Mi smo uopce nebitnu mislim navijace kad kritikuju igraca, ali ti mogu reci kad na Grbavicu dode standardni 1.500 sigurno ce ti 1.000 reci da on nema pojma, to nije bezveze. Opet kazem mi smo uopce nebitni, a kakav je on kvalitet otisao je u neki jadan klub i turske 2.lige, toliko o njemu kao igracini !!!invincible1921 je napisao/la:E pa kad je tako zasto ste onda ovdje svi psovali adilovicu a hvalili lazara,i klanjali mu se,kad bi neko nesto reko protiv njega DRZAVNI NEPRIJATLJE POSTANE.Znaci sve je stvar furke:"psuje 50 ljudi adilovicu haj i ja cu da budem in"
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- invincible1921
- Kontakt:
Brate fraer je bio napadac davo je go skoro svaku utakmicu,nafaka ili ne ...ne znan ali pametnom sasvim dosta.Pogledaj ibisevica sve golove sto je dao u karijeri i moja nana ce dat bez problema.
=\_1921_/=
Svako ima svoje misljenje. Da ne bi kvarili dalje raspravu drugima, po meni mi s Hodzicem i Vernesom igramo puno bolje, prave se sanse, daju se golovi, nije troma ofanziva, ali koci nas ta odbrana gdje pod hitno trebamo traziti na polusezoni 2 stopera a ovu dvojicu na klupu ili otjerat.
-
- Kontakt:
Nama BENZEMA da dodje, ako ga ne ide, mi cemo pricati negativno o njemu! Cinjenica je da smo bili na diobi prvog i drugog mjesta redovno dok je Adilovic igrao i zabijao, kakve takve golove. Sada se tacno vidi sta fali ZELJI. Stvaramo sanse, ali golove slabo zabijamo, a i to sto zabijemo je bukvalno ono sto se mora zabiti ili je teze profuliti. Viktoriji smo znali napraviti pritisak, i zabiti neke golove, a patimo se sa premierligaskim ekipama koje bi realno trebali hladno dobijati...Da je Adilovic danas u Zenici bio, dobili bi, da je igrao u Sirokom ne vjerujem da bi izgubili... a o Radniku i prosipanju bodova na Grbavici ne treba trositi rijeci.
- invincible1921
- Kontakt:
Necu rec nista za dns ili za siroki,ali eo desnu ruku dajem da je igro protiv randnika ,A POGOTOVO protiv slavije da bi dobili pa makar 1-0 ,ugoro bi ga on nekako u mrezuPirke_TM87 je napisao/la:Nama BENZEMA da dodje, ako ga ne ide, mi cemo pricati negativno o njemu! Cinjenica je da smo bili na diobi prvog i drugog mjesta redovno dok je Adilovic igrao i zabijao, kakve takve golove. Sada se tacno vidi sta fali ZELJI. Stvaramo sanse, ali golove slabo zabijamo, a i to sto zabijemo je bukvalno ono sto se mora zabiti ili je teze profuliti. Viktoriji smo znali napraviti pritisak, i zabiti neke golove, a patimo se sa premierligaskim ekipama koje bi realno trebali hladno dobijati...Da je Adilovic danas u Zenici bio, dobili bi, da je igrao u Sirokom ne vjerujem da bi izgubili... a o Radniku i prosipanju bodova na Grbavici ne treba trositi rijeci.
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Naravno da bi zabio, u to nisi samo ti ubjedjen, vec mnogi na nasoj tribini! Ali bitno je da je momak "Krampa" a krampa nas je do titule, do kupa vodila svojim golovima. To nisu bili neki golovi, ali je momak znao zabiti. Ovu sezonu treba zrtvovati, izvuci maksimum, bar do evrope doci, sto ne mislim da je nedostizno, ali i ovu djecu isforsirati i stvoriti jaku okosnicu tima za ubuduce!invincible1921 je napisao/la:Necu rec nista za dns ili za siroki,ali eo desnu ruku dajem da je igro protiv randnika ,A POGOTOVO protiv slavije da bi dobili pa makar 1-0 ,ugoro bi ga on nekako u mrezuPirke_TM87 je napisao/la:Nama BENZEMA da dodje, ako ga ne ide, mi cemo pricati negativno o njemu! Cinjenica je da smo bili na diobi prvog i drugog mjesta redovno dok je Adilovic igrao i zabijao, kakve takve golove. Sada se tacno vidi sta fali ZELJI. Stvaramo sanse, ali golove slabo zabijamo, a i to sto zabijemo je bukvalno ono sto se mora zabiti ili je teze profuliti. Viktoriji smo znali napraviti pritisak, i zabiti neke golove, a patimo se sa premierligaskim ekipama koje bi realno trebali hladno dobijati...Da je Adilovic danas u Zenici bio, dobili bi, da je igrao u Sirokom ne vjerujem da bi izgubili... a o Radniku i prosipanju bodova na Grbavici ne treba trositi rijeci.
