FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Thorin
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Thorin » 29 sep 2013, 17:50

Dok Guarin ne preseli na klupu, necemo igrati fluidno..

Kova.....Cambi.....Taider
To je veza koja je trenutno najjaca...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 sep 2013, 18:01

Ako se nista dramaticno ne promijeni (ozljede...) ja mislim da i protiv Rome kreće Guarin.Iskusniji je ako ništa,Taideru je prva sezona u Interu.I mislim da bi Kovačić nakon ovog danas trebao vratit poziciju startera.

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 29 sep 2013, 18:04

Po mnogima je trebao biti nosilac igre Intera ove sezone, ali vidi se da nije dorastao tome.. Ni blizu.
Mislim da ce ga Taider sigurno izbaciti iz sastava a ako dodje Radja u januaru, on moze pakovati kofere sto se mene tice :mrgreen:

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 29 sep 2013, 18:04

Thorin je napisao/la:Dok Guarin ne preseli na klupu, necemo igrati fluidno..

Kova.....Cambi.....Taider
To je veza koja je trenutno najjaca...
Bravo, upravo to..Guarin dosta koci napade i puno mu treba da proslijedi dalje loptu i u vecini slucajeva je to izgubljena lopta..jedino sto valja od njega su jedan ili dva udarca na gol u toku utakmice..jeste da je teren katastrofa i da ni njemu ko ni ostalima nije odgovarao al to nije samo u ovom mecu..drag mi je igrac pravo, al treba malo presjedit na klupi

Danas ove novajlije u ekipi solidno odradili, cak se i Pereira popravio u drugom poluvremenu al nije to opet dovoljno za prvi tim

Rolando dobar, Belfodil radio puno al eto nije ga htio gol, da je jedna usla sad bi bio junak i svi bi ga hvalili

Kovacic definitivno za prvog tima i mislim da se treba forsirat veza Kova-Cambiasso-Alvarez, a Icardija takodje u napad jer smo druga ekipa sa dva napadaca

Palacio, Nagatomo, Ranocchia, Jesus i Samir standardno dobro

Mec je odlucio uzasan teren u Trstu i mislim da je to svima jasno..samo nastavit radit, mislim da ce to bit puno bolje protiv Rome na boljem terenu..gledat cemo pravi spektakl
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 29 sep 2013, 18:12

Ricky bi se previse trosio na toj poziciji a upitna je njegova defanziva na tako odgovornoj poziciji kao i stamina.
Eto nakon par utakmica dao je maximum i danas je morao biti zamijenjen.
Najbolji je gdje sad igra, iza napadaca.. rotirati njega i Belfodila tu i to je to ..

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 29 sep 2013, 18:34

Thorin je napisao/la:Ricky bi se previse trosio na toj poziciji a upitna je njegova defanziva na tako odgovornoj poziciji kao i stamina.
Eto nakon par utakmica dao je maximum i danas je morao biti zamijenjen.
Najbolji je gdje sad igra, iza napadaca.. rotirati njega i Belfodila tu i to je to ..
moze kolko moze, taider i guarin su tu i sa pravom rotacijom to se moze srediti, a i igro je tu poziciju kad god bi ulazio Icardi i uvijek bolje odigra tu..a i u defanzivi se popravio i stalno je uzimao lopte

Alvarez i Palacio sami u napadu mogu igrat protiv slabijih ekipa, al protiv jacih to ne lici ni na sta, bas zbog toga sto Palacio nije prvi napadac i mora ispred sebe imati jos jednog napadaca
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 29 sep 2013, 18:36

Loša igra protiv ljubičica se nastavila i danas kontra ovih bogalja. Katastrofalan teren je jedan od razloga.. Dalje neću o terenu, jbg, i njima i Interu je isti bio.
Šteta, u ovako lošoj utakmici gdje jedan potez može riješiti tekmu, mi primamo odbicu u gol. Akcija kod gola odlična, vrhunski odigrano.
Inter je imao više od igre i stvarao neke nazovi šanse, jer su to sve neki jalovi pokušaji bili. Da su zapeli 15 minuta sa napadima, mislim da bi bilo 0-3, al' vjerovatno je umor i igranje 3 tekme u 7 dana učinio svoje.
Ponavljam, jedina šteta za ovaj bod je što smo imali sve u svojim rukama, al' život ide dalje..
Mene je Pereira iznenadio, borio se najviše i za razliku od tekmi kada nije imao ništa dobro, danas su njegove greške minimalne bile. Ostatak ekipe više-manje standardan, izuzev Guarina koji i dalje sere..
Belfodil je imao 2-3 odlična poteza, al' ovakvom igraču je potreban vrhunski teren, to se vidjelo odmah. Mislim da će Mazzari na slatkim mukama biti što se tiče napadača, kada Milito dosegne 100% formu.

