NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
buba i nikolic imaju po dva kartona po mojoj statistici takoder i adam ima dva
edit..ako je buba dobio protiv velaza karton onda ima tri i nece moci igrati,.nisam mogao naci ko je sve dobio protiv veleza kartone
edit..ako je buba dobio protiv velaza karton onda ima tri i nece moci igrati,.nisam mogao naci ko je sve dobio protiv veleza kartone
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nisu igrali jer ih je vjerovatno doro odmarao jer 3 utakmice u 7 dana je previše.Bosanski zmaj je napisao/la:Ako se ne varam ovo je Bubi treci zuti karton protiv Veleza, tako da najvjerovatnije nece igrati protiv Sarajeva.astra1922 je napisao/la:kako sada stvari stoje niko nema tri kartona.imamo tri igraca koja imaju po dva zuta i prijeti im suspenzija.protiv veleza kartone je odradio kuduzovic.sto se tice povreda nema ih hvala bogu.tako da je trener na slatkim mukama.sve usvemu nece vam biti nimalo lahko. neka je svima sretno i neka pobijedi bolji.bujrum u gradacac, svi istinski navijaci su dobrodosliaS_Roma je napisao/la:jel neko na hladjenju protiv Sarajeva ?
Da li neko zna zasto Nikolic nije nikako igrao protiv Veleza?
Ni Kuzmanovic nije dobio priliku protiv Veleza.
-
- Kontakt:
Buba je nazalost dobio protiv Veleza 3 zuti karton i nema ga protiv Sarajeva.astra1922 je napisao/la:buba i nikolic imaju po dva kartona po mojoj statistici takoder i adam ima dva
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;
nema bube steta on bi bas imao motiv vise a i ima kvalitete da presudi jacim ekipama.nasa je sreca so imamo napadaca kao nikad tu su kuzmanovic,pehilj pandza smigi jedan od njic ce akobogda presuditi sarajlijama
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Steta sto Buba nece igrati protiv Sarajeva, jer se vdijelo koliko samo grize protiv Zelje, a da ne govorim kakav je motiv Sarajevo.
Ali sa druge strane vraca nam se Kuduz na lijevog beka, tako da ce Smigalovic moci igrati na krilnoj poziciji.Tu konkurise i Kuzmanovic.U ekipu ce se vratiti i odmorni Nikolic.
Tako da bi u odnosu na Velez dobili 3 nova igraca i jednog koji bi igrao svoju poziciju (odmorne Nikolica i Kuzmanovica, kartonirani Kuduzovic i Smigalovic koji bi igrao na svojoj prirodnoj poziciji).
Ali sa druge strane vraca nam se Kuduz na lijevog beka, tako da ce Smigalovic moci igrati na krilnoj poziciji.Tu konkurise i Kuzmanovic.U ekipu ce se vratiti i odmorni Nikolic.
Tako da bi u odnosu na Velez dobili 3 nova igraca i jednog koji bi igrao svoju poziciju (odmorne Nikolica i Kuzmanovica, kartonirani Kuduzovic i Smigalovic koji bi igrao na svojoj prirodnoj poziciji).
ova me ekipa podsjeca na onu nasu kada su u napadu igrali smajlovic coric pjanic i matic,evo i sad imamo pehilja pandzu bubu smigija kuzmanovica.kad se samo sjetim da smo jedno vrijeme igrali samo sa jednim spicom pandzom a mesi se bio povrijedio.ova ekipa ima dobro pokrivena sva mjesta iako mozda jedan kvalitetan veznjak nedostaje
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Odsustvo Diatte i nije toliki hendikep sad kad imamo Kuzmanovica, maloprije sam gledao njegovu statistiku za 148 minuta u 3 tekme zabio 2 gola i 2 aistencije, ja vjerujem da ga je Doro i cuvao za Sarajevo. Ako budemo igrali dobru odbranu mogli bi dobro mlatnut Sarajevo oni imaju problema sa realizacijom a mi mozemo svima zabit s ovom ekipom, treba to iskoristit.
-
- Kontakt:
Kada bi imali jos jednog veznjaka kao sto je Nikolic gdje bi nam kraj bio( kako bi mu tek dobro dosao Ordagic).Treba ovoj napadackoj 5-orci pridodati i ofanzivno krilo Radivojevica.astra1922 je napisao/la:ova me ekipa podsjeca na onu nasu kada su u napadu igrali smajlovic coric pjanic i matic,evo i sad imamo pehilja pandzu bubu smigija kuzmanovica.kad se samo sjetim da smo jedno vrijeme igrali samo sa jednim spicom pandzom a mesi se bio povrijedio.ova ekipa ima dobro pokrivena sva mjesta iako mozda jedan kvalitetan veznjak nedostaje
Prvi put nakon one prve sezone u Pl imamo ovako siroku lepezu igraca u napadu (mislim da je ova jaca ) i to se odmah vidi kada je Doro ekipu dobro poslozio dosli su i igra,a samim tim i rezultati.
