Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Avdija Vrsajevic
Ti si kriv za gol !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Speed Demon 

Hajduk - Dinamo 2:0
Hajduk: Kalinić - Milović, Mikanović, Jozinović, Maloča - Sušić, Pašalić - Iluridze, Bukva, Kouassi - Maglica
Dinamo: Sandomierski - Pinto, Šimunić, Šimunović, Lima - Ademi, Sammir, Pamić - Fernandes, Soudani - Beqiraj
Mislim da bi bilo red da prestane ova agonija sa Vršajevićem, pa čovjek nije standardan ni u Hajduku, a u reprezentaciji igra u prvih 11....
Hajduk: Kalinić - Milović, Mikanović, Jozinović, Maloča - Sušić, Pašalić - Iluridze, Bukva, Kouassi - Maglica
Dinamo: Sandomierski - Pinto, Šimunić, Šimunović, Lima - Ademi, Sammir, Pamić - Fernandes, Soudani - Beqiraj
Mislim da bi bilo red da prestane ova agonija sa Vršajevićem, pa čovjek nije standardan ni u Hajduku, a u reprezentaciji igra u prvih 11....
Bratstvo do groba....
-
- Kontakt:
čini mi se da je čovjek povrijeđen!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Bio je spreman.
Avdija vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe !
A izgleda ni coban.PIKE je napisao/la:Avdija vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe !

Batko je napisao/la:A izgleda ni coban.PIKE je napisao/la:Avdija vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe !

-
- Kontakt:
ako je bio spreman realno da se svi malo zamislimo (neko vise neko manje)
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
PIKE je napisao/la:Batko je napisao/la:A izgleda ni coban.PIKE je napisao/la:Avdija vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe !![]()
![]()

Nemoj zamjeriti, nisam se mogao uzdrzati...

Avdija nije za prvih 11, ali to sto igra nije njegova krivica. Mislim da ne zasluzuje tolike kritike, ili ako, onda svakako ne izrazre poputa "kloca, limitiran, itd." pa covjek je ipak vise dogurao u zivotu nego svi vi ovdje sto pisete u forumu.
A i da je lose odigrao ovu zadnju tekmu, nije, bilo je neki gresaka, ali imao je i par dobrih akcija. A i sto neko rece, nema on ispred sebe Lulica ili Salihovica, inace mislim da bi nam ta desna strana puno bolje izgledala (a tako i sam Avdija). Vidim svi kritikuju Avdiju, a evo npr. onaj gol u Slovackoj sto smo primili ide na i Mujdzin racun, jer je da je htjeo, komotno mogao stici Hamsika pozada, nego lik trckara i ostavlja igraca svjetske klase samog u sesnestercu, i iz te kontre smo i primili gol. A mogu mislit koje bih to kritike bile da je tu umjesto Mujdze Vrsajevic igrao... 

ma no problemos i meni je smijesno biloBatko je napisao/la:PIKE je napisao/la:Batko je napisao/la:[quote="PIKE"Avdija vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe ![/quote
A izgleda ni coban.![]()
![]()
![]()
Nemoj zamjeriti, nisam se mogao uzdrzati...

Znaci Avdija ulazi u historiju

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Boze,molim te kad je vec Mujdza povrijedjen neka se povrijedi i Avdija 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- HazardEden
- Kontakt:
Avdija ce da rijesi mec s Litvanijom, al ne zna se na koju će stranu da ga zabije 

Iz inata cu da branim ovog zmajcica aka speed demona.
Avdija da Bog da zabio tri gola i svima zecepio usta. Izdrzi lave!

shandrlike-tandrlike
Može on dati i 68 golova, ali džaba kad nije kalibar za reprezentacije..reptile je napisao/la:Iz inata cu da branim ovog zmajcica aka speed demona.![]()
Avdija majstore manijaci su uz tebe !!! Nisi ti džabe u Želji nekad igro, moro si se kad tad izboriti za mjesto u prvoj postavi 

DRUG NEBI TI PUNCA
Oče naš, koji jesi na nebesima, sveti se ime Tvoje, dođi kraljevstvo Tvoje, budi volja Tvoja, da se povrijedi AvdijaAdi_Zepce je napisao/la:Boze,molim te kad je vec Mujdza povrijedjen neka se povrijedi i Avdija

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
Znam ljudi da je za nacionalno dobro, al ne grijesite duse takoJTS je napisao/la:Oče naš, koji jesi na nebesima, sveti se ime Tvoje, dođi kraljevstvo Tvoje, budi volja Tvoja, da se povrijedi AvdijaAdi_Zepce je napisao/la:Boze,molim te kad je vec Mujdza povrijedjen neka se povrijedi i Avdija

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.