AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

10DelPiero
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la 10DelPiero » 30 sep 2013, 02:58

ElLoco7 je napisao/la:Zbog cega bi se Ljaljic pobunio?

zbog cega je Totti hodajuca penzija? i danas je imao dvije asistencije. Maestro je i u ovim godinama.
:lol: :lol: :lol:

E sto me nasmija fino :lol:

Covjek napisa poezija ne penzija :mrgreen:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 30 sep 2013, 07:55

zato sto je startao samo jednu utakmicu ove sezone i bio zamijenjen nakon sat vremena. znas i sam da se radi o jako cudnom karakteru koji je do sada imao par problema sa disciplinom tako da je vrlo moguce da zahtjeva vecu minutazu i poziciju u prvih 11. prije par sedmica, u jednom intervjuu je i sam izjavio kako mu je zao sto nije u prvih 11 ali da je trenerova rijec zadnja, da je on sada kao neki novi adem bla bla i da nece praviti probleme u sto stvarno zelim povjerovati ali stare navike tesko umiru.

p.s. ovo je roma, jednostavno nisam naviknut na prvu poziciju na tabelu sa maksimalnim brojem bodova i strasnom gol razlikom tako da konstantno ocekujem neko sraanje da prostis :mrgreen:

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 30 sep 2013, 08:54

Što se DDR uhvatio za glavu kad je dobio žuti? Ja se prepao da neće igrati protiv Intera, al spiker reče da mu je tek drugi...
NAPRIJED NARODE!

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 30 sep 2013, 11:49

Zeman je napisao/la:Što se DDR uhvatio za glavu kad je dobio žuti? Ja se prepao da neće igrati protiv Intera, al spiker reče da mu je tek drugi...
Zato što mu je žao dobiti žuti u 90.min kod rez. 5-0.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 30 sep 2013, 13:23

Vozdra raja, kako igra afrički Messi Gervais? :)
Od kako je otišao iz Arsenala i spasio me nervnog sloma nemam uopšte nikakvu predstavu kakav je pa eto da me malo obavjestite ako vam nije problem.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 sep 2013, 16:07

jel ko primjetio da su nam svi iz prve postave osim kastana i de santisa zabijali golove :lol: ako ga kastan zabije interu kojim slucajem, ja bi naredni penal djeteta mi dao de santisu da puca :D , a onda bi popunjavao klupu golovima :lol:
nema potpisa

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 30 sep 2013, 16:15

Marsal je napisao/la:Vozdra raja, kako igra afrički Messi Gervais? :)
Od kako je otišao iz Arsenala i spasio me nervnog sloma nemam uopšte nikakvu predstavu kakav je pa eto da me malo obavjestite ako vam nije problem.
Hvala vam za njega :) Zadnje dvije tekme je bio medju najboljima,kako je samo brz i prodoran,smrt za protivnicke odbrane u Italiji.Iznudio jedan penal dosad,dao 3 gola,solidan ucinak.
embrace the chaos

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 30 sep 2013, 16:16

vidim ja skoro svaki igrac u intervjuima prosle sedmice spominje castana i to kako ce upravo on zabiti protiv bologne. kontam neka interna furka kad ono leandro jedini iz prve postave nije zabio gol :D

http://www.klix.ba/magazin/ljepotice/sa ... 30910052#6" onclick="window.open(this.href);return false;
obraduj nas sabrina, dugo je vremena proslo od tvog striptiza :mrgreen:

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 30 sep 2013, 18:16

moja greska, izvinjavam se neutralu :D

@Evil ma jucer bi startao da nije dan prije imao neku laksu ozljedu pa se nije htjelo riskirat. polako, novi je u ekipi a minuta ce dovoljno dobiti. ionako se svi rotiraju.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 30 sep 2013, 18:29

Roma igra odlicno,ekipa je ukomponovana,Dovelo se ono sto je falilo..
Podrska Pjanicu i De Rossiju u vezi,Strootman.
Drugi stoper,pored Castana,Benatia.
Dobar desni bek,Maicon.
Brz igrac naprijed,Gervinho
Inace,dva najbolja igraca ove Rome su Pjanic i De Rossi,Totti malo gusi igru(nemojte me sada,navijaci Rome,zaklati),ali ima one kljucne poteze jos uvijek u nogama koji rjesavaju utakmice.Malo lagan raspored,malo vise dobra igra i eto Rome na prvom mjestu,ako Inter ne osvoji,volio bih da Roma osvoji :)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 30 sep 2013, 20:15

10DelPiero je napisao/la:

zbog cega je Totti hodajuca penzija? i danas je imao dvije asistencije. Maestro je i u ovim godinama.
:lol: :lol: :lol:

E sto me nasmija fino :lol:

Covjek napisa poezija ne penzija :mrgreen:
Oplakah :lol:

Fakat Roma igra odlično, nisu mislim bolje izgledali od 2004 godine i one ''zvjerske'' igre : Totti, Cassano, Lima, Emerson, Dacourt, Mancini.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

AggerYNWA
Kontakt:

Post Postao/la AggerYNWA » 30 sep 2013, 23:22

Prvi je Adil Rami, stoper Valencije, kojeg je Đukić prekrižio i koji će sigurno biti prodat u januaru.

