Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Madafaka
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Madafaka » 26 dec 2009, 14:26

Kako ga primi Begovic?

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 26 dec 2009, 14:27

Keno je gigant,znamo ali Asmir je legenda ,mlad,refleksi ipak jedini brani u ligi,izvini mi moramo imati zamjenu dav-tri golmana koga???Nitko ga ne uzdiže,momak radi i trudi se ,nemoj mi samo našu šaban ligu i levate golmane Nurković ili one neke.....Bože sačuvaj :roll: :twisted: zato ponosni moramo bit,čovijek brani,kupi dobre ocijene od stručnjaka i u prvih 11 je šta hoćemo??.Tema je Asmir.Sretno mu
:P

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 26 dec 2009, 14:27

Madafaka je napisao/la:Kako ga primi Begovic?
Penaltik kao i obicno. :lol:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 26 dec 2009, 14:37

vrebac86 je napisao/la:daj nemojte samo previse bega dizati u vazduh pa nedaj boze da nesto krene lose gdje bi vam bio kraj kad pocnete da pljujete po igracima!!!!! za mene je Keno nas najbolji golman je je pravi bosanac i uvijek je bio srcem tu!!! da je imao malo srece i otisao u neki pravi klub (liga 5),,, sad bi Began od njega trazio autograme!!!!!!NEKAZEM DA JE BEGOVIC LOS ,,,, mlad je golman i treba nam pred njim je buducnos uz malo vise rada bit ce veoma dobar golman!!!! ali glupost je sad reci began je broj 1 u repci,,,,,nema veze sto keno igra u losijem klubu,,, on ima i iskustva i karizmu jednog velikog golmana i za mene ce biti uvijek broj :arrow: 1 !!!!!!! a sad Begane sretno danas i da odigras na vrhunskom nivou!!!!!!!

Eto vidis. Govorisi da se on ne dize, a sam si digao Kena nebu pod oblake, dvolicnost na kvadrat. I ta suplja prica Keno visi bosanac i zato je bolji golman, haloooooo ba pa to nas unisiti. Pa sta bi onda trebali govoriti svedani, za Zlatana, svabe za Asamoah, turci za onog Aurelia, talijani za Camoranessi. Sloveci, pola repke im srbi, bosanci, i ostali. Mislis da oni pate od toga sto ima nema patriota. Al zato oni ce nama mahati PA PA, kad krenu na SP, a mi mozemo na male rasturiti pa ganjati taj patriotizam. A Asmir nas covjek, znaci rodjen je u toj Bosni, i opet nam nekim nije dovoljno, eto lafo nije on bosanac, nego je Keno veci od njega. Sacuvaj Boze!!!!

Svaka repka se bori da dovede najbolje igrace da igraju za drzavni tim, savez i drzava zajedno traze pa cak i pra-pradeda i gledaju jel imao neke veze sa drzavom, da bi zaigrao za istu. Samo kod nas je to lafo neki tabu, gdje ces ga zvati, on nije patriota, gdje je on bio kad je bilo najgore, nemoze on za nas igrati. E, pa kad je tako, zato smo i tu gdje jesmo, svi su ispred nas i to toliko daleko da ih vise i nemozemo pratiti. Nema nas ni na mapi.

Pa ljudi moji danas je fudbal biznis, ako si bolji, bolji si i igrat ces, pa da su svi ostali na terenu 100 puta visi patriote. To nepali nigdje vise, nego kod nas se to nesto satro gleda. Cuj da je imao srece, treba srece malo, al sigurno da je imao vise znanja otisao bi davno negdje u tu peticu.

Biti izabran u tim kola, pored golmana iz velike cetvorke, nije mali zalogaj, jos kad se doda da ti je 20 i kusur, Bog mi to bi nas sve trebalo radovati, al takvi smo mi, nikad nam nije dobro.

Ps. Netreba se cekati da mu krene lose, Begovic se pljuje od samo pocetka njegovog dolaska u A-tim.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 26 dec 2009, 15:08

opet odlicna intervencija begovica pocetkom drugog poluvremena!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 26 dec 2009, 15:10

Panter covjek.

