Liga Zeničko-Dobojskog Kantona
Re: Liga Zeničko-Dobojskog Kantona
Steta. Trebalo je Zepce malo hrabrije krenuti. Izgledalo mi je kao da su neki igraci prepadnuti. I ona prilika u 75. minuti, pa ono se ne masa, 10 metara iza njega nikog nema. Moze se rec da je Dizdarevic odigrao odlicno, u par prilika sam se i nasmijao sta je uradio igracima Rudara. I jel se znaju ostali rezultati?
Gradina - Borac 0-2
Napredak - Vis 2-0
Nemila - Proleter ?-?
Napredak - Vis 2-0
Nemila - Proleter ?-?
saznao iste rezultate...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Jel u Rudara ima igraca koji su nekada igrali u PL ili negdje vani i visim rangovima?
Pjanić bio rezervni golman u Čeliku, povremeno dobijao prilike. branio i za Travnik i Rudar Kakanj. Elman Muratović prošle godine igrao u Krivaji. ostatak uglavnom iz Čelikove i Rudareve škole. najavali su da će i Senad Brkić igrati za Rudar, al' koliko znam ostao je u Bisovaći...
Ma vidim da su dobra ekipa, al mi se niti jedan igrac nije posebno isticao, pa sam i pretpostavio da je to vecinom domaca raja koja je dobro uigrana i igra kao cjelina, te ne ovisi o samo jednom igracu.
dosta ih već dvije-tri godine igra za Rudar, tako da jesu uigrani. a onaj tamnoputi Mehmedović što je ušao igru, ima veliki potencijal, ali nije do kraja ga ispoljio. prije nekoliko godina bio među boljim Čelikovim juniorima...
Vidio sam da zna s loptom, ako me pamcenje sluzi dobro imao je i jednu opasnu priliku, ali je to nasa obrana rijesila. Mislim da je trazen penal tad, al ne znam bas.
kako god, dobili su vas i sad su prvi. mada je ovaj rezultat i za vas povoljan, za drugi dio sezone...
Mi se Zepcaci odmah usutili
.Ovaj poraz ne smije utjecati na nasu momcad.Sad smo bod iz Rudara,a do kraja oni dolaze u Zepce.Nisu sigurno jaci od nas i mi mozemo,moramo u drugu ligu centar 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Nemila - Proleter 1-0
Gradina - Borac 0-2
Napredak - Vis 2-0
Rudar - Žepče 1-0
Sljedece kolo:
Žepče - Borac
Vis - Gradina
Proleter - Napredak
Rudar - Nemila
Nakon pet kola na vrhu su Rudar, Zepce, Nemila i Napredak. Rudar je nakon jucerasnje pobjede glavni favorit za naslov, ali ne treba zaboraviti da na proljece gostuju u Zepcu i da se vrlo lako sve moze okrenuti. Zepce je nanizalo cetiri pobjede, od toga tri protiv momcadi sa zacelja, te jednu protiv Napretka koji u Zepcu nije pokazao bas nista. Nemila po meni nije favorit za naslov. Upisali su 4 pobjede protiv zadnje cetiri ekipe koje zajedno nisu skupile bodova kao prvi Rudar. Izmedju ostalog, u pripremama su izgubili sa 4-0 u Zepcu koje je odigralo dva poluvremena sa dvije razlicite ekipe, te da su igrali u punom sastavu bilo bi jos uvjerljivije. Tri dana kasnije u Nemiloj je bilo 1-2. Napredak s igrom kakvu sam vidio u Zepcu ne moze bas nista, ali ce nam biti jako zanimljiva zadnja dva kola ove jeseni. Rudar docekuje Nemilu, te ide u Sije, pa Nemila i Napredak imaju priliku da me demantiraju i ozbiljno se ukljuce u borbu za naslov. Zepce ceka Borca koji je vec uzeo bod Rudaru, a nakon toga ide u Nemilu koju ceka jos jedna teska utakmica i u slucaju dva poraza definitivno otpadaju iz borbe za vrh. Napredak ce prvo u Makljenovac kroz koji je Zepce protutnjalo sa 5-0 dok je Rudar bio malo neuvjerljiviji sa 3-0. Nemila je Proletera na svom stadionu svladala sa minimalnih, ali za tri boda dovoljnih 1-0. Zadnja dva kola bi mogla da nam dodatno zakompliciraju prvenstvo, ali i da izdvoje jedan ili dva tima na vrhu.
