako lako poziv za kvalifikacije.
Za ovu trojicu iz Slobode,gledao sam ih nekoliko put ove godine u Tuzli - golman je ostavio na mene dobar utisak,ima dobru figuru,ostala dvojica i ne bas toliko.Iskreno,imao je bolji izbor i bolje igrace u samoj Slobodi od ovih sto je pozvao.
Milosa Acimovica sam prije pratio i ljudski je korektan i normalan potez pozvati ovog momka - u kakvoj je formi i kako se drzi, ne znam. Kvalitet je svakako imao.
Arman Corovic igra standardno zadnje 4 utakmice u Bochum U17, na poetku je igrao 10-15 minuta, tako da vjerovatno posjeduje kvalitet da se nadje na ovom spisku.
Za ostale iz Zelje ne smijem nista reci, 5 je previse u svakom slucaju,kao sto je neko vec gore naveo.
Vjerovatno nas nigdje nece biti ni ove kvalifikacije sa ovim selektorom, izgovora nema i ne smije ih biti kad se sve zavrsi. Je li nije selektor ili njegov neki pomocnik mogao potraziti potencijalne kandidate preko interneta ili se raspitati kod nasih ljudi? Je li nije znao za Mihaela Modica,koji u Milanu vazi za jednog od najvecih talenata,a saznao je za ovog iz Carpija? Sto nije ranije kontaktiran Dzenis Burnic?
Gdje su Mirza Mustafic,Sandy Husic,Semir Saric?
Daj Boze da se ne osramotimo.
I ja sam pogledo izvjestaje sa zadnjih nekoliko utakmica U15-U17,taj Dzenis Hadzic u zivotu nije vidio Freiburga. I to je sramotno, da na spisku pise klubove igraca u kojima se oni uopste ne nalaze.
Isto ko i za Lelica, vise od godinu pise da je igrac Bayerna,a on nije primirisao Bayernu.Sta vise,ne moze ni u Münchenu 1860 da primirise,toliko o njegovoj "izvanrednoj kvaliteti" ko sto navodi ovaj gore strastveni obozavalac lika i djela Edina Cocalica. Dokaz: u zadnje dvije utakmice je bio u kadru, trener ga nije uveo ni minute. Ukupno u 6 utakmica B-Jgd-Bundeslige odigrao 196 minuta, ako u njemu vidimo glavnog igraca ove repke, tesko nama.Doduse kvalitet da se nadje na spisku ima, ali ga spominjati kao glavnog igraca nema smisla.
Amera Gojaka sam gledao i tu nista necu prigovoriti - mali je dobar i zasluzuje da bude u ovoj reprezentaciji.Mustenadagic isto, mada ima isti problem ko i Lelic - dolaze iz inostranstva i misle da su super zvijezde,tako se i na terenu ponasaju. Za ove iz Grodiga i Admire Wacker necu nista reci, mislim da je kolega iznad dovoljno rekao.
Za ovog iz Cappya,kako se zove vec,da prostis. Od tolikih nasih igraca 97. godista, on je njeg uspio naci. Cista sramota i cista kradja.
Aldin Buljubasic,clan Gradine,ciji su kadeti skoro izgubili od Slobodinih 6:0 na svom terenu - mora da je bio najbolji igrac na terenu da dobije tako lako poziv za kvalifikacije.
Za ovu trojicu iz Slobode,gledao sam ih nekoliko put ove godine u Tuzli - golman je ostavio na mene dobar utisak,ima dobru figuru,ostala dvojica i ne bas toliko.Iskreno,imao je bolji izbor i bolje igrace u samoj Slobodi od ovih sto je pozvao.
Milosa Acimovica sam prije pratio i ljudski je korektan i normalan potez pozvati ovog momka - u kakvoj je formi i kako se drzi, ne znam. Kvalitet je svakako imao.
Arman Corovic igra standardno zadnje 4 utakmice u Bochum U17, na poetku je igrao 10-15 minuta, tako da vjerovatno posjeduje kvalitet da se nadje na ovom spisku.
Za ostale iz Zelje ne smijem nista reci, 5 je previse u svakom slucaju,kao sto je neko vec gore naveo.
Vjerovatno nas nigdje nece biti ni ove kvalifikacije sa ovim selektorom, izgovora nema i ne smije ih biti kad se sve zavrsi. Je li nije selektor ili njegov neki pomocnik mogao potraziti potencijalne kandidate preko interneta ili se raspitati kod nasih ljudi? Je li nije znao za Mihaela Modica,koji u Milanu vazi za jednog od najvecih talenata,a saznao je za ovog iz Carpija? Sto nije ranije kontaktiran Dzenis Burnic?
Gdje su Mirza Mustafic,Sandy Husic,Semir Saric?
Daj Boze da se ne osramotimo.
Danas za Salke igrao Omerbasic u U19 Ligi Sampiona i dobili u gostima 5:0 i ova dva Hadzikica za Austriju(mladji je '97 a golman je stariji godinu dana i mogli bi se pozvati u neku od selekcija) ,Ausrija u ove dvije tekme bez poraza protiv Porta i Zenita
za Svicarsku rep. U17 danas od pocetka Mujovic i Efendic
za Svicarsku rep. U17 danas od pocetka Mujovic i Efendic
I meni nije jasan ovaj komentar. Najsimpatičniji su mi ovi koji bace priču i nestanu. Ajde sad objasni ako nije problem.Batko je napisao/la:Zasto.el-fighter je napisao/la:Dobro zapamtite ovo ime, jer mozda nikad vise necete cuti za njegabarsa77 je napisao/la: Kadetska reprezentacija BiH će od 8. do 13. oktobra biti domaćin kvalifikacionog turnira za odlazak na EP. Naša reprezentacija se nalazi u grupi 5 sa selekcijama Crne Gore, Hrvatske i Portugala.
Selektor Sakib Malkočević za ovaj turnir je pozvao sljedeće igrače:
Zinedin Mustedanagić (Sparta, Češka Republika),
Okupljanje reprezentativaca je zakazano za 4. oktobar u hotelu „Park“ u Vogošći.
Pa on je na proslom okupljanju bio ponajbolji igrac?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
- Kontakt:
Hodžić iz Želje mora biti pozvan, najbolji je napadač od mladih koji igraju u ovoj našoj ligi!
Grbavica naš je Hram!!!
-
- Kontakt:
Mozes li navesti razlog za ovo sto si napisao?el-fighter je napisao/la:Dobro zapamtite ovo ime, jer mozda nikad vise necete cuti za njegabarsa77 je napisao/la: Zinedin Mustedanagić (Sparta, Češka Republika)
Mali je bio kapiten kadetske reprezentacije sve ovo vrijeme, i ponajbolji njen igrac.
Syebao je zglob, dobro se oporavlja ali vjerovatno nece biti spreman za ove utakmice reprezentacije.
Medjutim, zanima me, pretpostavljam i druge forumase, tvoja tvrdnja da necemo vise nikada cuti za njega?
Sa 14 godina je bio kapiten reprezentacije do 17 godina