Da nam nije bilo Kerle mi bi se sa Borcem ganjali za 1. poziciju.
Treba nam stoper, nasi ne trebaju ganjati nekog Safeta. Imas dobrih stopera i u PL, samo da tu konkurenciju pojaca.
Da Kerla vidi da nije siguran u prvom timu, sjetite se kad se borio za mjesto u prvom timu niko ga nije mogao proci ni po zemlji ni po zraku. Jeo je protivnicke igrace.
Sta nam je sa Brkovicem moze li on umjesto Hodzica ?

Treba nam stoper, nasi ne trebaju ganjati nekog Safeta. Imas dobrih stopera i u PL, samo da tu konkurenciju pojaca.
Da Kerla vidi da nije siguran u prvom timu, sjetite se kad se borio za mjesto u prvom timu niko ga nije mogao proci ni po zemlji ni po zraku. Jeo je protivnicke igrace.
Sta nam je sa Brkovicem moze li on umjesto Hodzica ?
NO PYRO NO PARTY
- invincible1921
- Kontakt:
Ma dobro nije jos ni titula izgubljena ne moze borac vako igrat jos dugo.Jos mi cemo igrat dvije kuci zardom u drugom dijelu.Hodzic je znalac nema sta ali realno u nasoj ligi moras prbit dva stopera da bi dao go.Protiv slavije se vidjela njegova nemoc kad neko igra bunker,jednostavno nema snage da se gura i udara,a ni visine da ga glavom uvali.Trpali ga visokim loptama preko 30 centarsuteva nije bio ni blizu nijedne.Nije do njega jbg.A ovo za stopera se sto posto slazem.Ne znam jel jos koji ,ali sto posto njegova krivca za prvi go u mostaru zrinskog,dns prvi go znaci ibzacio ga kajkut ko na terminu ,onda prvi go radnika na grb...
=\_1921_/=
Ovo za titulu si potpuno u pravu, imali smo najteza gostovanja i jos uvjek je sve otvoreno, licno bih volio da barem jednu sezonu u prvom dijelu imamo raspored kao komsije(nije provokacija vec konstatacija na nesto sto se svake godine ponavlja).Oni su u prvih deset kola samo dva puta izasli van grada (Leotar i Velez),bas me interesuje kako bi mi prosli sa takvim rasporedom i da li bi to iskoristili na pravi nacin.invincible1921 je napisao/la:Ma dobro nije jos ni titula izgubljena ne moze borac vako igrat jos dugo.Jos mi cemo igrat dvije kuci zardom u drugom dijelu.Hodzic je znalac nema sta ali realno u nasoj ligi moras prbit dva stopera da bi dao go.Protiv slavije se vidjela njegova nemoc kad neko igra bunker,jednostavno nema snage da se gura i udara,a ni visine da ga glavom uvali.Trpali ga visokim loptama preko 30 centarsuteva nije bio ni blizu nijedne.Nije do njega jbg.A ovo za stopera se sto posto slazem.Ne znam jel jos koji ,ali sto posto njegova krivca za prvi go u mostaru zrinskog,dns prvi go znaci ibzacio ga kajkut ko na terminu ,onda prvi go radnika na grb...
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
nusmir je napisao/la:jel se pravis da si toliko glup ili stvarno jesi ??? koliko godina recimo liverpool nije osvojio nista pa je derbi kada igra sa "velikim klubovima" ! da ne idem dalje jer ima milion primjera........ubij seUrbinato je napisao/la:Meni i dalje nije jasno kako neko utakmicu sa Čelikom može nazivati derbijem. Pa Čelik je jedan prosječan klub bh lige.
Neka me neko ispravi i dokaže argumentovano, te pokaže njihove značajnije rezultate.

- invincible1921
- Kontakt:
ma jedini nas kiks su ove dvije na grb,ovi porazi na gostovanjima su bili pa necu rec ocekivani ali se malo ko mogo zaket u 3 boda,sve ce ovo doc na svoje u drugom dijelu,a i ostale ekipe ce pomalo padat.
=\_1921_/=
- Trequartista
- Kontakt:
Vidan je neki napredak u odnosu na prethodna tri gostovanja, odbrana nam škripi i to je fakat, ali tu se ne može ništa promijeniti kako stvari stoje.
Svidio mi se pristup u drugom poluvremenu jer su igrači fakat odigrali hrabro i bez kompromisa, Dino im je konačno počeo galamiti stalno sa klupe, Stani je mater otišla na pazar nekoliko puta.
Kad se sve sagleda stekne se dojam da smo izgubili dva boda, ali opet kakve su bile okolnosti, igrač manje, gol zaostatka, teško gostovanje, nismo mogli preokrenuti.
