NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Slobodanpad1945
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 28 sep 2013, 20:19

Casp3r je napisao/la:Danas sudija došao da odigra X ili da gost pobjedi ali bez njegove pomoći. U prilog tome govori čist penal za Brastvo koji nije sviran, znači ja živim za Radnički, ali danas je bilo smješno očigledno da sudija hoće X, mi se jesmo borili i imali svoje šanse, dok smo imali snagu, obzirom na našu fizičku spremu to je naglo prestalo oko 55-60 minute. Da ste dali gol nešto ranije sigurni budite da bi se postarao da mi izjednačimo, ovako bio je primoran da svira kraj jer je već i nadoknada bila istekla.

Čestitke na pobjedi i sretno u Bihaću!
Hvala na čestitkama.
Sudija mnogo sjeckao igru, skoro svaki kontakt je svirao.Meni je od mogućih penala najsumnjiviji bio pad Smajlovića u prvom poluvremenu.Vidi se da niste ista ekipa kao prošle sezone, izgubili ste snagu u 2/3 susreta.Poželio bih vam sreću u nastavku prvenstva :)
Kada možemo očekivati video sa današnje utakmice ?
@josik
Casp3r je jedan od objektivnijih na ovom forumu ;)
Također, sjeti se parade domaćeg golmana na početku utakmice i udarca glavom u samom finišu prvog poluvremena.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 28 sep 2013, 20:19

@josik: Ja govorim realno, a ti govoriš da je sudija najbolji u ligi, pa onda da je bio na njihovoj strani i poklonio im slobodnjak, malo se usaglasi.

Ne pričamo o situaciji kada je GIga se zagradio, a ako si gledao utakmicu ne moram ti opisati kakva je bila druga situacija, plus na videu se vidi jasno, nemamo se šta lagati, da je bilo i X i da smo mi pobjedili ne bi bilo nezasluženo, ali lopta je okrugla, mi smo prošle sezone nekoliko puta sa manje šansi od protivnika nosili bodove i kod kuće i na strani, normalno je da nam se to vrati nekada, karma je ravaku. ;)

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 28 sep 2013, 20:21

ALBOX je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:Jedva smo postigli gol, u 95' minuti kao protiv Mladosti u zadnjoj minuti dao Panta gol :D
za veliko slavlje Bratstva :P :mrgreen:
ma sada ce blavoru da cir proradi :lol: :lol:
a Jaranovica vodi sebi u Malesice nek ti zabija 2 X :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ili ako ti bude pasalo i vise :lol: :lol:

Uzimam controloc prije utakmica Bratstva,, :lol: :lol: :lol: ,,,,da te nema trebalo bi te izmislit,,, :lol: :lol: a fino su ti ljudi govorili nemoj se bacat po betonu,,,, :lol: :lol: a ti ništa i vidi sad šta ti se desi... :lol:

O utakmici,Bratstvo bolje za taj jedan gol,,,al igra je nikakva sve se svodi nabij u 16 i to ti je to....kad nemaš kvalitet jedino ti preostaje borbenost.... :lol:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 28 sep 2013, 21:10

Ma pati sta cu ti ja :lol: :lol: :lol:
halal ti bilo jos 1 , 2 ovakve utakmice i ode guja na jedno mjesto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 28 sep 2013, 21:12

Casp3r je napisao/la:Danas sudija došao da odigra X ili da gost pobjedi ali bez njegove pomoći. U prilog tome govori čist penal za Brastvo koji nije sviran, znači ja živim za Radnički, ali danas je bilo smješno očigledno da sudija hoće X, mi se jesmo borili i imali svoje šanse, dok smo imali snagu, obzirom na našu fizičku spremu to je naglo prestalo oko 55-60 minute. Da ste dali gol nešto ranije sigurni budite da bi se postarao da mi izjednačimo, ovako bio je primoran da svira kraj jer je već i nadoknada bila istekla.

Čestitke na pobjedi i sretno u Bihaću!
Hvala prijatelju ... stvarno realan post... sve najbolje i vama u nastavku ...

