Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Osman Hadzic![]()

Odron! Onaj osjećaj kada se stidiš dok se drugi provaljuje

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Osman Hadzic![]()
Podsjeca me na rime koje smo mi pisali od 3. do 5. osnovne kad su nas tjerali da pisemo pjesme o BiH.Goalgetter je napisao/la:Al' koje rime samo ''Volimo te srcem iskreno, Bosno i Hercegovino![]()
Kako misliš? Ja bih rekao da si spojio moj i post @TMovca. Ja ne navijam ni za jedne. Ne navijam ni za Čelik, a iz Zenice sam. Jednostavno nemam više živaca da ih trošim na ovu našu banana ligu.HazardEden je napisao/la:i narednih 5-6 postova na ovoj temi objasnio svu filozofiju ZeljeTMovac je napisao/la:
Naravno da bih Grbavica bila idealnija od Koševa (nisam navijač niti jednog od dva kluba, samo da naglasim), ali realno teško će biti nešto od skorijeg renoviranja tog stadiona, a sam stadion je u očajnom stanju, puno gori od Koševa. Jedino da Želju kupi neki stranac, kao što se dogodilo sa Rijekom, a i ta opcija je domena bajke. Treba gledati šta se može osposobiti sa najmanje troškova, a to je trenutno Koševo u Sarajevu, a u državi BP.
Grijesis drug.Radjeni su neke procjene od strane saveza i dosli su do zakljucka da bi jeftinije bilo srusiti i ponovo napraviti Grbavicu (moderniju naravno,koja ispunjava sve UEFA I FIFA kriterije), nego renovirati i nadogradjivati Kosevo.Kosevo jeste uslovnije,ali zbog svog oblika i dimenzija obnova i nadogradnja bi bila skuplja od nove Grbavice.Barem tako kazu strucnjaci.
Nadam se da ce doci vakat kada cemo u citavoj drzavi imati stadione na kojim ce repka moci bez problema igrati svoje tekme.![]()
Ma nakon sto se zarakijasCautinho je napisao/la:Nije losa ova od Osmana,samo sto nije za navijacku,vise je za zarakijat se u gradu
kakav bolan kombinovan,da li si svjestan sta govoris ?Mozambik je napisao/la:Mislim da bi protiv Lihta trebalo izvest kombinovani sastav:
----------------------Begovic
Vrsajevic-----Bicakcic------Spahic----Zukanovic
-------------------- Zahirovic
Pjanic-------------Misimovic-----------Salihovic
---------------Ibisevic-------Dzeko
Salihovic moze zamjeniti Lulica kojem prijeti karton, bolje sprijeciti nego lijeciti. Uvalili su nam nekog anonimnog sudiju, ne mirise mi to na dobro.
Mujdzu ne treba zamarati, on nam treba 100% spreman u Litvaniji, Vrsajevic moze protiv konobara.
Do poluvremena pritisnut, zabit 3 gola, onda izvesti Ibisevica (takodjer kartoni) uvesti Hajrovica.
Izvesti Dzeku (kartoni) ubaciti Viscu. Treca izmjena po potrebi Medunjanin kad se Miske umori ili Stevanovic, a Pjanica u sredinu. Naravno sve pod pretpostavkom da pocnemo maksimalno ozbiljno i angazovano, da im uvalimo 3 do poluvremena, pa da onda odmaramo igrace, i spasavamo ih eventualnih kartona. Moze se desiti da neko namjerno odglumi lakat od Dzeke i onda smo ga popusili, prema tome, maksimalno ozbiljno, al bez puno kontakta od Dzeke i Ibisevica. To je neko moje razmisljanje, nadam se da i selektor nesto slicno ima na umu, pogotovo zbog kartona, nikad ne znas na sta su spremne te neke nizerazredne sudije.
Ti si samo procitao prvu recenicu, vidio rijeci kombinovano i odmah odgovorio, nisi ni gledao sastav, ni obrazlozenje sastava. Da te posjetim da smo protiv Lihta igrali sa jos "gorim" sastavom i zabili im 8 golova, a cak 4 za poluvrijeme. Igrao je i Vrsajevic, pa cak i Sunjic, a usli Svraka, Vrancic i Ibricic. Dakle nije bilo ni Mujdze, ni Medunjanina ni Lulica. Znaci po tebi treba naseg najboljeg beka, koji jos nije oporavljen i spreman ubacit protiv konobara i rizikovat da ga nemamo u utakmici stoljeca 4 dana kasnije. Nase najbolje krilo ubacit i rizikovat karton, iako imas dostojnu zamjenu u vidu Salihovica koji je igrao krilo protiv Lihtenstajna i dva puta asistirao. Svaka cast. I sta ti znaci to nek se svi povrijede, pa nece svijet stat kad pobjedimo Lihtenstajn. Utakmica protiv Litvanije je nasa najveca u historiji, a ja bi vise volio gledat u toj utakmici naseg najboljeg beka, zdravog, svjezeg i spremnog, nego nekog Vrsajevica, i nase najbolje krilo i naseg najboljeg napadaca, nego da grizem nokte protiv Lihtenstajna i molim Boga da neko ne pocne simulirat i da sudija pokaze zuti Lulicu ili Dzeki ili Ibisevicu.mirzatele je napisao/la:kakav bolan kombinovan,da li si svjestan sta govoris ?Mozambik je napisao/la:Mislim da bi protiv Lihta trebalo izvest kombinovani sastav:
----------------------Begovic
Vrsajevic-----Bicakcic------Spahic----Zukanovic
-------------------- Zahirovic
Pjanic-------------Misimovic-----------Salihovic
---------------Ibisevic-------Dzeko
Salihovic moze zamjeniti Lulica kojem prijeti karton, bolje sprijeciti nego lijeciti. Uvalili su nam nekog anonimnog sudiju, ne mirise mi to na dobro.
Mujdzu ne treba zamarati, on nam treba 100% spreman u Litvaniji, Vrsajevic moze protiv konobara.
Do poluvremena pritisnut, zabit 3 gola, onda izvesti Ibisevica (takodjer kartoni) uvesti Hajrovica.
Izvesti Dzeku (kartoni) ubaciti Viscu. Treca izmjena po potrebi Medunjanin kad se Miske umori ili Stevanovic, a Pjanica u sredinu. Naravno sve pod pretpostavkom da pocnemo maksimalno ozbiljno i angazovano, da im uvalimo 3 do poluvremena, pa da onda odmaramo igrace, i spasavamo ih eventualnih kartona. Moze se desiti da neko namjerno odglumi lakat od Dzeke i onda smo ga popusili, prema tome, maksimalno ozbiljno, al bez puno kontakta od Dzeke i Ibisevica. To je neko moje razmisljanje, nadam se da i selektor nesto slicno ima na umu, pogotovo zbog kartona, nikad ne znas na sta su spremne te neke nizerazredne sudije.
izvest najjaci sastav makar se svi povrijedili do poluvremena..kad se povede 3 0 lako je izvest sve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.