Napisao sam ranije, sada slijedi mnogo lakši raspored te očekujem da se uz Božiju pomoć vratimo u vrh, iako sam se lično halalio sa titulom poslije remija na Grbavici protiv Radnika.
Svidio mi se pristup u drugom poluvremenu jer su igrači fakat odigrali hrabro i bez kompromisa, Dino im je konačno počeo galamiti stalno sa klupe, Stani je mater otišla na pazar nekoliko puta.

Kad se sve sagleda stekne se dojam da smo izgubili dva boda, ali opet kakve su bile okolnosti, igrač manje, gol zaostatka, teško gostovanje, nismo mogli preokrenuti.
Napisao sam ranije, sada slijedi mnogo lakši raspored te očekujem da se uz Božiju pomoć vratimo u vrh, iako sam se lično halalio sa titulom poslije remija na Grbavici protiv Radnika.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
-
- Kontakt:
Ostaje žal za bodovima, ali idemo dalje, ovaj crveni Are nas može još više koštati protiv Olimpika ako se budemo ponašali kriminalno u odbrani, pogotovo mislim na Kerlu tu!Ari niko nema ništa da prigovori, momak je tek sad dobio priliku da igra svaku utakmicu od prve minute, i nadavao se golova, do kraje sezone biće prvi strijelac lige sigurno!Samo sabura braćo!Olimpik me brine zato što ima najjaču kontru u ligi sa Duljevićem, Kokotom, i Smajićem, a izgleda da je ovaj zadnji upitan protiv nas!Ako budemo igrali kao ove zadnje dvije tekme pobjede neće doći u pitanje, poslije Olimpika igramo sa levatskim klubovima nakupit će se tu bodova!Danas Tomić najbolji po meni, uz Jamaka!Braća izdominirala na tribinama!Robija
, kažu kriv im BHT1 što smo se mi čuli
, a sve pitari radili realizaciju!

Grbavica naš je Hram!!!
- invincible1921
- Kontakt:
Komentator je ja mislim do 10te minute prico o robijasima kao navijacima isto ko da su ne znam ....tolko o tome da nas bht favorizuje.A i prijasnje tekme ,protivnik zelje nebitno koji zvijezda,leotar je u najmanju ruku mali real.RiverPlate je napisao/la:Ostaje žal za bodovima, ali idemo dalje, ovaj crveni Are nas može još više koštati protiv Olimpika ako se budemo ponašali kriminalno u odbrani, pogotovo mislim na Kerlu tu!Ari niko nema ništa da prigovori, momak je tek sad dobio priliku da igra svaku utakmicu od prve minute, i nadavao se golova, do kraje sezone biće prvi strijelac lige sigurno!Samo sabura braćo!Olimpik me brine zato što ima najjaču kontru u ligi sa Duljevićem, Kokotom, i Smajićem, a izgleda da je ovaj zadnji upitan protiv nas!Ako budemo igrali kao ove zadnje dvije tekme pobjede neće doći u pitanje, poslije Olimpika igramo sa levatskim klubovima nakupit će se tu bodova!Danas Tomić najbolji po meni, uz Jamaka!Braća izdominirala na tribinama!Robija, kažu kriv im BHT1 što smo se mi čuli
, a sve pitari radili realizaciju!
=\_1921_/=
ostaje mi veliki zal nakon ove utakmice danas, precke Hodzica i nevjerovatnog promasaja Selimovica i takodjer nmg da shvatim gresku Skaljicu kod drugog gola kako doda protivnickom igracu loptu. Nije mi zao radi bodova koliko mi je zao radi te psihe neke i kod igraca i kod navijaca jer smo usli bas u tekmu da ih zgazimo nafurani jos sad ide dosta povoljniji raspored ova bi nas tekma bas digla. Sto se tice borca svi cekamo kad ce poceti opadati al Bgm kako koje kolo oni nizu pobjede, ali mora se i spomenuti da nismo ni imali srece u nekim tekmama al nikako, al mislim da se ovo moze stici aBd al i ne ocekujem pretjerano ti titulu pitanje je i mi da li imamo kapacitet za titulu uz sve te povrede koje su nas pratile al eto...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
-
- Kontakt:
Što se tiče titule od mene im je halal ako je neosvoje!Ipak je novi trener na klupi, nema dosta igrača, komplet zadnje linije mi nemamo od prošle godine, izboriti Evropu prvenstveno kroz ligu, to mora biti cilj, te napasti Kup gdje nemamo poraza još od doba Muhameda!Uz povratak potpuno oporavljenog Kvesića na proljće, te Čolića Benjamina, Zolotića, uz naravno dolazak minimum jednog kvalitetnog štopera, ovaj cilj neće doći u pitanje!MrRiccoli je napisao/la:ostaje mi veliki zal nakon ove utakmice danas, precke Hodzica i nevjerovatnog promasaja Selimovica i takodjer nmg da shvatim gresku Skaljicu kod drugog gola kako doda protivnickom igracu loptu. Nije mi zao radi bodova koliko mi je zao radi te psihe neke i kod igraca i kod navijaca jer smo usli bas u tekmu da ih zgazimo nafurani jos sad ide dosta povoljniji raspored ova bi nas tekma bas digla. Sto se tice borca svi cekamo kad ce poceti opadati al Bgm kako koje kolo oni nizu pobjede, ali mora se i spomenuti da nismo ni imali srece u nekim tekmama al nikako, al mislim da se ovo moze stici aBd al i ne ocekujem pretjerano ti titulu pitanje je i mi da li imamo kapacitet za titulu uz sve te povrede koje su nas pratile al eto...
