FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jel može neko ukratko o otakmici i našim igračima ...
Nisam bio u mogućnosti pratiti tekmu i tek sada se javljam
Nisam bio u mogućnosti pratiti tekmu i tek sada se javljam
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
ipetm je napisao/la:Komisije za ocjenu suđenja moraju djelovati
http://fkzeljeznicar.ba/komisije-za-ocj ... vati/6740/" onclick="window.open(this.href);return false;

::::SAMO ČELIK::::
Hahahaha haman proslo i vase, sad znate o cemu je proslih godina pola lige pricalo, a vi se ismijavali kao nije dosudio aut i bla bla----- bice toga jos tek je pocelozamorano je napisao/la:ipetm je napisao/la:Komisije za ocjenu suđenja moraju djelovati
http://fkzeljeznicar.ba/komisije-za-ocj ... vati/6740/" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Što se prošle godine niste žalili na Vukasovica??? Kad je ofsajde vama puštao??? Sve se vrati...Ofsajd je bio kod prvog gola...Al eto samo da vidite kakav je osjecaj kada te sudija zakine
Prosle godine Vukasovic donese vam 3 boda,a ovde se samo moglo citati,moze nam se,nastimo babo,platili Vuksanu...Eh eto vam ga sad,sad se zalite
Golman vam loš,igraci 5,21,23,11 tarabe obicne...nisu ni za Čelika
Et
igra vam nije loša,igrac broj 25 super odigrao...
Delegatu, nama Vukasovic na tom mecu nista nije donio, koliko znam ofsajde gl. sudac ne svira i nije za to nadlezan...zamorano je napisao/la:ipetm je napisao/la:Komisije za ocjenu suđenja moraju djelovati
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Što se prošle godine niste žalili na Vukasovica??? Kad je ofsajde vama puštao??? Sve se vrati...Ofsajd je bio kod prvog gola...Al eto samo da vidite kakav je osjecaj kada te sudija zakine
Prosle godine Vukasovic donese vam 3 boda,a ovde se samo moglo citati,moze nam se,nastimo babo,platili Vuksanu...Eh eto vam ga sad,sad se zalite
Et
Ovdje nas je pored ovog pomocnika gl. sudija jos vise zaje.bao i zapravo i pored ovog ocigledno neregularnog gola mi bi pobijedili da nije konjina bez razloga iskljucila Aru, a vas Vukasovic nije zajeb.ao koliko ja znam...
Velika razlika je u ta 2 meca, uglavnom pakujte kofere Cvajta vam ne gine, vi i vas bratski klub.... Welcome na BH drugolisgaske poljane...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sa kakvim seljacinama smo mi igrali dobro smo izvukli i remi... Primitivci sa istoka, ma sjever je obdaniste za njih... A onda svi u glas: "Je*emo vam oba Osima"... Koji kompleksi u pm...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Baja_Zvjerka je napisao/la:Sa kakvim seljacinama smo mi igrali dobro smo izvukli i remi... Primitivci sa istoka, ma sjever je obdaniste za njih... A onda svi u glas: "Je*emo vam oba Osima"... Koji kompleksi u pm...
Samo trebas napisati šta ste VI njima psovali

::::SAMO ČELIK::::
-
- Kontakt:
hajde ziv bio postedi naszamorano je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Sa kakvim seljacinama smo mi igrali dobro smo izvukli i remi... Primitivci sa istoka, ma sjever je obdaniste za njih... A onda svi u glas: "Je*emo vam oba Osima"... Koji kompleksi u pm...