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 30 sep 2013, 09:23

Evo nisam stigo prije da cestitam igracima i struci bratstva na potpuno zasluzenoj pobjedi ove pobjede su najsladje,bitno je to da smo se borili do kraja da zadnjeg atoma snage i posrecilo nam se,drago mi je u ovoj utakmici igrali su i nasi omladinci koji su to zasluzzili ustvrai vise paznje,imamo dobru ekipu ustari odlicnu sve bih igrace ppohvalio kako se bore za dres bratstva,sad put u bihac jedinstvu nezzz kako je stanje sa povredama kartonima ali vracaju se Šuša,Halilovic,Delic sto je veliki,veliki + sad jos samo da budemo tamo kompletni i mozemo nesto napraviti poslije ako se ne varam igramo dvije kuci i to da se dobije bilo bi odlicno,sudjenje u subotu necu ni komentarsisat jer vidi se da je covjek ne zna sudit i to je to.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 30 sep 2013, 09:33

Bratstvo81 je napisao/la:Evo nisam stigo prije da cestitam igracima i struci bratstva na potpuno zasluzenoj pobjedi ove pobjede su najsladje,bitno je to da smo se borili do kraja da zadnjeg atoma snage i posrecilo nam se,drago mi je u ovoj utakmici igrali su i nasi omladinci koji su to zasluzzili ustvrai vise paznje,imamo dobru ekipu ustari odlicnu sve bih igrace ppohvalio kako se bore za dres bratstva,sad put u bihac jedinstvu nezzz kako je stanje sa povredama kartonima ali vracaju se Šuša,Halilovic,Delic sto je veliki,veliki + sad jos samo da budemo tamo kompletni i mozemo nesto napraviti poslije ako se ne varam igramo dvije kuci i to da se dobije bilo bi odlicno,sudjenje u subotu necu ni komentarsisat jer vidi se da je covjek ne zna sudit i to je to.
Sudenje je bilo mila majka u odnosu sta nas ceka u Bihacu (ako bude ko prosle godine). Savez ako ima imalo obraza onda ovaj derbi mora sudit Pilav i pritom da budu i one sudije iza gola (da se ne desi ko prosle godine ljudi se fataju za glavu a onaj kreten svira go)....
www.nkbratstvogracanica.com

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 30 sep 2013, 12:45

zaslužili smo pobjedu protiv Radničkog, igrali, napadali, stvorili i nekoliko solidnih šansi ali imali smo Suljića u ekipi i golmana Lugavića kod njih i to je jedini razlog što nismo ranije zabili gol

još jedan od razloga je i sudija Osmanović

gostima se obilo o glavu svo ono valjanje i zadržavanje igre, ko ih šiša, idemo dalje

sad nam se vraća Šuša, Delić reče da bi trebao početi trenirati a za Halilovića nisam siguran

znači odbrana bi trebala biti kompletna, sredina ako bude igrao Delić također super, naprijed Damir i/ili Sulja i to je to

hrabro, borbeno i bez poraza
Undici stelle - ACM 1899

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 30 sep 2013, 12:52

cesc4 je napisao/la:
Bratstvo81 je napisao/la:Evo nisam stigo prije da cestitam igracima i struci bratstva na potpuno zasluzenoj pobjedi ove pobjede su najsladje,bitno je to da smo se borili do kraja da zadnjeg atoma snage i posrecilo nam se,drago mi je u ovoj utakmici igrali su i nasi omladinci koji su to zasluzzili ustvrai vise paznje,imamo dobru ekipu ustari odlicnu sve bih igrace ppohvalio kako se bore za dres bratstva,sad put u bihac jedinstvu nezzz kako je stanje sa povredama kartonima ali vracaju se Šuša,Halilovic,Delic sto je veliki,veliki + sad jos samo da budemo tamo kompletni i mozemo nesto napraviti poslije ako se ne varam igramo dvije kuci i to da se dobije bilo bi odlicno,sudjenje u subotu necu ni komentarsisat jer vidi se da je covjek ne zna sudit i to je to.
Sudenje je bilo mila majka u odnosu sta nas ceka u Bihacu (ako bude ko prosle godine). Savez ako ima imalo obraza onda ovaj derbi mora sudit Pilav i pritom da budu i one sudije iza gola (da se ne desi ko prosle godine ljudi se fataju za glavu a onaj kreten svira go)....
ma daj Cesc4 ne kenjaj brate mili... svi su imali pošteno suđenje ove sezone u Bihaću a to što ti spominješ prošlu sezonu samo ću ti reći svako ima svoje pogleda na to šta se je izdešavalo ;) . u Bihaću ko god bude bolji ove sezone taj će i pobjediti . napokon hvala Bogu milina je otići pogledati utakmice Jedinstva jer igraju jedan lijep nogomet bez ikakvih namještaljki!
i zato se ne brini ako Bratstvo bude bolje pobjediće ali sumnjam u to jer igrači Jedinstva su dobili premijer ako pobjede ove dvije utakmice kod kuće. Čapljina je pobjeđena a sljedeće je Bratstvo hehe.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 30 sep 2013, 12:57

Anonimni, a zašto je kenjanje ako čovjek ima takav predosjećaj baziran na zadnjih nekoliko sezona? Bezze gledam te zašao si odgovarati svima ko spomene Jedinstvo, čuvaj to za Premijer ligu, kad vas u taj forum prebace imat' ćeš pune ruke posla.

