Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Vedo opet na 1. mjestu liste strijelaca Bundeslige, zajedno sa njim jos po 6 golova imaju Modeste, Lewandowwski i Müller.
-
- Kontakt:
Ne bih ja jos donosio te zakljucke. Sezona je duga, a oni uopste nisu toliko losa ekipa kao sto rezultati govore.BosnaSTL je napisao/la:Ode Eintracht expres u drug ligu isto kao sto je usao !Ovaj rezultat ako ostane I Svabe ce biti na sestom mjestu!
Imaju problema sa realizacijom i sa igrom u napadu opcenito ali to oni mogu popraviti i sasvim sigurno pobjediti 50% ekipa iz Bundeslige. Ravnopravni (u utakmicama) vec donekle i jesu.
Ne kazem da ce ostati u ligi, ali nije da je nemoguce.

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
u pravu si, nisu loši .. očajni su 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nisu ni ocajni vise su pateticni i jadni... Sramota je za BL da ima jedan ovako jadan tim.... I seria A ima sl. tim, msm na Sasuolo al' oni barem nekom skinu skalp i jos plus imaju barem par kvalitetnih igraca, ovi nemaju nista, ni kuceta, ni maceta....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
Samo sto sam rekao, oni spusise jos vise
Neka im je Bog u pomoci. 

Ronaldo - Isco - Bale
-
- Kontakt:
A nije baš toliko da su 0 , mislim rezultati tako govore , ali evo Freiburg ispred njih ima 3 boda , Hamburg 5 , nije to nedostižno . 2 pobjede i tu su ...
Bravo Vedaga..Samo trpaj.. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Goalgetter
- Kontakt:
Garantujem svojom rokuom da nisi ogledo ni jednu utakmicu al etoMrMuscle je napisao/la:Nisu ni ocajni vise su pateticni i jadni... Sramota je za BL da ima jedan ovako jadan tim.... I seria A ima sl. tim, msm na Sasuolo al' oni barem nekom skinu skalp i jos plus imaju barem par kvalitetnih igraca, ovi nemaju nista, ni kuceta, ni maceta....

opet gol iz prekida .. strašan osjećaj za gol 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- HazardEden
- Kontakt:
Sta mu ono piše na etiketiGoalgetter je napisao/la:

- HazardEden
- Kontakt:
Ibišević: "Uradio sam šta sam mogao"

Bravo Vedo gigantu!!! Ti si ovom malisanu donio radost u zivot i to je najvaznije sto si mogao i morao da ucinis..A ne ko onaj..Kojeg usput receno nabijem na qrac ako ne dodje..Cuj salje dres djetetu koje ce umrijeti za mjesec dana..HazardEden je napisao/la:Ibišević: "Uradio sam šta sam mogao"

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Svaka ti cast Vedo 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Vedad je uvijek bio veliki gospodin kada su ovakve stvari u pitanju.
Što se Zlatana tiče, ne treba sad pucati po njemu. Nije on naš čovjek, nema taj osjećaj. Zlatan je globalna zvijezda i bez obzira koliko je potresna ova priča i što će se jedan mladi život ugasiti, Zlatanov potez se mora shvatiti. Uostalom, nije isključeno da ga Zlatan posjeti ili da klinac ode u Pariz, ali to će se vjerovatno desiti u tajnosti, jer takav potez onda pokreće lavinu sličnih.
Sjećate li se onoga što je prije 3-4 godine na Youtube postavio poruku da će se ubiti ako ne upozna Mourinha? Mislim da je i on imao nekih problema sa srcem.
Što se Zlatana tiče, ne treba sad pucati po njemu. Nije on naš čovjek, nema taj osjećaj. Zlatan je globalna zvijezda i bez obzira koliko je potresna ova priča i što će se jedan mladi život ugasiti, Zlatanov potez se mora shvatiti. Uostalom, nije isključeno da ga Zlatan posjeti ili da klinac ode u Pariz, ali to će se vjerovatno desiti u tajnosti, jer takav potez onda pokreće lavinu sličnih.
Sjećate li se onoga što je prije 3-4 godine na Youtube postavio poruku da će se ubiti ako ne upozna Mourinha? Mislim da je i on imao nekih problema sa srcem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Consigliere
- Kontakt:
Otprilike tako. I Pjanic i Ibisevic su ga posjetili kad su bili tu sa reprezentacijomm, jel da? Ko zna da li bi Roma ili Stuttgart dozvolili izlet privatne prirode kad u 7 dana PSG igra 3 utakmice. A, javne licnosti se jednostavno na neki nacin moraju ograditi od takvih stvari, jer kada ne bi, vejrovatno bi svaki dan imale po jedan zahtjev ili zelju. Nekome je to tesko shvatiti, ali je jednostavno tako.Virtu4l je napisao/la:Vedad je uvijek bio veliki gospodin kada su ovakve stvari u pitanju.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Vedo je Hajrudina posjetio dok je mali bio na lijecenju u Njemackoj..Zelja mu je bila da upozna Vedu i Zlatana..Consigliere je napisao/la:Otprilike tako. I Pjanic i Ibisevic su ga posjetili kad su bili tu sa reprezentacijomm, jel da? Ko zna da li bi Roma ili Stuttgart dozvolili izlet privatne prirode kad u 7 dana PSG igra 3 utakmice. A, javne licnosti se jednostavno na neki nacin moraju ograditi od takvih stvari, jer kada ne bi, vejrovatno bi svaki dan imale po jedan zahtjev ili zelju. Nekome je to tesko shvatiti, ali je jednostavno tako.Virtu4l je napisao/la:Vedad je uvijek bio veliki gospodin kada su ovakve stvari u pitanju.
Slazem se ja da je Zlatan velika zvijezda,da dobija ovakvih zahtjeva svaki dan,ali smo svi ocekivali i jos uvijek ocekujemo da ce u njemu proraditi bosanska krv,da ce ga povuci nesto,da ce biti posebno osjetljiv na djecaka koji dolazi iz Bosne,odakle dolazi i njegov omiljeni pjevac recimo..Jos uvijek se nadam da ce doci,inace sto se mene licno tice,nece mi biti drag kao prije,to je moje pravo valjda..
I da,nemojte porediti onog lika sto je htio da upozna Murinja sa ovim djecakom..Ono je bio sumnjiv klip,na kraju krajeva nikad se vise nije culo za onog lika..Ovo je djecak kojem su doktori zvanicno rekli da umire..Da je jos mjesec na ovodunjaluckom svijetu..

