RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 sep 2013, 20:12

Chupacabra je napisao/la:Čuj da je ostao u omladinskom pogonu, bola neće čovjek da ima ikakvog posla sa ovim ljudima, šta je vama, otiš'o je, rek'o da su ga povrijedili nekim izjavama, i da se može vratit jedino kad dođu neki novi ljudi, mana mu je što je pošten, zato i ne valja.
Upravo tako. Nece da bude u blizini jazavaca. Ibro je posten covjek zato se nije uklapao u lopovsku sredinu
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 29 sep 2013, 20:16

Pa stani malo. Kako ce Tana dati ostavku ako poslje skupstine nije obavljao tu duznost i tada su rekli jod da ce naci novog covjeka na toj poziciji. Tek sada iznose u javnost kako UO nije usvojio njegovu ostavku tada. Ko koga ovde pravi budalom ?

Sto se ostale situacije tice. Ne treba sada stvarati veliku pompu, nama samo trebaju odgovori zbog cega je Ibro otisao. Ni u jednome momentu nesmijemo zamisliti da NN se povuce jer vijerujte mi da sve skoro pare preko njega dolaze, Covjek sigurno voli Velez i nece nam biti dobro ako se neki ljudi povuku.
Mene zanima zasto i zbog cega je dolso do smijene trenera. Ako su rezultati u pitanju ok ali onda neka nadju nekoga novoga pa neka lijepo dokazu svima da moze bolje.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 29 sep 2013, 20:26

emil02in je napisao/la:NN hvala za sve što je učinio za Velež,ali neće on tako lako otići jer i on je neko ko voli Velež to sam siguran.Treba malo sagledati i sa druge strane,sigurno je NN imao kakve takve koristi od Veleža,ja npr. sam glasao za njegovu stranku isključivo zbog toga što je NN u Veležu radio pozitivne stvari.Siguran sam da ih ima još ovakvih kao ja,međutim ako ode ostao bi i on i stranka bez ne tako malog broja glasova.Treba stati na loptu,pokušati dovesti kvalitetnog trenera i sa pobjedom u Travniku se vratiti na pravi kolosjek.Nije sve crno-bjelo,mislim da ima više pozitivnih stvari od negativnih samo ove negativne lakše izbijaju u vrh.Malo stišati stvari pa onda nastaviti sa radom,žao mi je Ibre al' moramo dalje i volio bih da je ostao u omladinskom pogonu,al' eto kažu nije htio.
Upravo tako ove sezone svakako ima vise pozitivnih stvari,al eto uprava je to sve potkopala otkazom ljudini kakav je Ibro.Iskreno volio bi da i Ibro porogovori o razlozima otkaza,bojim se da ovdje ima nesto dublje tj da u klubu uticaj imaju krimosi,kojim se nesmije ni ime izgovorit,neki cemalovice čke materine ili ko vec.Eh ja sad predvidjam ovakv slijed dogadjaja:1.uprava za trenera imenuje legendu Veleza Baku Sliskovica,(jedina osoba koja bi u ovom trenutku mogla razbiti ovu apatiju i letargiju ukoju smo svi kolektivno upali.)2.na krilma atmosfere koju bi baka donjeo dobivamo travnik,3.reprezetativna pauza ,baka dodatno uigrava ekipu ,repka na svijetskom atmosfera se sve vise dize,vitez docekuje 3000 rodjenih na tribinama ,razbijamo ih 4:0 ;) ABD iskreno se nadam da ce se ovakav scenario ostvariti :)

