Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Napokon
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
kontraaaa 

Bravo, stig'o Suarez, stigli i golovi 

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Pretpostavljam da Hendersona nema na temi narednih par kola,a ni ostalih smorova.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hendersona je trebao izvuci pred kraj,frajer je poplavio od trcanja
.
Sretno i spretno do 3b
.

Sretno i spretno do 3b

Ovaj Henderson stvarno ne zasluzuje da igra u Liverpoolu. Toure je veliko pojacanje uz golmana naravno 

- elninho_resTO
- Kontakt:
Dominantno
Suarez jos nije uhvatio pravi ritam ali i to je dovoljno za 2 gola,kod onog drugog ja mislim da je on jedini igrac na svijetu kojem bi Sturridge dodao u onoj situaciji
Dany zna da sada ima kvalitet iznad sebe i to ce jos pozitivnije uticati i na njega i na cjelu ekipu,zadnjih par kola bez obzira na golove je smorio svojim meljanjem lopte...
btw Od prvog kola pratim,i svaki put mi upadne u oko,neznam koliko je to statisticki tacno ali Minjole jos nije ispuco nijednu loptu u prazno,stvarno svaki pas mu je kao kod plejmejkera u najgorem slucaju lopta ide u duel a nikad kao poklon protivniku.

Suarez jos nije uhvatio pravi ritam ali i to je dovoljno za 2 gola,kod onog drugog ja mislim da je on jedini igrac na svijetu kojem bi Sturridge dodao u onoj situaciji

btw Od prvog kola pratim,i svaki put mi upadne u oko,neznam koliko je to statisticki tacno ali Minjole jos nije ispuco nijednu loptu u prazno,stvarno svaki pas mu je kao kod plejmejkera u najgorem slucaju lopta ide u duel a nikad kao poklon protivniku.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- reds_forever
- Kontakt:
Cudo Bozije... Dobro je dok su bodovi tu, ali ovo ovako nece dovijeka ici, mora se bolje igrati 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Igru brisi bodove pisi.
Ako nisam Rodgersa kritikovao u proslom porazu morat cu sada u pobjedi,danas mi je za kritike.Za ovo groznu partiju je apsolutno on krivac,a sreca i prisebnost pred golom su nam donjela tri boda.
Iako je ovakva postavka bila logicna i ocekivana nakon Uniteda danas je zakazala.Kako god pokusali nije izgledalo lijepo i tecno,pa ni opasno.Trebalo je napraviti promjene(formacije,pa i izbora igraca) ali na svu srecu rasuti Sunderland to nije znao iskoristiti.
Najlosija partija Liverpoola ove sezone.
Ako nisam Rodgersa kritikovao u proslom porazu morat cu sada u pobjedi,danas mi je za kritike.Za ovo groznu partiju je apsolutno on krivac,a sreca i prisebnost pred golom su nam donjela tri boda.
Iako je ovakva postavka bila logicna i ocekivana nakon Uniteda danas je zakazala.Kako god pokusali nije izgledalo lijepo i tecno,pa ni opasno.Trebalo je napraviti promjene(formacije,pa i izbora igraca) ali na svu srecu rasuti Sunderland to nije znao iskoristiti.
Najlosija partija Liverpoola ove sezone.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Unitedu ide vec 10 godinareds_forever je napisao/la:Cudo Bozije... Dobro je dok su bodovi tu, ali ovo ovako nece dovijeka ici, mora se bolje igrati

Dobro je na kraju, tri boda su tu, Crystal Palace sljedeci, sve osim pobjede bi bilo ravno katastrofi.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
strasne vijesti sto nema tog panja,ionako igramo protiv slabije ekipe.Otelo je napisao/la:Nema Lucasa protiv Palaca![]()
![]()
Hendo pojma nema.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ja sam se poprilično bojala ove utakmice, naša loša forma, novi trener Sunderlanda, nemaju toliko lošu ekipu koliko to rezultati pokazuju, a i uvijek bude teško na ovakvim gostovanjima protiv posljednje ekipe, nikad ne znaš kad će iznenaditi.
Ali sreća pa se to ovaj put nije desilo. Zaslužena pobjeda i konačno opuštenija igra, kreativnost, i sad to sve ljepše izgleda. 
Toure
Gerrard kapitenski, puno bolje nego u prethodnim utakmicama. O Suarezu ne treba ni trošiti riječi. 
Vjerovatno ovaj Sunderland nije neko mjerilo, ali možemo biti zadovoljni, ipak nismo dozvolili da se nastave iznenađenja u ovom kolu.

