Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
gringobih
-
Kontakt:
Zeman je napisao/la:
Frazu "preozbiljno shvataš ovu igru" si podigao na jedan viši nivo. Čestitam.
Hrvatsku je sport izdigao iznad svih zemalja ex yu miljama...Pa ti sad vidi jeli to samo igra...
A Osim kaze da se preko fudbala pocela potkopavati Juga...Igra...hmmmmmmmmmmmmmm
Nema igre ako se u njoj neko plati 100 000 000 Eura(Bale)

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
gringonjaOnajDrugi
-
Kontakt:
Postao/la gringonjaOnajDrugi » 30 sep 2013, 09:50
Zeman je napisao/la:gringonjaOnajDrugi je napisao/la:samm je napisao/la:Nadji neko drugo mjesto gdje ces da provociras, vjerska opredjeljenost je privatna stvar.
Ova reprezentacija dise kao jedno i nema potrebe za ovakvim stvarima. Ovo je sportski forum, a na forumu islamske zajednice mozes pitati sve sto te zanima u vezi bajrama i gdje ce se klanjati.
ja nikog ne provociram!!!!! samo sam pitao, da li ce ekipa otici na namaz i ako ja, sta ce ovi drugi u to vrijeme raditi?!?.....o kakvim provokacijama ti pricas?
Ovi drugi će za to vrijeme dijeliti kurbane. A šta ti misliš kako će se oni svi izjasniti na popisu?
gringobih je napisao/la:
Hebo ti on sve, gdje je tvoj Sajo bio kad je moj otac ginuo za ovu drzavu????
I dok se on igra sa krvlju 300000 ljudi mi trebamo sutiti?????
Mrs....

hahahaha joj legenda si

-
MaksuzBaksuz
-
Kontakt:
Postao/la MaksuzBaksuz » 30 sep 2013, 09:50
emil02in je napisao/la:Jarane ti si bolestan,pa i ja sam 18 rođendan dočekao na treskavici u rovu pa šta sad?Trebam pljuvati po svakome ko nije?Administrator ovo je ozbiljno ukoliko se ovaj lik ne banuje ovaj forum gubi svoj smisao.Pa pogledajte šta je lik napisao na temi Avdije.V.
Lik je bolestan i tacka! nema se tu sta drugo dodavati.

-
ZZtop10
-
Kontakt:
Bice zanimljivo gledati speed demona protiv ovih iz lihtenstajna koji su u najmanju ruku protivnici po njegovoj mjeri.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
Zeman
-
Kontakt:
gringobih je napisao/la:Zeman je napisao/la:
Hrvatsku je sport izdigao iznad svih zemalja ex yu miljama...Pa ti sad vidi jeli to samo igra...
A Osim kaze da se preko fudbala pocela potkopavati Juga...Igra...hmmmmmmmmmmmmmm

How yes no. A Sloveniju su izdigli skijaški skokovi. Osim kaže i da Sušić dobro radi svoj posao, ta ćemo sad?
NAPRIJED NARODE!
-
gringobih
-
Kontakt:
Zeman je napisao/la:gringobih je napisao/la:Zeman je napisao/la:

How yes no. A Sloveniju su izdigli skijaški skokovi.
Osim kaže i da Sušić dobro radi svoj posao, ta ćemo sad?
Ja Osimov intervju nisam vido ima.............puf........
Osim ne voli novinare i kad god se izrazio pohvalno prema Varalici bilo je u kontextu da se degradiraju novinari i njihovo pokusavanje unosenja nemira u klimavi savez kojeg je Ivica tada spasavao...Osimu je mejsto selektora bila zadnja briga i da je Musovic u onom momentu bio selektor ostao bi da radi...
A zasto se Osim nije oglasio kad je Safet nakon smjene Usketa prijetio da ce on nesta stornirati jer se Uske skinuo bez njegovog znanja...?????Gdje je tad Osim??????

BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
-
samm
-
Kontakt:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:samm je napisao/la:Nadji neko drugo mjesto gdje ces da provociras, vjerska opredjeljenost je privatna stvar.
Ova reprezentacija dise kao jedno i nema potrebe za ovakvim stvarima. Ovo je sportski forum, a na forumu islamske zajednice mozes pitati sve sto te zanima u vezi bajrama i gdje ce se klanjati.
ja nikog ne provociram!!!!! samo sam pitao, da li ce ekipa otici na namaz i ako ja, sta ce ovi drugi u to vrijeme raditi?!?.....o kakvim provokacijama ti pricas?
hoces da ti ja kazem tacno tko ce ici na namaz a tko ne? Ko hoces da ti to kaze?
Mozda da ti generalni sekretar NSBiH posalje spisak ?
Jos jednom privatna stvar svakog od njih, sta ne kontas
-
Adma
-
Kontakt:
Susic je zaista lud covjek.
Nista nemam protiv Kvrzica ali bola jeli on normalan. Pa gdje ti Mahmutovic i Hadzic.
Lud covjek zove igrace iz HR a za Cesku ligu govori kako to nije dovoljno jaka liga i da treba da momak ode negdje u lige petice da bi se dokazao.
Pa ovo nema nigdje.

-
gringobih
-
Kontakt:
Adma je napisao/la:Susic je zaista lud covjek.
Nista nemam protiv Kvrzica ali bola jeli on normalan. Pa gdje ti Mahmutovic i Hadzic.
Lud covjek zove igrace iz HR a za Cesku ligu govori kako to nije dovoljno jaka liga i da treba da momak ode negdje u lige petice da bi se dokazao.
Pa ovo nema nigdje.

Ima ba pitaj emil02in@...

-
Tracy3McGrady
-
Kontakt:
Postao/la Tracy3McGrady » 30 sep 2013, 10:11
Pa ovo nema nigdje.

@Pljuvaci, ovako se to napise, sa argumentima.
I ja sam za to da isprobamo sto vise igraca, ali kao sto si napisao, nigdje logike, ili sam ja propustio da je Hrvatska liga prevazisla Cesku

Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
Zeman
-
Kontakt:
gringobih je napisao/la:
Osim ne voli novinare i kad god se izrazio pohvalno prema Varalici bilo je u kontextu da se degradiraju novinari i njihovo pokusavanje unosenja nemira u klimavi savez kojeg je Ivica tada spasavao...Osimu je mejsto selektora bila zadnja briga i da je Musovic u onom momentu bio selektor ostao bi da radi...
A zasto se Osim nije oglasio kad je Safet nakon smjene Usketa prijetio da ce on nesta stornirati jer se Uske skinuo bez njegovog znanja...?????Gdje je tad Osim??????

Negdje u dubini duše znaš da je upravo Osim taj koji je Sušiću dao drugi mandat. Osim i niko više.
Nisam Sušićev fan, smatram da ima veoma oskudne trenerske kvalitete, ali me više od njega izbijaju ovi tipovi koji povlače "ratne argumente" i ****. Boli vas njonjo što je država po svakom parametru na europskom dnu, ali je problem što je u nogometu nije među prvih 10, već tek 16.
Ajde uzdravlje.
NAPRIJED NARODE!
-
gringobih
-
Kontakt:
Zeman je napisao/la:gringobih je napisao/la:

Negdje u dubini duše znaš da je upravo Osim taj koji je Sušiću dao drugi mandat. Osim i niko više.
Nisam Sušićev fan, smatram da ima veoma oskudne trenerske kvalitete, ali me više od njega izbijaju ovi tipovi koji povlače "ratne argumente" i ****. Boli vas njonjo što je država po svakom parametru na europskom dnu, ali je problem što je u nogometu nije među prvih 10, već tek 16.
Ajde uzdravlje.
Ma nije mu dao mandat, mandat mu je dao Usanovic u restoranu Bosna Ilidža...
A ono sto imputirate Ivici nije istina on samo nije htio jos i to pitanje potezati dok se radilo na puno vaznijim stvarima...

