BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

FliX
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la FliX » 29 sep 2013, 12:51

@Mozambik
Slazem se, s tim da ovi kartonirani igraci koji budu igrali da se paze novog zutog kartona.
Spisak igraca s kartonom:
- Dzeko
- Ibisevic
- Pjanic
- Madunjanjin
- Lulic
- Stevanovic
- Vranjes
- Begovic

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 sep 2013, 13:00

Ma ko da ce fasovati kartone protiv Lichtensteina, jedino da urade neku glupost ;) .

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 29 sep 2013, 13:02

Goalgetter je napisao/la:Ma ko da ce fasovati kartone protiv Lichtensteina, jedino da urade neku glupost ;) .
fakat, gdje ćeš dobiti žuti karton protiv Liechtensteina :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 29 sep 2013, 13:03

Ljudi,ako ce neko sa podrucja TK ici za Zenicu,a da ima jedno mjesto slobodno,nek se javi u inbox :)
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 sep 2013, 13:08

JTS je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Ma ko da ce fasovati kartone protiv Lichtensteina, jedino da urade neku glupost ;) .
Protiv Lichtensteina nema govora da ce biti zutog.

Ali zato se trebaju cuvati protiv Litvanije, da se ne bi prenosili crveni kartoni na prvenstvo, kao kod Rooneya :mrgreen:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 29 sep 2013, 13:10

ma neka se prenose ba, bitno je otići na SP .. u Litvaniji ne treba ništa štediti, pa ni crveni karton, sve po cijenu odlaska na SP :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 29 sep 2013, 13:11

Goalgetter je napisao/la:
JTS je napisao/la:
Protiv Lichtensteina nema govora da ce biti zutog.

Ali zato se trebaju cuvati protiv Litvanije, da se ne bi prenosili crveni kartoni na prvenstvo, kao kod Rooneya :mrgreen:
ili u baraz :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 sep 2013, 13:12

Papastathopoulos je napisao/la: ili u baraz :mrgreen:
Zasto admin nije uveo cenzuru na tu rijec? :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 sep 2013, 13:43

Sutra spisak a onda ima da se otegne do utakmice, minuta kao dan.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 sep 2013, 13:58

Ne bi trebalo, al opet nikad ne znas. Bolje odigrat jako u prvom, zabit 3 gola, onda izvest Dzeku, Ibisevica i Lulica, hem ce se malo odmorit, hem necemo strahovat zbog neke gluposti. Inace i da pomenemo teoriju zavjere, jel bez toga ne mozemo, ne svidja mi se ovo dolazenje Blattera, kad god nam dodje neki guzonja iz Fife ili Uefe, mi ga sutradan popusimo, da se mene pita, zabranit ulazak u zemlju svima koji nemaju nas pasos i pred Grcku ambasadu postavit agente, za svaki slucaj :lol: :lol:

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 29 sep 2013, 14:00

JTS je napisao/la:ma neka se prenose ba, bitno je otići na SP .. u Litvaniji ne treba ništa štediti, pa ni crveni karton, sve po cijenu odlaska na SP :D

Cuj nek se ode, ne idemo tamo na izlet ko sjeverna koreja.

Slazem se i ja s onim likom treba kombinovan sastav, jer ipak moze se i u toj utakmici dobit karton, a sta znas kakav je sudija, mozda dijeli kartone ko baba bombone.I ako se dobije karton u zadnjoj tekmi ja mislim da se to ne prenosi, jer nije to baraz, baraz je sastavni dio kvalifikacija i za to se ne brisu karton.Sto se onda Rooneya tice on je dobio u zadnjoj tekmi direktan crveni, koji je mogo i vise od 3 utakmice (ako se ne varama) suspenzije kada se gleda start.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 29 sep 2013, 14:22

JTS je napisao/la:
:lol: :lol:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 29 sep 2013, 15:40

Goalgetter je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la: ili u baraz :mrgreen:
Zasto admin nije uveo cenzuru na tu rijec? :mrgreen:
U potpunosti se slazem :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 29 sep 2013, 15:49

