Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Uspio sam vidjeti promasene prilike kao i postignuti gol. Misljenja sam da je jedan od glavnih krivaca za poraz jer je morao iskoristiti one prilike koje su bile za izjednacenje i utakmica bi vjerovatno krenula u boljem smijeru po Svabe ali u svakom slucaju je on njihov najbolji igrac i njemu se ovakvi propusti oprastaju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- invincible1921
- Kontakt:
Ja ne osporavam kvalitete vede,ali vi pretjerujete gledajuci ove statistike,juce sam skoro dobio na klad dns isto ,ma dobijam skoro svaki dan...Da je vedo tolko dobar kolko ga vi prestvlajta valjda bi dogoru bar do dortumnda ili salkea ili nekog kluba u druogj ligi petica.Smijesni ste volim ga i ja naravno dabogda dao svaku tekmu rep 5 golova ,al et kad hocete statistike sta je sa stastikom u rep u tri ciklusa 5 golova...btw haj nadji golove koje ne bi bilo koja osoba dala da se nasla na tom mjestu?Virtu4l je napisao/la:Šta bi bilo da je ima?totasef1 je napisao/la:Sreca pa igra u klubu gdje nema konkurenciju u napadu, kao ni u reprezentaciji...
=\_1921_/=
ne lupajte bezveze, da nije bilo povrede, Vedo bi danas sigurno igrao najmanje za Schalke
poslije teške povrede igra jako dobro
28 golova u 46 nastupa za Stuttgart kad je u pitanju Bundesliga je jako dobar score
uzmite u obzir koliko je Stuttgart očajan i taj podatak znatno dobiva na značaju 

28 golova u 46 nastupa za Stuttgart kad je u pitanju Bundesliga je jako dobar score

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- invincible1921
- Kontakt:
Pa brate taj ocajni stugart vedi daje lopte na metar od gola i to prazan go,pa da ga je.be.s ne mogu bit tolko losi,nisam nesto vidio da je vedo sam sebi stvorio neku poziciju i dao go iz isteJTS je napisao/la:ne lupajte bezveze, da nije bilo povrede, Vedo bi danas sigurno igrao najmanje za Schalkeposlije teške povrede igra jako dobro
![]()
28 golova u 46 nastupa za Stuttgart kad je u pitanju Bundesliga je jako dobar scoreuzmite u obzir koliko je Stuttgart očajan i taj podatak znatno dobiva na značaju

=\_1921_/=
sva igra se oko njega vrti normalno da ce imati sansi svaku utakmicu e sad problem je sto ne pogađa kolko bi trebo
Vedo i nije takav igrač .. njegova glavna karakteristika je osjećaj za prostor, dakle ima nos za gol, zna gdje treba bitiinvincible1921 je napisao/la:Pa brate taj ocajni stugart vedi daje lopte na metar od gola i to prazan go,pa da ga je.be.s ne mogu bit tolko losi,nisam nesto vidio da je vedo sam sebi stvorio neku poziciju i dao go iz isteJTS je napisao/la:ne lupajte bezveze, da nije bilo povrede, Vedo bi danas sigurno igrao najmanje za Schalkeposlije teške povrede igra jako dobro
![]()
28 golova u 46 nastupa za Stuttgart kad je u pitanju Bundesliga je jako dobar scoreuzmite u obzir koliko je Stuttgart očajan i taj podatak znatno dobiva na značaju

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- invincible1921
- Kontakt:
Pa u ovakvoj njemackoj ligi i onakvim bajernom ja mislim da meni daju svaku zadnjih 20 min u spicu da bih utrpo jedno 10 da ne prjeteram za sezonuJTS je napisao/la:Vedo i nije takav igrač .. njegova glavna karakteristika je osjećaj za prostor, dakle ima nos za gol, zna gdje treba bitiinvincible1921 je napisao/la:Pa brate taj ocajni stugart vedi daje lopte na metar od gola i to prazan go,pa da ga je.be.s ne mogu bit tolko losi,nisam nesto vidio da je vedo sam sebi stvorio neku poziciju i dao go iz isteJTS je napisao/la:ne lupajte bezveze, da nije bilo povrede, Vedo bi danas sigurno igrao najmanje za Schalkeposlije teške povrede igra jako dobro
![]()
zamisli kako bi Vedo trpao da igra za Dortmund ili Bayern sa takvim igračima iza sebe .. strahota!

=\_1921_/=
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: Vedad Ibisevic
Od ta tri kvalifikacijska ciklusa za dva nas vodi Susic. U koliko utakmica ga je gusio sa postavljanjem na desno krilo? Pa tek ove kvalifikacije (ali samo protiv slabijih protivnika) je poceo da ga stavlja u napad.invincible1921 je napisao/la:Ja ne osporavam kvalitete vede,ali vi pretjerujete gledajuci ove statistike,juce sam skoro dobio na klad dns isto ,ma dobijam skoro svaki dan...Da je vedo tolko dobar kolko ga vi prestvlajta valjda bi dogoru bar do dortumnda ili salkea ili nekog kluba u druogj ligi petica.Smijesni ste volim ga i ja naravno dabogda dao svaku tekmu rep 5 golova ,al et kad hocete statistike sta je sa stastikom u rep u tri ciklusa 5 golova...btw haj nadji golove koje ne bi bilo koja osoba dala da se nasla na tom mjestu?Virtu4l je napisao/la:Šta bi bilo da je ima?totasef1 je napisao/la:Sreca pa igra u klubu gdje nema konkurenciju u napadu, kao ni u reprezentaciji...
A te "hinjske" golove koje on daje, daje ih upravo jer on ima osjecaj za prostor i jer zna gdje treba stojati da bi dosao do lopte, ili ona do njega. Isti tip napadaca kao Inzaghi. Promasi po 5-6 prilika ali opet nekako se naguzi i dodje do lopte koju ce pretvoriti u gol.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Vedo udara noga al udara
Do ovog gola los dobro ih cuvaju al eto iz prekida

VEDO VEDICEE 

"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
Bravo Vedo !Da se nije povredio ko zna sta bi bilo .Samo napred zmaju I ako bog da protiv Litvanije da zabije ovako glavom!
cim sam na LiveScore-u vidjo da je dao gol upravo sam i ja to rekao hehehereformer je napisao/la:VEDO VEDICEE
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Bravo zmaju.
- Goalgetter
- Kontakt:
- rob do bagro
- Kontakt:
Kako gurnu Bicakcica hinjaka. 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
kako majstorski gurnu bicakcica pred gol.Taman toiko da stvori prednost i zabije za 0:1
rob do bagro je napisao/la:Kako gurnu Bicakcica hinjaka.

ko dade drugi gol?
- Goalgetter
- Kontakt:
Maxim.Fordinjo je napisao/la:ko dade drugi gol?
Ode Eintracht expres u drug ligu isto kao sto je usao !Ovaj rezultat ako ostane I Svabe ce biti na sestom mjestu!