Aogo sigurno na lijevoj strani,meni licno ne djeluje kao neka konkurencija sobzirom da je Fuchs povrijedjen al eto vidjet cemoIbizevic je napisao/la:Rušilac Seo je spreman za tekmu i počet će danas sa klupe
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
-
- Kontakt:
Schalke dosad primi 3 komada. Izgledaju kao amateri u odbrani.
Odlično za Rušioca
Odlično za Rušioca

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
bilo 3:3 ne znam kako sad stoje stvari,jel ušao Kolašinac rekoše da se zagrijava
Ne mogu da vjerujem da je Rušiočeva tema zapuštena, sram vas bilo, kako ste smjeli to dozvoliti.
Da Bog da se zatekli u dubokim sandzackim šumama dok Seo bude lovio u njima!
Inače, ima li kakvih novosti, jel se više vratio punom treningu ?
Da Bog da se zatekli u dubokim sandzackim šumama dok Seo bude lovio u njima!
- legenda reala
- Kontakt:
JestePIKE je napisao/la:
Zadnju tekmu protiv Hofenhaima presjedio na klupi, moguće da večeras protiv Basela odigra koju minutu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
nije mi jasno zasto ova tema se ne prebaci na Reprezentacija???????????????????
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Zato što još uvijek nije reprezentativac, logično.Konzerva je napisao/la:nije mi jasno zasto ova tema se ne prebaci na Reprezentacija???????????????????
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo Rusioc ulazi protiv Basela
.

-
- Kontakt:
Povratak velikog Kolašinca ! 

Kako igra bosanski terminator?
- Goalgetter
- Kontakt:
Trener ga ubacio u 75' minuti, jer se do tada boxao sa Sturmom u kabini. 

Kolasinac ce biti ogromno pojacanje za Zmajeve,nadam se njegovom debiju vec protiv Argentine 18 novembra,aBd!
Nema šta, rušilac je to rušiočki odradio 

- Goalgetter
- Kontakt:
Kakvu je samo euforiju izazvao oko Seada Kolasinca @majstor10, jos mi ne ide u glavu kako je to uspio. Jos jednom, bravo legendo, i ako cita ovo nek se vrati na forum
.
Sto se tice danasnje utakmice, drago mi je da je konacno zaigrao, i sada sigurno moze opet napasti za mjesto u prvih 11. Bice tesko izgurati Aoga iz prvog sastava, ali moze to Rusioc.

Sto se tice danasnje utakmice, drago mi je da je konacno zaigrao, i sada sigurno moze opet napasti za mjesto u prvih 11. Bice tesko izgurati Aoga iz prvog sastava, ali moze to Rusioc.
hahahaha oplaka ahahahahahGoalgetter je napisao/la:Trener ga ubacio u 75' minuti, jer se do tada boxao sa Sturmom u kabini.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
majko mila koje cemo smo pojacanje dobiti u ovom Kolasincu tamo gdje smo najtanji. 

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- Marsal
- Kontakt:
I ja ovo sinoć kad sam pročitao odvalio sam se od smijeha i sjetio se zlatnih dana ove teme.JTS je napisao/la:hahahaha oplaka ahahahahahGoalgetter je napisao/la:Trener ga ubacio u 75' minuti, jer se do tada boxao sa Sturmom u kabini.

Od 50 strane do 85 otprilike....eeee to su vremena bila.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kolasinac ce vjerovatno debitirati protiv Argentine.