BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
@Mozambik
Slazem se, s tim da ovi kartonirani igraci koji budu igrali da se paze novog zutog kartona.
Spisak igraca s kartonom:
- Dzeko
- Ibisevic
- Pjanic
- Madunjanjin
- Lulic
- Stevanovic
- Vranjes
- Begovic
Slazem se, s tim da ovi kartonirani igraci koji budu igrali da se paze novog zutog kartona.
Spisak igraca s kartonom:
- Dzeko
- Ibisevic
- Pjanic
- Madunjanjin
- Lulic
- Stevanovic
- Vranjes
- Begovic
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma ko da ce fasovati kartone protiv Lichtensteina, jedino da urade neku glupost
.

fakat, gdje ćeš dobiti žuti karton protiv LiechtensteinaGoalgetter je napisao/la:Ma ko da ce fasovati kartone protiv Lichtensteina, jedino da urade neku glupost.

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ljudi,ako ce neko sa podrucja TK ici za Zenicu,a da ima jedno mjesto slobodno,nek se javi u inbox 

" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
- Goalgetter
- Kontakt:
Protiv Lichtensteina nema govora da ce biti zutog.JTS je napisao/la:fakat, gdje ćeš dobiti žuti karton protiv LiechtensteinaGoalgetter je napisao/la:Ma ko da ce fasovati kartone protiv Lichtensteina, jedino da urade neku glupost.
Ali zato se trebaju cuvati protiv Litvanije, da se ne bi prenosili crveni kartoni na prvenstvo, kao kod Rooneya

ma neka se prenose ba, bitno je otići na SP .. u Litvaniji ne treba ništa štediti, pa ni crveni karton, sve po cijenu odlaska na SP 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ili u barazGoalgetter je napisao/la:Protiv Lichtensteina nema govora da ce biti zutog.JTS je napisao/la:fakat, gdje ćeš dobiti žuti karton protiv LiechtensteinaGoalgetter je napisao/la:Ma ko da ce fasovati kartone protiv Lichtensteina, jedino da urade neku glupost.
Ali zato se trebaju cuvati protiv Litvanije, da se ne bi prenosili crveni kartoni na prvenstvo, kao kod Rooneya

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Goalgetter
- Kontakt:
Zasto admin nije uveo cenzuru na tu rijec?Papastathopoulos je napisao/la: ili u baraz

Sutra spisak a onda ima da se otegne do utakmice, minuta kao dan.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ne bi trebalo, al opet nikad ne znas. Bolje odigrat jako u prvom, zabit 3 gola, onda izvest Dzeku, Ibisevica i Lulica, hem ce se malo odmorit, hem necemo strahovat zbog neke gluposti. Inace i da pomenemo teoriju zavjere, jel bez toga ne mozemo, ne svidja mi se ovo dolazenje Blattera, kad god nam dodje neki guzonja iz Fife ili Uefe, mi ga sutradan popusimo, da se mene pita, zabranit ulazak u zemlju svima koji nemaju nas pasos i pred Grcku ambasadu postavit agente, za svaki slucajGoalgetter je napisao/la:Ma ko da ce fasovati kartone protiv Lichtensteina, jedino da urade neku glupost.

- sagitarius
- Kontakt:
JTS je napisao/la:ma neka se prenose ba, bitno je otići na SP .. u Litvaniji ne treba ništa štediti, pa ni crveni karton, sve po cijenu odlaska na SP
Cuj nek se ode, ne idemo tamo na izlet ko sjeverna koreja.
Slazem se i ja s onim likom treba kombinovan sastav, jer ipak moze se i u toj utakmici dobit karton, a sta znas kakav je sudija, mozda dijeli kartone ko baba bombone.I ako se dobije karton u zadnjoj tekmi ja mislim da se to ne prenosi, jer nije to baraz, baraz je sastavni dio kvalifikacija i za to se ne brisu karton.Sto se onda Rooneya tice on je dobio u zadnjoj tekmi direktan crveni, koji je mogo i vise od 3 utakmice (ako se ne varama) suspenzije kada se gleda start.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
JTS je napisao/la:fakat, gdje ćeš dobiti žuti karton protiv LiechtensteinaGoalgetter je napisao/la:Ma ko da ce fasovati kartone protiv Lichtensteina, jedino da urade neku glupost.

