FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MrRiccoli
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 29 sep 2013, 12:59

Buu je napisao/la:Nasim i nije cilj titula, nego Evropa.
to se da naslutiti iz onog intervjua sa izvora kad Amar Osim kaze da ima dosta vazniji stvari trenutno da se uradi od toga ko ce nam biti trener, sto znaci da treba neke stvari poboljsati da se stvori kompletna atmosfera u klubu za titulu bez obzira na ekipu i prosle sezone smo je uzeli jer je tu bio Amar pa je to nekako da kazem "teglio" i uspjeli smo, daj evropu budimo drugi-treci ja zadovoljan i slijedece sezone titulu napasti
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 29 sep 2013, 13:21

Anonimac vidim da ima dosta vas koji omalovazavaju i svrstavaju Zvijezdu na dno sto si mozda upravu ! Dali si ako vec pises tako pratio desavanja u i oko kluba koja su se odrazavala na samu igru, ali to je prolazna faza kroz koju i vi upravo prolazite ! Jedna tekma nije nikakvo mjerilo ali ovi rezultati Zvijezde u zadnjih par kola, mislim da nisu plod slucajnosti vec prevazidjene krize ! Vama zelim da i vi sto prije izadjete iz iste jer je vise nego ocigledna ,pa se traze izgovori u drugim klubovima, sudijama itd. SRETNO U NASTAVKU !!!

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 29 sep 2013, 13:32

Samo o titulama mislite :) Prosle sezone titula, pa gdje ste svi bili? Vjerni navijaci...
Neka malo ovog testa, sigurno da ljepse igramo sa Dinom kako sam to govorio u proslim postovima.I sigurno cemo igrati jos ljepse protiv Olimpica kuci.

Samo se kod nas titula osvoji nakon 10 kola, a to je jos jedan razlog zasto derbi navijaci nece doci na utakmicu.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 sep 2013, 13:54

Anonimac je napisao/la: Nemoj boga ti! Gledao sam Zvijezdu kad su sa Leotarom igrali, hodat oni ne znaju! Što li je Vitez dobio Širokog i uzeo bod Zrinjskom... Ti baš vjeruješ u "poštenje" ove lige? Čeliku su bod uzeli zato što su preloši, skoro sve njihove domaće utakmice sam gledao, tako da mogu to za njih reći. Ti pričaš kao da je Željo jedina ekipa koja će igrati do kraja sezone. Ako i kiksaju kao što kažeš, ima tu ekipa koje će prije to iskoristiti nego mi. Ima tu i Zrinjski pa i kone koje će danas dobiti i imati 18 bodova. Nema nas tu nigdje, al hajde, poštujem tvoje mišljenje. Bog te čuo, i ja bih volio da tako bude kao što kažeš...
a ti pričaš k'o da je borac manchester united, zrinjski chelsea, a sarajevo arsenal.

eto živi bili pa vidjeli koliko će ekipa do kraja pobijediti viteza i zvijezdu u gostima računajući i famozni borac. tipkaćemo se, ja ne mijenjam nickove kad nešto ne bude po mom.

čuj da se vitezu šteli protiv širokog i zrinjskog, bilo nepošteno? kome ili čemu bi to služilo? jel šatro hrvatskom korpusu u situaciji kad zrinjski gura za titulu, da se nauštrb toga pogura jedan vitez? daj bogati.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 29 sep 2013, 14:02

Ništa nije izgubljeno. Tek je odigrana 1/3 prvenstva. Mislim da će nakon 15 odigranih kola poredak biti slijedeći:

1. Borac
2. Zrinjski
3. Željo,

a nakon 19 kola, poredak bi trebao biti slijedeći:

1. Željo
2. Borac
3. Široki

Nadam se da neću zaboraviti ovaj post i kopirati ću ga nakon 15. i 19. kola. Samo opušteno, prvenstvo je, takoreći, tek počelo. :)
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 29 sep 2013, 14:03

Titule se pamte i to nama mora biti opet cilj!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 sep 2013, 14:12

naravno da je cilj.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 sep 2013, 14:15

avlami97 je napisao/la:Ništa nije izgubljeno. Tek je odigrana 1/3 prvenstva. Mislim da će nakon 15 odigranih kola poredak biti slijedeći:

1. Borac
2. Zrinjski
3. Željo,

a nakon 19 kola, poredak bi trebao biti slijedeći:

1. Željo
2. Borac
3. Široki

Nadam se da neću zaboraviti ovaj post i kopirati ću ga nakon 15. i 19. kola. Samo opušteno, prvenstvo je, takoreći, tek počelo. :)
ako zaboraviš ti ja ću.

sad treba biti pozitivniji nego ikad. nastaviti sa bezrezervnom podrškom kako se krenulo protiv leotara i u zenici. podebljati ton kad primimo gol umjesto smanjiti. više ljudi od toga nam i ne treba ako će biti negativci i seronje.

