Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
^ Svaki cigo svog konja hvali .. Istina je da imate prosjek 22 godine , ali to u vecini slucajeva i nije vazno .. I Chelsea ima prosjek 30 pa ljudi razvaljuju // Igrati najljepsi fudbal je nesto drugo od pobjedjivanja i osvajanja bodova .. Svakome je draze da pobjedjuje nego da neki drugi uzivaju dok ih gledaju kako ,,vezu,,Ma mogu govorit šta god hoče, al kada oni budu imali prosjek igrača 22 godine i igrali poslije Barce, a tu smo negdje i sa Barcom, najljepši fudbal u Europi a i šire,i opet najmanje 3 u ovoj godini bit, pa, do tad bih ih molio da se stišaju
Meni su najgori oni klubovi koji nemaju igru,nemaju dobar prosjek godina i nemaju rezultate...u ovom trenutku vi nemate pravo da nas provocirate i kritizirateOTNYS_YNWA je napisao/la:^ Svaki cigo svog konja hvali .. Istina je da imate prosjek 22 godine , ali to u vecini slucajeva i nije vazno .. I Chelsea ima prosjek 30 pa ljudi razvaljuju // Igrati najljepsi fudbal je nesto drugo od pobjedjivanja i osvajanja bodova .. Svakome je draze da pobjedjuje nego da neki drugi uzivaju dok ih gledaju kako ,,vezu,,Ma mogu govorit šta god hoče, al kada oni budu imali prosjek igrača 22 godine i igrali poslije Barce, a tu smo negdje i sa Barcom, najljepši fudbal u Europi a i šire,i opet najmanje 3 u ovoj godini bit, pa, do tad bih ih molio da se stišaju![]()
Mozda znam vise od tebe..rafaelo je napisao/la:@ Lily..sta ti znash uopste o fudbalu..ishhh bona xD....i svi koji ne vole arsenal slobodno nek ne dolaze na ovaj forum ......Gunner Till I Die
^ I meni su , ja nisam rekao da ih volimMeni su najgori oni klubovi koji nemaju igru,nemaju dobar prosjek godina i nemaju rezultate...u ovom trenutku vi nemate pravo da nas provocirate i kritizirateIpak,sretno protiv Wolverhamptona,drazi ste mi od Chelskia i ManUtd-a,valjda cete se vratiti na vrh,al do tada tisu-misu...
Samo prati Arsenal ove godine, pa ces vidjeti da i timovi koji igraju lijep fudbal mogu osvojit Premier League-uOTNYS_YNWA je napisao/la:^ I meni su , ja nisam rekao da ih volimMeni su najgori oni klubovi koji nemaju igru,nemaju dobar prosjek godina i nemaju rezultate...u ovom trenutku vi nemate pravo da nas provocirate i kritizirateIpak,sretno protiv Wolverhamptona,drazi ste mi od Chelskia i ManUtd-a,valjda cete se vratiti na vrh,al do tada tisu-misu...
Niti vas provociram niti kritiziram .. Sam ti kazem da timovi koji igraju lijep fudbal ne moraju pobjedjivati u utakmicama i osvajati trofeje .. Bicemo , vjeruj mi
![]()
Pa nije se to jednom desiloo...Dešavalo je se to puno puta, pa Arsenal ne igram samo ove godine lijep fudbal.. Šta je sa fenomenalnih 49 utakmica bez izgubljene, sa sezonom od 31 pobjedom i 7 nerješenih tekmi ?! Ima toga, puno punoo...Cesc Fabregas 4 je napisao/la:Samo prati Arsenal ove godine, pa ces vidjeti da i timovi koji igraju lijep fudbal mogu osvojit Premier League-uOTNYS_YNWA je napisao/la:^ I meni su , ja nisam rekao da ih volimMeni su najgori oni klubovi koji nemaju igru,nemaju dobar prosjek godina i nemaju rezultate...u ovom trenutku vi nemate pravo da nas provocirate i kritizirateIpak,sretno protiv Wolverhamptona,drazi ste mi od Chelskia i ManUtd-a,valjda cete se vratiti na vrh,al do tada tisu-misu...
Niti vas provociram niti kritiziram .. Sam ti kazem da timovi koji igraju lijep fudbal ne moraju pobjedjivati u utakmicama i osvajati trofeje .. Bicemo , vjeruj mi
![]()
![]()
^ Naravno da cu pratiti , kao i svaku drugu ekipu u Engleskoj ..Samo prati Arsenal ove godine, pa ces vidjeti da i timovi koji igraju lijep fudbal mogu osvojit Premier League-u![]()
^ Nesto se ne sjecam ovih 49 utakmica bez izgubljene , kada se to desilo ??Pa nije se to jednom desiloo...Dešavalo je se to puno puta, pa Arsenal ne igram samo ove godine lijep fudbal.. Šta je sa fenomenalnih 49 utakmica bez izgubljene, sa sezonom od 31 pobjedom i 7 nerješenih tekmi ?! Ima toga, puno punoo...
Znamo da ce Chelsea osvojiti Premier League-uCesc Fabregas 4 je napisao/la:
Samo prati Arsenal ove godine, pa ces vidjeti da i timovi koji igraju lijep fudbal mogu osvojit![]()
Ja mislim da igraju sa Hull City.. I ja vjerujem da ce izgubiti.. a mozda bude i remi..GunnerS je napisao/la:Hvala, ne mora značit... Ako debili izgube, a vjerujem da hoče, onda smo mi drugi, plus sa utakmicom manje![]()
sezona 2003-2004OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Naravno da cu pratiti , kao i svaku drugu ekipu u Engleskoj ..Samo prati Arsenal ove godine, pa ces vidjeti da i timovi koji igraju lijep fudbal mogu osvojit Premier League-u![]()
^ Nesto se ne sjecam ovih 49 utakmica bez izgubljene , kada se to desilo ??Pa nije se to jednom desiloo...Dešavalo je se to puno puta, pa Arsenal ne igram samo ove godine lijep fudbal.. Šta je sa fenomenalnih 49 utakmica bez izgubljene, sa sezonom od 31 pobjedom i 7 nerješenih tekmi ?! Ima toga, puno punoo...![]()
Veoma orginalno,jel ti drago sto si to napisao?????Saurman je napisao/la:samo Barse moze igrati lijepo i osvajati trofeje..Arsenalu ovo drugo nikako ne ide vec 6 godina..
rafaelo je napisao/la:@ Lily..sta ti znash uopste o fudbalu..ishhh bona xD....i svi koji ne vole arsenal slobodno nek ne dolaze na ovaj forum ......Gunner Till I Die
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.