Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

rob do bagro
Kontakt:

Re: Najbolji navijači na svijetu su ...?

Post Postao/la rob do bagro » 26 dec 2009, 16:32

Hoces objasnjenje nije problem druze,

Pod prvo su brojniji od Hordi, drugo imaju strasnu armiju navijaca koja prati klub ma gdje god da ide.Imaju strasna gostovanja i velik broj njih ide na strani.Kop im je velik i imaju konstantu, pirotehnika im je strava, fanaticni su.Oni se ubrajaju medju jednom od najboljih skupina u grckoj ali i sire.Jaki su na evrospkoj sceni, i miljama su ispred Hordi.
Nadam se da sam bio dovoljan konkretan i objasnio neke stvari :P
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 26 dec 2009, 16:34

rob do bagro je napisao/la:Hoces objasnjenje nije problem druze,

Pod prvo su brojniji od Hordi, drugo imaju strasnu armiju navijaca koja prati klub ma gdje god da ide.Imaju strasna gostovanja i velik broj njih ide na strani.Kop im je velik i imaju konstantu, pirotehnika im je strava, fanaticni su.Oni se ubrajaju medju jednom od najboljih skupina u grckoj ali i sire.Jaki su na evrospkoj sceni, i miljama su ispred Hordi.
Nadam se da sam bio dovoljan konkretan i objasnio neke stvari :P
Znači jedina razlika je brojnost ?
Misliš da ne bi možda Horde i bolje bile da je i njih ovoliko ?

To je nešto na što se ne može utjecati u velikoj mjeri tako da to i ne može biti ta 'velika' razlika. ;)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 dec 2009, 16:37

Ne, ne nije prednost brojnost...bitan je trud i zalaganje, ali niko ne moze reci da ne bi bili bolji da ih ima vise, ja bih iskreno mislim da ih mozemo stic sto se tice barem navijanja.Ovi neki pogledaju klipove i odmah ono vauu kakva strava od navijaca i pocnu drkat na to.Mislim da ne zaostajemo puno sto se tice scene njihove, al treba se na tom jos radit 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 26 dec 2009, 16:38

rob do bagro za tebe ;) [youtube][/youtube] ne zaostaju ni nasi navijaci 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 26 dec 2009, 16:40

rob do bagro je napisao/la:Ne, ne nije prednost brojnost...bitan je trud i zalaganje, ali niko ne moze reci da ne bi bili bolji da ih ima vise, ja bih iskreno mislim da ih mozemo stic sto se tice barem navijanja.Ovi neki pogledaju klipove i odmah ono vauu kakva strava od navijaca i pocnu drkat na to.Mislim da ne zaostajemo puno sto se tice scene njihove, al treba se na tom jos radit 8-)
A Horde se ne trude i ne zalažu ?

Pa sve su im koreografije originalne,redovno imaju pirotehniku na tribini i to lijepo izvode a ne krkanski,lijep izgled ograde,navijanje 90.minuta odličnim tempom.U Širokom su se zajedno držali kao braća iako su pucali na njih sa svih strana,ne ostavljaju svoje drugove sa tribine na milost ili nemilost drugima.Mislim,ne vidim razliku osim u brojnosti a ti i dalje misli šta hoćeš.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 26 dec 2009, 16:47

CRNI_SA je napisao/la:ne zaostaju ni nasi navijaci 8-)
Koje je ovo godine bilo? ;)

Horde mozda jesu orginalne (mada bas i nisu al eto) ali ne mozemo porediti njih s Gate 4,Gate 7,Gate 13...Nemoj molim te pretjerivati ;)
A C A B !

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 26 dec 2009, 16:52

Kaže mi lik koji prati fol Finsku navijačku scenu. :roll:

Bolan,razlika je u brojnosti samo.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 26 dec 2009, 16:56

Horde su zakon pa vi pricajte sta hocete :roll:

najbolja grupa, Drughi.. definitivno :lol:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 26 dec 2009, 16:58

Stone Island je napisao/la:Kaže mi lik koji prati fol Finsku navijačku scenu. :roll:

Da si procitao moj post ispod navedenog znao bi da pratim odredjene navijacke scene a ovo ostalo znam ili preko tv-a ili preko slika posto sam na raznim forumima .. ;)

Razlika u brojnosti,pjesme orginalne,po 3-4 milje na gostovanje,po utakmice zapale oko 50 baklji(uglavnom pirotehnika) sudjeluju u tucama i naravno pomazu jedni drugima (na tvoj primjer Skripari vs Horde) orginalne koreografije,odlican kop ...pa ja neznam sta li ti pratis ili stali ti umisljas ...pa ljudi bolji smo od Grka :mrgreen:

jesu li Horde ikad slicno uradile ?

P.S Da se ne naljute navijaci Sarajeva,nemam nista protiv vas ...ali kad mi poredi Horde i jednu od najjace tifo scene u Evropi (Grcka)
A C A B !

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 26 dec 2009, 17:03

Koje je ovo godine bilo?
98 ;)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 dec 2009, 17:08

Urawa reds .....