Idemo dalje, slijedi odmor i za vikend onda Roma. Umjesto da, u neku ruku igramo kontra njih opušteno, morat' ćemo radi ovog kiksa zapet' za pobjedu, al' ne sumnjam u to. Roma me, iako ima sve pobjede, nije posebno fascinirala.
Željezničar za život cijeli!

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 29 sep 2013, 19:46

Ja uopste nisam nezadovoljan, cak naprotiv, igrali smo dovoljno da dobijemo ali ovakve utakmice se desavaju, ali samo treba nastavit sa rastom i ekipa puca od potencijala.

Sad dobro odmorit jer ovo je bio pregust raspored i onda vucici nanijet prvi poraz.

I da pohvalim japaneeza, danas sasvim korektan :mrgreen:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 sep 2013, 20:36

ArthurBishop je napisao/la:Loša igra protiv ljubičica se nastavila i danas kontra ovih bogalja.
Ne vidim kako bi ekipa sa Agazzijem,Astorijem,Nainggolanom,Pinillom,Ibarbom,Contijem i još par solidnih prvoligaških igrača trebala bit bogaljska?!
Ne slazem se ni za losu igru,al dobro...

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 29 sep 2013, 23:13

Danas Inter samo srece nije imao. Ludi dan Agazzia i to je to. Da je usla ijedna ona na pocetku utakmice nabili bi i njih sigurno.

Sa ovakvom igrom ja se ne bojim ni jedne utakmice. Protiv Rome ce da bude ludnica. Samo se ne smije izgubit jer su oni u ludoj formi i puni samopouzdanja...

Yuto majstor. Koja mu je ovo asistencija ? Da ima onaj scorer list ko u bundeski mislim da bi bio u samom vrhu :lol: :lol: :lol:
Rolando me danas odusevio.Kako je samo smireno i majstorski odigro. :o
Ranocchia i Juan i bez Hugo odigrali odlicnu utakmicu.
Pereira u drugom dobar.
Kova dobar al nije to to. Ocekujem vise od njega.
Cambiasso je slabije odigro drugo i imo je par glupih izbijanja lopte.
Samir standardan.
Guaro nije bio los kolko vi govorite.
Belfodil me nije odusevio ko vas. Dobar je al previse solira.
Icardi je majstor i vec od iduce sezone prvi napadac ove ekipe. I ove godine ocekujem 10-15 golova od njega sa kupom.
Ricky nije bio los al fakat se vidio umor.

Teren kriminalan a i cinjenica da se igralo danas u 3 je bezveze.Al ajde mora se i kiksat iako je nekad bolje kiksat u ovakvoj utakmici nego dobit truhlo uz sudijsku pomoc. :mrgreen:

FORZA INTER !!!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 29 sep 2013, 23:48

slika

Koji je igrac ovaj Kovacic :shock: pa sta im radi lik to ej za ne povjerovat,,jos ga ubise ko vola,mislim da su na njemu pala 2-3 zuta,,jedino sto mu zamjerim sto nije malo vise sebican,,i kad moze da puca on ko da mu je zao pa doda Nagatomu da ubaci,,Rolando sila covjek,,nista nije pogrijesio,,Guarina pratim,momka nesto muci,,ja mislim da mu fali gol,,bori se ko niko al ga uvijek nesto zezne,,il on promasi il taman kad krene sudija mu syebe zivce i on stane,,nisam vidio,zasto nam je ponistio gol?Cagliarija smo ubili,,ja ne znam jesu li ljudi 2x opucali po golu?onaj konj Agazzi brani sve zivo i sta ces,,nije do Intera bilo danas,,uz ovakvo zalaganje bicemo i u januaru medju prva 4,,ne vjerujem da ce neko da odmakne daleko,,sve ce to bit u 5-6 poena,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 29 sep 2013, 23:59

