Ma 2 poraza u nizu? Ferguson će ih pritisnut tako da im je pobjeda imperativ a u takvim utakmicama United je najjačiWindOfChange je napisao/la:. Upitna je kao i sve ostale . Dakako, upitna je . Protiv Fuhama sam i ja, prije svega očekivala pobjedu Uniteda - najviše što sam mogla pretpostaviti je možda neki remi od 1:1 . Ali, iznenadili su . Kao što i Hull može !Ted Mosby je napisao/la:Zar je upitna pobjeda UnitedaWindOfChange je napisao/la:. United će dobiti Hull, pretpostavljam - ali ne tvrdim ! Solidna igra Hulla u prošloj utakmici, ali očekujem povratak Uniteda , ali i Chelsea-ja . Uz ovakve utakmice - morali bismo .![]()
![]()
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- WindOfChange
- Kontakt:
Zar je upitna pobjeda Uniteda[/quote]
. Upitna je kao i sve ostale . Dakako, upitna je . Protiv Fuhama sam i ja, prije svega očekivala pobjedu Uniteda - najviše što sam mogla pretpostaviti je možda neki remi od 1:1 . Ali, iznenadili su . Kao što i Hull može !
[/quote]
Ma 2 poraza u nizu? Ferguson će ih pritisnut tako da im je pobjeda imperativ a u takvim utakmicama United je najjači[/quote]
. Savršeno je jasno da će Fergi uraditi svoje, al' .. opet postoji - šta ako ?!
. Upitna je kao i sve ostale . Dakako, upitna je . Protiv Fuhama sam i ja, prije svega očekivala pobjedu Uniteda - najviše što sam mogla pretpostaviti je možda neki remi od 1:1 . Ali, iznenadili su . Kao što i Hull može !

Ma 2 poraza u nizu? Ferguson će ih pritisnut tako da im je pobjeda imperativ a u takvim utakmicama United je najjači[/quote]

U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...
. Upitna je kao i sve ostale . Dakako, upitna je . Protiv Fuhama sam i ja, prije svega očekivala pobjedu Uniteda - najviše što sam mogla pretpostaviti je možda neki remi od 1:1 . Ali, iznenadili su . Kao što i Hull može !WindOfChange je napisao/la:Zar je upitna pobjeda Uniteda

Ma znam da postoji, u današnjem nogometu a pogotovo u Premier ligi nikad ne smiješ unaprijed upisati 3 boda ali još jednim kiksom United bi umanjio izglede za obranu trostruke krune
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- WindOfChange
- Kontakt:
[/quote]
Ma znam da postoji, u današnjem nogometu a pogotovo u Premier ligi nikad ne smiješ unaprijed upisati 3 boda ali još jednim kiksom United bi umanjio izglede za obranu trostruke krune[/quote]
. U tome i jeste stvar, Everton iznenađuje, Burnlay, Fulham, West Ham - kao da kad igraju protiv klubova iz velike četvorke dobiju neku snagu koju ne posjeduju kada igraju između sebe . Čudno je to prokletstvo . Pošto će United vjerovatno upisati 3 boda, a Arsenal bi mogao i dobiti kao bumerang sve one pretpostavke u lice .

Ma znam da postoji, u današnjem nogometu a pogotovo u Premier ligi nikad ne smiješ unaprijed upisati 3 boda ali još jednim kiksom United bi umanjio izglede za obranu trostruke krune[/quote]
. U tome i jeste stvar, Everton iznenađuje, Burnlay, Fulham, West Ham - kao da kad igraju protiv klubova iz velike četvorke dobiju neku snagu koju ne posjeduju kada igraju između sebe . Čudno je to prokletstvo . Pošto će United vjerovatno upisati 3 boda, a Arsenal bi mogao i dobiti kao bumerang sve one pretpostavke u lice .

. Savršeno je jasno da će Fergi uraditi svoje, al' .. opet postoji - šta ako ?!WindOfChange je napisao/la:Ma 2 poraza u nizu? Ferguson će ih pritisnut tako da im je pobjeda imperativ a u takvim utakmicama United je najjači

Ma kao što je rekao Ferguson skroz čudna sezona
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- WindOfChange
- Kontakt:
Ma znam da postoji, u današnjem nogometu a pogotovo u Premier ligi nikad ne smiješ unaprijed upisati 3 boda ali još jednim kiksom United bi umanjio izglede za obranu trostruke krune[/quote]Ted Mosby je napisao/la:. Savršeno je jasno da će Fergi uraditi svoje, al' .. opet postoji - šta ako ?!WindOfChange je napisao/la:Ma 2 poraza u nizu? Ferguson će ih pritisnut tako da im je pobjeda imperativ a u takvim utakmicama United je najjači![]()

Ma kao što je rekao Ferguson skroz čudna sezona[/quote]
. Da, veoma !