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 sep 2013, 21:02

Ljudi treba Pashu vratiti u klub. Kao sto sam napisao vec jednom. Mislim da je to jedina osoba koja voli Velez vise od mene. Sposoban,posten,spreman dovesti jace sponzore od ovih koji su sada. S njegovim povratkom mozda bi se i Ibro vratio. Nemam ja nista protiv NN ali imam protiv cosa nostra ponasanja prema ljudima kojim je stalo do uspjeha. Velez je bio,Velez ce bit i Velez ce ostat dok kucaju srca djavolska. Izvinjavam se MV jer i ja nekad preserem ali takvi smo mi mostarci. Moramo zatersat ponekad. Malo mi nebi pravo kad odma okrenu pesimisticku. MV izvini drug
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 29 sep 2013, 21:21

konjicanin01 je napisao/la:
emil02in je napisao/la:NN hvala za sve što je učinio za Velež,ali neće on tako lako otići jer i on je neko ko voli Velež to sam siguran.Treba malo sagledati i sa druge strane,sigurno je NN imao kakve takve koristi od Veleža,ja npr. sam glasao za njegovu stranku isključivo zbog toga što je NN u Veležu radio pozitivne stvari.Siguran sam da ih ima još ovakvih kao ja,međutim ako ode ostao bi i on i stranka bez ne tako malog broja glasova.Treba stati na loptu,pokušati dovesti kvalitetnog trenera i sa pobjedom u Travniku se vratiti na pravi kolosjek.Nije sve crno-bjelo,mislim da ima više pozitivnih stvari od negativnih samo ove negativne lakše izbijaju u vrh.Malo stišati stvari pa onda nastaviti sa radom,žao mi je Ibre al' moramo dalje i volio bih da je ostao u omladinskom pogonu,al' eto kažu nije htio.
Upravo tako ove sezone svakako ima vise pozitivnih stvari,al eto uprava je to sve potkopala otkazom ljudini kakav je Ibro.Iskreno volio bi da i Ibro porogovori o razlozima otkaza,bojim se da ovdje ima nesto dublje tj da u klubu uticaj imaju krimosi,kojim se nesmije ni ime izgovorit,neki cemalovice čke materine ili ko vec.Eh ja sad predvidjam ovakv slijed dogadjaja:1.uprava za trenera imenuje legendu Veleza Baku Sliskovica,(jedina osoba koja bi u ovom trenutku mogla razbiti ovu apatiju i letargiju ukoju smo svi kolektivno upali.)2.na krilma atmosfere koju bi baka donjeo dobivamo travnik,3.reprezetativna pauza ,baka dodatno uigrava ekipu ,repka na svijetskom atmosfera se sve vise dize,vitez docekuje 3000 rodjenih na tribinama ,razbijamo ih 4:0 ;) ABD iskreno se nadam da ce se ovakav scenario ostvariti :)
**** ja mater ako ste vi normalni sa ovim supljacima o Baki.Pa covjek je deklarisani Plemic,bivsi i igrac i trener,Zrinjsk u kupio stan u prodajnom centru,svaki dan sa Kruskom,Kuljom,Tarambom,na svakoj tekmi je njihovoj,isa njima putuje na evro utakmice uvijek i vi pricate o tj soluciji,pa kcerka mu se udala za Sevku a on ga ne mije spomenuti tamo,ni njega ni Han,znam iz provjerenih info da je imao problema tamo ali su nekako rjesili.Znaci Baka,zaboravite.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 sep 2013, 21:26

Ni ja nisam za Baku. Uvijek je bio prelivoda a nama ne trebaju oni koji su Velezu okrenuli ledja. Mi imamo svoj ponos i ne treba ga gaziti
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 29 sep 2013, 22:00

carina je napisao/la:
konjicanin01 je napisao/la:
**** ja mater ako ste vi normalni sa ovim supljacima o Baki.Pa covjek je deklarisani Plemic,bivsi i igrac i trener,Zrinjsk u kupio stan u prodajnom centru,svaki dan sa Kruskom,Kuljom,Tarambom,na svakoj tekmi je njihovoj,isa njima putuje na evro utakmice uvijek i vi pricate o tj soluciji,pa kcerka mu se udala za Sevku a on ga ne mije spomenuti tamo,ni njega ni Han,znam iz provjerenih info da je imao problema tamo ali su nekako rjesili.Znaci Baka,zaboravite.
e neznam brate onda ,nemam neku ideju koje taj spasilac u ovom trenutku ga BIH nema

