FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simon » 30 sep 2013, 15:10

Ono što je neshvatljivo je činjenica da je FK Sarajevo zapisnik sa utakmce dobio tek danas što je četiri dana nakon odigravanja susreta, iako je isti morao odmah biti dostavljen klubu iz Titove 38b. Rekli bi smo da su to nevjerovatni propusti krovne kuće fudbala u Bosni i Hercegovini. Da li su napravljeni sa namjerom, ili samo neodgovornošću pojedinaca nikada nećemo saznati, ali sigurno je da se takvi propusti ne smiju dešavati.
Blago nama !
Ti si opet šampion !

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 30 sep 2013, 15:14

Hoće li se ići u Gradačac, hoće bit šta organizovano ?
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 30 sep 2013, 15:41

slika

Nadam se da cemo uskoro na ovom stadionu gledati bordo momke! Hvala Dino! Hvala g.Tan! Imate podrsku navijaca Fk Sarajeva..Samo tako nastavite!!!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 30 sep 2013, 17:04

emir18 je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:
emir18 je napisao/la:Jos da preuzme klub,pa da budemo Bosanski Dinamo 8-)
A sta ako vam uradi stvari ko i kardifu,npr promijeni vam boje kluba,promijeni vam grb ili kao sto je njima promijenio slogan koji je tu stajao od postojanja kluba,jos pored plave ptice sad zmaj
Bio Plavi grb sad Crveni,sve je jasno
ovo nije provkacije cak sta vise zabrinut sam jer eo iako vatreni navijac zeljeznicara ne bi nikako volio da vas unisti nakav malezijac,a vjerujte mi nie da nema sansi,ako bi on posto vlasnik niko vam ne garantuje da vam se ne bi desilo isto sto i kardifu
=\_1921_/=

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 sep 2013, 17:16

Dobro nama ce promijeniti,nece vama. 8-)
1946

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 sep 2013, 17:20

budzak je napisao/la:slika

Nadam se da cemo uskoro na ovom stadionu gledati bordo momke! Hvala Dino! Hvala g.Tan! Imate podrsku navijaca Fk Sarajeva..Samo tako nastavite!!!
Mozda vam organizuje prijateljsku protiv Kardifa, jos da nam je drzava normalna kako nije pa da se sredi zakon da stranci mogu ulagati u nase klubove, da se pomjerimo sa mrtve tacke.

Kako šef preko kosulje dres obuce dres i kragnu izbaci. :lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 30 sep 2013, 17:30

PeteDunham je napisao/la:
Head je napisao/la:slika
Šaban.
slika
neka je on totalno moderan :lol:
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 30 sep 2013, 18:44

Pa sta ako obuce dres preko kosulje? Nece se skidati. Ovo dok se slika, dok je utakmica itd. Poslije samo skine i ostane u kosulji. Nadjite mu neku drugu zamjerku, ba. :roll:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 30 sep 2013, 18:46

Ocam' oni pricaju o nekim sabanima i necemu, a vidi im predsjednika seljacine Gredica...sa izrazenim provincijskim naglaskom, logikom, gestikulacijom i glavom.A Tan je saban, jeste saban je :mrgreen: . Saban koji se moze popisati po cijeloj ligi, jer je smijesna kolicina novca koji je u budzetima svih klubova zajedno. To on potrosi za jedan transfer u Cardifu.Bosnje pametne, svi su nama sabani, 'ta ce on, vidi mu glave i slicne price, a mi na dnu svih mogucih ljestvica u svemu, ko drzava. :D

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 30 sep 2013, 19:04

isto djeca,moj babo se oblaci bolje,nije istina moj se oblaci bolje :roll:

ja bi najradije da on ulozi u Sarajevo,jer tako ih i mi moramo pratiti pa nasi ne bi mogli bezveze grijati stolice
Željeznicar za život cijeli !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 sep 2013, 19:06

likusa je napisao/la:ja bi najradije da on ulozi u Sarajevo,jer tako ih i mi moramo pratiti pa nasi ne bi mogli bezveze grijati stolice
to je to sto niko ne konta. Hvala Bogu neko pametan. Ako bi tata Tan ulozio i kad bi se liga smanjila na 10 klubova, to bi bio pun pogodak. Kad bi bili barem na nivou HNL-a bilo bi vise nego odlicno.

A zna se, Sarajevo bi dominiralo kao sto Dinamo dominira tamo :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 30 sep 2013, 19:15

Jel neko Tanu javio za prekid utakmice, baklje, izgubljena tri boda za zelenim stolom? Kakva je njegova reakcija?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 30 sep 2013, 19:19

exbabilon je napisao/la:Jel neko Tanu javio za prekid utakmice, baklje, izgubljena tri boda za zelenim stolom? Kakva je njegova reakcija?

Naravno da covjek sve to zna. Pa vidio si, tj. mozes vidjeti i sada, da je na zvanicnoj FB stranici FC Cardif cestitano Sarajevu zbog pobjede nad rudarom. Sve oni prate, ali bas sve. Ne mislis valjda da ce neko ulagati novac negdje gdje ne prati sve moguce. ;)

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 30 sep 2013, 19:20

Ja vjerujem da su ih oni i nasavjetovali da se zale. :mrgreen:

Sta mislite hoce l' sta bit' od toga? :roll:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 sep 2013, 19:23

ma kakvi, to sve vecinom vodi Dino. Frajer je ideal jednog top managera
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 sep 2013, 19:25

Samir Radovac i Emir Plakalo na spisku U-19 reprezentacije BiH.
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/samir- ... e-bih/1231" onclick="window.open(this.href);return false;

Sretno momcima.. 8-) 8-)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 30 sep 2013, 21:09

exbabilon je napisao/la:Jel neko Tanu javio za prekid utakmice, baklje, izgubljena tri boda za zelenim stolom? Kakva je njegova reakcija?
Javili mu a ovo je njegova reakcija :Cardiff City Football Club Jučer u bli ... o/ <o> \o/
Sarajevo ljubavi moja!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 sep 2013, 21:16

Kolika je kazna,koliko kesa trebam da uplatim na racun te bagre iz saveza koju cu rastjerati za koji mjesec.
1946

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 30 sep 2013, 21:27

AdiRajvosa je napisao/la:

Naravno da covjek sve to zna. Pa vidio si, tj. mozes vidjeti i sada, da je na zvanicnoj FB stranici FC Cardif cestitano Sarajevu zbog pobjede nad rudarom. Sve oni prate, ali bas sve. Ne mislis valjda da ce neko ulagati novac negdje gdje ne prati sve moguce. ;)
Kaze da je odusevljen ulijetanjem i da mu je zao sto nisu do kraja odradili,bas ga je fino podsjetilo na staru englesku skolu huliganizma,na koju je svrsavao dok je stvarao milione po Maleziji.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 30 sep 2013, 21:28

Head je napisao/la:
Kolika je kazna,koliko kesa trebam da uplatim na racun te bagre iz saveza koju cu rastjerati za koji mjesec.
Dobar je mogu ti reci, svaka mu cast. Kad vec dovodi nove ljude nek se potrudi da vrati Usanovica, Pusinu i ostalu kompaniju :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, juka55, kraljlavova, N3R3D, napoleon72, Proximic, rimljanin90, said, Sanchez87hz, vedinjo98 i 66 gostiju.