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ Rafa ne vodi Manchesterma i jedan i drugi su loši mislim žoze i rafa moje skromno mišljenje,al kad bi ad žoze preuzeo manču pa to bi bilo super ionako se sprema otkaz rafi i onda će livpool sljedećih 20 godina vladat pl

- majestic24
- Kontakt:
Berbatov tri mjeseca 'out' zbog ozljede ligamenta...
Svlačionicu Manchester Uniteda poharale su ozljede. Ferdinandu, Vidiću, O'Sheaju, Evansu, Nevilleu i Brownu na kklupi za ozlijeđene pridružio se i bugarski napadač Dimitar Berbatov. Ozljeda ligamenta koljena udaljit će ga s terena na čak tri mjeseca. Na operaciju neće ići odmah, ali je izvjesno da ga čeka dug oporavak. Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson imat će težak posao da obrani naslov prvaka Engleske, a u međuvremenu će u napad 'uskočiti' Michael Owen koji je najčešće u igru ulazio s klupe.
Svlačionicu Manchester Uniteda poharale su ozljede. Ferdinandu, Vidiću, O'Sheaju, Evansu, Nevilleu i Brownu na kklupi za ozlijeđene pridružio se i bugarski napadač Dimitar Berbatov. Ozljeda ligamenta koljena udaljit će ga s terena na čak tri mjeseca. Na operaciju neće ići odmah, ali je izvjesno da ga čeka dug oporavak. Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson imat će težak posao da obrani naslov prvaka Engleske, a u međuvremenu će u napad 'uskočiti' Michael Owen koji je najčešće u igru ulazio s klupe.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- majestic24
- Kontakt:
Ferdinand strepi za nastup u J. Africi zbog ozljede...
Do Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi ima još dugih šest mjeseci, no tako ne misli i branič Manchester Uniteda Rio Ferdinand koji muku muči s ozljedom leđa. Dva mjeseca nakon neugodne ozljede, Ferdinand ne bilježi nikakav pomak. Problema je svjestan i njegov menadžer Sir Alex Ferguson koji ne gubi nadu u brz oporavak.
- Dali smo mu injekciju prije dva tjedna. Nadamo se da će ga bol pustiti - izjavio je Ferguson.
Ferdinandov nastup u Južnoj Africi zasad se ne dovodi u pitanje.
Do Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi ima još dugih šest mjeseci, no tako ne misli i branič Manchester Uniteda Rio Ferdinand koji muku muči s ozljedom leđa. Dva mjeseca nakon neugodne ozljede, Ferdinand ne bilježi nikakav pomak. Problema je svjestan i njegov menadžer Sir Alex Ferguson koji ne gubi nadu u brz oporavak.
- Dali smo mu injekciju prije dva tjedna. Nadamo se da će ga bol pustiti - izjavio je Ferguson.
Ferdinandov nastup u Južnoj Africi zasad se ne dovodi u pitanje.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Trebat će sada u zimskoj stanci dovesti nekoga napadača i barem jednog stopera
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Negdje na ovim portalima sam pročitao da Ferguson neće dovodit nikoga u zimskom prelaznom roku... Izvinite me al pokušat ću nać pa vam pokažem... 
EDIT:
Ferguson-neću nikog dovodit

EDIT:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
dobro i.....to sto on kaze je jedna stvar jer cim man utd je u opcije za kupovinu cijene igraca rastu pa tako da ne mozes uzeti igraca ispod 50miliona mislim da ce biti pojacanja, a i ova trenutna situacija odgovara mladim igracima cak bi podnio zrtvu da ne uzmemo naslov ove godine ako dobijemo par dobrih mladih igraca vec su neki na tom putuGunnerS je napisao/la:Negdje na ovim portalima sam pročitao da Ferguson neće dovodit nikoga u zimskom prelaznom roku... Izvinite me al pokušat ću nać pa vam pokažem...
EDIT:

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
i ništa..info reko ako niste znali...
Hebote, ne možeš ništa reč a da te ne napadaju... svašta...
Hebote, ne možeš ništa reč a da te ne napadaju... svašta...