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 29 sep 2013, 23:05

Kad već Ibro nije ostao onda bi volio da dovedu nekog ko zna struku a ne nekog ko zna pričat šuplje (tipa lepi Ibraka).Borče Sredojević je jedan od najboljih trenera u našoj ligi i mislim da nebi bio loše rješenje, uostalom samo da nam Vlado Jagodić nedođe. :mrgreen:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 29 sep 2013, 23:18

Kemal Hafizovic nije odavno bio trener Veleza. :mrgreen:
Koji bi mu ovo put bio? peti?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 29 sep 2013, 23:26

Tana ceko da bude plata, pa onda podnio ostavku :D

Ne znam ljudi, sve je bilo dobro ispocetka, a sada smo u rasulu. Tesko da cemo do narednog kola uspjeti naci dobrog trenera, a kamoli nekoga da obnasa Tanovicevu funkciju. Mozda je vrijeme da se u klub vrate njegove istinske legende, ali ne vjerujem u to. Sjecate li se samo kako nas je onaj lik prije sezone nalozio da se Kodro i ostali vracaju u Velez :)

Nek bude sta biti mora, ali mi definitivno ostajemo uz klub. Nismo ga napustali ni u mnogo gorim situacijama, necemo ni sada.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 29 sep 2013, 23:42

Tako je, a 30 ljudi u Prijedoru i 300 protiv Zvijezde tome odlicno ide u prilog.
Support Velez, It's logical! ★

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 29 sep 2013, 23:58

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ljudi treba Pashu vratiti u klub. Kao sto sam napisao vec jednom. Mislim da je to jedina osoba koja voli Velez vise od mene. Sposoban,posten,spreman dovesti jace sponzore od ovih koji su sada. S njegovim povratkom mozda bi se i Ibro vratio. Nemam ja nista protiv NN ali imam protiv cosa nostra ponasanja prema ljudima kojim je stalo do uspjeha. Velez je bio,Velez ce bit i Velez ce ostat dok kucaju srca djavolska. Izvinjavam se MV jer i ja nekad preserem ali takvi smo mi mostarci. Moramo zatersat ponekad. Malo mi nebi pravo kad odma okrenu pesimisticku. MV izvini drug
Pa eto daj da ga vratimo,ako hoće?To znači ON i NN i puna kasa u klubu.
Baku ni pod razno,onaj ko je nosio dres vještačkog kluba i još ga trenirao nije zaslužio da nosi sveti dres,a kamo li da trenira sveti klub.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 30 sep 2013, 01:28

Ko voli klub, gleda da izađe u susret i klubu i navijačima kako zna i umije a ne da ucjenjuje ako je to istina. NN, što se mene tiče, može zajedno s Tanom spakovati kofere. Hvala mu za sve ( i na ovim ucjenama i na tim velikim sponzorima) ali njemu mandat premijera ističe ubrzo svakako a skroz je mala vjerovatnoća da ostane na toj funkciji i dalje tako da će se njegova moć totalno srozati. Mogao je samo malo mudrije sve ovo odraditi, ovako će ga pljuvati ko stigne. Ne znam baš za sve te situacije sa Ibrom, oko plata i njegovih para u klubu, znam samo da nas je spasio da ne ispadnemo tek kad je došao i da od tada ima samo 5 poraza. Nikakvog osnova nije bilo da mu se uruči ostavka pogotovo nakon katastrofalnih sezona prije njega gdje smo mogli uzeti bodovi vani samo u slučaju da kupimo utakmicu.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 30 sep 2013, 02:50

Cuj Pashu u klub? E jyhebo te pasha u pakash a i ti njega.
Sto, jel to malo reklama za gospodina ne bi li dosho da malo obnovi karijeru?
Pa da opet bude do izbora pa razguli nakon izbora, ko i prosli put. I ako on voli Velez vise od tebe onda se nemoj ni zvat Rodjenim. U Velezu najveci dug nabijen za nepunih godinu dana pod njegovom komandom. A otisao cim je pokupio glasove.

