To Horde garant nisu(postujem ih kao skupinu al moramo biti realni

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Jesmo li proglasili najbolju grupu ? Ima na svijetu toliko dobrih grupa da je nemoguće da odredimo ko je najbolji.Ostaje nam da postavlja moćne,dobre,gotivne klipove i slike i tako to.rob do bagro je napisao/la:Tema je nabolji navijaci na svijetu su..?
To Horde garant nisu(postujem ih kao skupinu al moramo biti realni)
Normalno da nismo...ova tema i jeste da se postavljaju klipovi i slike, nemoguce je proglasit ko su najboljiStone Island je napisao/la:Jesmo li proglasili najbolju grupu ? Ima na svijetu toliko dobrih grupa da je nemoguće da odredimo ko je najbolji.Ostaje nam da postavlja moćne,dobre,gotivne klipove i slike i tako to.rob do bagro je napisao/la:Tema je nabolji navijaci na svijetu su..?
To Horde garant nisu(postujem ih kao skupinu al moramo biti realni)
GoRaN je napisao/la:Ma ovi azijski navijaci su samo sminka...Njima je to ko igrica neka...Ne bi ih uopste ubrajao u neke navijace ozbiljne...
jasta, pogotovo su impresivni gostujuci navijaci u ovoj tekmi, odlicno se cuju stalno. steta sto je navijacka kultura maltene unistena na otoku, jer kad kod njih grmi, stvarno grmiNeutral je napisao/la:Jao , jesi li vidio kako golman Hulla nabi loptu. Atmosfera je odlična, mislim da niko na stadionu ne šuti, svi se deru na svoj način. Odličan ambijent, ovo me podsjeća na utakmica Engleskih velikana, takav je ambijent isti, kao na ovoj utakmici.
Jedan od načina podjebbavanja navijača Galate nakon osvojene titule, ja mislimMaliMemo je napisao/la:sta ovaj brod predstavlja
vajza_fcbm je napisao/la:dzaba je svakom , buraz bvb i kad je zadnji napuni stadion to je tako uvjek bilo i ostace, morate priznati vi sto navijate sa so4
a gdje smo mi tu sa balkanaAlen Škoro je napisao/la:Brazilci,Argentinci,Talijani,Grci i Turci po mom mišljenju daleko najbolji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.