Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 29 sep 2013, 20:30

nisam ocekivao da cemo doci do pobjede bez vecih problema. i danas u drugom dijelu utakmice nesto losija igra al opet uz malo srece i dobru kontru na kraju fin rezulatat.
izgleda za sad kad izgra sturridge igra i liverpool. jest da je suarez dao 2 gola al po meni je dani igrac odluke.
You are someone else I am still right here

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 29 sep 2013, 20:47

Nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu, a vidim da smo dobili i da je bilo golova. Sad mi treba potvrda da je bila dobra utakmica, da znam hocu li gledati samo highlights ili citav snimak :D
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 29 sep 2013, 20:52

Dame prvakinje :D

slika

8-) 8-) 8-)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 29 sep 2013, 20:55

Nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu, a vidim da smo dobili i da je bilo golova. Sad mi treba potvrda da je bila dobra utakmica, da znam hocu li gledati samo highlights ili citav snimak :D
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 29 sep 2013, 21:15

nummaLFCŽ je napisao/la:Nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu, a vidim da smo dobili i da je bilo golova. Sad mi treba potvrda da je bila dobra utakmica, da znam hocu li gledati samo highlights ili citav snimak :D
Ima uživo snimak na BHT pa pogledaj
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 29 sep 2013, 21:40

Bio sam na putu nisam mogao gledati tekmu . Kakva je igra bila ? Ko je bio najgori ? Ko najbolji ? I na kraju najbitnije imal' gdje highlightsa da vidim ? :)

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 29 sep 2013, 21:42

nerkolfc je napisao/la:Bio sam na putu nisam mogao gledati tekmu . Kakva je igra bila ? Ko je bio najgori ? Ko najbolji ? I na kraju najbitnije imal' gdje highlightsa da vidim ? :)
Najbolje ti je da nađeš cijelu tekmu i pregledaš jer ti niko od nas forumskih znalaca ne može reći ko je bio najbolji a pogotovo ne ko je bio najgori.Svako ima svoj sud, i ti ćeš naravno nakon gledanja tekme stvoriti svoj.

@fanatic nemam zaista vremena sad da diskutujemo, uglavnom obrazložio sam otprilike zašto smatram da Henderson nije bio "kriminalan" danas tako da stvarno nemam vremena da objašnjavam.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 29 sep 2013, 21:43

Znas li gdje bi mogao naci cijeli snimak ?

AggerYNWA
Kontakt:

Post Postao/la AggerYNWA » 29 sep 2013, 21:44

gaston je napisao/la:slika

Malo jači start bi ga povrijedio :mrgreen:
dobro nije trazio penal :lol: :lol: ,ove utakmice treba rjesavati rutinski kao danas,ako svi budu zdravi mogolo bi nesto i biti od ove ekipe.pokusat zadrzati ove igrace nakon januara i vuci sezonu do kraja u nadi da cemo izboriti top4
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 29 sep 2013, 21:56

Jel kćerka il sin u Suareza? Svi objavljuju sin, pa i ovaj portal.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 sep 2013, 22:31

nerkolfc je napisao/la:Znas li gdje bi mogao naci cijeli snimak ?
http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... 7efa293b47" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 29 sep 2013, 22:34

Carlo je napisao/la:
http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... 7efa293b47" onclick="window.open(this.href);return false;
ThankYouVeryMuch :D

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 29 sep 2013, 23:07

nerkolfc je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
ThankYouVeryMuch :D
jel ovo moramo skinuti oba poluvremena ili mozemo pogledati na drugi nacin :)

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 29 sep 2013, 23:31

Sad traje MOTD na BBC-u mozete gledati highlighte . Ja izbjegavam sve to cekam da mi skine da gledam cijelu tekmu , al' ako ima ko da to voli gledati , et' da zna .

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 29 sep 2013, 23:43

nerkolfc je napisao/la:Sad traje MOTD na BBC-u mozete gledati highlighte . Ja izbjegavam sve to cekam da mi skine da gledam cijelu tekmu , al' ako ima ko da to voli gledati , et' da zna .
buraz evo naso sam ja bez skidanja :)
http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... kiZltJkOz4" onclick="window.open(this.href);return false;

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 30 sep 2013, 10:46

Prvo da čestitam djevojkama na trofeju. :)
slika
A sad o momcima... :mrgreen:
Nije bilo neke pretjerano dobre igre ali smo dobili rezultatom 3-1. Možda je to formula jer kad igramo sjajno nema golova ovako na kontru zabijemo. Pogotovo u prvom poluvremenu kada je posjed lopte bio na strani Mački :mrgreen: ali smo im zabili 2 jednostavna gola, jedan iz prekida drugi iz kontre. ;)

Drago mi je što je proradio tandem S-S. ;) Nadam se da će nastaviti ovakvom igrom i sljedeće kolo kada nam dolazi Crystal Palace. ;)

Malo o igračima:
Mignolet- opet na nivou, sjajno je branio ali problem se ponavlja: previše se igra. ;)
Sakho- zvijer, ne mogu opisati koliko smo dobrog igrača dobili u zadnjoj liniji, kakvu snagu samo posjeduje, a zna i iznijeti loptu fino.
Kolo Toure- najviše mi se svidio, nznm ako se sjećate kako je Đakeriniju uzeo loptu u prvom poluvremenu bez faula, veoma snažan i iskusan igrač.
Leiva- iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji, pokazuje one atrbute pravog DMF i mnogo puta zna oduzeti loptu bez faula.
Moses- ima veoma fin, brz dribling treba još malo poraditi na fitnesu jer ne može izdržati čitavu tekmu a šteta je.
Henderson- imao je finih protrčavanja ali nije sve u trčanju. Mogu reći da on i Sakho mogu najviše pretrčati te da su najviše spremni ali i juče se nije pokzao na onoj desnoj strani. Izgleda da je on samo dobar u tnademu sa Gerrardom i Leivom nazad. ;)
S&S- dvojac koji će ove sezone učiniti mnogo toga. Jednostavno ih je uživancija gledati zajedno u tandemu.

slika
Majstor ;)

slika
Naravno svaka čast, kako neki vole reći bibliotekaru. :mrgreen: ;)

AggerYNWA
Kontakt:

Post Postao/la AggerYNWA » 30 sep 2013, 11:55

slika
zamislite tandem torres - suarez :lol: :lol: svaki mec bi bilo crvenih kartona :mrgreen:
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."

seadreds
Kontakt:

Post Postao/la seadreds » 30 sep 2013, 12:03

slika :D

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 30 sep 2013, 15:11

Ev' pregledao utakmicu . Neb' nikog izdvajao kao loseg jer kako smo zadnje tekme igrali ova je zlatna . Kontre 8-) Suarez je zvijer , iako mi je mrzak zbog svih komentara igračina je vala .
Mi smo klub koji je primio najvise suteva prema golu do sad . Mislim , ciji je posao da to malo smanji :mrgreen:
400 pobjeda u EPL-u . 2 mjesto . Sljedeca Palace bez Lucasa , kako cemo bez njega ja ne znam .

AggerYNWA
Kontakt:

Post Postao/la AggerYNWA » 30 sep 2013, 15:14

[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;
ima kopija koliko god hoces,a svi znamo ko najbolje pjeva ovo :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.