I nedavno se javlja da bi ko fol bio voljan u Velez, sad kad je svo finansijsko smece pocisceno za njim
Poslije Tane moze doc samo neko bolji.. A Pika i Pasha su obadvojica bili tu i pokazali nista.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Deniro
Kontakt:

Post Postao/la Deniro » 30 sep 2013, 03:01

Otarasili se jednog uhljupa, sad bi drugog da vracaju :lol: Cuj Pasa :lol:

TANA VRATI SE :mrgreen:
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..

MUSVDG

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 30 sep 2013, 03:07

Ja bola, cuj Pasha. :mrgreen:
More li Luster za direktora? :D :D
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 30 sep 2013, 08:18

MostaracVelezovac je napisao/la:Ja bola, cuj Pasha. :mrgreen:

Kad si ti pobjegao iz drzave i ostavio je na cjedilu taj isti Pasha je ostao u njoj. Kad si ti prije nekoliko godina dok cistio vnago po americkim wc-ima taj Pasha je s nama isao na svako gostovanje u drugoj ligi i ucestvovao u vracanju u Pl. Ratni dezerteru mene ne zanima necija politicka partija,ne zanima me u kojoj je stranci,zanima me sposobnost. Ti i takvi ste nas i doveli na ove grane pusenjem qrca svakom novom politicaru koji dodje na malo vlasti. Ti bola pojma nemas,ti koji ne razlikujes Anija Hebibovica i Dinu Hajdarevica :lol: :oops: i ti si nasao pametovat a neznas ni koji igraci igraju za Velez. Idi bolan zavezi maramu oko glave,obuci dres 76-ersa spusti tole ispod zicegu i slusaj 50 cent dok zvrnjas KFC. Ti si nam juce prvi dosao s pricom da cemo u 2 ligu odlaskom tane i nn. Kupi avionsku kartu i dodji pa im ga posisaj dobro yebali te oni u usta koj vole primat qrac svakog novog politicara. Velez je RSD klub normalnih gradjana i draze nam je ispas nego biti talac i politicka kurava. Ja cu ic na utakmice dok sam ziv a ti dezerteru malo se informisi ko ti igra za klub da nebi opet pomjesao dinu i anija i osramotio se kao svaki put. Forza Velez
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 30 sep 2013, 09:22

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Ja bola, cuj Pasha. :mrgreen:

Kad si ti pobjegao iz drzave i ostavio je na cjedilu taj isti Pasha je ostao u njoj. Kad si ti prije nekoliko godina dok cistio vnago po americkim wc-ima taj Pasha je s nama isao na svako gostovanje u drugoj ligi i ucestvovao u vracanju u Pl. Ratni dezerteru mene ne zanima necija politicka partija,ne zanima me u kojoj je stranci,zanima me sposobnost. Ti i takvi ste nas i doveli na ove grane pusenjem qrca svakom novom politicaru koji dodje na malo vlasti. Ti bola pojma nemas,ti koji ne razlikujes Anija Hebibovica i Dinu Hajdarevica :lol: :oops: i ti si nasao pametovat a neznas ni koji igraci igraju za Velez. Idi bolan zavezi maramu oko glave,obuci dres 76-ersa spusti tole ispod zicegu i slusaj 50 cent dok zvrnjas KFC. Ti si nam juce prvi dosao s pricom da cemo u 2 ligu odlaskom tane i nn. Kupi avionsku kartu i dodji pa im ga posisaj dobro yebali te oni u usta koj vole primat qrac svakog novog politicara. Velez je RSD klub normalnih gradjana i draze nam je ispas nego biti talac i politicka kurava. Ja cu ic na utakmice dok sam ziv a ti dezerteru malo se informisi ko ti igra za klub da nebi opet pomjesao dinu i anija i osramotio se kao svaki put. Forza Velez

hahhahaha :lol: :lol: :mrgreen:
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 30 sep 2013, 09:30

Dusko Bajevic. :!: :!:
Nad nama nebo ima da gori!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 30 sep 2013, 09:33

Rolex312 je napisao/la:Dusko Bajevic. :!: :!:
Bilo bi dobro,al' bojim se da je ta mogućnost ista kao kad kupiš bingo listić i čekaš džek pot.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.