Ovim ostalim hvala, nisam se bas mogao sanci odma na pocetku, nisam dugo igrao
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
"Za ovoga" i "@" ti je odprilike jedno te isto, cisto da znas ubuduce, da ne pises obojeKladiJonicar je napisao/la:Za ovog @klasika komicara : " onclick="window.open(this.href);return false; bravo lave, samo nastavi tako, bice nesta od tebe.![]()
Ovim ostalim hvala, nisam se bas mogao sanci odma na pocetku, nisam dugo igrao
Hebi ga, nisam iskusan forumas kao ti da znam te finte i tako to, jako malo vremena provodim za racunarom pa tako da nisam nesto posebno upucen u to. Al hvala, primnjeno je k znanjuklasik je napisao/la:"Za ovoga" i "@" ti je odprilike jedno te isto, cisto da znas ubuduce, da ne pises obojeKladiJonicar je napisao/la:Za ovog @klasika komicara : " onclick="window.open(this.href);return false; bravo lave, samo nastavi tako, bice nesta od tebe.![]()
Ovim ostalim hvala, nisam se bas mogao sanci odma na pocetku, nisam dugo igrao![]()
I nece bit nesta od mene, nego nesto, al hvala ti![]()
I bas mi je drago da si i ti kao jos par forumasa shvatio poentu mog posta,
ako ti ko posalje salji daljeGiggs11 je napisao/la:Mozel neko link na PP za skidanje PES'a 14 ?
Sto god skinem nemoze nesto -.-
??suarez000000 je napisao/la:Jel zna neko zasto mi nece pes 14 kad hocu da udjem samo crno i izbaci odma, a pes 13 radi
ma ne vjerujem da bi te 2 sedmice ili cak mjesec napravili neku razliku, citavu god. su protracili (da bukvalno protracili) da bi izbacili ovaj nedovrseni produktQUARESMA 18<<< je napisao/la:mora se jos raditi na PES14, jako puno, ne znam zasto je Konami zurio za izbacivanjem igre, da su je sad izbacili nebi bilo kasno, bar bi imali nesto vremena da urade kako treba
Stipu ba Pečeve i ta sranja, igraj Fifu i zadovolji se, pokajat se nećeš vjeruj mi, bio sam zaluđen pesom. I tek onda poslije shvatiš neke stvari kakva je razlika izmedju velikog i malogdarker10 je napisao/la:Ja sam ovo u kantu dok ne izadje kakav dobar patch,sa fino odradjenim dresovima,stadionima,transferima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.