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 29 sep 2013, 14:29

Sigurno ce vasa pozitiva s foruma nesto napraviti, i sigurno se moze preko foruma promijenit Kerla i Skaljic, tako sto cemo siriti pozitivnu energiju. Loziti raju bezveze, obecavati nesto a argumenata zato uopce ne postoji. Nego hajd da budemo IN na forumu, sirite pozitivnu energiju i svi te vole, moze biti jedini cilj.
Ako nije to onda je lupanje u prazno. Ova sadasnja ekipa ne moze osvojiti titulu da vi sirite pozitivnu energiju 24h.

Zato bi bolje za sve bilo da se pise onako realno, nego da se raja razocara jer je neko obecavao neke titule. Kuci ne uzeti Radnika, Slaviju a na strani vrlo lahko izgubiti Borac i Siroki za pola sata je cinjenica da mozemo da titule. Nide veze !!

PeteDunham
Kontakt:

Post Postao/la PeteDunham » 29 sep 2013, 14:31

TvBHT je napisao/la:Sigurno ce vasa pozitiva s foruma nesto napraviti, i sigurno se moze preko foruma promijenit Kerla i Skaljic, tako sto cemo siriti pozitivnu energiju. Loziti raju bezveze, obecavati nesto a argumenata zato uopce ne postoji. Nego hajd da budemo IN na forumu, sirite pozitivnu energiju i svi te vole, moze biti jedini cilj.
Ako nije to onda je lupanje u prazno. Ova sadasnja ekipa ne moze osvojiti titulu da vi sirite pozitivnu energiju 24h.

Zato bi bolje za sve bilo da se pise onako realno, nego da se raja razocara jer je neko obecavao neke titule. Kuci ne uzeti Radnika, Slaviju a na strani vrlo lahko izgubiti Borac i Siroki za pola sata je cinjenica da mozemo da titule. Nide veze !!
Hajde bolan ne lupetaj gluposti više molim te, realno je to da se ti odlučiš za koga navijaš za nas ili za kone pa onda možemo diskutovati do tada, raspravi sam sa sobom. Titula će da bude naša, sa i bez tvog laprdanja!
Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!

There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 29 sep 2013, 14:34

Najsmjesnije je sto su levati ovako i prosle godine pricali.. Trazili pojacanja do sredine sezone a onda uvidjeli da ce "prosjecna" ekipa puna "ogranicenih" igraca uzeti titulu.. Posle su se bili usutili, posakrivali se u svoje rupe i cekali rezultatsku krizu Zelje da opet iz tih rupa izmigolje.. A ovaj sto ne zna sta znaci termin "misljenje" je najsmjesniji i najofirniji medju njima..
BUDI ŽELJO !!!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 29 sep 2013, 14:36

jos je 60 bodova u igri ... vi nakon 1/3 prvenstva znate ko ce bit sampion. svaka cast djemile.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 29 sep 2013, 14:41

ZZtop10 je napisao/la:jos je 60 bodova u igri ... vi nakon 1/3 prvenstva znate ko ce bit sampion. svaka cast djemile.
Ma u aprilu ce oni masovno mijenjati nadimke kao sto su ih mijenjali i bezbroj puta do sada..
BUDI ŽELJO !!!

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 29 sep 2013, 14:59

Stvarno je naivno da ne kazem glupo upredivati prosle sezone sa ovom sada. Tad smo imali ekipu, imali smo trenera na klupi, dosta redovne plate. Sad od toga vise nemamo nista. I on sto smo imali da valja vise nije u formi tipa Svraka. Ni jedno normalno pojacanje nije doslo, a nama vezni red cini nekakav Hasanovic, igrac tipa Dude, Dine Muharemovica prosjek igrac koji se moze naci u Vitezu, Travniku.
Imamo stopere ne zna se koji je gori od kojeg. Ispadaju, ne saraduju nikako a jos su kvalitet 0 bodova. Pa Vasilic i Bogicevic su za njih s 34 godine izmslili fudbal. Na gol nam stao neki Loncaric koji nije zainteresovan da zivi a ne da bude na golu. Poredit to s sezonom kad smo imali Antolovica koji je extra kvalitet za ovu ligu....