OFFTOPIC: Anonimni imaš li kožu kao svila? :D (retoričko pitanje)

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 30 sep 2013, 13:01

Casp3r je napisao/la:Anonimni, a zašto je kenjanje ako čovjek ima takav predosjećaj baziran na zadnjih nekoliko sezona? Bezze gledam te zašao si odgovarati svima ko spomene Jedinstvo, čuvaj to za Premijer ligu, kad vas u taj forum prebace imat' ćeš pune ruke posla.

OFFTOPIC: Anonimni imaš li kožu kao svila? :D (retoričko pitanje)
ja mislim da ti imas neke komplekse otkako je Jedinstvo pobjedilo Radnicki pa onda pratis sta pisu ostali iz Bihaca osim mene i onda pises glupe komentare... ajde lijeci komplekse negdje drugo!
ja samo iznosim svoje misljenje a Cesc4 kenja ako misli da ce sudije biti problem u Bihacu ...

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 30 sep 2013, 13:05

anonymous001 je napisao/la:ja mislim da ti imas neke komplekse otkako je Jedinstvo pobjedilo Radnicki
Stoposto. :lol:

Al' još jače je "ja iznosim mišljenje, a on kenja" hahaha. Majko mila IQ test treba bude pri registrovanju na forum a ne ono pitanje "2+2". :D

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 30 sep 2013, 13:14

Casp3r je napisao/la:
anonymous001 je napisao/la:ja mislim da ti imas neke komplekse otkako je Jedinstvo pobjedilo Radnicki

Al' još jače je "ja iznosim mišljenje, a on kenja" hahaha. Majko mila IQ test treba bude pri registrovanju na forum a ne ono pitanje "2+2". :D
pa mene cudi kako si se ti uspio registrovati uopste haha...

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 30 sep 2013, 13:15

Baš tako.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 30 sep 2013, 13:19

pa dobro, ako ćemo realno, Jedinstvo bi kao pravi domaćin trebalo tražiti da susret sude najbolje moguće sudije

ipak su nam prošle godine oteli pobjedu u Bihaću a za to su adekvatno nagrađeni u drugom dijelu sezone u Gračanici, gdje su vjerovatno pobjedom napravili VEEEELIIIKIIIIIII korak ka ostanku u Prvoj ;)
Undici stelle - ACM 1899

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 30 sep 2013, 17:23

Casp3r je napisao/la:

+1
Lik je naporan, prenaporan, nešto poput dizenterije koju ima Bear Grylls u svojim emisijama ako me razumiješ Casp3re :mrgreen: .
Šteta što mu nema frenda bosančerosa koji bi potkivo svaki njegov post.. šta ste energije uložili u odgovaranje drugim dosad ste mogli imat 7 od 7 da ste prisustvovali utakmicama svog kluba s tom energijom. :ugeek:
075

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 30 sep 2013, 17:51

TzBulevar87 je napisao/la:šta ste energije uložili u odgovaranje drugim dosad ste mogli imat 7 od 7 da ste prisustvovali utakmicama svog kluba s tom energijom. :ugeek:
Potpisujem!

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 01 okt 2013, 12:27

Eto vam Celik u kupu, mozete ih proc uz ozbiljan pristup utakmici.Samo pazite da ne udjete u utakmicu sa prevelikim respektom to ce vas kostat ;) Sretno

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 01 okt 2013, 12:29

Evo Čelika u Gračanici :)
Po meni jedan od najtežih protivnika koje smo mogli dobiti, s obzirom da će vjerovatno ići na Kup kako bi obezbjedili europu.Međutim, nije ni Bratstvo bez šansi, Čelik ne pruža partije u skladu sa očekivanjima navijača iz Zenice ;)

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 01 okt 2013, 12:35

InatSilanBosanski je napisao/la:Eto vam Celik u kupu, mozete ih proc uz ozbiljan pristup utakmici.Samo pazite da ne udjete u utakmicu sa prevelikim respektom to ce vas kostat ;) Sretno
Hvala :)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: NeRi_K i 4 gosta.