Samo do kad ce da vadi ovaj Pompay cova :)

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 26 dec 2009, 15:12

portsmouth je nula u napadu zato i gube ovu tekmu, svaki imalo ozbiljniji tim bi unistio ovaj west ham danas :roll:

edoode
Kontakt:

Post Postao/la edoode » 26 dec 2009, 15:22

Adinjo je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:daj nemojte samo previse bega dizati u vazduh pa nedaj boze da nesto krene lose gdje bi vam bio kraj kad pocnete da pljujete po igracima!!!!! za mene je Keno nas najbolji golman je je pravi bosanac i uvijek je bio srcem tu!!! da je imao malo srece i otisao u neki pravi klub (liga 5),,, sad bi Began od njega trazio autograme!!!!!!NEKAZEM DA JE BEGOVIC LOS ,,,, mlad je golman i treba nam pred njim je buducnos uz malo vise rada bit ce veoma dobar golman!!!! ali glupost je sad reci began je broj 1 u repci,,,,,nema veze sto keno igra u losijem klubu,,, on ima i iskustva i karizmu jednog velikog golmana i za mene ce biti uvijek broj :arrow: 1 !!!!!!! a sad Begane sretno danas i da odigras na vrhunskom nivou!!!!!!!

Eto vidis. Govorisi da se on ne dize, a sam si digao Kena nebu pod oblake, dvolicnost na kvadrat. I ta suplja prica Keno visi bosanac i zato je bolji golman, haloooooo ba pa to nas unisiti. Pa sta bi onda trebali govoriti svedani, za Zlatana, svabe za Asamoah, turci za onog Aurelia, talijani za Camoranessi. Sloveci, pola repke im srbi, bosanci, i ostali. Mislis da oni pate od toga sto ima nema patriota. Al zato oni ce nama mahati PA PA, kad krenu na SP, a mi mozemo na male rasturiti pa ganjati taj patriotizam. A Asmir nas covjek, znaci rodjen je u toj Bosni, i opet nam nekim nije dovoljno, eto lafo nije on bosanac, nego je Keno veci od njega. Sacuvaj Boze!!!!

Svaka repka se bori da dovede najbolje igrace da igraju za drzavni tim, savez i drzava zajedno traze pa cak i pra-pradeda i gledaju jel imao neke veze sa drzavom, da bi zaigrao za istu. Samo kod nas je to lafo neki tabu, gdje ces ga zvati, on nije patriota, gdje je on bio kad je bilo najgore, nemoze on za nas igrati. E, pa kad je tako, zato smo i tu gdje jesmo, svi su ispred nas i to toliko daleko da ih vise i nemozemo pratiti. Nema nas ni na mapi.

Pa ljudi moji danas je fudbal biznis, ako si bolji, bolji si i igrat ces, pa da su svi ostali na terenu 100 puta visi patriote. To nepali nigdje vise, nego kod nas se to nesto satro gleda. Cuj da je imao srece, treba srece malo, al sigurno da je imao vise znanja otisao bi davno negdje u tu peticu.

Biti izabran u tim kola, pored golmana iz velike cetvorke, nije mali zalogaj, jos kad se doda da ti je 20 i kusur, Bog mi to bi nas sve trebalo radovati, al takvi smo mi, nikad nam nije dobro.

Ps. Netreba se cekati da mu krene lose, Begovic se pljuje od samo pocetka njegovog dolaska u A-tim.
Svaka čast za ovaj post!
U potpunosti se slažem s tobom. I još jedno pitanje za osobou vrebac86. Po čemu je to Keno veči patriota i veči Bosanac od Bega? Da nije zbog toga što je Begović živio u Kanadi i ovi naši levati iz saveza ga tek sad kontaktirali? Jel on to trebo Kanađanima reč ne neču ja za vas igrat, ja ču čekat da oni Bosanci mene zovnu, a ko **** moju karieru? I za mene je Keno broj 1 i zbog iskustva i zbog toga što zadnja linija ima povjerenje u njega, ali odma iza njega je Asmir i za koju godinu če bit odličan 1. golman kad Kene nebude više.

