Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Muharemovic, oba Smajica povrijedjeni, Rahmanovic zbog kartona nece igrati.
Vidovic se vraca makar, Kapic izgleda da moze igrati.
Vidovic se vraca makar, Kapic izgleda da moze igrati.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
OLIMPIC: Hamzić, Merajić, Regoje, Kokot, Odović, Durak, Duljević, Torlak, Vidović, Jusufović, Mujezinović.
VITEZ: Perković, Jurić, Dedić, Šišić, Imamović, Brekalo, Vidović, Mišić, Badrov, Kapetan, Smriko.
VITEZ: Perković, Jurić, Dedić, Šišić, Imamović, Brekalo, Vidović, Mišić, Badrov, Kapetan, Smriko.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- EmirSioux89
- Kontakt:
75 minuta, nista jos
ako ne pobijedimo ima da ih isibam
Ali dobro je ipak toliko drzati 0:0 kad nema Muharemovica, Smajica i Rahmanovica.
Prije smo bili primali u prvim minutama gol i onda pod stresom trazili izjednacenje.

Ali dobro je ipak toliko drzati 0:0 kad nema Muharemovica, Smajica i Rahmanovica.
Prije smo bili primali u prvim minutama gol i onda pod stresom trazili izjednacenje.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- EmirSioux89
- Kontakt:
GOOOOOOL GOL GOL GOLGOLGOLGOLGOLGOLGOL IEJFOWEJOFNHDJFNHAIEJF GOOOOOOL JBT GOOOL!!!!!!
SEMIR KAPIC!!!!!! 1-0!!!! POBIJEDISMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLlLL!!!!
[youtube][/youtube]
SEMIR KAPIC!!!!!! 1-0!!!! POBIJEDISMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLlLL!!!!
[youtube][/youtube]
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Gledao sam Vitez protiv Celika i znao sam da nece biti lako. Dobro su se drzali cijelu utakmicu, ali je Kapic na kraju ipak pogodio. Vazna 3 boda za podizanje samopouzdanja kod igraca. Nekako smo bili splasnuli i nadam se da sada ide opet serija dobrih igara.
Cestitke igracima i strucnom stabu.Vitez je pao na Otoci,ali mi ekipa izgleda totalno toplo-hladno.
U svakoj su utakmici i favoriti i autsajderi.
U svakoj su utakmici i favoriti i autsajderi.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Pred kraj je zagustilo pravo. Torlak nakon kornera glavom sutirao loptu, i dosla do linije gola, ali je izbaci igrac Viteza u zadnju sekundu.
Odovic je mog'o rano dati gol, a i Vitezani su mogli makar jedan postici. 3-1 bi bilo realno, ali nije problem ni 1-0 samo neka je pobijeda nama.
Sad protiv Zelje trebali bi se Muharemovic i Rahmanovic vratiti, a i nadam se da ce se Smajic vratiti.
Jedino me cudi sto Rizvanovic nije igr'o danas, mozda je i bolje ako je osjetio neku ozlijedu pa da se odmori do derbija sa Zeljeznicarem.
Odovic je mog'o rano dati gol, a i Vitezani su mogli makar jedan postici. 3-1 bi bilo realno, ali nije problem ni 1-0 samo neka je pobijeda nama.

Sad protiv Zelje trebali bi se Muharemovic i Rahmanovic vratiti, a i nadam se da ce se Smajic vratiti.
Jedino me cudi sto Rizvanovic nije igr'o danas, mozda je i bolje ako je osjetio neku ozlijedu pa da se odmori do derbija sa Zeljeznicarem.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- invincible1921
- Kontakt:
E stvarno ne znam jel me vise strah da nam vi ne uzmete titulu ili da me vasi navijaci poslije medjusobne tekme negdje ne sacakeaju...smijesan si ba,ko moj jaran koji je za pare iso na vase tekme,a ne bi me cudilo da si i ti isti takav samo za forum zaduzen 

=\_1921_/=
E de mi broj od druga da ga pitam gdje se prijavljuje za to, ovako idem na tekme, a trosim svoje pare.invincible1921 je napisao/la:.smijesan si ba,ko moj jaran koji je za pare iso na vase tekme,a ne bi me cudilo da si i ti isti takav samo za forum zaduzen
- invincible1921
- Kontakt:
Nema brate vise to ,to je bilo prije par godina,al fkt nije suplja kunem ti se eo sestrom svojom njih 7 8 dobijali svake sedmice vako po 50 ako se sjecam dobro da idu na utkamicu i navijaju....suhakrpa je napisao/la:E de mi broj od druga da ga pitam gdje se prijavljuje za to, ovako idem na tekme, a trosim svoje pare.invincible1921 je napisao/la:.smijesan si ba,ko moj jaran koji je za pare iso na vase tekme,a ne bi me cudilo da si i ti isti takav samo za forum zaduzen
=\_1921_/=
invincible1921 je napisao/la: Nema brate vise to ,to je bilo prije par godina,al fkt nije suplja kunem ti se eo sestrom svojom njih 7 8 dobijali svake sedmice vako po 50 ako se sjecam dobro da idu na utkamicu i navijaju....

Jao, trebamo nazvati lokalni cirkus, pobjeg'o im klaun!
Sreca pa si ti tu da nas obavijestis oko svega u vezi tih para, inace mi nebi ni pojma imali da uopste dijele te nakve pare. Steta sto su nestale cim smo pitali!

Toliko si zlonamjeran, ko bi ti vise vjerovao da kazes da imas mater, a kamoli sestru.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jasno i glasno dajem ti svog golfa ako ti ili bilo koji dokazes da im je placano za utakmice do tada odj... za sva vremena.Nadjite bolju furku.
Čestitam pobjedu nogometašima I st.štabu.svejedno je napisao/la:Jasno i glasno dajem ti svog golfa ako ti ili bilo koji dokazes da im je placano za utakmice do tada odj... za sva vremena.Nadjite bolju furku.
- invincible1921
- Kontakt:
nemam ti sta dokzaivat,a isto tako nemam razloga da izmisljam da mi nije jaran da t osvojim ocima nisam gledo vjerovatno ne bi vjorvo ni ja a ti kako hocessvejedno je napisao/la:Jasno i glasno dajem ti svog golfa ako ti ili bilo koji dokazes da im je placano za utakmice do tada odj... za sva vremena.Nadjite bolju furku.
=\_1921_/=
Da vas obradujem, vaš najbolji igrač vas napušta u januaru i ide u veoma dobru ligu za mladog igrača, a za pola godine bi sa tim timom mogo igrati u ligi 5.
DRUG NEBI TI PUNCA
Hvala na obavjesti a poznato mi je da je sve dogovoreno.
Vidjeti cemo,nadati se najboljem.
Vidjeti cemo,nadati se najboljem.
to Dulja odlazi u Njemacku drugu ligu, koji je klub u pitanju...
-
- Kontakt:
Union Berlin? Tu bi mu bilo dobro, poznato je da je Njemacka liga najbolja za razvijanje talenatamrsic07 je napisao/la:to Dulja odlazi u Njemacku drugu ligu, koji je klub u pitanju...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.