Arsenal-Napoli 1x 1.33
Steaua-Chelsea 2 1.80
Steaua-Chelsea ,gost vise kornera 1.60
Kvota 3.83 uplata 100 dobitak 383
P.S. u wwinu pozeljine igrati tek sad vidim, jace su kvote ja sam poletio pa se zahebao

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
U BHPlayu nema minimalne uplate, mozes uplatit 10 feningaUnknown Genius je napisao/la:Može li mi neko dati savjet gdje je najbolje napraviti račun za online klađenje? Treba mi danas do 17h, ne mogu otići do kladionice... Treba mi nešto gdje je minimalna uplata nešto niža, a ne 10€ i sl, ako postoji neka kladionica da tako nudi.
Premier takodje mislim da je minimalna uplata 1KM,,isto kao i u bhplay registracijaAnderson8 je napisao/la:U BHPlayu nema minimalne uplate, mozes uplatit 10 feningaUnknown Genius je napisao/la:Može li mi neko dati savjet gdje je najbolje napraviti račun za online klađenje? Treba mi danas do 17h, ne mogu otići do kladionice... Treba mi nešto gdje je minimalna uplata nešto niža, a ne 10€ i sl, ako postoji neka kladionica da tako nudi.a proces registracije je za minut
Pazite sa all in na barcu, nema meska a ovi škoti tvrdi, mogla bi se barca pogubiti ko prošli put, ja igro X.Evolution87 je napisao/la:chelsea
zenit
barca
dortmund
all in
e sta si sad odigrao ovaj celtic ?:DDejaNMG je napisao/la:
cvaja je otisla, pa sad sta Bog daŽvaka je napisao/la:Pazite sa all in na barcu, nema meska a ovi škoti tvrdi, mogla bi se barca pogubiti ko prošli put, ja igro X.Evolution87 je napisao/la:chelsea
zenit
barca
dortmund
all in
Tim koji ce dobiti vise zutih kartona, u ovom slucaju sam stavio da ce to biti Celtic.kinder_jaje je napisao/la:e sta si sad odigrao ovaj celtic ?:DDejaNMG je napisao/la:
Dortmund 1
Basel 3+ i oba daju
Celzi 3+ i oba daju
Arsenal 3+ i oba daju
Porto 3+ i oba daju
Ajax 3+ i oba daju
Celtic 3+ i oba daju
SPY je napisao/la:Dortmund 1
Basel 3+ i oba daju
Celzi 3+ i oba daju
Arsenal 3+ i oba daju
Porto 3+ i oba daju
Ajax 3+ i oba daju
Celtic 3+ i oba daju
Ma šta ga imam razmišljat i forsirat samo trpaj.messilla je napisao/la:SPY je napisao/la:Dortmund 1
Basel 3+ i oba daju
Celzi 3+ i oba daju
Arsenal 3+ i oba daju
Porto 3+ i oba daju
Ajax 3+ i oba daju
Celtic 3+ i oba daju![]()
Ako ne prođe sutra sam' ponovi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.