Samo trebas napisati šta ste VI njima psovaliPa onda šta su oni vama...Ja bih napisao ,al banovat ce me
Hajd TI napiši Bajo
Čitao sam 104 posta ovdje kako Čelik udara vase igrace,a onda se pojavi slika Urdinov kao Majk Tayson nekada
![]()
![]()
Toliko o udaranju vasih igraca
Odoh malo na temu Čelika raspravljat jel bio ofsajd ili ne
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu ali ako se psovala legenda naseg fudbala,covjek zbog cijeg autoriteta su nam skinute sankcije,covjek zbog kojeg smo necu reci dvije nego jednu utakmicu pred mundijalom onda stvarno nemam rijeci. Umjesto da mu se klanjamo svi neki ga psuju. Sramota zesca za Zenicu. Normala rivalitet ali postoje granice
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- SarajlijaTM
Dobro su se sjetili,nas handre od pocetka ove godine (kalendarske),a ne u zadnje 2-3 utakmice,gdje je bas eskaliraloipetm je napisao/la:Komisije za ocjenu suđenja moraju djelovati
A za ove zenicane,kod bilo kojeg normalnog sudije,vasa ekipa bi zavrsavala svaku utakmicu sa 7-8 zutih i 1-2 crvena. Pa nije ragbi majka mu stara,nikad do sad nisam vas gledao,a da se ne cupate,vucete,udarate,bunite se nesto i slicno.U rangu sa travnikom mozete dobiti komotno titulu mesari sezone. Dabogda zajedno sa njima ispali u cvajtu,pa se rahat lizite s tuzlacima
I kazu zenica nogometni grad,jest klinac,jedino sto repka igra tamo,nidje veze
I jos nesto,sjedim nedavno u zenici sa jednim vasim navijacem koji je bio na domacim utakmicama celika kad vas je bilo 9-10 na stadionu.Covjek kaze,u zadnjih par godina,a mozda i vise mi niti znamo pobjediti,niti se znamo radovati ako kad slucajno pobjedimo,a na terenu nam ragbisti

- JosipBukal
- Kontakt:
Ejadu jadni ko je to nama šta poklonio prošle godine. Niste šta drugo imali pričati od muke i kompleksa nego da Amar kupuje utakmice a i prošle su sezone svi bili protiv nas i sudili protiv nas. Nedo bog da vas ovako kradu iz godine u godinu svemir bi se digo ali pošto ste naravno udbaški državni klub normalno vam je kad se nama daju golovi iz opsajda i šta još sve ne a i normalno vam je kad sudije navijaju za vas.zamorano je napisao/la:ipetm je napisao/la:Komisije za ocjenu suđenja moraju djelovati
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Et
Potpisujem.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nisam gledao utakmicu ali ako se psovala legenda naseg fudbala,covjek zbog cijeg autoriteta su nam skinute sankcije,covjek zbog kojeg smo necu reci dvije nego jednu utakmicu pred mundijalom onda stvarno nemam rijeci. Umjesto da mu se klanjamo svi neki ga psuju. Sramota zesca za Zenicu. Normala rivalitet ali postoje granice
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Samo da pohvalim i podrzim nase, jer evo konacno smo stisli muda i izasli u javnost sa saopstenjem vezenom za sudenje.
