Slike dobitnih tiketa
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Slike dobitnih tiketa
Kapa dole, decki ! Rodila vas majka 

-
- Kontakt:
ejs nisi imao vremena, ma da si ga podijelio masio bi 100%Adebayor je napisao/la:
Šteta pa nisam imao vremena da ga podjelim sa vama

Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Sponzor su Stoke FC, Zabranjena reklama na Forumu. Imas online, nemaju Poslovnica.

Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
bravo mancitymancity je napisao/la:Sponzor su Stoke FC, Zabranjena reklama na Forumu. Imas online, nemaju Poslovnica.

Hvala tebi Miky! od tebe sam Stuttgart uzeo, nije mi bio ni na kraj pameti, a ovaj Betis nisam smio 1/1uzet, nego u prvom gol bilo ko
Imas odlicnih Tipova samo nastavi.

ne znam gdje cu pitat drugo,nesto mi nece kladionica PREMIER na internetu,otvorim i pise mi error binding to object -undefined,ne razumijem se dobro,pa ako neko moze da kaze sta cu??HVALA 

Zadnja izmjena: lumani, dana/u 01 okt 2013, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Uzelo se na ova dva listica 447KM

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
-
- Kontakt:
Inace, zadnje 3 marke sto sam im'o...

duplanje se nastavlja

Tango Sarajevo - Iberia 2003 Tbilisi
[0:0] Tko postiže sljedeći gol?
Tip: X [Nitko]
14.90 rez ono kad imas osjecaj, a sreca te prati, inace futsal u pitanju
[0:0] Tko postiže sljedeći gol?
Tip: X [Nitko]
14.90 rez ono kad imas osjecaj, a sreca te prati, inace futsal u pitanju
-
- Kontakt:
Bezze ispunim i prođe, kud nisam više uplatio..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.