Moto GP

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji vozač po vama osvaja titulu ove godine:

Marquez
34
43%
Rossi
20
25%
Lorenzo
3
4%
Vinales
5
6%
Pedrosa
0
Nema glasova.
Dovizioso
8
10%
Iannone
4
5%
neko drugi
6
8%

Ukupno glasova: 80

miki_92
Kontakt:

Re: Moto GP

Post Postao/la miki_92 » 13 sep 2013, 18:35

Doctor sa burazom(Luca Marini) 8-)
slika

Zanimljiv odg. Jorge-a(na 1:05) :D
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 13 sep 2013, 19:41

Lorenzo pokazao ogromni respekt za najvećeg svih vremena.Inače Yamaha je na novom mjenjaču, istom onom koji koristi Honda, Rossi 3. na treningu ispred Lorenza, i jedan i drugi su zadovoljni mjenjačem!
Grbavica naš je Hram!!!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 13 sep 2013, 19:58

RiverPlate je napisao/la:Lorenzo pokazao ogromni respekt za najvećeg svih vremena.Inače Yamaha je na novom mjenjaču, istom onom koji koristi Honda, Rossi 3. na treningu ispred Lorenza, i jedan i drugi su zadovoljni mjenjačem!
da da, presli su i oni na "seamless" mjenjac koji Rossi i Lorenzo zahtjevaju vec skoro 2 mjeseca

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 13 sep 2013, 20:24

miki_92 je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:Lorenzo pokazao ogromni respekt za najvećeg svih vremena.Inače Yamaha je na novom mjenjaču, istom onom koji koristi Honda, Rossi 3. na treningu ispred Lorenza, i jedan i drugi su zadovoljni mjenjačem!
da da, presli su i oni na "seamless" mjenjac koji Rossi i Lorenzo zahtjevaju vec skoro 2 mjeseca
Valjda neće biti više do setup-a :mrgreen:
Grbavica naš je Hram!!!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 14 sep 2013, 09:19

@RiverPlate valjda nece :mrgreen:

inace juce je otkriven spomenik SuperSic-u(ja jos ne mogu da vjerujem da taj covjek nije vise s nama, poslije Rossija moj omiljeni vozac, R.I.P. Marco :( )
slika

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 14 sep 2013, 09:52

Stvarno tuga za Marca :( , evo počeo jutarnji trening za MotoGP, da vidimo danas Yamahe sa novim mjenjačem!Andiamo Vale!
Grbavica naš je Hram!!!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 14 sep 2013, 10:13

Kako tradicija nalaze od 2008. Rossi uvijek predstavi novu kacigu za Misano u subotu 8-)
Valentino Rossi's new Misano helmet is Pink Floyd inspired - carrying the words 'Wish you were here' in memory of his friend Marco Simoncelli
slika
"How I wish, how I wish you were here We're just two lost souls swimming in a fish bowl Year after year, running over the same old ground What have we found? The same old fears. Wish you were here"
slika

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 14 sep 2013, 10:45

Opet ova životinja Marquez prvi na treningu nabijem ga na qrac :D , Lorenzo drugi, Pedrosa treći Vale četvrti!Očekivano ja mislim, vidjećemo kvalifikacije danas kakav će poredak biti!
Grbavica naš je Hram!!!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 15 sep 2013, 14:50

Šta počini Lorenzo ovi Hondama :mrgreen: , od prve krivine prvi pa do kraja, dominantno u njegovom stilu!Sada je razlika 34 boda između njega i Marqueza, nažalost mislim da je gotova borba za titulu, jer je ostalo još pet trka do kraja!Ako Marquez nastavi ovako dobro voziti ide mu zaslužena titula u sezoni u kojoj je novajlija, jer redovno dere i na kvalifikacijama i u samoj trci, te dere klupskog kolegu uvijek depresivnog :mrgreen: Pedrosu!Sljedeća stanica Aragorn u Španiji, tu bi trebalo biti zanimljivo jer su ova trojica Španci!
Grbavica naš je Hram!!!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 15 sep 2013, 15:20

Lorenzo syeba furku danas :mrgreen: (maestralan od 1. do zadnjeg kruga, svaka cast majstore :!: )
Marquez korak blize tituli i kako rece onaj na SK sljedeca pobjeda Marc-a vjerovatno znaci i naslov, a Pedrosa opet presmjesan kao i Rossi :roll:
MotoGP razocarao pomalo, Moto2 i Moto3 su danas bili puno zanimljiviji, barem meni :)