Očekivao sam poraz ali me ovaj put momci iznenadiše svaka im čast. Buba je dobio treći žuti protiv Veleža tako da nema pravo nastupa nažalost ali vjerujem da će Pandža zabit svojima
. Očkujem u subotu dobru posjetu na stadionu i nastavak serije bez poraza.

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
vjeruj da smo se bili pravo zabrinuli da letimo u prvu ligu.zasad je dobro ali ima jos do kraja dosta,.sportski pozdrav za fukare i sve one kojima je sloboda u srcuultrasstyle_tz je napisao/la:bgm opasno ste se trgnuli
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ovako vidim da se pravis glup i gluh, hronoloski vremenski to da sve lijepo objasnim pa nek svi znaju vas prljavi ves.legijaRD07 je napisao/la:Ovako Adnan Gluhic je dobio kaznu zbog rasprave u centraluTako pise u papiru, kako ce dobit kaznu iz bijeljine kada nigdje momak nije evidentiran GLUPOST ko je to naveo uopste al ajd znaju svi osim nas!!!
spomenuli su sudski nalog i zakon sto je nurdo zabranio ulaz na stadion!
I to se da rijesit, zvijezda nema sudski nalog govorim po 100 put, i naravno nema osnove za sudski nalogekipa je bila kod advokata. Advokat je rekao da je taj papir "zabrane" sto su momci dobili ciiiiiiiiista glupost jer nije po zakonu nikako, nastavlja se kod obdusmena za ljudska prava!!!!!!!!!!!!!!!!!
U Bijeljini je Zvijezda dobila kaznu, jer je bila upotrebljena pirotehnika ( cak sam jednom prilikom prisutan bio kad se Adnan Gluhic hvalio da je dobio novcanu kaznu od policije u Bijeljini - cega se pametan stidi tim se budala dici)
Nakon toga stize kazna od 1000 km Zvijezdi zbog te pirotehnike. Nurd je u centralu bio i pricao kako ce navijaci platiti tu kaznu, sto je cuo konobar Gluhic i sazvao ostale i tu se desio verbalni napad. Zbog tog verbalnog napada su dobili kazne po 150 km. Vi svojin ponasanjem kucate posljednje eksere u Zvijezdin sanduk u Premijer Ligi, svojim ponasanjem i postupcima. Zvijezda je tu da se voli i da se navija za nju, ali nece vase harlakanje isplatiti plate igracima

P.S. ne prosipaj se ko tele pod kravu kao da znas pravnu materiju, posavjetuj se sa tim vasim obrazovanijim kadrom unutar udruzenja, a ako i njima bude trebao savjet sta i kako dalje, obratite se u pp rado cu vam ga dati, besplatno

Majka mu stara zar vam nije dopizdilo raspravljati se oko toga na ovom usranom forumu ! Ljudi zar nije bolje otkriti se iza oviih maski i sjesti dogovoriti se ili nesto drugo ! Ko nesmije neka se odjavi ineka ne spama ovu temu vise koja je postala kanta za istresanje kojekakvih frustracija ! Hvala bogu krenulo nas je i trebalo bi se malo uzivati a ne ovako ! Kako god Zvijezda nam je najbitnija i pruzimo joj podrsku ako je moguce u bilo kojem pogledu , a ko ne zeli neka nas pusti da uzivamo dok je lijepo ! Kad lose krene znamo svi sta se sve pise i kakve se mudrosti iznose ovde ! Zvijezda je ta koja ostaje a sve ostalo je prolazno!
Momci svaka čast na osvojenom bodu, idemo sad protiv Sarajeva napuniti Banju a ne samo pametovati. Ja bi lično bio zadovoljan sa bodom.
I još samo da spomenem zvijezdacom ako nemaš nešto pametno napisati nemoj bezveze lupati svaki pu me lijepo nasmiješ, nemoj pucati bez argumenata. Zvijezda Bosna je bio prekid u Mionici pa se utakmica ponovila i Zvijezda je riješila u svoju korist. A utakmica sa Bosnom koja se igrala u Gradačcu kako će biti naboja kada je Zvijezda već bila izborila ulazak u viši rang. Možda je naboj bio sa Bosnine strane.