Jos milion i jedan razlog ima da ova ekipa nema kapacitet osvojiti titulu. Obecavati ne treba nista, ako budemo uspjeli napasti vrh super, ako ne boze moj ganjajmo evropu i kraj.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 sep 2013, 15:02

TvBHT je napisao/la:Sigurno ce vasa pozitiva s foruma nesto napraviti, i sigurno se moze preko foruma promijenit Kerla i Skaljic, tako sto cemo siriti pozitivnu energiju. Loziti raju bezveze, obecavati nesto a argumenata zato uopce ne postoji. Nego hajd da budemo IN na forumu, sirite pozitivnu energiju i svi te vole, moze biti jedini cilj.

neće, nego će tvoje sranje pomoći da uzmemo titulu. uprava ovo čita i kad pročita dovešće balea na posudbu iz reala. niko i nigdje nije obećao titulu, nemamo mi ni blekića ni asmira suljića.

a dvije vezane pobjede su dovoljne da ti ovaj nick okačiš o klin i otvoriš novi. što će reći, ako je osvojimo ti ćeš ih do tad bar još 6-7 izmijenjati.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 29 sep 2013, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 29 sep 2013, 15:04

Hodzic -Selimovic, Stanic, Jamak, Tomic, Hasanovic- Zeljkovic, Kerla, Skaljic, Urdinov- Loncaric
klupa
Svraka, D. Sadikovic, E. Sadikovic, Bucan, Brkovic, Bajic, Zolotic, Hasanhodzic i Hadzic.

Zolotic tek se vratio na njega ozbiljno racunati u drugom dijelu sezone, D. Sadikovic i Bajic premalo utakmica da bi od njih nesto ocekivali, E. Sadikovic, Hasanhodzic i Brkovic enigma.

Bucan i Svraka jedina "kvalitetna" izmjena jos tu dodati E. Colica sa svoje dvije lijeve.

Prosle sezone kad si uzeo titulu si imako kakvu takvu klupu, sada nemas nikakvu. Protiv Olimpica nemas napadaca, a nedo Bog da nam se neko iz zadnje linije povrijedi.

Bit ce ovo teska sezona i nek nam je Bog na pomoci, jer ocito sami sebi ne znamo pomoci.
NO PYRO NO PARTY

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 29 sep 2013, 15:10

To ti ga dode da ono sto si proslih sezona imao na klupi, sad ti cini prvi sastav.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 sep 2013, 15:15

vi ste jednostavno od proteklih sezona u glavama ostavili samo ono lijepo i napravili idealiziranu sliku. odvrtite ih malo u glavi, ali ne selektivno. sjetite se kad su odbranu nosili delimir bajić i elvis mešić, mirko radovanović, kad je ćulum bio glavni igrač na sredini, kad su poziciju napadača iznijeli polupokretni mešanović i lazo (i daka rovčanin), sjetite se kad je derbi zajebao marko farić iz dubrovnika jer nije bilo nijedne zamjene na lijevom beku (ko?), itd. itd. sjetite se patnje i jada prvih 8-9 utakmica kad smo uzeli duplu krunu i oborili sve rekorde lige. nije baš ni tad bilo sve potaman sve vrijeme. gdje sada igraju ti ljudi? gdje igraju te ostale igračine iz prethodnih sezona, ko igra bitne minute u timu boljem od želje? višća je najbliže tome, i cocalić koji nije odigrao ni cijelu prvu polusezonu kad se amar vratio, ovo sve ostalo mrka kapa.

ne kažem ja da ćemo sad opet uzeti. ali ne kažem ni da je gotovo nakon deset kola. ni da imamo nešto aman zaman slabiju ekipu od konkurencije i nego prethodnih godina, jer to jednostavno nije tačno.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 29 sep 2013, 15:22

Ma ni prosle godine im niko nije valjao.. Kritikovali su i Bogicevica i Vasilica, o Svraki i Adilovicu da i ne govorim.. Nije valjao ni Zeba sve dok nije otisao, pa onda Jamak, Stanic, Benjo, Smajic, itd.. Jedino se nisu kritikovali Kvesa i Zolotic.. Trazili se kojekakvi rezovi u ekipi..

Zakljucak je da bez obzira sta ekipa napravi uvijek ce se naci pljuvaci koji ce opet pokusavati prosipati svoju "pamet" kako na tekmama tako i po forumima..
BUDI ŽELJO !!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 29 sep 2013, 15:25

TvBHT je napisao/la:To ti ga dode da ono sto si proslih sezona imao na klupi, sad ti cini prvi sastav.
Ne, nego prosle sezone si imao 15-16 igraca na koje si mogao racunati(bez golmana).
Ova sezone ce raji otvoriti oci, i vidjet ce se koliko je zapravo jedan Cutuk ili Ramic(da ne pominjem Adilovica) klubu valjali. Mozda su ukupno imali po 2-3 utakmice citavu sezonu odigranu, ali su imali vaznu ulogu u pohodu na titulu. Sad je skroz druga prica, prvo su nas povrede krenule, pa losa finansijska situacija. Klupa sve kraca i kraca. A u klubu nemas sposobnih ljudi koji mogu tu situaciju promjeniti
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 29 sep 2013, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, sassari i 31 gost.