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Gdje si ovo nasao?majestic24 je napisao/la:Berbatov tri mjeseca 'out' zbog ozljede ligamenta...
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ma sad će Fergie morat nekog dovest, ima puno ozljeda. Ovoliki peh nisam vidio
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
heheh doduse ma info je stara vec nas sa ben arfom povezujuGunnerS je napisao/la:i ništa..info reko ako niste znali...
Hebote, ne možeš ništa reč a da te ne napadaju... svašta...![]()

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Da Silvas back for Hull trip
Rafael and Fabio will be back to boost United's depleted defence against Hull on Sunday, Sir Alex Ferguson confirmed at Thursday's press conference.
Rafael has been sidelined since the home defeat to Besiktas last month with a foot injury, while Fabio returned from the bench at Fulham last week. Both Da Silva twins are set to be thrust into action at the KC Stadium to bolster a threadbare backline.
"We rushed Fabio back a little bit, but given the situation we find ourselves in sometimes you have to do that," admitted the boss. "Rafa's only trained for a few days but he will be involved on Sunday."
Sir Alex also confirmed Wes Brown and Nemanja Vidic should both be available for the home game against Wigan on 30 December, and that the Reds' medical team are working to get one of the centre-backs fit for this weekend.
"We're trying to get one of them fit for Sunday, but we'll have to see," added Sir Alex. "The young boy [Ritchie] De Laet did okay in the last game at Fulham until we lost the first goal.
"The power and the strength of [Bobby] Zamora made things difficult for us and we looked fragile from then on. It's understandable in a way - you can get away with playing midfielders at centre-back once or twice, but it proved to be very difficult for us at Fulham."
The United boss is expecting an equally tough game against an improving Tigers side, saying: "Hull will be encouraged by our injury problems, and I'm sure they'll have a go at us.
Rafael and Fabio will be back to boost United's depleted defence against Hull on Sunday, Sir Alex Ferguson confirmed at Thursday's press conference.
Rafael has been sidelined since the home defeat to Besiktas last month with a foot injury, while Fabio returned from the bench at Fulham last week. Both Da Silva twins are set to be thrust into action at the KC Stadium to bolster a threadbare backline.
"We rushed Fabio back a little bit, but given the situation we find ourselves in sometimes you have to do that," admitted the boss. "Rafa's only trained for a few days but he will be involved on Sunday."
Sir Alex also confirmed Wes Brown and Nemanja Vidic should both be available for the home game against Wigan on 30 December, and that the Reds' medical team are working to get one of the centre-backs fit for this weekend.
"We're trying to get one of them fit for Sunday, but we'll have to see," added Sir Alex. "The young boy [Ritchie] De Laet did okay in the last game at Fulham until we lost the first goal.
"The power and the strength of [Bobby] Zamora made things difficult for us and we looked fragile from then on. It's understandable in a way - you can get away with playing midfielders at centre-back once or twice, but it proved to be very difficult for us at Fulham."
The United boss is expecting an equally tough game against an improving Tigers side, saying: "Hull will be encouraged by our injury problems, and I'm sure they'll have a go at us.
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
evo gledao i na skysportu i na man utd oficijalnoj stranici i nigdje ove informacijeTrasimaco je napisao/la:Gdje si ovo nasao?majestic24 je napisao/la:Berbatov tri mjeseca 'out' zbog ozljede ligamenta...
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Ovo je Sun objavio.CLS je napisao/la:evo gledao i na skysportu i na man utd oficijalnoj stranici i nigdje ove informacije

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
e sad si mi pao u ocima pa zar da tako uglednoj novini poput the sun-a ne vjerujes pa stvarno.....Trasimaco je napisao/la:Ovo je Sun objavio.CLS je napisao/la:evo gledao i na skysportu i na man utd oficijalnoj stranici i nigdje ove informacijeKod njih ti je dva dana zapravo dvije sedmice, dvije sedmice je zapravo dva mjeseca... Ne mogu naci na kompetentim stranicama nista o ovome. Pa prije nekoliko sedmica su objavili da ce Berba biti out na neko vrijeme, a lik je igrao odmah iducu utakmicu. Dok ne bude na Unitedovom siteu ili na Sky ova vijest, nista ne vjerujem.

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.