Pa ja sam i mislio na Wigan...ljubav je napisao/la:Pa ko ce to prekinuti?Cesc Fabregas 4 je napisao/la:Jos je Villa pravo jaka ove godine iz prekida,cak su "mocnom" Chelseau uvalili dva komada iz prekida. Jos su ja mislim dobili i Loserpool,Chelsea i ManUtd.Mora neko i to prekinut...
Ne mozemo ih mi sprijeciti da pobjeduju male klubove.
Mi smo veliki klub, a velike klubve nemaju obicaj pobjedivati.
Mozda ih Wigan spusti na zemlju, ipak su ih oni dobili u prvom kolu.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Re: Arsenal
Question: "Why do you shoot so many Threes?"
Antoine Walker: "Because there are no Fours."
heh..@ljubav skoro svaki tvoj post me nasmije do suza..ljubav je napisao/la:Pa ko ce to prekinuti?Cesc Fabregas 4 je napisao/la:Jos je Villa pravo jaka ove godine iz prekida,cak su "mocnom" Chelseau uvalili dva komada iz prekida. Jos su ja mislim dobili i Loserpool,Chelsea i ManUtd.Mora neko i to prekinut...
Ne mozemo ih mi sprijeciti da pobjeduju male klubove.
Mi smo veliki klub, a velike klubve nemaju obicaj pobjedivati.
Mozda ih Wigan spusti na zemlju, ipak su ih oni dobili u prvom kolu.

Ja shvatam da ti volis i navijas svim srcem za Arsenal, al' mi nije jasno kako ih mozes toliko uzdizati.. Realno gledajuci niste dorasli Man Utd.-u i Chelsea.. Trenutno je njima jedan jako los period al' oporavit ce se..
Arsenal bi to mogao iskoristiti al' mislim ove godine za njih 3 mjesto a mozda im se posreci pa budu 2.

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Evo jos jednog latentnog navijaca Arsenala.
Lily, volimo i mi tebe.
Lily, volimo i mi tebe.

Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Iskreno,ja stvarno ne kontam zasto to mi nismo dorasli Man Utd.-u i Chelsea...Al to je ono konstantno podcjenjivanje od strane navijaca drugih klubova
Al dobro vec sam jednom rekao da smo najbolji kad nas podcjenjuju 
Napadate @ljubav sto govori da je Arsenal najbolji klub i da su Chelsea i ManUtd mali klubovi, a pola vas to isto radi s Arsenalom ccc

Napadate @ljubav sto govori da je Arsenal najbolji klub i da su Chelsea i ManUtd mali klubovi, a pola vas to isto radi s Arsenalom ccc
Ja ne podcjenjujem -ja sam samo realnaCesc Fabregas 4 je napisao/la:Iskreno,ja stvarno ne kontam zasto to mi nismo dorasli Man Utd.-u i Chelsea...Al to je ono konstantno podcjenjivanje od strane navijaca drugih klubovaAl dobro vec sam jednom rekao da smo najbolji kad nas podcjenjuju

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Arsenal jeste veliki klub , kao i Chelsea i ManUTd , Liverpool ,...
Ali jednostavno grijese kada su transferi u pitanju .
Lijepo je to sto ulazu u mladje igrace i sve to stoji , ali ekipa koja ima prosjek godina 22 nije spremna da osvoji titulu . Vama treba jedan iskusan igrac u napadu , obrani i veznoj liniji .
Arsenal ima klasne igrace al zar ne bi bilo bolje da dok je Clichy ozlijedjen dovedu nekog iskusnog lijevog bocnog , u napadu dovesti nekog iskusnijeg napadaca , Henry ili C.Cole ?
Ipak nije potrebno ni trositi novac kao Real Madrid ali ukoliko zelite trofej jednostavno morate uloziti u ekipu da se to ostvari .
Ali jednostavno grijese kada su transferi u pitanju .
Lijepo je to sto ulazu u mladje igrace i sve to stoji , ali ekipa koja ima prosjek godina 22 nije spremna da osvoji titulu . Vama treba jedan iskusan igrac u napadu , obrani i veznoj liniji .
Arsenal ima klasne igrace al zar ne bi bilo bolje da dok je Clichy ozlijedjen dovedu nekog iskusnog lijevog bocnog , u napadu dovesti nekog iskusnijeg napadaca , Henry ili C.Cole ?
Ipak nije potrebno ni trositi novac kao Real Madrid ali ukoliko zelite trofej jednostavno morate uloziti u ekipu da se to ostvari .
- WindOfChange
- Kontakt:
. Ja niti jednog trenutka nisam . Arsenal je veliki, ali volim kad ljudi poštuju ako već ne mogu njegovati moje principe . Ti ćeš meni govoriti kako sam loša, a ja ću tebe ljubiti . - Nema ba toga .Cesc Fabregas 4 je napisao/la:Iskreno,ja stvarno ne kontam zasto to mi nismo dorasli Man Utd.-u i Chelsea...Al to je ono konstantno podcjenjivanje od strane navijaca drugih klubovaAl dobro vec sam jednom rekao da smo najbolji kad nas podcjenjuju
Ako nećeš ravnopravnost, promjeni srce onda !

