Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
sto se tice Sonya, on je odavno odustao od Symbiana, a sto se tice Nokie, jos dobiva podrsku, tacnije imace podrsku do 2016. godine, samo nece novi telefoni izlaziti
-
- Kontakt:
De ovako, ako neko ima iskustva sa ovim mobitelima (moze i preko PP) da mi kaze koji je najbolji, mislim za aplikacije i ta s*anja, posto to puno koristim a gledam iz ponude Bh telecoma
LG Optimus L4 II E440, LG Optimus L5 E610 ili Nokia Lumia 520+ BH 310
Sta hoces, Windows ili Android?InatSilanBosanski je napisao/la:De ovako, ako neko ima iskustva sa ovim mobitelima (moze i preko PP) da mi kaze koji je najbolji, mislim za aplikacije i ta s*anja, posto to puno koristim a gledam iz ponude Bh telecoma
Ova dva LG su, po meni, bez veze. L4 ima kameru od 3MP, L5 od 5MP. Imaju 512MB Ram obadvoje (telefon ce ti biti spor).
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4571" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj Lumina je nesto bolji. Ako ti treba za pozive i poruke, uzmi Nokiu.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Consigliere
- Kontakt:
Ako je neko upuceniji...Consigliere je napisao/la:Koji je najisplativiji telefon trenutno na rate u BHTelecomu? Mislim, ne treba mi neka masina, vec, ono, solidna kamera i android.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
sada ce ispasti ona "svako svog konja hvali" i biti cu dosadan oko lumie 920 ali vjeruj mi da se isplati, neka srednja mu je cijena, nije preskup a nije jeftin, istina je nije android kao sto trazis ali sve bitno od aplikacija se ima besplatno skinuti (osim instagrama) a telefon je masina, brzina, memorija, izgled, savrsen mobitel 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
HTC Desire X (zavisi sve do koliko para trazis, lakse ti je naci negdje u radnji i probat iskesirat manje je para, osim ako imas nekoga bliskog poslovnog korisnika sa maxi 50 ili midi 30)Consigliere je napisao/la:Ako je neko upuceniji...Consigliere je napisao/la:Koji je najisplativiji telefon trenutno na rate u BHTelecomu? Mislim, ne treba mi neka masina, vec, ono, solidna kamera i android.
Pokusaj vidjeti da li se moze naci s3 negdje u TelekomuConsigliere je napisao/la:Ako je neko upuceniji...Consigliere je napisao/la:Koji je najisplativiji telefon trenutno na rate u BHTelecomu? Mislim, ne treba mi neka masina, vec, ono, solidna kamera i android.

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa i da ima stelu sumnjam da je moze dobiti za jeftine pare, neka pogleda s4 mini ako nista
mada za jeftine pare nece moci nikako proci bolje s bilo kojim telefonom osim lumie 920
jedva cekam wp8.1 update
mada za jeftine pare nece moci nikako proci bolje s bilo kojim telefonom osim lumie 920
jedva cekam wp8.1 update
kaže najisplativiji , a u telekomu s4 mini košta 900-950 KM , to jeste sa prosječnom ratom od 60km na dvije godine i 35km na godinu .. osim ako ima paket mega 100 , onda mu se skoro svaki telefon isplati .QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa i da ima stelu sumnjam da je moze dobiti za jeftine pare, neka pogleda s4 mini ako nista
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 01 okt 2013, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nisam pratio cijene, pretpostavio sam, jer ipak je s4 osakaćena verzija
mozda S3 mini?
mozda S3 mini?
- Consigliere
- Kontakt:
Polako ljudi
Sve neke masine, pare za koje mogu kupiti auto u voznom stanju
Dajte nesto do 200-250, ne mora iz Telecoma... Ponavljam, samo nek ima solidu kameru i android

Dajte nesto do 200-250, ne mora iz Telecoma... Ponavljam, samo nek ima solidu kameru i android
Fit Tony: I keep my friends close...
-
- Kontakt:
xperia rayConsigliere je napisao/la:Polako ljudiSve neke masine, pare za koje mogu kupiti auto u voznom stanju
![]()
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
znaci ti si zadovoljan tim telefonom? da li aplikacije rade bez usporavanja i sl? jesil uzeo u bht ili?LenBias je napisao/la:sada ce ispasti ona "svako svog konja hvali" i biti cu dosadan oko lumie 920 ali vjeruj mi da se isplati, neka srednja mu je cijena, nije preskup a nije jeftin, istina je nije android kao sto trazis ali sve bitno od aplikacija se ima besplatno skinuti (osim instagrama) a telefon je masina, brzina, memorija, izgled, savrsen mobitel
ako neko ima iskustva sa bht kupovinom zanima me koliko pdva uzimaju i da li uzimaju jos neke provizije?
*La Roma non si tifa, si AMA!*
sve odlicno sto se tice mobitela i svega vezano za isti, u prvoj rati placas citav pdv koji iznosi 70-80 maraka
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Jel imao ko hp ipaq ja imam sad problem probao stavit na engl. jezik jer mi je bio na njemački al sam ga shebo sad samo stoji na ekranu Serial ispod Hp i dole na kraju vG.39 mozel ko pomoc ubi se googlajući 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
što ne pogledaš kineze, ima ih strašnih za te pare.Consigliere je napisao/la:Polako ljudiSve neke masine, pare za koje mogu kupiti auto u voznom stanju
![]()
naprijed rejal
gdje se mogu kupiti slušalice za mobitel, al ne one obične koje dođu kad kupuješ, nego one tipa za pc, malo bolje i kvalitetnije, tipa bluetooth slušalice. 

Odlazi Safete.
- schweinsteiger
- Kontakt:
BT slusalice ti nisu "nesto bolje".Samo izgledaju kao sminka,a zvuk stalno "osciluje".Njih imas u malte ne svim mobitel prodavnicama.AeGon099 je napisao/la:gdje se mogu kupiti slušalice za mobitel, al ne one obične koje dođu kad kupuješ, nego one tipa za pc, malo bolje i kvalitetnije, tipa bluetooth slušalice.
Slusalice za komp potrazi u vecim pc radnjama.
#miasanmia
Huawei Ascend G510Consigliere je napisao/la:Polako ljudiSve neke masine, pare za koje mogu kupiti auto u voznom stanju
![]()
Jeste malo skuplji od 250KM ali vrijedi svake pare, ima ga moj burazer telefon je zmaj, da je Samsung a ne Huawei sa ovim specifikacijama bi kostao mnogo vise.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot], lol89, VivaLaStella i 70 gostiju.