Toure

Vjerovatno ovaj Sunderland nije neko mjerilo, ali možemo biti zadovoljni, ipak nismo dozvolili da se nastave iznenađenja u ovom kolu.

bitna pobjeda ali jos je ovo dosta lose, toliko stvari treba popraviti, do januara gurati nekako ali obavezno dovesti dvojicu u vezni red, kada bi uspjeli nekako xabia vratiti to bi vec na nesto licilo, odbrana dosta suplja ove sezone ali opet mislim da kad se svi oporave to ce liciti na nesto, sad dobiti palace slicnom igrom kao i danas
- reds_forever
- Kontakt:
Nemoj ti nas porediti sa Unitedom, jer mi ne znamo ocuvati rezultat kao oni, to je problem... I kad 2 -0 vodimo, moramo strepitineurofunk je napisao/la:Unitedu ide vec 10 godinareds_forever je napisao/la:Cudo Bozije... Dobro je dok su bodovi tu, ali ovo ovako nece dovijeka ici, mora se bolje igrati![]()
![]()
![]()
Dobro je na kraju, tri boda su tu, Crystal Palace sljedeci, sve osim pobjede bi bilo ravno katastrofi.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Cojk' je car,samo jednu utakmicu nije zuti dobio i to sudijskom greskom
Ma slab prenos lopte na sredi,fali Cou definitivno i jos jedan igrac....joj erikseneeeeeeee jeb. ti ......

"You'll Never Walk Alone"
Igra totalno za zaborav, ali mora se priznati da su igrači Sunderlanda bili ko zuce nekih 70 minuta a onda su pali fizički pa smo i mi došli do daha. Gubili smo loptu ko blesavi, Stu je meljao i pokušavao najmanji kontakt da iznudi prekršaj, pred sami kraj ga grčevi počeli napadati. Po meni Stu i Henderson trebaju malo odmoriti, ubi ih ovaj ritam. Do izlaska za mene je bio najbolji Moses, ubijao je kontrolom lopte za razliku od ostalih igrača a onda nakon njegovog izlaska Kolo Stijena Toure je dominirao terenom, čak čovjek i opuca po golu
Uglavnom da nije bilo kontri mi bi ostali kratki ovdje za bodove. Nadajmo se da će se igra bar puno popraviti do sljedeće utakmice, sva sreća pa nam sad dolazi Crystal Palace.

Uglavnom da nije bilo kontri mi bi ostali kratki ovdje za bodove. Nadajmo se da će se igra bar puno popraviti do sljedeće utakmice, sva sreća pa nam sad dolazi Crystal Palace.
- BeyKopites
- Kontakt:
Nema Lucasa, fantastična prilika da se Hendo napokon vrati u sredinu i zaigra sa Gerrardom!
Stvarno imate loš tajming za kritikovanje igrača, nisu danas nešto posebno odigrali al' 2 gola su bila apsolutno savršene akcije...Danas su generalno zakazali LUCAS i Gerrard, prelagano su igrači Sunderlanda dolazili u opasnu zonu itd. da ne meljem s tim - ali zašto tolike kritike za Hendersona, nije odigrao najbolju utakmicu karijere al' nije ni za kriminalne osude.Igra na neprirodnoj poziciji, pretrčao i danas mnogo, imao dovoljno dobrih i loših poteza da se neutrališu = SASVIM SOLIDNA PARTIJA, npr. Sturridge koji je bio strijelac i 2x asistent nije ništa bolje odigrao generalno za 90 min. al' je hvala Bogu odigrao najbolje kad je najviše trebalo
Stvarno imate loš tajming za kritikovanje igrača, nisu danas nešto posebno odigrali al' 2 gola su bila apsolutno savršene akcije...Danas su generalno zakazali LUCAS i Gerrard, prelagano su igrači Sunderlanda dolazili u opasnu zonu itd. da ne meljem s tim - ali zašto tolike kritike za Hendersona, nije odigrao najbolju utakmicu karijere al' nije ni za kriminalne osude.Igra na neprirodnoj poziciji, pretrčao i danas mnogo, imao dovoljno dobrih i loših poteza da se neutrališu = SASVIM SOLIDNA PARTIJA, npr. Sturridge koji je bio strijelac i 2x asistent nije ništa bolje odigrao generalno za 90 min. al' je hvala Bogu odigrao najbolje kad je najviše trebalo

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Slazem se sa svim,Hendo solidan i po meni.BeyKopites je napisao/la:Nema Lucasa, fantastična prilika da se Hendo napokon vrati u sredinu i zaigra sa Gerrardom!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.