Gol je ponisten zbog faula Belfodila. Momak jak jbg ovi se odbijaju od njega.

btw. dobra ti ova slika, jesil zapalio koju baklju ? :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 30 sep 2013, 00:07

dje nece bit dobra,mora sam sic do ograde dole,,ja sidjem oni odu tamo,,ja gore oni opet do ograde,,ako tad nisam zapalio baklje,necu nikad :lol: a da li je bio penal na nekom(cini mi se Guarin) u kaznenom prostoru u drugom poluvremenu?

slika
evo i ovih hehe

al ova je najbolja 8-)

slika

lik 30 minuta kupi vodu lopatom :lol: :lol:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 30 sep 2013, 00:56

SiamoNoi je napisao/la:
ArthurBishop je napisao/la:Loša igra protiv ljubičica se nastavila i danas kontra ovih bogalja.
Ne vidim kako bi ekipa sa Agazzijem,Astorijem,Nainggolanom,Pinillom,Ibarbom,Contijem i još par solidnih prvoligaških igrača trebala bit bogaljska?!
Nemoj biti smiješan sa tim nabrajanjem purgeru molim te. Pa da su 15 minuta zapeli, tricu bi ljudi fasovali. Ja znam da mi ne možemo na zelenu granu, uvijek nam se mišljenja razilaze. Po meni to je ok sasvim, i treba tako, al' reći da su nešto je amaterski.
Nainggolan je igrač koji odskače, Ibarbo tu i tamo, ostalo goli ku.rac sve.

Sam pristup igri je bio loš. Ne znam jesu li se vodili lako ćemo parolom ili šta, al' je loše bilo.
Međutim, drago mi je što smo ovdje kiksali, nego protiv Fiorentine, al' su ovi zreli za trice bili..

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 30 sep 2013, 12:37

Arthur,moram rec da se ni ja ne slazem s tobom. Cagliari je bas jedna prosjecna ekipa serie A. Mislim da ti je takav dojam zbog Interovog kvaliteta nego nekvaliteta Cagliarija. Samo nas pristup na pocetku i nakon gola su razlozi za nezadovoljstvo,po meni. Doduse, posle gola i nije bilo bas vremena ali sam ocekivao veci pritisak. Juce sam posle utakmice poludio zbog dva izgubljena boda. Bas bez veze bacena dva boda.
A sto se Guara tice,mislim da ga Mazzari i drzi u ekipi da mu pokaze da vjeruje u njega iako je ocito da ne pruza ni blizu svog maksimuma.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 30 sep 2013, 12:56

Ado vjerujem da si uzivao, mogao si kakav trans za ekipu razvit :P
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 sep 2013, 16:29

Mago je napisao/la:Yuto majstor. Koja mu je ovo asistencija ? Da ima onaj scorer list ko u bundeski mislim da bi bio u samom vrhu :lol: :lol: :lol:
3 asistencije Yuto ima.Isto kao i Alvarez.I obojica po 2 gola.
ArthurBishop je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
Nemoj biti smiješan sa tim nabrajanjem purgeru molim te. Pa da su 15 minuta zapeli, tricu bi ljudi fasovali. Ja znam da mi ne možemo na zelenu granu, uvijek nam se mišljenja razilaze. Po meni to je ok sasvim, i treba tako, al' reći da su nešto je amaterski.
Nainggolan je igrač koji odskače, Ibarbo tu i tamo, ostalo goli ku.rac sve.

Sam pristup igri je bio loš. Ne znam jesu li se vodili lako ćemo parolom ili šta, al' je loše bilo.
Međutim, drago mi je što smo ovdje kiksali, nego protiv Fiorentine, al' su ovi zreli za trice bili..
Neznam sta si gledao...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 30 sep 2013, 17:35

uzivao jasta,,3.11 idem u Udine 8-)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 30 sep 2013, 23:47

Palacio, Icardi, Alvarez e Campagnaro convocati dalla Nazionale Argentina.
Intertina :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 01 okt 2013, 00:42

SiamoNoi je napisao/la:
Neznam sta si gledao...
Vidim da ne znaš.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Andrej, galia95 i 6 gostiju.