BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Murga
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la Murga » 01 okt 2013, 03:23

Yucca je napisao/la:
Druze ja sam napisao prije par stranica da se utakmica po nasem igra u 19:00 ali dzaba pises kad ljudi ne citaju :roll:
Ma dzabe, pisao sam i ja i ti i deseti i ja vise ne odgovaram. Ako mogu ja prelistati malo ili pogledati na FIFA, moze svako drugi, a na kraju krajeva, ima jos fore, bice u novinama, dnevnik itd.

Nego, sto se tice gol razlike, Grci ako budu dali vise od 5 golova, to ce izgledati sumljivo, a kamoli da dadnu 10+. Samo da mi obe pobijedimo aBd, ne brinem se ja za druge.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 01 okt 2013, 09:46

POTVRĐENA UTAKMICA SA ARGENTINOM

http://www.nfsbih.ba/nsbih/vijest.php?id=9652
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 01 okt 2013, 09:48

Štilić, Mahmutović, Kolašinac ?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 01 okt 2013, 09:56

TMovac je napisao/la:POTVRĐENA UTAKMICA SA ARGENTINOM

da, bilo je juče na radiju, tekma je dogovorena pod uslovom da mi ne moramo igrati baraž

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 okt 2013, 10:15

TMovac je napisao/la:POTVRĐENA UTAKMICA SA ARGENTINOM

Fin nacin da se proslavi plasman na SP 8-)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 01 okt 2013, 10:19

AsharaK je napisao/la:Štilić, Mahmutović, Kolašinac ?
kakav crni stilic, jao majkodraga koliko je taj bio u repci i jos se nije probio, nije cak u klubskom fudbalu se razvio kao sto smo ocekivali, umjesto da sad bude u ligi petice on tavori po turskoj, pored jednog misimovica, medunjanin, pjanica i hajrovica nema sanse covjek.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 okt 2013, 11:01

Ova utakmica sa Argentinom je prilika da se proba par novih igraca ali ne ocekuj te sad nista posebno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 okt 2013, 11:02

Elegant je napisao/la:Ova utakmica sa Argentinom je prilika da se proba par novih igraca ali ne ocekuj te sad nista posebno.
Tin Sven Susic :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 okt 2013, 11:07

Goalgetter je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ova utakmica sa Argentinom je prilika da se proba par novih igraca ali ne ocekuj te sad nista posebno.
Tin Sven Susic :mrgreen:
Kolasinac, Hadzic, vjerovatno, mozda jos neki mladi igrac, ne znam dalje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 01 okt 2013, 11:11

Ne možeš ti protiv Argentine nešto probat!Možeš jednog novog igrača u vrh glave stavit da igra,a ostalim možeš dati po desetak minuta!Jel treba nešto da eksperimentišemo pa da se obrukamo sa pet-šest komada?
vamossssss Barsa,naprijed Bosna

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 01 okt 2013, 11:24

Ma kakvo eksperimentisanje, samo ubaciti Kolašinca na beka, prebaciti Seju na zadnjeg veznog ako se vrati u normalnu formu i to je to.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 okt 2013, 12:09

Ova tekma bi trebala biti odigrana u cast Edinu Dzeki. Staviti Spahu i Pandzu kao stopere, i ganjati cilj da se Agueru slomi noga, da bi Edin dobio mjesto u prvih 11 u Cityu. Ukoliko se taj cilj ispuni, onda se opet skoncentrisati na utakmicu i pokusati ostvariti pozitivan rezultat. :mrgreen:

mrakNL
Kontakt:

Post Postao/la mrakNL » 01 okt 2013, 13:24

Već nekoliko sedmica bh. sportska javnost se pita zbog čega na Papetovom spisku nema napadača Teplica Aidina Mahmutovića i stopera Maccabi Haife Edina Cocalića.

Mahmutović je u prvih deset kola češke Gambirnus lige postigao isto toliko golova te se nalazi na uvjerljivo prvom mjestu strijelaca. S druge strane, Cocalić je standardan u izraelskom klubu koji igra u Evropskoj ligi.

“Ja u ovom trenutku imam pet stopera. Kad se vrati Ognjen Vranješ imat ću ih šest. Sedmi stoper mi u ovom trenutku ne treba. Ako idemo na Svjetsko prvenstvo, ne vjerujem da ću ih svih šest voditi. Tu ću napraviti selekciju četiri-pet igrača, s tim da pojedini mogu igrati na drugim mjestima u odbrani”, izjavio je Sušić za portal Klix.ba.

Slična situacija je i sa napadačkim opcijama Zmajeva, tako da će Aidin Mahmutović morati sačekati još neko vrijeme prije nego li obuče dres sa državnim grbom.

“Mi u Džeki i Ibiševiću imamo dva vrhunska napadača i meni treći klasični napadač ne treba. Čak kad bih ostao u jednom trenutku bez jednog od njih dvojice, ja ne bih tražio klasičnog napadača, nego bih promijenio igru uvođenjem Višće, Stevanovića, Hajrovića ili Ibričića. Mi ne oskudijevamo na mjestu napadača”, kazao je Pape.

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 01 okt 2013, 13:46

Mahmutovića za Argentinu pozvati, lik je prvi strijelac Teplica i Ceske lige (nisam siguran za ligu), zasluzuje poziv 8-)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 01 okt 2013, 15:18

HazardEden je napisao/la:Mahmutovića za Argentinu pozvati, lik je prvi strijelac Teplica i Ceske lige (nisam siguran za ligu), zasluzuje poziv 8-)
slika
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 01 okt 2013, 15:28

Ma nema tu zajebancije, eksperimentisati pa dobiti po nosu. Ako treba šta isprobati onda maksimalno u zadnjih 15-20 minuta.
Ovo će nam akobogda (jer ako budemo igrali znači da smo u Brazilu) svakako biti prva tekma protiv ozbiljnog protivnika poslije ihihi vremena, tu treba odigrati šta se može i kako se može i vidjeti gdje stojimo, šta smo i kako smo.

Ma samo neka bude te tekme ... ostalo je sve nebitno!!!!!! :mrgreen:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 okt 2013, 16:40

Evo za one koji će putovati u Litvaniju...
http://www.rijaset.ba/index.php?option= ... Itemid=457" onclick="window.open(this.href);return false;
8-) 8-) 8-) 8-)

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 01 okt 2013, 17:06

Jeah, taman cu pijan iz diska na Bajram namaz, pa nisam lud? Kakvi likovi ti iz rijaseta, pa raja će se komirati po kaunaskim kafanama večer prije!

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 01 okt 2013, 17:07

Batko je napisao/la:Jeah, taman cu pijan iz diska na Bajram namaz, pa nisam lud? Kakvi likovi ti iz rijaseta, pa raja će se komirati po kaunaskim kafanama večer prije!

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Bas oca mi ako im 5 ljudi dodje bit ce dobro. Pa ljudi nece sebi doci 3 dana poslije utakmice :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 okt 2013, 18:21

Najveci poraz u istoriji repke je protiv Argentine, 5:0 1998. godine cini mi se. Valjda cemo ovaj put bolje proc. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.