[youtube][/youtube]

Epic:

[youtube][/youtube]

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 26 dec 2009, 17:14

Emir_ZENICA je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:Kaže mi lik koji prati fol Finsku navijačku scenu. :roll:

Da si procitao moj post ispod navedenog znao bi da pratim odredjene navijacke scene a ovo ostalo znam ili preko tv-a ili preko slika posto sam na raznim forumima .. ;)

Razlika u brojnosti,pjesme orginalne,po 3-4 milje na gostovanje,po utakmice zapale oko 50 baklji(uglavnom pirotehnika) sudjeluju u tucama i naravno pomazu jedni drugima (na tvoj primjer Skripari vs Horde) orginalne koreografije,odlican kop ...pa ja neznam sta li ti pratis ili stali ti umisljas ...pa ljudi bolji smo od Grka :mrgreen:

jesu li Horde ikad slicno uradile ?

P.S Da se ne naljute navijaci Sarajeva,nemam nista protiv vas ...ali kad mi poredi Horde i jednu od najjace tifo scene u Evropi (Grcka)
Nemaš ti pojma.
U čemu je razlika ? U brojnosti.To nemoguće ovo uraditi ? Pa Robijaši su imali ovakvih bakljadi a ne Horde.Ali hajde,tebi je neko objasnio kako su Grci nešto nadljudsko i da se s njima ne možeš porediti jer si iz jadne BiH.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 26 dec 2009, 17:52

Stone Island je napisao/la: Nemaš ti pojma.
U čemu je razlika ? U brojnosti.To nemoguće ovo uraditi ? Pa Robijaši su imali ovakvih bakljadi a ne Horde.Ali hajde,tebi je neko objasnio kako su Grci nešto nadljudsko i da se s njima ne možeš porediti jer si iz jadne BiH.
Ja koliko znam "ovakvu" bakljadu Robijasi nisu imali a kamoli Horde :mrgreen: ..

Da te pitam nesto ...Prate li Horde:Rukomet,Odbojku,Kosarku ?
A C A B !

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 26 dec 2009, 18:02

Stone Island je napisao/la: Nemaš ti pojma.
Ja koliko znam "ovakvu" bakljadu Robijasi nisu imali a kamoli Horde :mrgreen: ..

Da te pitam nesto ...Prate li Horde:Rukomet,Odbojku,Kosarku ?
Samo FK Sarajevo.

Ne zato što nisu u stanju da prate ostale sportove već su Udruženje navijača fudbalskog Kluba Sarajevo kao i svi ostali ali eto kad imaš armiju navijača od milion ljudi iza sebe,mora se uvijek 500 likova naći da prati neke lijeve sportove a sumnjam da bi pratili u protivnom.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 26 dec 2009, 18:04

Stone Island je napisao/la: Samo FK Sarajevo.

Ne zato što nisu u stanju da prate ostale sportove već su Udruženje navijača fudbalskog Kluba Sarajevo kao i svi ostali ali eto kad imaš armiju navijača od milion ljudi iza sebe,mora se uvijek 500 likova naći da prati neke lijeve sportove a sumnjam da bi pratili u protivnom.
Ali tih 500 likova pravi bolju atmosferu od pola navijackih skupina u BiH...ali neda mi se sad pisati..imam mnogo toga da ti kazem ... ;)
A C A B !

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 26 dec 2009, 18:06

E jbg brate,ti predloži Robijašima da počnete pratiti neki šahovski klub iz Zenice pa tamo pravite atmosferu kao na BP i eto vas kao Gate 'N'.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 26 dec 2009, 18:06

Ma ova Torcida iz Indije najača, najbolja s kodeksom transparent na indeksu svaka im čast :roll: :P
Majstori. :P
Fi hajati.
GO Bosno.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 26 dec 2009, 18:09

Stone Island je napisao/la:E jbg brate,ti predloži Robijašima da počnete pratiti neki šahovski klub iz Zenice pa tamo pravite atmosferu kao na BP i eto vas kao Gate 'N'.
Drugo je sahovski klub a drugo Odbojka,Kosarka i Rukomet....Nemoj mjesati Kruske i Jabuke :mrgreen:
A C A B !

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 26 dec 2009, 18:12

Stone Island je napisao/la:E jbg brate,ti predloži Robijašima da počnete pratiti neki šahovski klub iz Zenice pa tamo pravite atmosferu kao na BP i eto vas kao Gate 'N'.
Drugo je sahovski klub a drugo Odbojka,Kosarka i Rukomet....Nemoj mjesati Kruske i Jabuke :mrgreen:
To je za mene isto. ;)

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 26 dec 2009, 18:49

kad se uzme u obzir nekoliko faktora(stanje nogometa u BiH, navijacka scena itd.) impresivniji su mi Horde nego ovi Grci. jos kas pocnu pricati o gostovanjima, pa vise vrijedi 200 Hordi u Cluju nego 200 ovi Grka u Oslu.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.