2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2013 NBA Off-Season
Jordan:"Lebrona bi u primeu mogo dobit 1 na 1, za Kobija ne znam, jer mi je pokro sve poteze".
ili, niko me od njih ne bi mogao dobiti, osim Kobea 

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Ma sta Jordan zna koga bi mogao dobiti...sad ce ovi strucnjaci sa NBA podforuma da ti objasne neke stvari.kokuz je napisao/la:ili, niko me od njih ne bi mogao dobiti, osim Kobea
Ili,ja sam veći egoista i od Kobea.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
kako moze tako pricati, mozda jamesov prime tek dolazi 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Misliš Kobijev.Mene su uvjerili na ovom forumu da ću sljedeće sezone gledati prime Kobea.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
o tome je suvisno u pricati, prosla rasprava je to pokazala
miki_92 je napisao/la:![]()

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Philla i Sunsi na početku previewa za novu sezonu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Frazier vs Ali in tanking

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Frazier vs Ali in tanking

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nije posteno da Kobe il Jordan igraju 1 na 1 sa Jamesom. Pa James je zivotinja cak i u odnosu na njih dvojicu. Na snagu bi ih dobio.alemsa je napisao/la:Jordan:"Lebrona bi u primeu mogo dobit 1 na 1, za Kobija ne znam, jer mi je pokro sve poteze".
Mislim da bi postenije bilo da se organizuje mec 2 na 2. Recimo da daju Jamesu Chalmersa pa da igraju protiv ove dvojice.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Westbrook propusta prvih 4-6 sedmica sezone...
kokuz je napisao/la:ili, niko me od njih ne bi mogao dobiti, osim Kobea
" onclick="window.open(this.href);return false;outu.be
"other than Kobe Bryant, 'cause he steals all my moves"
Russell Westbrook will miss the first 4-6 weeks of the season after having arthroscopic surgery on Tuesday to alleviate swelling in his right knee.

Pišemo lično o tebi i tvojim postovima, naravno jer se tvoji postovi sastoje samo od smajlića ili podcjenjivanju igrača ili bilo čega drugog.LenBias je napisao/la:naravno carlo, po ko zna koji put napisi da mene treba banovati dok vi pisete o meni licno a ne iznosite svoja misljenja o kosarci, fan nemoj se kladiti, cuvaj novac na ovakvom vremenuBIHfan je napisao/la:Carlo je napisao/la:Ja mislim da bi monolog trebao razmotriti kakav ban za ovog smiley boya
Gledaj gore gramatickih intelektualaca, dobro i oni su sastavni dio foruma, molim odredjene da mi i ocjenu u svjedocanstvo upisu. Kladim se da sam obrazovaniji od njih obojice zajedno al sta se tu moze, djecja posla.![]()
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Kobe Bryant @kobebryant 1halemsa je napisao/la:
Domino effect. I stole some of his..this generation stole some of mine #thecycle
Da te volim duša zna, draga moja BiH
daj ne pisi gluposti, mislim ne smeta meni sto si toliko fokusiran na mene pa mi pratis postove sve, vjeruj mi da mi ne smeta ali mislim da ljudima nije zanimljivo to gledati i citati, dodji sebi malo vrijeme je, znaci nba i pisi o tomeCarlo je napisao/la:Pišemo lično o tebi i tvojim postovima, naravno jer se tvoji postovi sastoje samo od smajlića ili podcjenjivanju igrača ili bilo čega drugog.
Koga to Lebron kopira?kokuz je napisao/la:Kobe Bryant @kobebryant 1halemsa je napisao/la:
Domino effect. I stole some of his..this generation stole some of mine #thecycle
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Gledam ovaj klip gdje Hakeem uci ovog Litvanca
Sramota je ,sta ova momak ne zna da ponovi...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.