Ako vi nama uzmete Vuleta mi cemo vama Luku Tonijanadam se da je istina da vam je preskup, to ostavlja nedu da nama dolazi.

Moderator/ica: vlakanje
Ako vi nama uzmete Vuleta mi cemo vama Luku Tonijanadam se da je istina da vam je preskup, to ostavlja nedu da nama dolazi.
Nije Luku Tonija nego Tonu Lukija,,ispravi togavra je napisao/la:Ako vi nama uzmete Vuleta mi cemo vama Luku Tonijanadam se da je istina da vam je preskup, to ostavlja nedu da nama dolazi.
tako je nama luka toni...meni je licno telefonom rekao ma ja dolazim u borac bjezz tamo u sarajevu su svi lopovi zelja mi je da sa borcem igram ligu sampiona ja sam mu odg ostvariceti se zelja lukagavra je napisao/la:Ako vi nama uzmete Vuleta mi cemo vama Luku Tonijanadam se da je istina da vam je preskup, to ostavlja nedu da nama dolazi.
Dab ti imao sta pitat...azdajo krvava:)Dragan-BL je napisao/la:Па & " везано за &,% - $ $?
necu reci da je prica malo glupa,al dosta me to pecka...svaka cast tom i igracu,ja mu zelim sve najbolje,al on definitivno nije pojacanje,i igrac koji bi mogao nesto da nam pomogne...ja mislim da nije odigrao par tekmi u cz... bar koliko sam mogao da pratim...a poprilicno sam pratio...borac_sampion je napisao/la:hoce bg "velikan" zvezda da igra opet u bl....sta ces nam ti
? " то "? ', / $ га $ за ? ?, него $ у јуну $ & $ "rudarprijedor je napisao/la:srecom za nas nesrecom za vas Avdukic ostaje u PD![]()
![]()
![]()
Seljacka politika....ma daj, kaže obeštećenje 100 000 KM, smijurija, pa za te pare nek ga prodaju Interu, smijurija...
Dao bih im ja 100 000 feninga, kakvi panjevi vode taj rudar, pa to je nemoguće, čovjek kaže hoću u Borac, al eto moram sačekati da vidim šta će napraviti klubovi, pa kad im lik uvali dva autogola, onda će reći vidi krampa...gavra je napisao/la:Seljacka politika....ma daj, kaže obeštećenje 100 000 KM, smijurija, pa za te pare nek ga prodaju Interu, smijurija...
Ma kontam ja tebe, al zbnaš u čemu je poenta, kad igrač hoće da ide, ma tebi je ajd zdrao, nema tih para koje će ga spriječiti, znaju svi da će Borac u Europu i da je tako lakše da se zaradi neka lova... Čist primjer ti je Puzigaća, hoće čovjek u Borac i gotovo...gavra je napisao/la:Ma to za Rudar je klasicna seljacka politika nek komsiji crkne krava, da ga je trazio neko drugi klub dali bi ga za dzabe a ne daj Boze da su ga trazili C.zvezda,Dinamo,Partizan.... jos bi i k.u.ra.c popusili, samo ne moze u Borac a i Slavija je odprilike takva, znas i sam.
gavra je napisao/la:Ma to za Rudar je klasicna seljacka politika nek komsiji crkne krava, da ga je trazio neko drugi klub dali bi ga za dzabe a ne daj Boze da su ga trazili C.zvezda,Dinamo,Partizan.... jos bi i k.u.ra.c popusili, samo ne moze u Borac a i Slavija je odprilike takva, znas i sam.
Znaš kada su svojevremeno pitali direktora Werdera iz Bremena zašto oni nikad ne kupe igrača koji je skuplji od 15 miliona Eura, a on je odgovorio "A ŠTO DA KUPIMO TAKVOG IGRAČA, PA HOĆE LI IGRATI SAM NA TERENU", tako ti je i za tog golmana iz Prijedora, pa nema dva para rukugavra je napisao/la:Ma znam sta mi govoris al kazem ti kako se glupo ponasa uprava Rudara, umjesto da kazu hocemo da izadjemo u susret nasem igracu da mu se oduzimo bla bla....,uzmu 20000,30000 hiljada i zdravo .Njemu ugovor istice na ljeto i ode dzabe a kakav ce sad motiv imati za braniti kad su ga ljudi izradili ,jedino ako ima neku dobru platu al ne vjerujem.Tako da su sad ostali i bez para i bez golmana a samo iz razloga sto on zeli u Borac, opet to ponavljam da je neki drugi klub sve bi bilo u redu, pa zvezda i partizan ne placaju igrace po 100000 i jos golman alo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.