“Drugi pick” je 20-godišnji lijevi bek PSG-a, Lukas Digne, koji nije u prvom planu kod Laurenta Blanca.

Treća i posljednja želja Španca je Fabio Quaralela, napadač Juventusa, koji će teško doći do pristojnije minutaže pored Teveza, Vučinića i Llorentea.
sa ova 3 igraca Roma bi definitivno bila kandidat br.1 za sccudeto.Svaka cast za Garciu,nadam se da ce nastaviti pobjednicki niz i tako potvrditi juveu da ima jos kandidata za poziciju br.1 :D
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 30 sep 2013, 23:26

AggerYNWA je napisao/la:
Prvi je Adil Rami, stoper Valencije, kojeg je Đukić prekrižio i koji će sigurno biti prodat u januaru.

“Drugi pick” je 20-godišnji lijevi bek PSG-a, Lukas Digne, koji nije u prvom planu kod Laurenta Blanca.

Treća i posljednja želja Španca je Fabio Quaralela, napadač Juventusa, koji će teško doći do pristojnije minutaže pored Teveza, Vučinića i Llorentea.
sa ova 3 igraca Roma bi definitivno bila kandidat br.1 za sccudeto.Svaka cast za Garciu,nadam se da ce nastaviti pobjednicki niz i tako potvrditi juveu da ima jos kandidata za poziciju br.1 :D
Bitniji faktor od ostatka lige, da. Prvi kandidat za titulu, apsolutno ne.

Ne postaje se to preko noći...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 30 sep 2013, 23:33

Ja kad bolje razmislim, Roma i nije imala tako lagan raspored,kako neki to prikazuju. Lazio 6., Hellas Verona 7., Livorno 8. na tabeli.
Verona dobila Milana, vodili protiv Juvea,na kraju minimalno poraženi.
Parma uze 2 boda Violama večeras. Imaju par odličnih individualaca (Cassano,Amauri,Biabiani...)
Bologna odigrala neriješeno u Udinama, kući remi s Milanom i to vodili 3-1 do 88'.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 30 sep 2013, 23:36

Roma je ove godine uz juventus i napoli glavni kandidat za skudeto, mada realno je rano o tome jos govoriti ali realno za sad izgledate zastrasujuce jos kad se uzme u obzir da ne igrate europu onda imate jos jednu prednost vise...

mada ja ocekujem i svoj milan da se bar umjesa za tu poziciju koja vodi u LP ali ove godine ce biti tesko, jedino ako budu svi nam igraci spremni...

sve u svemu lijepo je vidjeti romu opet jaku i u vrhu seria a, ova liga zasluzuje da se vrati na stare staze slave ;)

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 30 sep 2013, 23:50

AggerYNWA je napisao/la:

Ne moze baki ni u ludilu da bude prvi, jer je to Juve, a ne moze ni drugi, jer Napoli ima kvalitetniju klupu. Prvi bi bili za trece mesto sa ovim igracima, za titulu treba, dosta vise da bi bili bolji od Juvea, ma mnogo vise.
Bolje suditi posle vikenda i tekme sa Interom, gde cemo videti pravu konstalaciju snaga...

Ja mnogo cenim ovaj tim, i pogotovo Rudija, ali ne treba ih odmah etiketirati kao konkurente, ja mislim da ni Rudi ne razmislja o tome. 3. mesto ove sezone ce biti neizmeran uspeh za njih. Da opet ne pominjem kakav su posao Rudi i Sabatini odradili na leto. I ovi projekti za stadion obecavaju da klub na duze staze planira da se gradi, a nov stadion je svakako veliki korak...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 sep 2013, 23:52

AggerYNWA je napisao/la:

u ovom trenutku bi jedino volio kvaljarelu jer gori od boriela nema šanse da može biti, a prilicno je tehnicki jak pa bi se lakše uklopio u igru. ovaj iz valencije ce biti garant skup, al ovo što Kastan pokazuje do sada je extra da bi mu sad neko drugi uzeo mjesto, a imamo na klupi burdisa/romagnjolija/jedvaja koji mogu biti korisni ove sezone jer cisto sumnjam da može biti toliko pehova sa povredama jer se samo liga i kup igraju. ovog lijevog beka nikad gledao nisam, al garant je precjenjen, Balza je prilicno dobar ove sezone
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 01 okt 2013, 07:18

Admir_Sa je napisao/la: u ovom trenutku bi jedino volio kvaljarelu
+1

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 02 okt 2013, 16:17

Tradicija u Italiji kaže da ekipe koje startuju sa šest pobjeda, uglavnom na kraju sezone osvajaju titulu. To se desilo u 10 od 12 slučajeva kroz historiju. Samo su Inter 1967. godine i Livorno 1943. prokockali prednost ostvarenu na početku. Inter je čak tada imao sedam pobjeda u nizu.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 02 okt 2013, 17:42

Izgleda da ćemo biti dosta oslabljeni u Milanu. Pored ranije povrijeđenih Destra,Bradleya,Maicona, sada i Ljajić upitan,zbog bolova u leđima :roll: Ako bod uzmemo ja zadovoljan, jer je ovo utak. za 6 bodova, s obzirom da će nam Inter kako stvari stoje biti glavni kandidat za 3.mjesto, i bilo bi super da nakon ove utak. ostane 4 boda razlike između Rome i Intera.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.