U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...
Pa da su ravnopravni, odnosili bi se prema njima kao prema ravnopravnim.
Prvaci, prvaci, mi smo prvaci!
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
- WindOfChange
- Kontakt:
. Zato Chelsea nije mogao onda igrati više . Niste bili ravnopravni - pa ste zato i primili ta tri gola . Odgovori mi adekvatno , ti to smatraš srećom ?!ljubav je napisao/la:Pa da su ravnopravni, odnosili bi se prema njima kao prema ravnopravnim.

Vise splet nesretmoh okolnosti.
Protiv Ville:
--------------Almunia----------------
Sagna--Gallas--Vermaelen--Traore
---------------Song-------------------
------Fabregas-----Diaby------------
--Nasri---------------------Arshavin--
-------------Eduardo------------------
ovom pobjedom se lansiramo na sami vrh.
Znaci, biti izuzetno oprezni u prekidima, Diaby se mora vracati, vidite ovdje fali Bendy koji daje
dodatnu fizicku moc u prekidima u svom kaznenom.
Napadati prvenstveno preko bokova jer su im bekovi dosta losi, a i centralni odbrambeni su dosta spori, tako da
bi nasi napadaci trebali iskoristiti svoju agilnost.
Najveca opasnost, pored prekida jesu svakako Young i GA.
Sad, Young se vjerujem nece naigrati pored Sagne, al' bojim se da bi mogao traziti prostora protiv traorea koji
mi nije toliko stabilan kao sagna.
GA?
Ma bit ce njumu stopanje od TV-a.
Come on Arsenal!
Protiv Ville:
Znaci, biti izuzetno oprezni u prekidima, Diaby se mora vracati, vidite ovdje fali Bendy koji daje
Napadati prvenstveno preko bokova jer su im bekovi dosta losi, a i centralni odbrambeni su dosta spori, tako da
Sad, Young se vjerujem nece naigrati pored Sagne, al' bojim se da bi mogao traziti prostora protiv traorea koji
GA?
Come on Arsenal!
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
- WindOfChange
- Kontakt:
. Svako tvoje slovo nosi strah od samoga sebe -.ljubav je napisao/la:Vise splet nesretmoh okolnosti.
Protiv Ville:
GA?
Come on Arsenal!