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 26 dec 2009, 15:26

steve-o je napisao/la:portsmouth je nula u napadu zato i gube ovu tekmu, svaki imalo ozbiljniji tim bi unistio ovaj west ham danas :roll:
nebi bas tako reko..kad god west ham pridje centar, tu je opasnost..

bice bice abd ima jos 25 min

trebaa makar remi west ham je direktan konkurent za opstanak:D

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 26 dec 2009, 15:57

dobra igra begovica..

par citata komentatora: "good keeper Begovic" (nakon odbane u 82.)
"and the excellent Begovic has no chance (nakon drugog gola)
"very good game of Begovic(nakon uktamice)

nikakva igra pompeya u prvoj poluvremenu, u drugom morali su dat makar jedan, onaj boateng 3 imo tri prilike nijednu da izkoristi..

bice bolje, samo da beg ostane na golu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 dec 2009, 15:58

Dobro, očigledno je da im ekipa ne valja.

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 26 dec 2009, 16:43

Begovic dobio 8 na skysport-u.....ostali iz njegove ekipe su se zadovoljili sa 4,5 i 6 :mrgreen:

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 26 dec 2009, 18:05

Adinjo je napisao/la:

ADINJO procitaj jos jednom moj post pa onda odg. i neodgovaraj glupostima na neka pitanja koja nisam ni postavio u svom postu a to vrijedi i za edoode isto,,, ja nisam napisao da je keno veci patriota nego da je bosanac srcem i dusom,, i uvijek je to pokazivo !!! neznam sta vas je uvrijedilo u mom postu da ste se tako napalili,, ja sam samo napisao istinu i sta ja mislim,, :? :? :? :o :o
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 dec 2009, 18:06

Tacna je cinjenica da je Keno veci bosanac od Begovica. Begovic je sjedio na dvije stolice i kad je vidio da mu BIH bolje lezi, on je nju odabrao. Tuzno ali tacno! :roll:

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 26 dec 2009, 18:08

Normalno da je veći Bosanac kad je Begović Hercegovac. ;)

Bolan,okanite se dječijih priča o patriotizmu.Tu riječ bih ja zabranio.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 26 dec 2009, 18:09

Beg car ,pokazao je to ,ostali imaju mahanje :lol: ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 26 dec 2009, 20:51

@VRABAC. Svako ima pravo da iznese misljenje. A to za istinu, ja neznam.

Uvrijedilo me to sto se taj Asmir ne gleda kao bosanac, nego tamo neki anamom. Pljuje se po njemu, ali i sam znas kako je ovdje prihvacen od vecine. Sta mislis da covjek zna pola stvari sta neki imbecili pisu o njemu? Eto kreni od sebe, kakva bi tebi reakcija bila, sve ce ti biti jasno!!! Pozz..

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 26 dec 2009, 20:53

Tarik14 je napisao/la:Tacna je cinjenica da je Keno veci bosanac od Begovica. Begovic je sjedio na dvije stolice i kad je vidio da mu BIH bolje lezi, on je nju odabrao. Tuzno ali tacno! :roll:
To ti Asmir sapnuo na uho,jel?? :roll: :roll:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 dec 2009, 20:54

On vazda prima golove iz penala. :( :( :( :( :(
Drugacije jedva mu ga uvale. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 26 dec 2009, 21:31

ahmiiic je napisao/la:dobra igra begovica..

par citata komentatora: "good keeper Begovic" (nakon odbane u 82.)
"and the excellent Begovic has no chance (nakon drugog gola)
"very good game of Begovic(nakon uktamice)

nikakva igra pompeya u prvoj poluvremenu, u drugom morali su dat makar jedan, onaj boateng 3 imo tri prilike nijednu da izkoristi..

bice bolje, samo da beg ostane na golu

Slaba im je realizacija. Da su danas igrali kao protiv Liverpola, bilo bi mnogo teže Čekićarima, ali Mornari igraju toplo-hladno.

Malo po malo Begović potiskuje Jamesa u drugi plan. Reprezentativcu Engleske će biti teško da ponovo bude prvi golman Pompeya
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, avalPacidoroP, bhfanatic14, GG3, kakarut, Mostarska, perun, Proximic i 72 gosta.