GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Lillard
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Lillard » 22 sep 2013, 23:40

Blaszczykowski je napisao/la:@Damian, zato što su razmažene picajzle koje samo mogu ukopati svoju momčad.

inače, kad sam danas vidio ove šetače dinamove došla mi muka. sammir je uvreda za sport, a dinamo treba zakonom zabraniti.
Ovo danas je bilo katastrofalno. Copu ne bi dao sekunde vise da igra. Koja **** od igraca. I svi misle da mogu samo tako hodati cijelo vrijeme. Pa hebem vas igrajte. Lijepo je Joe oprao Copa danas.

A Tanac naprosto briljira s izjavama. Ni Kljuno nije imao ovakav repertoar gluposti.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 22 sep 2013, 23:44

čop kao da je na drogama kakvim. obrana smiješna, veza nikakva, napad mlitav. soudani jedini nešto odigrao.

btw, lillard dobro došao nazad. baš sam se bio pitao di si nestao.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 sep 2013, 23:48

Blaszczykowski je napisao/la:čop kao da je na drogama kakvim. obrana smiješna, veza nikakva, napad mlitav. soudani jedini nešto odigrao.

btw, lillard dobro došao nazad. baš sam se bio pitao di si nestao.
Tu sam ja cijelo vrijeme, samo pod drugim nickom :mrgreen:
Nisam ni skontao da su mi ovaj odbanirali...

Soudani cak igra losije nego kad je dosao. Ne znam. Ni Fernandes se ne trudi. Tu bi prvo trebala biti cvrsta trenerska ruka, ono sto smo rijetko kad imali, ali s Mamicem to vjerovatno nikad necemo ni imati.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 25 sep 2013, 14:48

Dakako. Ubiju 2 muhe jednim udarcem. Necemo barem gledat sramotne cijene ulaznica, dijeljenje ulaznica po skolama i kaficima, te ljepljenje istih na aute...Opet ce navijaci ispast krivi, ali neka. Polako...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 25 sep 2013, 18:59

http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/mamic- ... 03167.html
Od kada su u Maksimiru zapuhali novi vjetrovi, na stadionu se zviždi nakon samo 15-ak minuta igre, dio navijača je preselio na utakmice Medveščaka, pojedini s grčem u želucu čekaju neka bolja vremena, a ostali više niti ne mogu na tribinu. Domaći igrači su sreću potražili u manjim sredinama, a preostali kojima je stalo do kluba utakmice najčešće prate s klupe za pričuve ili ispred malih ekrana.
Sukus svega je Dinamo bez fanatizma, trener koji se tome čudi, vjerujući kako je ovo škola i to se da naučiti te poluprazan i kazališni Maksimir (bez BBB-a) s predsjednikom koji to naziva najboljom atmosferom nakon Partizana i Celtica. Svi koji žive u uvjerenju kako je to dovoljno za očitati lekciju momčadima poput Austrije Beč, 'potući' se na Poljudu i dobiti aplauz navijača za pet kuna unatoč porazu, ponovno će doživjeti gorko prizemljenje.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 26 sep 2013, 21:51

slika
:mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 sep 2013, 17:54

'I bez UEFA-ine kazne nije bilo publike. Pa bio sam prošle godine na PSG-u, bilo je samo par tisuća ljudi, tako da ova kazna možda i nije strašna',prokomentirao je Mario Stanić novu kaznu koju je UEFA izrekla Dinamu.
slika

Zdravko Mamić:"Potresen sam i pitam se ima li sve uopće smisla i je li vrijedno živjeti. Već dva dana borim se sa sobom, ne znam da li da živim ili da umrem.
Umri.

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 28 sep 2013, 15:41

Bio davnom jedan klub, obožavan od navijača i "navijača", kako ih neki zli ljudi vole nazivati. Klub koji desetljećima nije uspjevao napraviti zapaženiji rezultat u Europi, ali to nije sprječavalo njegove vjerne "navijače"(opet oni isti) da ga prate u stopu gdje god da igrao. Međutim, na čelu tog kluba postoji jedan čovjek koji si je umislio da je veći od samog kluba. Pobjede si prisvaja, za poraze nikada nije kriv.. zgrće bogatstvo lažno se kuneći u ljubav koju gaji prema klubu, skida se gol, prijeti novinarima, proklinje iste, prijeti "navijačima" itd. Jednog dana "navijači" odluče da je vrijeme da taj zli čovjek ode iz kluba. Vidjevši da je vrag odnio šalu, zli čovjek krene u diskreditiranje istih tih "navijača" ne birajući sredstva. Međutim, jednu je stvar zli čovjek zaboravio, dinamovi "navijači" su nepotkupljivi, neslomljivi, jači od zabrana i ono najvažnije NA KOLJENA PRED NIKOG NEĆE! Zli čovječe, svi znamo kako bajke završavaju..
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 29 sep 2013, 15:00

Opet Bruno Maric sudi Dinamo, zao mi Zadra, a ne volim ih.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 29 sep 2013, 17:41

England je napisao/la:Opet Bruno Maric sudi Dinamo, zao mi Zadra, a ne volim ih.
To što je Dinamu čist gol poništen ništa, samo da je žugat na Marića kada svira Dinamu
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 29 sep 2013, 18:04

Niko nikada znati nece zasto je ponisten gol Dinamu ? Sto je to presijeklo Brunu, strah . ?

