FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Hadžiću se ruke tresu k'o da ima parkinsovu bolest 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Smajil treba dati ostavku ,strašno loše igre u gostima ,negdje pročitah da smo jedina ekipa koja na strani nije dala gola
,sramotno.
Zao mi je sto bi u tom slucaju ostao bez posla al´ frajer jednostavno ne zna,ocigledno ima neke blokade,ako jednom probas bunkeraski igrati i ne prodje ti ,drugi put opet ne prodje pa mjenjaj nesto majka mu stara,bolje izgubiti 4-3 nego 1-0 .
Jest da je dosao kad niko drugi nije htio ali vec smo za Jedinstvom na -6 i jos jedan kiks i to je to sto se tice ulaska ove godine.

Zao mi je sto bi u tom slucaju ostao bez posla al´ frajer jednostavno ne zna,ocigledno ima neke blokade,ako jednom probas bunkeraski igrati i ne prodje ti ,drugi put opet ne prodje pa mjenjaj nesto majka mu stara,bolje izgubiti 4-3 nego 1-0 .
Jest da je dosao kad niko drugi nije htio ali vec smo za Jedinstvom na -6 i jos jedan kiks i to je to sto se tice ulaska ove godine.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako nista, u Azmirovom dzepu su ostale pare.
Losa situacija, barem trenutno ali se to sve da rijesiti i lagano ispraviti, samo da ne bude kasno.

Losa situacija, barem trenutno ali se to sve da rijesiti i lagano ispraviti, samo da ne bude kasno.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
sto ranije ne napisa ovo,da sam znao da je takav,mogao sam ga zvat da mi strese sljivu za rakije,a ne da se ja patimJTS je napisao/la:Hadžiću se ruke tresu k'o da ima parkinsovu bolest

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
e jebga, al' možeš mu zato dati da popije malo rakije da se smiriharry_90 je napisao/la:sto ranije ne napisa ovo,da sam znao da je takav,mogao sam ga zvat da mi strese sljivu za rakije,a ne da se ja patimJTS je napisao/la:Hadžiću se ruke tresu k'o da ima parkinsovu bolest

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Valjda je poslije ovog skonto da sa premijama u gostima nema nista, bolje da je poduplo te pare i probo zavrsit sa sudijamaOmerbavarac je napisao/la:Ako nista, u Azmirovom dzepu su ostale pare.![]()

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Anketa na stranici FK Sloboda Tuzla:
Da li šef stručnog štaba Smajil Karić treba podnijeti ostavku nakon današnjeg poraza u Gabeli: DA/NE?
- DA (131 glas)
- NE (7 glasova, od čega jedan od bliže familije, moguće kćerka)
- Suzdržanih (2 glasa)
Da li šef stručnog štaba Smajil Karić treba podnijeti ostavku nakon današnjeg poraza u Gabeli: DA/NE?
- DA (131 glas)
- NE (7 glasova, od čega jedan od bliže familije, moguće kćerka)

- Suzdržanih (2 glasa)
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Upanem redovno na vasu temu da vidim ima li pomaka jer svim srcem i iskreno zelim sto prije viditi Slobodu u PL gdje i pripada ali brate tesko da cete se vratit sa 4 gostujuca navijaca (npr Bihac). Razumijem ja da je do trenera koji je los ali bez ogromne podrske Fukara necete se vratiti jos zadugo. Govorim iz iskustva jer da nas nije islo min po 200 u te vukoyebine mozda bi danas igrali medjusobno. Lisice su u drugoj vece nego u PL zato tuzlaci organizujte se i da vas sto prije vidimo tamo gdje pripadate. Sportski pozz i sretno u nastavku prvenstva
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- Probisvjet
- Kontakt:
Mi imamo trenera koji igra domace utakmice pred 2500 i igra bunker. Za Smajla nije bitno jel domaci ili gostujuci teren, uvijek isto igra. Nekada ne mogu da skontam koji je nas gol, a koji protivnicki.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Upanem redovno na vasu temu da vidim ima li pomaka jer svim srcem i iskreno zelim sto prije viditi Slobodu u PL gdje i pripada ali brate tesko da cete se vratit sa 4 gostujuca navijaca (npr Bihac). Razumijem ja da je do trenera koji je los ali bez ogromne podrske Fukara necete se vratiti jos zadugo. Govorim iz iskustva jer da nas nije islo min po 200 u te vukoyebine mozda bi danas igrali medjusobno. Lisice su u drugoj vece nego u PL zato tuzlaci organizujte se i da vas sto prije vidimo tamo gdje pripadate. Sportski pozz i sretno u nastavku prvenstva