Gradina - Borac 0-2
Napredak - Vis 2-0
Rudar - Žepče 1-0
Kod: Označi sve
1 Rudar 5 4 1 0 13:0 13
2 Žepče 5 4 0 1 17:2 12
3 Nemila 5 4 0 1 7:3 12
4 Napredak 5 3 1 1 7:3 10
5 Borac 5 1 2 2 4:6 5
6 Vis 5 1 0 4 3:5 3
7 Proleter 5 1 0 4 4:13 3
8 Gradina 5 0 0 5 1:24 0
Žepče - Borac
Vis - Gradina
Proleter - Napredak
Rudar - Nemila
Nakon pet kola na vrhu su Rudar, Zepce, Nemila i Napredak. Rudar je nakon jucerasnje pobjede glavni favorit za naslov, ali ne treba zaboraviti da na proljece gostuju u Zepcu i da se vrlo lako sve moze okrenuti. Zepce je nanizalo cetiri pobjede, od toga tri protiv momcadi sa zacelja, te jednu protiv Napretka koji u Zepcu nije pokazao bas nista. Nemila po meni nije favorit za naslov. Upisali su 4 pobjede protiv zadnje cetiri ekipe koje zajedno nisu skupile bodova kao prvi Rudar. Izmedju ostalog, u pripremama su izgubili sa 4-0 u Zepcu koje je odigralo dva poluvremena sa dvije razlicite ekipe, te da su igrali u punom sastavu bilo bi jos uvjerljivije. Tri dana kasnije u Nemiloj je bilo 1-2. Napredak s igrom kakvu sam vidio u Zepcu ne moze bas nista, ali ce nam biti jako zanimljiva zadnja dva kola ove jeseni. Rudar docekuje Nemilu, te ide u Sije, pa Nemila i Napredak imaju priliku da me demantiraju i ozbiljno se ukljuce u borbu za naslov. Zepce ceka Borca koji je vec uzeo bod Rudaru, a nakon toga ide u Nemilu koju ceka jos jedna teska utakmica i u slucaju dva poraza definitivno otpadaju iz borbe za vrh. Napredak ce prvo u Makljenovac kroz koji je Zepce protutnjalo sa 5-0 dok je Rudar bio malo neuvjerljiviji sa 3-0. Nemila je Proletera na svom stadionu svladala sa minimalnih, ali za tri boda dovoljnih 1-0. Zadnja dva kola bi mogla da nam dodatno zakompliciraju prvenstvo, ali i da izdvoje jedan ili dva tima na vrhu.
Kakav je Skomorac ove sezone, vidim da su na kontu Borca samo 4 gola? Kako su odjednom tako slabi, je li bilo odlazaka ili su Rudar i Žepče odjednom mnogo jači?
Skomorac je u TOŠK-u. al' ne daje baš toliko golova kao prošle sezone. čak i ne igra cijele utakmice ili ne igra uvijek na mjestu napadača...
Tko je trojka u Borca. Ako sam dobro upratio igra zadnjeg veznog, izvodi slobodnjake, celav je i cini mi se da ima oko 35 godina. Danas jedini kojeg bi istakeo od gostiju.
Znal itko ostale rezultate?
Zepce - Borac 3-0
Rudar - Nemila 4-1
Znal itko ostale rezultate?
Zepce - Borac 3-0
Rudar - Nemila 4-1
Vis - Gradina 3:1
ne igraju uvijek isti i sa istim brojevima, al' po opisu pretpostavljam da je to Nermin Ćerimović...
ne igraju uvijek isti i sa istim brojevima, al' po opisu pretpostavljam da je to Nermin Ćerimović...