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Rios je napisao/la:Vedo je Hajrudina posjetio dok je mali bio na lijecenju u Njemackoj..Zelja mu je bila da upozna Vedu i Zlatana..Consigliere je napisao/la:Otprilike tako. I Pjanic i Ibisevic su ga posjetili kad su bili tu sa reprezentacijomm, jel da? Ko zna da li bi Roma ili Stuttgart dozvolili izlet privatne prirode kad u 7 dana PSG igra 3 utakmice. A, javne licnosti se jednostavno na neki nacin moraju ograditi od takvih stvari, jer kada ne bi, vejrovatno bi svaki dan imale po jedan zahtjev ili zelju. Nekome je to tesko shvatiti, ali je jednostavno tako.Virtu4l je napisao/la:Vedad je uvijek bio veliki gospodin kada su ovakve stvari u pitanju.
Slazem se ja da je Zlatan velika zvijezda,da dobija ovakvih zahtjeva svaki dan,ali smo svi ocekivali i jos uvijek ocekujemo da ce u njemu proraditi bosanska krv,da ce ga povuci nesto,da ce biti posebno osjetljiv na djecaka koji dolazi iz Bosne,odakle dolazi i njegov omiljeni pjevac recimo..Jos uvijek se nadam da ce doci,inace sto se mene licno tice,nece mi biti drag kao prije,to je moje pravo valjda..
I da,nemojte porediti onog lika sto je htio da upozna Murinja sa ovim djecakom..Ono je bio sumnjiv klip,na kraju krajeva nikad se vise nije culo za onog lika..Ovo je djecak kojem su doktori zvanicno rekli da umire..Da je jos mjesec na ovodunjaluckom svijetu..A tek mu je 8 godina..
Treba se shvatiti da mahalanja i nagadjanja ne vode nicemu,Ibra malog nije posjetio iz nama nepoznatih razloga,prozivanje majke djecaka je isto bezobrazno,iako ni ona ne zna o cemu se radi,sta ako je neki bas,bas dobar razlog?Sta,treba se pljuvati po covjeku zato sto nije mogao?Mi smo navikli da tako skupljamo pare i donacije za svakoga kome treba,ali to na zapadu jednostavno nije tako,nisu oni povezani jedni s drugima kao mi.Ali mi se zato najvise razocaramo,i najvise mahalamo i mahanisemo ljudima,isto tako ona vijest da ce Ibra doci u Sarajevo,pa da je dosao.To su neki bezdusnici pravili da bi dobili klikove na racun bolesnog djecaka,zar se ne treba takva kleveta kazniti,a ne Ibra,koji,kao i svaki normalan covjek bi ispunio posljednju zelju djecaka,ali to jednostavno nije u mogucnosti iz nama nepoznatih razloga.
- Consigliere
- Kontakt:
Vjerujte, u Zlatanu nema sta proraditi a sto ima veze s BiH. Procitajte biografiju, gdje pise o svemu i svacemu a nas ne spominje bas nigdje. Ustvari spominje, ali kao Balkan i sl. Znaci, njegov eventualni posjet tom djecaku ako se i desi ce biti iz humanitanih razloga, a ne nekih kvazipatriotskih. Inace, mislim da je puno realnije, da se malo prebaci do Pariza, ako je u stanje podnijeti let.
OT: Vedo-krampa!

OT: Vedo-krampa!

Fit Tony: I keep my friends close...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.