-
inter1
-
Kontakt:
Pa ovo nema nigdje.

Taj klub iz HNL-a, u kojem je Kvrzic standardan je izbacio 6-ti klub iz Bundes Lige, u kojem je nas standardni reprezentativac Ibisevic.
-
M. Scofield
-
Kontakt:
Postao/la M. Scofield » 30 sep 2013, 10:20
Ne čudite se pozivu Kvržiću, najbolji je igrač Rijeke uz Benka, tko ga nije gledao neka ne komentira
Audere est Facere
-
hilmo
- Interni moderator
-
Kontakt:
-
mone
-
Kontakt:
bavarian_bk je napisao/la:Nakon te utakmice Avdo će da se proda u Chievo ili Bolognu , ko više ponudi ...

Avdija će u PSG, neće bezveze napuštat Hajduka. Sjećate li se vi Ibre, nekad strašnog igrača, gdje je ono zaglavio
-
gringonjaOnajDrugi
-
Kontakt:
Postao/la gringonjaOnajDrugi » 30 sep 2013, 10:23
samm je napisao/la:gringonjaOnajDrugi je napisao/la:samm je napisao/la:Nadji neko drugo mjesto gdje ces da provociras, vjerska opredjeljenost je privatna stvar.
hoces da ti ja kazem tacno tko ce ici na namaz a tko ne? Ko hoces da ti to kaze?
Mozda da ti generalni sekretar NSBiH posalje spisak ?
Jos jednom privatna stvar svakog od njih, sta ne kontas
pa tko zna, neka kaze. mozda je tko cuo iz neki razliciti izvora.......bas bi me zanimalo, jer ipak ce biti dosta raje koja ce obavljati namaz taj dan, tako da bi bio lijep gest stojati s dzekom i spahom u jednom safu.....
-
mone
-
Kontakt:
Mahmutovića neće ni zvati, to je gotova priča. Zajeban period nastupa, menadžeri navaljuju, treba ugurati igrača u repku za svjetsko
-
MaksuzBaksuz
-
Kontakt:
Postao/la MaksuzBaksuz » 30 sep 2013, 10:29
ovo je bolje nego kabare! jedni vode brigu u namazu i ko ce gdje klanjati, drugi opet povlace paralele sa ratom a treci diskutuju ko je Susicu produzio mandat. Rijetki cak i nesvacaju zasto se neki novi igrac pojavio na spisku, iako ce taj biti totalno nevazan za ove dvije tekme! Smjesnoooooooooooo
Neka je pozvao ovog Kvizica (ili kako se vec zove), i nek ga pusti minut da igra! Tako treba sa svkaim igracem koji bi nekad bio potencijal za nas. Bolje Kvizica nego ovog iz Dinama. Ovi poput Mahmutovica i Colalica bi trebo jos isprobati, ali oni su svakako nasi i za njih se pak nebrinem.
-
TMovac
-
Kontakt:
MaksuzBaksuz je napisao/la:ovo je bolje nego kabare! jedni vode brigu u namazu i ko ce gdje klanjati, drugi opet povlace paralele sa ratom a treci diskutuju ko je Susicu produzio mandat. Rijetki cak i nesvacaju zasto se neki novi igrac pojavio na spisku, iako ce taj biti totalno nevazan za ove dvije tekme! Smjesnoooooooooooo
Neka je pozvao ovog Kvizica (ili kako se vec zove), i nek ga pusti minut da igra! Tako treba sa svkaim igracem koji bi nekad bio potencijal za nas. Bolje Kvizica nego ovog iz Dinama. Ovi poput Mahmutovica i Colalica bi trebo jos isprobati, ali oni su svakako nasi i za njih se pak nebrinem.
Drug kaparisu se mladi igraci koji imaju potencijala poput Seferovica ili mozda Modica kojem Talijani predvidjaju odlicnu karijeru,a ne malo stariji igraci koji su vec na nekom svom vrhuncu i jako tesko mogu nesto napredovat, a kvalitetom ne odskacu puno od prosjeka nase lige.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.