BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Alucard
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la Alucard » 27 sep 2013, 23:25

Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]

Osman Hadzic :mrgreen: :lol:
slika

Odron! Onaj osjećaj kada se stidiš dok se drugi provaljuje :| stvarno smo dno dna u pojedinim stvarima! :oops: :lol:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 sep 2013, 23:28

Al' koje rime samo ''Volimo te srcem iskreno, Bosno i Hercegovino :mrgreen: :lol:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 28 sep 2013, 00:19

:lol: :lol: :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 sep 2013, 00:31

I mene nerviraju, treba sastavit jednu harnu pa makar pjevo Osman :mrgreen:
Al nakon 10 piva dobra i ova..

Mada iskreno boli me briga, ima za Bajram da se odvalimo svi redom. :lol:

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 28 sep 2013, 00:38

moze li se ovo kako cenzurirati
Ajvatar

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 sep 2013, 02:09

:D :( :lol: :cry: :oops: :shock: :?: :? :evil: :twisted: :roll:

Ovo su moje reakcije na ovu pjesmu...
Ovo me podsjeca na onu navijacku rukometnu pjesmu koja je na svu srecu samo dan-dva trajala. Nesta je islo u fazno skidamo i kidamo kosulje, dugmadi pucaju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 28 sep 2013, 02:11

Mah, vidilo je se kakvi su ljudi i kako su zahvalni kad su Njemci rekli da nemogu da im dadnu pare, ovi poceli paliti zastave Njemacke po Atini, isto kao da im Njemacka vodi politiku. Iako banke vladaju svijetom i Njemacka je tu umjesana, Grci su sami doveli ekonomiju gdje jeste, lopovi k'o i nasi politicari, tako da ne treba da nas cudi ista od njih.

Nego.....

slika
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 28 sep 2013, 02:34

ovo je pjesma

" onclick="window.open(this.href);return false;

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 sep 2013, 04:56

Goalgetter je napisao/la:Al' koje rime samo ''Volimo te srcem iskreno, Bosno i Hercegovino :mrgreen: :lol:
Podsjeca me na rime koje smo mi pisali od 3. do 5. osnovne kad su nas tjerali da pisemo pjesme o BiH. :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 sep 2013, 06:29

Pjesma je dobra uzimajući u obzir legendarnu "Pucaju dugmad na mojoj košulji". E to je bila sramota.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 28 sep 2013, 10:14

HazardEden je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
Naravno da bih Grbavica bila idealnija od Koševa (nisam navijač niti jednog od dva kluba, samo da naglasim), ali realno teško će biti nešto od skorijeg renoviranja tog stadiona, a sam stadion je u očajnom stanju, puno gori od Koševa. Jedino da Želju kupi neki stranac, kao što se dogodilo sa Rijekom, a i ta opcija je domena bajke. Treba gledati šta se može osposobiti sa najmanje troškova, a to je trenutno Koševo u Sarajevu, a u državi BP.

Grijesis drug.Radjeni su neke procjene od strane saveza i dosli su do zakljucka da bi jeftinije bilo srusiti i ponovo napraviti Grbavicu (moderniju naravno,koja ispunjava sve UEFA I FIFA kriterije), nego renovirati i nadogradjivati Kosevo.Kosevo jeste uslovnije,ali zbog svog oblika i dimenzija obnova i nadogradnja bi bila skuplja od nove Grbavice.Barem tako kazu strucnjaci.

Nadam se da ce doci vakat kada cemo u citavoj drzavi imati stadione na kojim ce repka moci bez problema igrati svoje tekme.
i narednih 5-6 postova na ovoj temi objasnio svu filozofiju Zelje :P :mrgreen:
Kako misliš? Ja bih rekao da si spojio moj i post @TMovca. Ja ne navijam ni za jedne. Ne navijam ni za Čelik, a iz Zenice sam. Jednostavno nemam više živaca da ih trošim na ovu našu banana ligu.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 sep 2013, 10:37

Ma bruka, gora od one ''Ide jesen zemljo moja'' :lol:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 28 sep 2013, 21:46

Mislim da bi protiv Lihta trebalo izvest kombinovani sastav:

----------------------Begovic
Vrsajevic-----Bicakcic------Spahic----Zukanovic
-------------------- Zahirovic
Pjanic-------------Misimovic-----------Salihovic
---------------Ibisevic-------Dzeko

Salihovic moze zamjeniti Lulica kojem prijeti karton, bolje sprijeciti nego lijeciti. Uvalili su nam nekog anonimnog sudiju, ne mirise mi to na dobro.
Mujdzu ne treba zamarati, on nam treba 100% spreman u Litvaniji, Vrsajevic moze protiv konobara.
Do poluvremena pritisnut, zabit 3 gola, onda izvesti Ibisevica (takodjer kartoni) uvesti Hajrovica.
Izvesti Dzeku (kartoni) ubaciti Viscu. Treca izmjena po potrebi Medunjanin kad se Miske umori ili Stevanovic, a Pjanica u sredinu. Naravno sve pod pretpostavkom da pocnemo maksimalno ozbiljno i angazovano, da im uvalimo 3 do poluvremena, pa da onda odmaramo igrace, i spasavamo ih eventualnih kartona. Moze se desiti da neko namjerno odglumi lakat od Dzeke i onda smo ga popusili, prema tome, maksimalno ozbiljno, al bez puno kontakta od Dzeke i Ibisevica. To je neko moje razmisljanje, nadam se da i selektor nesto slicno ima na umu, pogotovo zbog kartona, nikad ne znas na sta su spremne te neke nizerazredne sudije.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 28 sep 2013, 22:50

Nije losa ova od Osmana,samo sto nije za navijacku,vise je za zarakijat se u gradu :mrgreen:
Keep walking.