Igra u najboljem ceskom klubu, na radaru je velikih klubova, to ti kazem iz prve ruke tako da me stvarno zanima tvoja tvrdnja pa ako ti nije problem da objasnis.
Za one koji ne znaju o kome se radi, pogledaje video.
[youtube][/youtube]
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
- Kontakt:
Ko je Omerbasic igrao je 90 minuta za Salke u ligi sampiona za mlade?
Nas U-19 reprezentativacbacelonafan je napisao/la:Ko je Omerbasic igrao je 90 minuta za Salke u ligi sampiona za mlade?

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
- Kontakt:
kakav je,nije mala stvar igrat za SalkeAdi_Zepce je napisao/la:Nas U-19 reprezentativacbacelonafan je napisao/la:Ko je Omerbasic igrao je 90 minuta za Salke u ligi sampiona za mlade?
-
- Kontakt:
Brz ko metak,bio U17 reprezentativac,ne znam je li ga sad zvao Karacic.bacelonafan je napisao/la:kakav je,nije mala stvar igrat za SalkeAdi_Zepce je napisao/la:Nas U-19 reprezentativacbacelonafan je napisao/la:Ko je Omerbasic igrao je 90 minuta za Salke u ligi sampiona za mlade?
ako misliš na mene jer sam spominjao kadete Želje, molim te još jednom polako pročitaj što sam napisao pa onda se saberi i probaj skontat..MrMuscle je napisao/la:Za onog sto pise za Zeljine kadete...
A i ovi ostali iz Zelje su dobri, msm na ove pozvane.... I zasluzeno su tu.... Pogotovo Hadziahmetovic.... Koji je poslije Gojaka najbolji igrac kadetske lige.... I nemojte se iznenaditi ako svih 4 ili 5 momaka koliko ih je pozvano budu u prvih 11...
nigdje nisam napisao da ti momci ne zaslužuju poziv, samo sam replicirao onoga koji je rekao kao šta ima veze oni su prvi... kad je iz Želje 4-5 igrača jer su 1. onda je ok, a kad su prvaci i osvajaci kupa iz širokog, njih 4, onda su to štele..i na to sam ukazao samo..nisam nigdje rekao da ovi ne zasluzuju jer i nemam pravo na to posto ne poznajem najbolje njihove kvalitete..
ali ajmo dalje, zar nije smijesno da ima ove igrače leotara, gradine itd, tog caprija nekog sta li a nemas recimo iz 2. širokog koji je bod iza želje..ako su iz širokog 1 bod iza želje, a njih ima 4-5, zar nije barem 1 ili 2 zasluzila iz Širokog? po toj logici nekooj..
po meni, iskreno, u kadetima Širokog ja ne vidim kvalitetu za reprezentaciju..ali bome, kakva je tek onda kvaltieta gradine, slavije, leotara itd
smijurija...eto kakva
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- legenda reala
- Kontakt:
Danas trojica naših nastupila u ovoj LP do 19 godina, možemo predpostaviti da nijedan neće biti na Karačićevom spisku
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
jesi smješan .. pa kako će biti pored ovih vedeta iz BiHlegenda reala je napisao/la:Danas trojica naših nastupila u ovoj LP do 19 godina, možemo predpostaviti da nijedan neće biti na Karačićevom spisku

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Omerbašić igra za U19 repku, bar tako piše, lik bio desni bek a sad centarfor i u LP dao 2 gola i 3 asist u 2 tekme 

DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Igro je jednom za U19 nekad na početku ciklusa i više nije dobivao pozivebagrcavi je napisao/la:Omerbašić igra za U19 repku, bar tako piše, lik bio desni bek a sad centarfor i u LP dao 2 gola i 3 asist u 2 tekme
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dzenis Hadzic je sin pjevaca Osmana Hadzica kojeg je budno oko Avazovih foto-reportera uhvatilo za stolom sa selektorskom trojkom za vrijeme kampa u Minhenu..
Zar nije ljetos bilo ono okupljnaje mladih u skandinaviji, selektori svi bili, preko 50 igraca bilo, vidim Malkocevic bas ni jednog nije pozvao a zove nekkave igrace iz Gradine?
Nema onda nikakve koristi praviti ta okupljanja?

Nema onda nikakve koristi praviti ta okupljanja?