FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Karicu .ebem ti sve mutavo nesposobno
noga pod hitno,ja ne znam sta vise Azmir ceka da otpusti ovog nesposobnjakovica !

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Smajle podnesi ostavku ako obraza imas.
Protiv Bratstva u Klokotnici poraz 2-0,
u Kaknju protiv novo ligasa 0-0,
u Bihacu razbijen 3-0,
u Gracanici 1-0,
Gabela 1-0.
Rezime svega 7-0 gol razlika, u pet utakmica na strani tri prilike, Prses iz slobodnjaka u Klokotnici, Efendic il Galin neku priliku u Kaknju i Galin u Gracanici, igra nikakva, stim sto je i na Tusnju patnja. Ovo je cista sramota, da barem napadne u gostima pa nek primimo i pet komada al barem da damo dva, SMAJLE ODLAZI PA PROTIV GRADINE NEK VODI EKIPU NEKO DRUGI AL NEKI PRESJEK SE MORA NAPRAVITI.
Protiv Bratstva u Klokotnici poraz 2-0,
u Kaknju protiv novo ligasa 0-0,
u Bihacu razbijen 3-0,
u Gracanici 1-0,
Gabela 1-0.
Rezime svega 7-0 gol razlika, u pet utakmica na strani tri prilike, Prses iz slobodnjaka u Klokotnici, Efendic il Galin neku priliku u Kaknju i Galin u Gracanici, igra nikakva, stim sto je i na Tusnju patnja. Ovo je cista sramota, da barem napadne u gostima pa nek primimo i pet komada al barem da damo dva, SMAJLE ODLAZI PA PROTIV GRADINE NEK VODI EKIPU NEKO DRUGI AL NEKI PRESJEK SE MORA NAPRAVITI.
Ovo je do njega sve. Jbt ekipa nije real da se razumijemo ali daj majkumu da makar zabijemo go u gostima jbt.
eno anketa na fb stranici o karicevoj ostavci 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
U redu razumijemo se , ako je to opravdanjefukaratz je napisao/la:igrac koji predvodi napad Gradine u premijer ligi i nezabije gol u 30 utakmica ne moze se smatrati napadacem

ali dobili ste kantu od napadaca htjeli to prihvatiti ili ne
S druge strane Smajlovic je za prve fed. igracina ... ljepseg poteza od onoga jucer
na utakmici protiv Radnickog nisam dugo vidio kada je povukao loptu od polovice igralista
i preso citavu odbranu i na kraju golman krajnjim naporom brani

znaci poredenje Mujkica kojem samo Nusret Muslimovic zna "ustimati " igru i Smajlovoica je bezzzzz....

Kada ode Karic dovedite Nusreta Muslimovica imacete ekipu i napadace ...
Zao mi je zbog danasnjeg poraza

- Probisvjet
- Kontakt:
Strucnjak sa tribina vodio utakmicu!
Sef struke crveno-crnih Smail Karić utakmicu odgledao sa tribina stadiona u Gabeli,naime iz NS/FBIH pred početak utakmice stigao je dopis da zbog neposjedovanja trenerske licence Karić sa klupe ne može vodit ovaj meč.
Šef struke našeg tima nije podigao licencu u savezu i nije je imao kod sebe pa mu je zbog toga bilo zabranjeno vodenje današnje utakmice.
Sef struke crveno-crnih Smail Karić utakmicu odgledao sa tribina stadiona u Gabeli,naime iz NS/FBIH pred početak utakmice stigao je dopis da zbog neposjedovanja trenerske licence Karić sa klupe ne može vodit ovaj meč.
Šef struke našeg tima nije podigao licencu u savezu i nije je imao kod sebe pa mu je zbog toga bilo zabranjeno vodenje današnje utakmice.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Jedva cekam izjavu nakon meca 

- Probisvjet
- Kontakt:
[youtube][/youtube]ahmad_tz je napisao/la:Jedva cekam izjavu nakon meca
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Vrijeme je da nas Karic napusti.
Nemojte psovat i ponasat se ko seljacine.
Nemojte psovat i ponasat se ko seljacine.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
- Probisvjet
- Kontakt:
Ovo je legendarna izjava "gledao je samo da izgubi sto vise sa manje..." I onaj smijesak.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Nema vise opravdanja treba da ide, nek dođe ko novi makar da zna jednu akciju uigrati sa ekipom bolji je od Smajla. Ne mogu da gledam vise ocaj, jer ako ostane znam kako ce da bude protiv Gradine, nabijanje lopte i samo ako kojim slucajem igraci Gradine ostanu bez koncentracije nakon prekida i damo go. Sve ostalo ce biti igra za plakat
- TzBulevar87
- Kontakt:
Jarane drugi put već čitam i nije mi jasno zašto spominješ Gradinu koja je tek u 14. kolu?TRUST je napisao/la:Nema vise opravdanja treba da ide, nek dođe ko novi makar da zna jednu akciju uigrati sa ekipom bolji je od Smajla. Ne mogu da gledam vise ocaj, jer ako ostane znam kako ce da bude protiv Gradine, nabijanje lopte i samo ako kojim slucajem igraci Gradine ostanu bez koncentracije nakon prekida i damo go. Sve ostalo ce biti igra za plakat
Smajle ćao