U ovim kvalifikacijama gotovo da nismo imali problema s kartonima. K'o nikad prije, rekao bih. Bitnije je da ne bude povreda, ne vjerujem da će momci raditi gluposti protiv nižerazredne reprezentacije (bez uvrede). Na kraju krajeva, Sušić može rotirati i ubaciti neke alternative koje nemaju problema s kartonima, a ove "problematične" odmoriti za Litvaniju.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 sep 2013, 16:27

Mujdza nece biti spreman za dvomec, znaci osudjeni smo na Vrsajevica u obje utakmice. Mislim da je Susicu drago sto ce njegov pulen Vrsajevic biti u udarnoj postavi u historijskim utakmicama, a narodima i narodnostima u BiH i sirom svijeta nek je Bog na pomoci.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 29 sep 2013, 16:30

Biču na beka a Zuku na stopera, kakav Vršajevic? Nije valjda toliko blesav da ga stavi?

Sent from my iPad using Tapatalk - now Free

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 29 sep 2013, 16:35

Mozambik je napisao/la:Mujdza nece biti spreman za dvomec, znaci osudjeni smo na Vrsajevica u obje utakmice. Mislim da je Susicu drago sto ce njegov pulen Vrsajevic biti u udarnoj postavi u historijskim utakmicama, a narodima i narodnostima u BiH i sirom svijeta nek je Bog na pomoci.
Prvo ko kaze da si osudjen na Vrsajevica, a drugo je pa zar se plasis Lihtenstajna i Litvanije???????

Vraca se Zukanovic, Pandza nasao klub, tako da to pljuvanje po Vrsajevicu ne znam cemu vodi, eto ne mozemo dobiti Lihtenstajn kuci, niti Litvaniju na strani jer postoji mogucnost da ce igrati Vrsajevic. Smjesni ste ba, ali bas ste smjesni da niste ni svjesni koliko.

Bicakcic-Pandza-Spahic-Zukanovic i gdje je tvoj problem? Gdje ti je problem da i Vrsajevic igra? Igra u boljem klubu nego sto je to reprezentacija Lihtenstajn i Litvanija .
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

komax
Kontakt:

Post Postao/la komax » 29 sep 2013, 16:42

Avdija igra 100%, jedino ga moze ugroziti Tin Sušić :lol:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 29 sep 2013, 16:43

Mujdza od Francuske nikako da se oporavi, svako malo neka povreda. Imas igraca a nemas ga :D

Slazem se sa Mozambikom da se ovi glavni igraci i koji imaju zuti trebaju odmarat, valjda mozemo sa kombinovanim sastavom dobit Lihtenstain :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 sep 2013, 16:59

emir79 je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Mujdza nece biti spreman za dvomec, znaci osudjeni smo na Vrsajevica u obje utakmice. Mislim da je Susicu drago sto ce njegov pulen Vrsajevic biti u udarnoj postavi u historijskim utakmicama, a narodima i narodnostima u BiH i sirom svijeta nek je Bog na pomoci.
Prvo ko kaze da si osudjen na Vrsajevica, a drugo je pa zar se plasis Lihtenstajna i Litvanije???????

Vraca se Zukanovic, Pandza nasao klub, tako da to pljuvanje po Vrsajevicu ne znam cemu vodi, eto ne mozemo dobiti Lihtenstajn kuci, niti Litvaniju na strani jer postoji mogucnost da ce igrati Vrsajevic. Smjesni ste ba, ali bas ste smjesni da niste ni svjesni koliko.

Bicakcic-Pandza-Spahic-Zukanovic i gdje je tvoj problem? Gdje ti je problem da i Vrsajevic igra? Igra u boljem klubu nego sto je to reprezentacija Lihtenstajn i Litvanija .
Da stvar bude blesavija,puno je standardnih igraca odigralo losije od samog Vrsajevica,ali fakat pojedinci udaraju stereotip do besvjesti.
I da, Lihtenstajn je samo od nas cetvoroduplu porciju vecu dobio,nego sto su dobijali od drugih repki.
Sto se tice zutih,zar ono Pjanic vec nema dva zuta.I koliko u stvari po tim fifinim hepekovima moras imati da bi pauzirao.Dva ili tri?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.