Grbavica naš je Hram!!!
pa to... i onda proci makar to jedno pretkolo u Evropa ligi radi koeficijenta i slijedece sezone ganjati titulu jer bi imali koeficijent 6.500 i 100% bi bili nosioci u drugom pretkolu Lige prvaka, ovako opet pretesko jer nam se mora poklopiti dosta nekih sampiona u drugim zemljama, ove sezone se konsolidovati malo i finansije i to i slijedece sezone napasti titulu upravo radi toga sto bi bili sigurni nositelji u drugom pretkoluRiverPlate je napisao/la:Što se tiče titule od mene im je halal ako je neosvoje!Ipak je novi trener na klupi, nema dosta igrača, komplet zadnje linije mi nemamo od prošle godine, izboriti Evropu prvenstveno kroz ligu, to mora biti cilj, te napasti Kup gdje nemamo poraza još od doba Muhameda!Uz povratak potpuno oporavljenog Kvesića na proljće, te Čolića Benjamina, Zolotića, uz naravno dolazak minimum jednog kvalitetnog štopera, ovaj cilj neće doći u pitanje!MrRiccoli je napisao/la:ostaje mi veliki zal nakon ove utakmice danas, precke Hodzica i nevjerovatnog promasaja Selimovica i takodjer nmg da shvatim gresku Skaljicu kod drugog gola kako doda protivnickom igracu loptu. Nije mi zao radi bodova koliko mi je zao radi te psihe neke i kod igraca i kod navijaca jer smo usli bas u tekmu da ih zgazimo nafurani jos sad ide dosta povoljniji raspored ova bi nas tekma bas digla. Sto se tice borca svi cekamo kad ce poceti opadati al Bgm kako koje kolo oni nizu pobjede, ali mora se i spomenuti da nismo ni imali srece u nekim tekmama al nikako, al mislim da se ovo moze stici aBd al i ne ocekujem pretjerano ti titulu pitanje je i mi da li imamo kapacitet za titulu uz sve te povrede koje su nas pratile al eto...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Mislim da je borba za titulu završila sa posljednjim sudijskim zviždukom danas! Koliko sam bio "optimista" dva kola prije toliko sam sad pesimista poslije odigranig kola. U svemu tome najviše su pomogli oni levati što su zabili hattrick na Koševu kada su kone igrale sa klubom koji je na početku ove sezone trebao da završi svoju dugogaodišnju patnju svojim stečajem! Ne mislim da imaju kvalitetnu ekipu, čak šta više, uvjeran sam da bi kad tad pali jer nisu ni spremni niti imaju ekipu da nastave ovako cijelu sezonu, ali oni će dobiti sve klubove iz RS-a do kraja sezone kao i prije kad su osvajali titule. Jednostavno to je tako! Mi nemamo gdje nadoknaditi tolike bodove niti smo trenutno kvalitetni da nanižemo 12 pobjedao kao one sezone...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
-
- Kontakt:
ne serite, 90% vas pojma nema ni o cemu, svi zelji nekih titula a niko tekme nije vidio ocima.
sa dinom igramo jako lijepo ali imamo manje bodova nego kad nas je AO vodio, ma bice bolje. olimpic ce stradat, steta sto ne igra ara.
sa dinom igramo jako lijepo ali imamo manje bodova nego kad nas je AO vodio, ma bice bolje. olimpic ce stradat, steta sto ne igra ara.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ma nista od titule ove sezone. Borac ce je osvojiti 80 posto a nama domet s ovom ekipom sredina tabele, medutim siguran sam da cemo izboriti evropu. Jedino ako se bas pojacamo na polusezoni pa da cekamo kiks Borca. Danas da smo uzeli 3 boda imali bi velike sanse, steta.
Trenutno korisnika/ca: Proximic, rodjeeni1922, Sarajevskigigant1921 i 51 gost.