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 28 sep 2013, 23:03

Mahmutovic je čovjek koji zaslužuje da bar dobije poziv ali ga nece izgleda nikad 'dobiti .Imamo samo dva spica u cijeloj ekipi i ne viidm razlog da poziv ne dobije igrač koji je prvi strijelac češke lige,igra u zivotnoj formi .

http://www.transfermarkt.co.uk/en/ajdin ... 28436.html" onclick="window.open(this.href);return false;
12.9.2009.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 sep 2013, 23:05

Cautinho je napisao/la:Nije losa ova od Osmana,samo sto nije za navijacku,vise je za zarakijat se u gradu :mrgreen:
Ma nakon sto se zarakijas :mrgreen: :lol:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 28 sep 2013, 23:12

Daj ba sta serete sad po Osmanu,kao fol nesto vam mizerno to sto je pjevac narodne muzike. Osman je dobar pjevac, kao da je sve sto iz zabavne dolazi nekakav kvalitet.
Eto zarakijacete uz Frenky-ja i Edu Maajku ili Dubiozu Kolektiv :lol:
Bitno je da Osmo nije turbofolk, jer tekstovi mu nisu glupi,kao kod kolega sa istoka.
Ja svojoj zemlji vazda pjevam "Ja tebe volim, volim ko Boga" :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 28 sep 2013, 23:17

Mozambik je napisao/la:Mislim da bi protiv Lihta trebalo izvest kombinovani sastav:

Salihovic moze zamjeniti Lulica kojem prijeti karton, bolje sprijeciti nego lijeciti. Uvalili su nam nekog anonimnog sudiju, ne mirise mi to na dobro.
Mujdzu ne treba zamarati, on nam treba 100% spreman u Litvaniji, Vrsajevic moze protiv konobara.
Do poluvremena pritisnut, zabit 3 gola, onda izvesti Ibisevica (takodjer kartoni) uvesti Hajrovica.
Izvesti Dzeku (kartoni) ubaciti Viscu. Treca izmjena po potrebi Medunjanin kad se Miske umori ili Stevanovic, a Pjanica u sredinu. Naravno sve pod pretpostavkom da pocnemo maksimalno ozbiljno i angazovano, da im uvalimo 3 do poluvremena, pa da onda odmaramo igrace, i spasavamo ih eventualnih kartona. Moze se desiti da neko namjerno odglumi lakat od Dzeke i onda smo ga popusili, prema tome, maksimalno ozbiljno, al bez puno kontakta od Dzeke i Ibisevica. To je neko moje razmisljanje, nadam se da i selektor nesto slicno ima na umu, pogotovo zbog kartona, nikad ne znas na sta su spremne te neke nizerazredne sudije.
kakav bolan kombinovan,da li si svjestan sta govoris ?
izvest najjaci sastav makar se svi povrijedili do poluvremena..kad se povede 3 0 lako je izvest sve

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 sep 2013, 01:32

mirzatele je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Mislim da bi protiv Lihta trebalo izvest kombinovani sastav:

kakav bolan kombinovan,da li si svjestan sta govoris ?
izvest najjaci sastav makar se svi povrijedili do poluvremena..kad se povede 3 0 lako je izvest sve
Ti si samo procitao prvu recenicu, vidio rijeci kombinovano i odmah odgovorio, nisi ni gledao sastav, ni obrazlozenje sastava. Da te posjetim da smo protiv Lihta igrali sa jos "gorim" sastavom i zabili im 8 golova, a cak 4 za poluvrijeme. Igrao je i Vrsajevic, pa cak i Sunjic, a usli Svraka, Vrancic i Ibricic. Dakle nije bilo ni Mujdze, ni Medunjanina ni Lulica. Znaci po tebi treba naseg najboljeg beka, koji jos nije oporavljen i spreman ubacit protiv konobara i rizikovat da ga nemamo u utakmici stoljeca 4 dana kasnije. Nase najbolje krilo ubacit i rizikovat karton, iako imas dostojnu zamjenu u vidu Salihovica koji je igrao krilo protiv Lihtenstajna i dva puta asistirao. Svaka cast. I sta ti znaci to nek se svi povrijede, pa nece svijet stat kad pobjedimo Lihtenstajn. Utakmica protiv Litvanije je nasa najveca u historiji, a ja bi vise volio gledat u toj utakmici naseg najboljeg beka, zdravog, svjezeg i spremnog, nego nekog Vrsajevica, i nase najbolje krilo i naseg najboljeg napadaca, nego da grizem nokte protiv Lihtenstajna i molim Boga da neko ne pocne simulirat i da sudija pokaze zuti Lulicu ili Dzeki ili Ibisevicu.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.