pa jasta ce nego ziheraski,,jer je mlakonja,,,a ovo je dobra ideja pravo,,moze Zuka,ako se oporavi odigrati lijevog beka,a kao sto rekoste Salihaga ispred njega,mada je i on bogu plakatOmerbavarac je napisao/la:To je to improvizovanje o kojem govorim.Goalgetter je napisao/la:
Lulic na desnog beka, Sejo na lijevom i Hajrovica gurnuti umjesto Lulica na krilo
Imamo polivalentne igrace i nece nam biti problem sastaviti dobitnu kombinaciju, no ako Pape bude ponovo razmisljao ziheraski (ja ga podrzavam, po meni je najuspjesniji selektor BiH ikad) mi cemo gledati Avdiju na desnom beku.
BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja protiv ovakvog nacina razmisljanja nemam nista, zadnje utakmice se igraju, viza za Brazil je vise nego blizu, stoga se topla voda i ne izmislja nesto puno. Svakako je on nama sa svojim trenerskim umijecem donio tu sansu da se nadjemo na jednom velikom takmicenju i mislim da ako odemo (hocemo, moramohroni je napisao/la: Pa jasta ce nego ziheraski.

Inace, ocekujem protiv Lihtenstajna golijadu, njima cast ali nama ide ubjedljiva pobjeda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ja se ne brinem nesto puno za Lihtenstajn, iako su nam dali 1 gol, to samo znaci da moramo paziti i ne podcijeniti. Sto se mene tice neka napravi rokadu izmedju Dzeke i Begovica a kamoli drugih igraca. Ako ne dadne Begovic gol, dace ga Pjanic i Ibisevic ili neko drugi, a Dzeko moze sigurno odbraniti 1-2 suta na gol.
Litvanija je ozbiljnija ekipa, tu se treba bolje postaviti.
Litvanija je ozbiljnija ekipa, tu se treba bolje postaviti.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
koliko je cijena ulaznica i kada se prodaju zna li se?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bilo neki dan.dadnan je napisao/la:koliko je cijena ulaznica i kada se prodaju zna li se?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Fino si rekao, neki dan. U prosjeku imas 10 stranica po danu, nek je bilo prije pet dana znaci moram prelistat 40-50 stranica umjesto da si ti iskoristio tih 30sec i odgovorio mi. Nisam bio na ovom forumu zadnjih 12-13 dana radi privatnih stvari i nisam citao pa ne znam.
Ma kakva ocekivanja? Ja kako citam ovaj forum i sta raja prica o Avdiji samo sam u dilemi da li ce Avdija dati jedan ili dva autogolaOmerbavarac je napisao/la:Opravdace Avdija ocekivanja, ma i ja bih da igram protiv konobara iz Lihtenstajna.![]()

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne treba ti uopste forum za takvu informaciju, ali ako te zanima bilo je prije nekoliko dana u prodaji, nema vise po normalnim cijenama, sad je sve za 50% ili 100% skuplje. Pik radi 24 sata, pa tamo mozes naci karte za sve tribine.dadnan je napisao/la:Fino si rekao, neki dan. U prosjeku imas 10 stranica po danu, nek je bilo prije pet dana znaci moram prelistat 40-50 stranica umjesto da si ti iskoristio tih 30sec i odgovorio mi. Nisam bio na ovom forumu zadnjih 12-13 dana radi privatnih stvari i nisam citao pa ne znam.
Cijene bile 20-30-40.. rasprodano prvi dan..dadnan je napisao/la:Fino si rekao, neki dan. U prosjeku imas 10 stranica po danu, nek je bilo prije pet dana znaci moram prelistat 40-50 stranica umjesto da si ti iskoristio tih 30sec i odgovorio mi. Nisam bio na ovom forumu zadnjih 12-13 dana radi privatnih stvari i nisam citao pa ne znam.
P.S moze se naci kod tapkarosa po tim cijenama al u eurima.
Zukanovic na stopera a Bicakcic na krilo...
Mislim da ce PApe tak odradit
Mislim da ce PApe tak odradit

Samo nece biti Mujdze, Zukanovic se vraca a mozda i Avdija zaigra.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Zukanovic bi trebao slijedece kolo igrati za Gent jer se oporavio od povrede trbusnog zida
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- el-fighter
- Kontakt:
Mislim da su se ovaj put malo tapkarosi zaletili. Istina da je utakmica "historijska", ali ipak je to Lihtenstajn. Sumnjam da ce prodati sve karte, a pred samu utakmicu ce ih morati prodavat po istoj ili cak nizoj cijeni. Za Litvaniju kuci sam kupio zapad za 20KM, pred samu utakmicu.FliX je napisao/la:Cijene bile 20-30-40.. rasprodano prvi dan..dadnan je napisao/la:Fino si rekao, neki dan. U prosjeku imas 10 stranica po danu, nek je bilo prije pet dana znaci moram prelistat 40-50 stranica umjesto da si ti iskoristio tih 30sec i odgovorio mi. Nisam bio na ovom forumu zadnjih 12-13 dana radi privatnih stvari i nisam citao pa ne znam.
P.S moze se naci kod tapkarosa po tim cijenama al u eurima.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
je li to Mujdža otpao za ove dvije tekme? 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Goalgetter
- Kontakt:
Yes, nazalost.JTS je napisao/la:je li to Mujdža otpao za ove dvije tekme?
Sutra u 11:00h bice objavljen spisak na stranici saveza http://www.nfsbih.ba" onclick="window.open(this.href);return false; .
Od novih ce bit Hadzic ili niko.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ne da se sirotinji ..Goalgetter je napisao/la:Yes, nazalost.JTS je napisao/la:je li to Mujdža otpao za ove dvije tekme?
Sutra u 11:00h bice objavljen spisak na stranici saveza http://www.nfsbih.ba" onclick="window.open(this.href);return false; .
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Goalgetter
- Kontakt:
Keep calm, and trust AvdijaJTS je napisao/la: ne da se sirotinji ..

još ne mogu sebi doći od njegovog statusa: dušmani i ljubomorne duše, ljubim vasGoalgetter je napisao/la:Keep calm, and trust AvdijaJTS je napisao/la: ne da se sirotinji ..

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
zato mu susic redovno daje sansu da ore desnu stranu bilinog polja 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.