ElLoco7 je napisao/la:Zbog cega bi se Ljaljic pobunio?
zbog cega je Totti hodajuca penzija? i danas je imao dvije asistencije. Maestro je i u ovim godinama.

E sto me nasmija fino

Covjek napisa poezija ne penzija

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ElLoco7 je napisao/la:Zbog cega bi se Ljaljic pobunio?
zbog cega je Totti hodajuca penzija? i danas je imao dvije asistencije. Maestro je i u ovim godinama.
zato sto je startao samo jednu utakmicu ove sezone i bio zamijenjen nakon sat vremena. znas i sam da se radi o jako cudnom karakteru koji je do sada imao par problema sa disciplinom tako da je vrlo moguce da zahtjeva vecu minutazu i poziciju u prvih 11. prije par sedmica, u jednom intervjuu je i sam izjavio kako mu je zao sto nije u prvih 11 ali da je trenerova rijec zadnja, da je on sada kao neki novi adem bla bla i da nece praviti probleme u sto stvarno zelim povjerovati ali stare navike tesko umiru.ElLoco7 je napisao/la:Zbog cega bi se Ljaljic pobunio?
Zato što mu je žao dobiti žuti u 90.min kod rez. 5-0.Zeman je napisao/la:Što se DDR uhvatio za glavu kad je dobio žuti? Ja se prepao da neće igrati protiv Intera, al spiker reče da mu je tek drugi...
Hvala vam za njegaMarsal je napisao/la:Vozdra raja, kako igra afrički Messi Gervais?![]()
Od kako je otišao iz Arsenala i spasio me nervnog sloma nemam uopšte nikakvu predstavu kakav je pa eto da me malo obavjestite ako vam nije problem.
Oplakah10DelPiero je napisao/la:ElLoco7 je napisao/la:Zbog cega bi se Ljaljic pobunio?
zbog cega je Totti hodajuca penzija? i danas je imao dvije asistencije. Maestro je i u ovim godinama.![]()
![]()
![]()
E sto me nasmija fino![]()
Covjek napisa poezija ne penzija
sa ova 3 igraca Roma bi definitivno bila kandidat br.1 za sccudeto.Svaka cast za Garciu,nadam se da ce nastaviti pobjednicki niz i tako potvrditi juveu da ima jos kandidata za poziciju br.1Prvi je Adil Rami, stoper Valencije, kojeg je Đukić prekrižio i koji će sigurno biti prodat u januaru.
“Drugi pick” je 20-godišnji lijevi bek PSG-a, Lukas Digne, koji nije u prvom planu kod Laurenta Blanca.
Treća i posljednja želja Španca je Fabio Quaralela, napadač Juventusa, koji će teško doći do pristojnije minutaže pored Teveza, Vučinića i Llorentea.
Bitniji faktor od ostatka lige, da. Prvi kandidat za titulu, apsolutno ne.AggerYNWA je napisao/la:sa ova 3 igraca Roma bi definitivno bila kandidat br.1 za sccudeto.Svaka cast za Garciu,nadam se da ce nastaviti pobjednicki niz i tako potvrditi juveu da ima jos kandidata za poziciju br.1Prvi je Adil Rami, stoper Valencije, kojeg je Đukić prekrižio i koji će sigurno biti prodat u januaru.
“Drugi pick” je 20-godišnji lijevi bek PSG-a, Lukas Digne, koji nije u prvom planu kod Laurenta Blanca.
Treća i posljednja želja Španca je Fabio Quaralela, napadač Juventusa, koji će teško doći do pristojnije minutaže pored Teveza, Vučinića i Llorentea.
Ne moze baki ni u ludilu da bude prvi, jer je to Juve, a ne moze ni drugi, jer Napoli ima kvalitetniju klupu. Prvi bi bili za trece mesto sa ovim igracima, za titulu treba, dosta vise da bi bili bolji od Juvea, ma mnogo vise.AggerYNWA je napisao/la:sa ova 3 igraca Roma bi definitivno bila kandidat br.1 za sccudeto.Svaka cast za Garciu,nadam se da ce nastaviti pobjednicki niz i tako potvrditi juveu da ima jos kandidata za poziciju br.1Prvi je Adil Rami, stoper Valencije, kojeg je Đukić prekrižio i koji će sigurno biti prodat u januaru.
u ovom trenutku bi jedino volio kvaljarelu jer gori od boriela nema šanse da može biti, a prilicno je tehnicki jak pa bi se lakše uklopio u igru. ovaj iz valencije ce biti garant skup, al ovo što Kastan pokazuje do sada je extra da bi mu sad neko drugi uzeo mjesto, a imamo na klupi burdisa/romagnjolija/jedvaja koji mogu biti korisni ove sezone jer cisto sumnjam da može biti toliko pehova sa povredama jer se samo liga i kup igraju. ovog lijevog beka nikad gledao nisam, al garant je precjenjen, Balza je prilicno dobar ove sezoneAggerYNWA je napisao/la:sa ova 3 igraca Roma bi definitivno bila kandidat br.1 za sccudeto.Svaka cast za Garciu,nadam se da ce nastaviti pobjednicki niz i tako potvrditi juveu da ima jos kandidata za poziciju br.1Prvi je Adil Rami, stoper Valencije, kojeg je Đukić prekrižio i koji će sigurno biti prodat u januaru.
+1Admir_Sa je napisao/la: u ovom trenutku bi jedino volio kvaljarelu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.