Prvo tekma, a zatim festa do zore.... prekosutra!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Tin, jesi to ti?huskaOFC je napisao/la:Kako neke nije sram prićati protiv Suśića .. Pape je izmislio fudbal ..
mozda se razigraju grci pa ko australija uvale 31 komadFliX je napisao/la:Kad dobijemo Lihtenstajn i kad budemo vodili Litvaniju na poluvremenu dva razlike, ovi nasi ljubitelji teorije zavjere ce na teletekstu kalkulisat da li Grcka moze Lihtenstajn dobit 26 razlike![]()
P.S 26 razlike mi nekako puno i da je kosarka
de nam jos samo ime tog selektora koji je bolji od susica a zeli vodit reprezentaciju za istu lovuvelez_mostar je napisao/la:Kao argument u odbrani Susica prilikom njegovog ko zna kojeg nebuloznog akta koristi se "teorija zavjere".
U fazonu, ako kritiziras imbecila i njegove spiskove koji nemaju smisla, cak ni sa njegovim izjavama, automatski si neko ko zeli lose reprezentaciji-koji paradoks!.
Cinjenica je da stvari ne funkcioniraju najbolje, i ne igraju oni najbolji, iz kojekakvih razloga tako da svi oni koji nisu slijepi, i nisu totalne budale imaju sta za prigovorit'.
U svakom slucaju, mi cemo voljeti i podrzavati reprezentaciju, i nadati se da ce ipak u buducnosti doci vrijeme koje nece mirisati na nepotizam, i slicne stvari, i da cemo napokon dobiti strucnog, obrazovanog, kulturnog, elokventnog selektora koji ce imati pored sebe strucni tim koji to zapravo jeste.
Nebi je ni Susic vodio da nemamo igrace kakve imamo i da sitaucija u Savezu nije kakva jeste. I da tako ne vidi sutaciju da sebi poveca rejting i da bude trazeniji na trzistu. Naravno tu je i neka doza patriotizma sigurno ne kazemd a je samo za to ali da je veliki doprinos to bio kad je rekao DA reprezentaciji jeste.samoposteno je napisao/la:de nam jos samo ime tog selektora koji je bolji od susica a zeli vodit reprezentaciju za istu lovuvelez_mostar je napisao/la:Kao argument u odbrani Susica prilikom njegovog ko zna kojeg nebuloznog akta koristi se "teorija zavjere".
U fazonu, ako kritiziras imbecila i njegove spiskove koji nemaju smisla, cak ni sa njegovim izjavama, automatski si neko ko zeli lose reprezentaciji-koji paradoks!.
Cinjenica je da stvari ne funkcioniraju najbolje, i ne igraju oni najbolji, iz kojekakvih razloga tako da svi oni koji nisu slijepi, i nisu totalne budale imaju sta za prigovorit'.
U svakom slucaju, mi cemo voljeti i podrzavati reprezentaciju, i nadati se da ce ipak u buducnosti doci vrijeme koje nece mirisati na nepotizam, i slicne stvari, i da cemo napokon dobiti strucnog, obrazovanog, kulturnog, elokventnog selektora koji ce imati pored sebe strucni tim koji to zapravo jeste.
kada bi pristao halilhodzic to bi bilo super ipak je on veliki strucnjak ali za sada je susic tu i dok pobjedjuje treba da ima punu podrsku navijacasajo10 je napisao/la:Nebi je ni Susic vodio da nemamo igrace kakve imamo i da sitaucija u Savezu nije kakva jeste. I da tako ne vidi sutaciju da sebi poveca rejting i da bude trazeniji na trzistu. Naravno tu je i neka doza patriotizma sigurno ne kazemd a je samo za to ali da je veliki doprinos to bio kad je rekao DA reprezentaciji jeste.samoposteno je napisao/la: de nam jos samo ime tog selektora koji je bolji od susica a zeli vodit reprezentaciju za istu lovu
To je i sam reko prije. "Zvali su me ali nisam htjeo jer nije bilo potencijala". A ako prije nije bilo potencijala sa Baljicem, Bolicem, Barabarezom, Musicem... ja onda neznam. Al dobro u neki mah ga i razumijem ali ipak.
Nadam se de iduci selektor biti Halilhodzic. Nista protiv Susica nemam ali to je jedna iskrena zelja koja barem postoji kod mene.
Begovic, Mujdza, Spahic, Bicakcic, Salihovic, Lulic, Pjanic, Medunjanin, Misimovic, Dzeko, Ibisevicvelez_mostar je napisao/la:Kao argument u odbrani Susica prilikom njegovog ko zna kojeg nebuloznog akta koristi se "teorija zavjere".
Ma ima ih mali milion.samoposteno je napisao/la:de nam jos samo ime tog selektora koji je bolji od susica a zeli vodit reprezentaciju za istu lovuvelez_mostar je napisao/la:Kao argument u odbrani Susica prilikom njegovog ko zna kojeg nebuloznog akta koristi se "teorija zavjere".
Ovaj mi izgleda poznato. Cini mi se da igra s onim Andreasom Christenom u FC Balzersu.Philippe Erne
Sto ovo vuce na brazzers.FC Balzers
Mozda da skratis malo jezik i o instituciji da pricas sa postovanjem nebi ti skodilo!Sa njim idemo na svjetsko pa i dalje mu daj te debilne nadimke,cekajte da vam dodje neki novi Cirilo da svrsavate i kad gubi,a Papeta pljujte takav smo narod! Daj nas uputi malo koji su nam ti najbolji???velez_mostar je napisao/la:Kao argument u odbrani Susica prilikom njegovog ko zna kojeg nebuloznog akta koristi se "teorija zavjere".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.