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 29 sep 2013, 20:24

England je napisao/la:Niko nikada znati nece zasto je ponisten gol Dinamu ? Sto je to presijeklo Brunu, strah . ?
Jer je bilo zaleđe.Inace katastrofalna utakmica "atomskog" Dinama.A kad se samo sjetim svoje rasprave sa par klauna na ovom forumu o tome koliko je ovaj Dinamo zaista jak :lol: Jako mi je zao sta se sve događa u nekdasnjem hrvatskom ponosu :( ali kako vasi najzesciji kazu:Doci ce i taj dan... 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 30 sep 2013, 08:34

gerdmuller je napisao/la:
England je napisao/la:Niko nikada znati nece zasto je ponisten gol Dinamu ? Sto je to presijeklo Brunu, strah . ?
Jer je bilo zaleđe.Inace katastrofalna utakmica "atomskog" Dinama.A kad se samo sjetim svoje rasprave sa par klauna na ovom forumu o tome koliko je ovaj Dinamo zaista jak :lol: Jako mi je zao sta se sve događa u nekdasnjem hrvatskom ponosu :( ali kako vasi najzesciji kazu:Doci ce i taj dan... 8-)
Nije bilo zaleđe to je čak i Tudor priznao
Audere est Facere

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 sep 2013, 17:51

Nije ovo prvi put da se Dinamo osteti, a nije ni posljednji. Problem je u tome da Dinamo u 99% slucajeva i pored suceve greske na njegovu stetu uzme tri boda pa se to bas i ne spominje toliko. Doduse, ne spominje se ni sad bas nesto ako uzmemo u obzir da se o greskama na stetu Hajduka pise danima, jer istog te greske cesce kostaju nego Dinamo koji je kvalitetniji i s tom kvalitetom dobije utakmicu, a svi jako dobro znamo da pobjednika ne zanima koliko je ostecen, bitno da se pobijedilo, pa nema senzacionalnih naslova o kradji. U svakoj utakmici bude gresaka sudaca i uvijek ce ih i biti, a da je Dinamo slucajno dobio ovu utakmicu ovo se nebi nikad ni spominjalo, a isto tako da je ovaj gol ponisten Zadru pisalo bi se o njemu puno vise nego li se pise sad kad je u pitanju Dinamo.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 30 sep 2013, 21:22

M. Scofield je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:
Nije bilo zaleđe to je čak i Tudor priznao
U pravu si.Moja greska i isprika.Ali necu lagat i reci da mi nije drago :mrgreen:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 okt 2013, 11:38

Eto i Austria Beč uzela uzela bod u ligi prvaka prve sezone i još ljudi odlično igraju.Al ne moze GNK,jbg,ovi vrijede 20 puta više slika kako to sada da jedan GNK uzme bodove,kako da dostojno odigra utakmicu i ne skine gace kad su ovi čovječe božji svemirski brod,razumiješ me slika
A navijači pi*ke razmažene,klub im u ligi prvaka,a oni još neke rezultate i otpor traže,kako ih sramota nije.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 03 okt 2013, 14:49

Rjesena dvojba
Dinamu je ponisten gol radi baklje u terenu, a pomocni sudac je trazio prekid igre radi baklje i vatrogasca u terenu te nije pratio liniju. Zanimljivo da se ponistila pobjeda Dinamu radi BBB. Opet su pobjedili, zabijaju ga cvrsto gazdi.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 okt 2013, 14:51

Kaze Surac da je ponistio gol Dinamu radi baklje koju su ubacili BBB :lol: . Pa koliko nisko mogu ici... :?

Veceras Bugari. Ne znam, previse puta sam se razocarao da bi se nadao pobjedi.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 03 okt 2013, 15:43

Veceras nas ceka Ludogorets koji je sasvim zasluzeno svladao PSV na Philips stadionu sa 2-0. Dinamo je u isto vrijeme porazen od Chernomoretsa sa 2-1 na Maksimiru. Mogla je ta utakmici otici u smjeru u kojem je krenula, ali Dinamo je jos jednom pokazao mu u Europi nikad ne mozes znati.
Ludogorets je nakon PSV-a u domacem prvenstvu na svom terenu sa 4-0 svladao Neftochimic koji je predzadnji. Nakon toga su u Sofiji sa 2-1 dobili Lokomotivu kojoj takodjer ne cvjetaju ruze, a u zadnjem kolu su kao domacini odigrali bez golova sa treceplasiranim Botevom.
Dinamo je nakon svoga poraza slavio u Osijeku sa 1-0, te Suhopolju sa 6-0. U zadnjem kolo na Stanovima Dinamu je pobjedu uskratio Zadar u utakmici bez golova.

Dinamo je u ocajnoj formi, ne rezultatski koliko igrom. Za sada je prvo mjesto tu, ali opasno prijete Hajduk, Rijeka, te Lokomotiva koji imaju po bod manje, no danas je bitna samo EL. Ja kao navijac Dinama vjerujem i zelim pobjedu. Znam da nas je Dinamo milijun puta razocarao, ali i razveselio kad smo se najmanje nadali, kao sto Ivankovic spomenu Amsterdam, a i sjetim se kako je prije par sezona Anderlecht spretno i sretno dosao do pobjede na Maksimiru, a onda je sa 0-3 nokautiran Temisvar koji je prethodno uzeo bod Ajaxu u gostima i koji je predstavljen kao favorit protiv Dinama.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 03 okt 2013, 15:45

SiamoNoi je napisao/la:Eto i Austria Beč uzela uzela bod u ligi prvaka prve sezone i još ljudi odlično igraju.Al ne moze GNK,jbg,ovi vrijede 20 puta više slika kako to sada da jedan GNK uzme bodove,kako da dostojno odigra utakmicu i ne skine gace kad su ovi čovječe božji svemirski brod,razumiješ me slika
A navijači pi*ke razmažene,klub im u ligi prvaka,a oni još neke rezultate i otpor traže,kako ih sramota nije.
Trener je problem, odnosno, nedostatak istog ;)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.