Radi svake marke koju sam dao za ovaj klub tražim reakciju uprave.Nije Željo repa bez korijena da ovakva krađa,lopovluk ,namjerno i bezočno uzimanje i para i bodova prođu bezzahtjeva za naknadnom revizijom i odlukom o ocjeni lopova u crnom.Grediću na potezu si .Znam da se bodovi ne mogu vratiti ali lopovluk i očigledna krađa mora biti kažnjena.Prevrni sve ali ti lopovi od sudija moraju snositi konsekvence. i da se razumijemo izgurati kaznu za sudije.saopštrnje je pomak u zaštiti naše djece ali kazna za onu očiglednu i namjernu krađu mora biti
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Seljački do kosti.BeastZE je napisao/la:a ja priče oko sudjenja,mnogo ste smiješni . mali plavi
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
svasta bi rekao ali necu... dobicu ban... ali fk celik je postao klub boksera koji samo udaraju protivnicki igrace da ih povrede... sramota... ja sam prezadovoljan ovim bodom kad pomislim da nas je sudija kostao 2 boda, iskljucio nam igraca potpuno neopravdano, svirao ofsajde za nas koji nisu postojali, a za celik nista nije svirao to... ma kradja strasna... da ne pricam o primitivcima iz zenice (cast izuzecima) koji sve to odobravaju a pritom psuju najvece legende bh fudbala, mrzeci glavni grad vise nego ce ikad voleti svoju zenicu itd... strasno... i milo mi je da se uprava oglasila i nadam se da ce ovom sudiji dozivotno zabraniti djelovanje na bh terenina...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Zapamtite ovaj datum, ocigledno vise ni igrac vise, ni neregularni golovi nisu dovoljni da nas dobijete. Pozdrav za Fukusimu, mi idemo dalje po titulu.Međusobni mečevi: CELIK ZENICA - ZELJEZNICAR
28.09.13 PRE Celik Zenica Zeljeznicar 2 : 2
20.04.13 PRE Zeljeznicar Celik Zenica 1 : 1
29.09.12 PRE Celik Zenica Zeljeznicar 1 : 2
11.04.12 PRE Zeljeznicar Celik Zenica 5 : 0
23.11.11 BOS Celik Zenica Zeljeznicar 0 : 0
02.11.11 BOS Zeljeznicar Celik Zenica 2 : 0
10.09.11 PRE Celik Zenica Zeljeznicar 1 : 1
25.05.11 BOS Celik Zenica Zeljeznicar 0 : 3
30.04.11 PRE Celik Zenica Zeljeznicar 1 : 1
28.04.11 BOS Zeljeznicar Celik Zenica 1 : 0
05.10.10 PRE Zeljeznicar Celik Zenica 2 : 1
27.02.10 PRE Zeljeznicar Celik Zenica 4 : 1
01.08.09 PRE Celik Zenica Zeljeznicar 0 : 1
18.04.09 PRE Celik Zenica Zeljeznicar 2 : 0

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
e druze da tii javim da ovu tekmu nije sudio gosp.VUksanovic ili vec kako se zove pa nema navlacenja na zeljinu stranu a prosle godine od Zolotica otac je sjedio kraj mene na zapadu i covjek govorio sto nam navlaci haus i smije se tad je bilo uredu a sada ste vi osteceni al nesikiraj te se Osim je izasao iz bolnice bit ce sada sudaca dobri .jovanmaksimovic je napisao/la:svasta bi rekao ali necu... dobicu ban... ali fk celik je postao klub boksera koji samo udaraju protivnicki igrace da ih povrede... sramota... ja sam prezadovoljan ovim bodom kad pomislim da nas je sudija kostao 2 boda, iskljucio nam igraca potpuno neopravdano, svirao ofsajde za nas koji nisu postojali, a za celik nista nije svirao to... ma kradja strasna... da ne pricam o primitivcima iz zenice (cast izuzecima) koji sve to odobravaju a pritom psuju najvece legende bh fudbala, mrzeci glavni grad vise nego ce ikad voleti svoju zenicu itd... strasno... i milo mi je da se uprava oglasila i nadam se da ce ovom sudiji dozivotno zabraniti djelovanje na bh terenina...
Robijasi 1988
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vec smo vidjeli da je ofsajd kod gola sumnjiv odnosno i jest i nije bio. Jedna stvar mora biti jasna u ovakvim situacijama prednost ima napadac. Znaci potpuno ispravna odluka.
Smijesni do kraja, prosle godine kad su dobili zbog metarskog ofsajda nije smetalo, sad smeta milimetarski.
Smijesni do kraja, prosle godine kad su dobili zbog metarskog ofsajda nije smetalo, sad smeta milimetarski.
Celik!3,2,2.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Koje spustanje ne mogu vjerovati. Jel i ti to uciteljica pomogla da uradis? Mada razumijem te, kad nemas argumente na svojoj strani pokusavas svakako drugacije omalovaziti protivnika.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.