075
@Probisvjet
treba neku kompilaciju napravit

treba neku kompilaciju napravit

Moja greska druze, ma znam da je neko sa kantona, ma nervozan sam mislim na Banovice a sve pisem Gradina.TzBulevar87 je napisao/la:Jarane drugi put već čitam i nije mi jasno zašto spominješ Gradinu koja je tek u 14. kolu?TRUST je napisao/la:Nema vise opravdanja treba da ide, nek dođe ko novi makar da zna jednu akciju uigrati sa ekipom bolji je od Smajla. Ne mogu da gledam vise ocaj, jer ako ostane znam kako ce da bude protiv Gradine, nabijanje lopte i samo ako kojim slucajem igraci Gradine ostanu bez koncentracije nakon prekida i damo go. Sve ostalo ce biti igra za plakat
Smajle ćao
E oveko samo cu kratko nemame cesto na ovom forumu uglavnom sam na forumu Slobode
St ose tice prenosma utakmica cito sam na poluvremenu neki su nezadovoljni zbog tackica zareza i ostalog danasnu utakmicu sam radio ja iz svoje kuce posto u gabeli nije bilo signala nazvao sam covjeka koji radi prenose koji se nalazio u gabeli i 2sata smo drzali liniju otvorenu i radili prenos i logicno da je bilo gresaka ako neko misli da moze bolje bujreum dajemo sve od sebe,radili smo i sa mobitela i sa laptopa snalazimo se kako moze i koliko moze ako se kome ne svida nek napravi sopstveni prenos...I jos sto se tice karica on nije imao licencu koliko je on kriv toliko i nije valjda je isao u savez al tamo nije bilo nikog sad jel on otiso na vrijeme il nije o tome cemo sutra...Hvala i Sretno
St ose tice prenosma utakmica cito sam na poluvremenu neki su nezadovoljni zbog tackica zareza i ostalog danasnu utakmicu sam radio ja iz svoje kuce posto u gabeli nije bilo signala nazvao sam covjeka koji radi prenose koji se nalazio u gabeli i 2sata smo drzali liniju otvorenu i radili prenos i logicno da je bilo gresaka ako neko misli da moze bolje bujreum dajemo sve od sebe,radili smo i sa mobitela i sa laptopa snalazimo se kako moze i koliko moze ako se kome ne svida nek napravi sopstveni prenos...I jos sto se tice karica on nije imao licencu koliko je on kriv toliko i nije valjda je isao u savez al tamo nije bilo nikog sad jel on otiso na vrijeme il nije o tome cemo sutra...Hvala i Sretno
konjina licencu zaboravila

Istaknimo da je sef struke crveno-crnih Smail Karić utakmicu odgledao sa tribina stadiona u Gabeli,naime iz NS/FBIH pred početak utakmice stigao je dopis da zbog neposjedovanja trenerske licence Karić sa klupe ne može vodit ovaj meč.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma dobro je, bitno je da znamo sta se desava. Sto se tice Karica njemu ne bi ni FIFA licenca pomogla.MxWanta je napisao/la:E oveko samo cu kratko nemame cesto na ovom forumu uglavnom sam na forumu Slobode
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a mora Smajl ic nakon ovog. Igra nam je ocigledno ko q, kao i igraci koje je on i samo on selektovao. Ne ocekujem veliki pomak ni od narednog trenera dok ne dovede prave igrace, mozda koji bod vise.
i ovi sto bezveze seru za Mujku mi nisu jasni, a do jucer ga u zvijezde kovali. Pustite tu pricu ba, a uostalom momak uopce nije los igrac nego kod nas nema lopti. Ni Falcao ne bi bolji bio sa ovako kreativnim igracima kakvi su u nasem veznom redu. Meni je Mujke najvise zao jer nema s kim igrat. Kao sto su bile i premije odlicne, sad ocekujem iste takve i kazne. Mada opet kazem nisu oni krivi sto ne znaju, kriv je onaj sto ih je selektovao a to je Smajl...
sad nam idu presudna 4 gostovanja, Gabelu sam i onako bio otpisao.
i ovi sto bezveze seru za Mujku mi nisu jasni, a do jucer ga u zvijezde kovali. Pustite tu pricu ba, a uostalom momak uopce nije los igrac nego kod nas nema lopti. Ni Falcao ne bi bolji bio sa ovako kreativnim igracima kakvi su u nasem veznom redu. Meni je Mujke najvise zao jer nema s kim igrat. Kao sto su bile i premije odlicne, sad ocekujem iste takve i kazne. Mada opet kazem nisu oni krivi sto ne znaju, kriv je onaj sto ih je selektovao a to je Smajl...
sad nam idu presudna 4 gostovanja, Gabelu sam i onako bio otpisao.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ma ja sam već rekao da Mujkić trpi zbog formacije sa jednim napadačem, ima ga svugdje po terenu i to zahvaljujući tome što nemamo kvalitetne igrače, pa on mora biti i krilo i playmaker i napadač, ma sve
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
Je li Hadžić povrijeđen ili ga je trener zamjenio s Ribićem?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.