-
- Kontakt:
U potpunosti se slazemGoalgetter je napisao/la:Zasto admin nije uveo cenzuru na tu rijec?Papastathopoulos je napisao/la: ili u baraz

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
U ovim kvalifikacijama gotovo da nismo imali problema s kartonima. K'o nikad prije, rekao bih. Bitnije je da ne bude povreda, ne vjerujem da će momci raditi gluposti protiv nižerazredne reprezentacije (bez uvrede). Na kraju krajeva, Sušić može rotirati i ubaciti neke alternative koje nemaju problema s kartonima, a ove "problematične" odmoriti za Litvaniju.
Mujdza nece biti spreman za dvomec, znaci osudjeni smo na Vrsajevica u obje utakmice. Mislim da je Susicu drago sto ce njegov pulen Vrsajevic biti u udarnoj postavi u historijskim utakmicama, a narodima i narodnostima u BiH i sirom svijeta nek je Bog na pomoci.
Biču na beka a Zuku na stopera, kakav Vršajevic? Nije valjda toliko blesav da ga stavi?
Sent from my iPad using Tapatalk - now Free
Sent from my iPad using Tapatalk - now Free
Prvo ko kaze da si osudjen na Vrsajevica, a drugo je pa zar se plasis Lihtenstajna i Litvanije???????Mozambik je napisao/la:Mujdza nece biti spreman za dvomec, znaci osudjeni smo na Vrsajevica u obje utakmice. Mislim da je Susicu drago sto ce njegov pulen Vrsajevic biti u udarnoj postavi u historijskim utakmicama, a narodima i narodnostima u BiH i sirom svijeta nek je Bog na pomoci.
Vraca se Zukanovic, Pandza nasao klub, tako da to pljuvanje po Vrsajevicu ne znam cemu vodi, eto ne mozemo dobiti Lihtenstajn kuci, niti Litvaniju na strani jer postoji mogucnost da ce igrati Vrsajevic. Smjesni ste ba, ali bas ste smjesni da niste ni svjesni koliko.
Bicakcic-Pandza-Spahic-Zukanovic i gdje je tvoj problem? Gdje ti je problem da i Vrsajevic igra? Igra u boljem klubu nego sto je to reprezentacija Lihtenstajn i Litvanija .
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Avdija igra 100%, jedino ga moze ugroziti Tin Sušić 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mujdza od Francuske nikako da se oporavi, svako malo neka povreda. Imas igraca a nemas ga 
Slazem se sa Mozambikom da se ovi glavni igraci i koji imaju zuti trebaju odmarat, valjda mozemo sa kombinovanim sastavom dobit Lihtenstain

Slazem se sa Mozambikom da se ovi glavni igraci i koji imaju zuti trebaju odmarat, valjda mozemo sa kombinovanim sastavom dobit Lihtenstain

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Da stvar bude blesavija,puno je standardnih igraca odigralo losije od samog Vrsajevica,ali fakat pojedinci udaraju stereotip do besvjesti.emir79 je napisao/la:Prvo ko kaze da si osudjen na Vrsajevica, a drugo je pa zar se plasis Lihtenstajna i Litvanije???????Mozambik je napisao/la:Mujdza nece biti spreman za dvomec, znaci osudjeni smo na Vrsajevica u obje utakmice. Mislim da je Susicu drago sto ce njegov pulen Vrsajevic biti u udarnoj postavi u historijskim utakmicama, a narodima i narodnostima u BiH i sirom svijeta nek je Bog na pomoci.
Vraca se Zukanovic, Pandza nasao klub, tako da to pljuvanje po Vrsajevicu ne znam cemu vodi, eto ne mozemo dobiti Lihtenstajn kuci, niti Litvaniju na strani jer postoji mogucnost da ce igrati Vrsajevic. Smjesni ste ba, ali bas ste smjesni da niste ni svjesni koliko.
Bicakcic-Pandza-Spahic-Zukanovic i gdje je tvoj problem? Gdje ti je problem da i Vrsajevic igra? Igra u boljem klubu nego sto je to reprezentacija Lihtenstajn i Litvanija .
I da, Lihtenstajn je samo od nas cetvoroduplu porciju vecu dobio,nego sto su dobijali od drugih repki.
Sto se tice zutih,zar ono Pjanic vec nema dva zuta.I koliko u stvari po tim fifinim hepekovima moras imati da bi pauzirao.Dva ili tri?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.