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Druze vidim da kuci dobijate,ali dobija i Iskra. Bodovi sa strane vas vracaju u PL zato organizacija i vukoyebine tourProbisvjet je napisao/la:Mi imamo trenera koji igra domace utakmice pred 2500 i igra bunker. Za Smajla nije bitno jel domaci ili gostujuci teren, uvijek isto igra. Nekada ne mogu da skontam koji je nas gol, a koji protivnicki.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Upanem redovno na vasu temu da vidim ima li pomaka jer svim srcem i iskreno zelim sto prije viditi Slobodu u PL gdje i pripada ali brate tesko da cete se vratit sa 4 gostujuca navijaca (npr Bihac). Razumijem ja da je do trenera koji je los ali bez ogromne podrske Fukara necete se vratiti jos zadugo. Govorim iz iskustva jer da nas nije islo min po 200 u te vukoyebine mozda bi danas igrali medjusobno. Lisice su u drugoj vece nego u PL zato tuzlaci organizujte se i da vas sto prije vidimo tamo gdje pripadate. Sportski pozz i sretno u nastavku prvenstva

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- Probisvjet
- Kontakt:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Druze vidim da kuci dobijate,ali dobija i Iskra. Bodovi sa strane vas vracaju u PL zato organizacija i vukoyebine tourProbisvjet je napisao/la:Mi imamo trenera koji igra domace utakmice pred 2500 i igra bunker. Za Smajla nije bitno jel domaci ili gostujuci teren, uvijek isto igra. Nekada ne mogu da skontam koji je nas gol, a koji protivnicki.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Upanem redovno na vasu temu da vidim ima li pomaka jer svim srcem i iskreno zelim sto prije viditi Slobodu u PL gdje i pripada ali brate tesko da cete se vratit sa 4 gostujuca navijaca (npr Bihac). Razumijem ja da je do trenera koji je los ali bez ogromne podrske Fukara necete se vratiti jos zadugo. Govorim iz iskustva jer da nas nije islo min po 200 u te vukoyebine mozda bi danas igrali medjusobno. Lisice su u drugoj vece nego u PL zato tuzlaci organizujte se i da vas sto prije vidimo tamo gdje pripadate. Sportski pozz i sretno u nastavku prvenstva
Neke mi stvari nisu jasne nikako. Azmir daje premije i plate vece nego vecina klubova u PL. Jednostavno neke se stvari nisu poklopile. Vidjecemo sta sada ce sada uraditi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ja cijelo jutro otvaram temu ne bi li naišao na vijest da je Smajli dao ostavku a ono ništa 

Nije budala dati ostavku,sve mu se uplacuje na vrijeme..a to sto nema rezultata zaboli njega dzon,sve dok mu Azmir cuva ledja ..djulba je napisao/la:ja cijelo jutro otvaram temu ne bi li naišao na vijest da je Smajli dao ostavku a ono ništa
-
- Kontakt:
Pozdrav.
Treba mi pomoc , ako moze neko naci onaj snimak sa yt , jos dok je Said igrao za Slobodu , protiv Zelje , kad je nanizao par igraca i onda Cocalic ga lomi i pravi penal . ?
Treba mi pomoc , ako moze neko naci onaj snimak sa yt , jos dok je Said igrao za Slobodu , protiv Zelje , kad je nanizao par igraca i onda Cocalic ga lomi i pravi penal . ?
[youtube][/youtube]bavarian_bk je napisao/la:Pozdrav.
Kakva je mašina bio Said...
oj Cocalića konja majko draga, pa ovo je bio školski primjer penala, primjer za seminara a on legenda se još buni
treba mu postaviti ovaj video na FB profil, imal ga neko u prijateljima

treba mu postaviti ovaj video na FB profil, imal ga neko u prijateljima

Undici stelle - ACM 1899
Mene vise boli na ovom klipu kad vidim pun Tusanj,a sad poluprazan 

nemoj da te boli...gledo sam ja utakmica Premijer lige na Tušnju na kojima je bilo manje publike nego u ovim utakmicama Prve lige...te Kozara, te Mladost, Travnik itd...harry_90 je napisao/la:Mene vise boli na ovom klipu kad vidim pun Tusanj,a sad poluprazan
i danas bi stadion bio pun da dođu sarajevo, željo, čelik itd...
Undici stelle - ACM 1899
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
posjeta u Prvoj ligi je kod nas odlicna , bolje nego u pola premijer lige: Troglav sigurno preko 1000 dusa, Capljina 1500 najmanje , Radnicki mozda i 3000, Bratstvo 1800 najmanje ako ne i 2000..
mada je ove sezone kad je Said igrao posjeta i u PL na Tusnju bila odlicna. Nije bilo derbija ispod 6000 ljudi, a nekad i krcat stadion a cak recimo i Modricu kad nabismo 4-0 onda sigurno je 3000 ljudi bilo na stadionu i jos najmanje 800 Fukara sto je odlicna brojka za tako male tekme.
mada je ove sezone kad je Said igrao posjeta i u PL na Tusnju bila odlicna. Nije bilo derbija ispod 6000 ljudi, a nekad i krcat stadion a cak recimo i Modricu kad nabismo 4-0 onda sigurno je 3000 ljudi bilo na stadionu i jos najmanje 800 Fukara sto je odlicna brojka za tako male tekme.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.