- Marsal
- Kontakt:
Nema takvog u Borcu. Taj što ga Signore opisuje je ja mislim bio Abdulah Šišić. I momak nema 35 nego 22 godine.Pasha je napisao/la: ne igraju uvijek isti i sa istim brojevima, al' po opisu pretpostavljam da je to Nermin Ćerimović...

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
eh pa eto, ti ipak bolje znaš. komšija si im.
a čovjek kaže ima oko 35 godina. znam da je ranije igrao. al' onda kad je "spuc'o" glavom sudiju dobio suspenziju i koliko znam, nije se vračao. al' reko' opet, šta znam, možda se vratio...
a čovjek kaže ima oko 35 godina. znam da je ranije igrao. al' onda kad je "spuc'o" glavom sudiju dobio suspenziju i koliko znam, nije se vračao. al' reko' opet, šta znam, možda se vratio...
- Marsal
- Kontakt:
Da upravu si, ima Nermin ali niko ga nije vidio od famozne suspenzije kamoli šta drugo 
Neka Signore opiše momka malo bolje da mu potvrdim ko je, jer trenutno se razmisljam izmedju 2-3 igrača ali ipak mislim da je Abdulah Šišić.

Neka Signore opiše momka malo bolje da mu potvrdim ko je, jer trenutno se razmisljam izmedju 2-3 igrača ali ipak mislim da je Abdulah Šišić.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nisam ja neki umjetnik da bi opisao nekog. Znam samo da je srednje visine, celav i izvodi sve prekide. Gledam sad slike na njihovim stranicama, na fejsu, a i na netu, bas ga nigdje nema, rekao bi covjek da su ga doveli samo da im pomogne nama uzet koji bod
Posljednji rezultat
Proleter - Napredak 3-3

Posljednji rezultat
Proleter - Napredak 3-3
Žepče - Borac 3-0
Vis - Gradina 3-1
Proleter - Napredak 3-3
Rudar - Nemila 4-1
Sljedece kolo:
Nemila - Žepče
Napredak - Rudar
Gradina - Proleter
Borac - Vis
Pobjedama su Rudar i Zepce malo odmakeli konkurenciji koja u iducem kolu u medjusobnim susretima ima priliku da se opet prikljuci u borbu za vrh. Zepce je zasluzeno svladalo Borca dok je Rudar slavio protiv Nemile koja je do ovog kola bila samo tri boda iza Rudara. Napredak je neocekivano kiksao protiv Proletera, a vec u iducem kolu protiv Rudara ima priliku da ispravi gresku. U isto vrijeme Zepce ce u Nemilu. U donjem dijelu tablice samo je doslo do zamjene Borca i Visa koji je ocekivano svladao fenjerasa Gradinu.
Interesantno da je Rudar danas primio tek prvi gol u ovoj sezoni.
Vis - Gradina 3-1
Proleter - Napredak 3-3
Rudar - Nemila 4-1
Kod: Označi sve
1 Rudar 6 5 1 0 17:1 16
2 Žepče 6 5 0 1 20:2 15
3 Nemila 6 4 0 2 8:7 12
4 Napredak 6 3 2 1 10:6 11
5 Vis 6 2 0 4 6:6 6
6 Borac 6 1 2 3 4:9 5
7 Proleter 6 1 1 4 7:16 4
8 Gradina 6 0 0 6 2:27 0
Nemila - Žepče
Napredak - Rudar
Gradina - Proleter
Borac - Vis
Pobjedama su Rudar i Zepce malo odmakeli konkurenciji koja u iducem kolu u medjusobnim susretima ima priliku da se opet prikljuci u borbu za vrh. Zepce je zasluzeno svladalo Borca dok je Rudar slavio protiv Nemile koja je do ovog kola bila samo tri boda iza Rudara. Napredak je neocekivano kiksao protiv Proletera, a vec u iducem kolu protiv Rudara ima priliku da ispravi gresku. U isto vrijeme Zepce ce u Nemilu. U donjem dijelu tablice samo je doslo do zamjene Borca i Visa koji je ocekivano svladao fenjerasa Gradinu.
Interesantno da je Rudar danas primio tek prvi gol u ovoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.