I još samo da spomenem zvijezdacom ako nemaš nešto pametno napisati nemoj bezveze lupati svaki pu me lijepo nasmiješ, nemoj pucati bez argumenata. Zvijezda Bosna je bio prekid u Mionici pa se utakmica ponovila i Zvijezda je riješila u svoju korist. A utakmica sa Bosnom koja se igrala u Gradačcu kako će biti naboja kada je Zvijezda već bila izborila ulazak u viši rang. Možda je naboj bio sa Bosnine strane.
imali gdje izvjestaj iz mostara
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ako pobjedite Sarajevo imat ce te 16 bodova gdje ce te se bas priblizit vrhu tabele, mozda i evropa nije daleko 

Totalno sam dezinformisan od kako nam nema onog sa juga Tuzle.
ma samo opstanak je bitan,kakva evropa.iako bi u slucaju pobjede nad sarajevom ovo bila 4 pobjeda u zadnjih 5 kola gdje su redom padale jake ekipe, celik ,siroki,olimpic i sarajevo.ako bi se po tome gledalo onda ni evropa ne bi bila iznenadenje ali nema o tome govora.zvijezda realno i zasluzuje sredinu tabele i onaj los pocetak je samo prolazna krizaTvBHT je napisao/la:Ako pobjedite Sarajevo imat ce te 16 bodova gdje ce te se bas priblizit vrhu tabele, mozda i evropa nije daleko
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Ne treba biti preskroman, ova Dorina ekipa je pokazala da posjeduje kvalitet za mnogo vece stvari, od opstanka.Redom smo pobjedjivali kandidate za Evropu (Siroki,Celik,Olimpic) igrali nerijeseno sa jos jednim (Velez).Ako ovako budemo igrali do kraja prvenstva nece biti nikakvo iznenadjenje ako "vidimo Evropu".Ekipe koji su kandidati za Evropu u utakmicama protiv nas niti u jednom segmentu igre nisu pokazali da su bolji od nas, cak st vise.Najvaznije je zadrzati ovu formu, i naravno Doru i konacno zadrzati igracki kadar duze od jedne polusezone na okupu i onda sa eventualno jos jednim kvalitetnim veznjakom mozemo visoko.astra1922 je napisao/la:ma samo opstanak je bitan,kakva evropa.iako bi u slucaju pobjede nad sarajevom ovo bila 4 pobjeda u zadnjih 5 kola gdje su redom padale jake ekipe, celik ,siroki,olimpic i sarajevo.ako bi se po tome gledalo onda ni evropa ne bi bila iznenadenje ali nema o tome govora.zvijezda realno i zasluzuje sredinu tabele i onaj los pocetak je samo prolazna krizaTvBHT je napisao/la:Ako pobjedite Sarajevo imat ce te 16 bodova gdje ce te se bas priblizit vrhu tabele, mozda i evropa nije daleko
Ne znam zasto se trebamo unaprijed odricati Evrope,to bi bila velika finansijska injekcija za nas klub.
Naravno, Doro je u posljednjoj izjavio da ne razmislja o Evropi, ali je i on svjestan da ako bi se ukazala prilika da bi svi u klubu zapeli da se to ostvari.Ovako je mozda i bolje, igraci igraju bez pritiska, nemaju imperativ, a to u vecini slucaja daje rezultat.
Ne treba stvarati euforiju, dugo je prvenstvo,treba ici od utakmice do utakmice,pa sta Bog da.
ma ja ne bi ni razmisljao o evropi pogotovo jer nam dolaze u sledece dvije domace utakmice sarajevo i borac treca i prva ekipa prvenstva.ako u te dvije utakmice ostvarimo pobjede onda ce evropa biti blize nego okad.ali prvo skociti pa reci hop.uvijek sam zelio da nasa ekipa izbori evropu preko foruma svake sezone pisao da je doslo vrijeme da se izbori vec jednom ali kada sam nas nakon 4 kola vidio zakovane za dno molio sam boga samo da ostajemo u ovoj nasoj ligi yebo evropu.
liga nam je dlake i nedaj boze domacih kikseva i eto nas opet na dnu.
4 utakmice bez poraza atraktivan protivnik nadam se i lijepo vrijeme,idemo napuniti banju i uz podrsku nasim zmajevima skinuti skalp sarajevu.rudar je pokazao da su ranjivi .iako im se vracaju i trivunovic i kovacevic u odbranu ne sumnjam da ce nas navalni red praviti mnogo problema zadnjoj liniji bordo kluba
FORZA ZVIJEZDA
liga nam je dlake i nedaj boze domacih kikseva i eto nas opet na dnu.
4 utakmice bez poraza atraktivan protivnik nadam se i lijepo vrijeme,idemo napuniti banju i uz podrsku nasim zmajevima skinuti skalp sarajevu.rudar je pokazao da su ranjivi .iako im se vracaju i trivunovic i kovacevic u odbranu ne sumnjam da ce nas navalni red praviti mnogo problema zadnjoj liniji bordo kluba
FORZA ZVIJEZDA
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.