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 15 sep 2013, 20:29

miki_92 je napisao/la:Lorenzo syeba furku danas :mrgreen: (maestralan od 1. do zadnjeg kruga, svaka cast majstore :!: )
Marquez korak blize tituli i kako rece onaj na SK sljedeca pobjeda Marc-a vjerovatno znaci i naslov, a Pedrosa opet presmjesan kao i Rossi :roll:
MotoGP razocarao pomalo, Moto2 i Moto3 su danas bili puno zanimljiviji, barem meni :)
Kako nisu, žao mi onog Japanca pašće lik u tešku depresiju, 4 druga mjesta za redom, i to vodi, dominantan je ali džaba, mada sam u Moto2 za Reddinga ne znam što, a Moto3 cirkus kao i uvijek do zadnje krivine ne znaš ko će pobijediti, mada tu Mexikanac diže titulu ja mislim!Rossija sjeba Jump start Espargara, mogao je možda bolje, mada me iznenadilo da je u drugom dijelu trke bio slab, u dijelu inače u kojem je najjači na stazi, dakle zadnjih 15 krugova!
Grbavica naš je Hram!!!

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 15 sep 2013, 20:59

Pedrosi niko ne može više pomoći, momak je otišao psihički totalno, pitanje je koliko će ga i trpiti u Hondi, žao mi je, najdraži mi vozač ali ništa, Marquez mašina, već u prvoj godini vjerovatno uzima titulu, kakav podvig...

Iduće godine Lorenzo i Marq ima da jedu jedan drugog...
Glory Glory Manchester United

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 15 sep 2013, 21:06

@River ja vise msm da Rossi nije imao ritam nego sto je Aleix uticao na njega, jer je istog obisao na polovini 1. kruga
Lorenzo ih je jednostavno izdominirao sve, tako da nisu imali sanse da ga ugroze
Pedrosa je gotov, zadnju sansu za naslov je prokock'o, pa jbt gdje je onaj Dani iz 250 i 125cc, gdje je ona agresija nestala, ovo sto vozi ne moze se vise nazvati ziheraskom voznjom, ja ovo vise nazivam kukaviclukom :roll:
a sto se tice Moto2 bojim se da se Pol malo prekasno probudio i da Redding "pametnom voznjom" do kraja uzima naslov, a Nakagami je posebna prica, fkt ce lik izludit' :lol: , jer ima ritam, ima brzinu ali jednostavno setup motora unistava njegove gume i to nisu u stanju popraviti citavu sezonu, steta za njega, jedan je od najtalentovanijih vozaca u Moto2 i nadam se da ce u zadnjih 5 utrka barem 1 pobjediti

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 16 sep 2013, 00:56

Vode se neke priče da će Lorenzo u Hondu, ne daj Bože, ne znam ko bi za Yamahu vozio onda, pošto govore da je kraj za Pedrosu i da nemaju strpljenja za njega, Stoner ga izdominirao, sada Marquez,o Lorenzu i ne treba pričati šta mu radi u kraljevsko klasi i ne daj Bože da on pređe u Yamahu poludio bih!Mada mislim da su sve mahalske ipak mislim da će Yamaha dati Lorenzu neki monster ugovor da ga zadrže i grade budućnost oko njega, realno nema boljeg vozača za Yamahu od njega, nadam se i buđenu Rossija sljedeće sezone da tata napadne titulu!
Grbavica naš je Hram!!!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 29 sep 2013, 13:44

Hajmo Yamaha!Andiamo Valeeeeeee
Grbavica naš je Hram!!!

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 29 sep 2013, 13:59

hajmo Dani i ti pokaži da nisi levat ovog sporta :mrgreen:

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 29 sep 2013, 14:13

e ne mogu vjerovat, pa je.beno ne mogu vjerovat, otvoriše pobjedu Lorenzu, niđe veze...

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 29 sep 2013, 14:18

Anon je napisao/la:hajmo Dani i ti pokaži da nisi levat ovog sporta :mrgreen:
izmaleris'o si ga :mrgreen:

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 29 sep 2013, 14:37

miki_92 je napisao/la:
Anon je napisao/la:hajmo Dani i ti pokaži da nisi levat ovog sporta :mrgreen:
izmaleris'o si ga :mrgreen:
kako je samo vozio čudo jedno, krivo mi je jer je Marquez mogao normalno voziti iza njega a Dani bi prešao Lorenza i mogli su se boriti za prve dvije pozicije, ovako Honda ostade bez jednog..

Međutim, opet kad se vidi to je samo njegova greška i ničija drugo, pao je pod pritiskom, još odmah u bolnicu ga odvezoše, ne izgleda dobro...

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 29 sep 2013, 14:46

Marc je nevjerovatan. Sta reci? Titula ce biti vjerovanto njegova.

Odgovori

Natrag na “Auto-moto”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.