Wenger: "Ova momčad može dominirati Engleskom i Europom"
Menadžer Arsenala Arsene Wenger je uvjeren kako njegova mlada momčad može postati najbolja na svijetu ukoliko ostane na okupu sljedećih pet godina, te dominirati i u Premier ligi i u Ligi prvaka.
Iako od 2005. godine Arsenal nije osvojio niti jedan trofej, Wenger smatra kako je posao koji je napravio na izgradnji momčadi u posljednje četiri sezone i preseljenje na Emirates stadion označilo najbolji posao otkako je stigao u Arsenal.
"Nadam se da će ova momčad biti na okupu i za pet godina, te da će dominirati Europom i engleskom ligom. Sa 21 ili 22 godine počinjete biti odrastao čovjek. Kada ste mlađi, teško se boriti protiv odraslih, ali kada ste malo stariji onda to možete početi raditi. Ljudi zaboravljaju da je prosječna starost naše momčadi 22 godine. Ono što oni čine je nevjerojatno. Uvjeren sam da imaju potencijal postati najbolja momčad koju sam vodio, a ono što sada rade potvrđuje ono što mislim. Dok niste ništa osvojili, najteže je osvojiti prvi trofej. Jednom kada ste se uvjerili da možete osvojiti trofej, ostalo postaje lakše, jer ste opušteniji. Da biste osvajali najveće trofeje treba vam dobra mješavina opuštenosti i koncentracije. Iskustvo je prepreka. 2007. godine smo bili blizu osvajanja naslova prvaka. Uvjeren sam da to iskustvo možemo iskoristiti kako bismo to promijenili." rekao je Wenger.
Još jedan veliki test ovog napretka stiže u nedjelju, kada Topnike čeka dvoboj protiv Aston Ville, kluba koji Wenger smatra jednim od kandidata za naslov prvaka ove sezone, za koju smatra da je najizjednačenija otkako je on stigao u engleski nogomet. Villa je ove sezone već pobijedila Manchester United, Liverpool i Chelsea, a na ljestvici su iza Arsenala samo na osnovu gol razlike. Njihova je prednost i činjenica da u momčadi nemaju standardnih igrača koji će u siječnju putovati na Afrički Kup Nacija, za razliku od Arsenala i Chelsea.
Dok je Chelsea najviše pogođen odsustvovanjem igrača od klubova koji se bore za naslov prvaka, Arsenal će biti nešto manje oslabljen nego prethodnih sezona, budući da su pred ovu sezonu prodali Emmanuela Adebayora i Kolo Tourea. Ipak, ovog će puta biti bez dvojice igrača, Alexa Songa i Emmanuela Ebouea.
"Radije bih pravio planove bez da svake dvije sezone moram računati na Kup Nacija. Njihov izostanak planiramo pokriti igračima koje već imamo u momčadi. Na sreću, ove sezone imamo samo dvojicu igrača koji idu na turnir. Nekada smo imali puno lošija razdoblja, ali i ovog puta ćemo izgubiti dva kvalitetna igrača."
Wenger dvoji i oko toga koliko će se dugo posljedice odlaska na Kup Nacija osjećati nakon povratka igrača iz Afrike krajem siječnja.
"U nekim situacijama igrač se vraćaju pogođeni negativnim iskustvom. Nekada se vrate jako umorni, što ovisi o klimi i broju odigranih utakmica. Nije nužno da se ti efekti osjećaju samo kratko, nekada to ima posljedice do kraja sezone."
S obzirom da je Song na odlasku u Afriku, a Cesc Fabregas upitan za nedjeljnu utakmicu, priliku će dobiti Abou Diaby. Wenger francuskog internacionalca smatra ofanzivnim veznim igračem, dok je Diaby izjavio kako bi se volio okušati u ulozi centralnog napadača, u izostanku Robina van Persiea.
"Mislim da bih uživao u ulozi napadača. Igrao sam kao napadač u mlađim kategorijama, nekoliko puta čak i kao centarfor, i nisam bio loš. Ipak, većinu vremena sam igrao iza napadača. Što sam stariji, to igram više povučeno. Istina je da je Robin ozlijeđen i da je on vrlo važan igrač za našu momčad, ali i dalje imamo nekoliko jako dobrih igrača koji ga mogu zamijeniti." rekao je Diaby.
Menadžer Arsenala Arsene Wenger je uvjeren kako njegova mlada momčad može postati najbolja na svijetu ukoliko ostane na okupu sljedećih pet godina, te dominirati i u Premier ligi i u Ligi prvaka.
Iako od 2005. godine Arsenal nije osvojio niti jedan trofej, Wenger smatra kako je posao koji je napravio na izgradnji momčadi u posljednje četiri sezone i preseljenje na Emirates stadion označilo najbolji posao otkako je stigao u Arsenal.
"Nadam se da će ova momčad biti na okupu i za pet godina, te da će dominirati Europom i engleskom ligom. Sa 21 ili 22 godine počinjete biti odrastao čovjek. Kada ste mlađi, teško se boriti protiv odraslih, ali kada ste malo stariji onda to možete početi raditi. Ljudi zaboravljaju da je prosječna starost naše momčadi 22 godine. Ono što oni čine je nevjerojatno. Uvjeren sam da imaju potencijal postati najbolja momčad koju sam vodio, a ono što sada rade potvrđuje ono što mislim. Dok niste ništa osvojili, najteže je osvojiti prvi trofej. Jednom kada ste se uvjerili da možete osvojiti trofej, ostalo postaje lakše, jer ste opušteniji. Da biste osvajali najveće trofeje treba vam dobra mješavina opuštenosti i koncentracije. Iskustvo je prepreka. 2007. godine smo bili blizu osvajanja naslova prvaka. Uvjeren sam da to iskustvo možemo iskoristiti kako bismo to promijenili." rekao je Wenger.
Još jedan veliki test ovog napretka stiže u nedjelju, kada Topnike čeka dvoboj protiv Aston Ville, kluba koji Wenger smatra jednim od kandidata za naslov prvaka ove sezone, za koju smatra da je najizjednačenija otkako je on stigao u engleski nogomet. Villa je ove sezone već pobijedila Manchester United, Liverpool i Chelsea, a na ljestvici su iza Arsenala samo na osnovu gol razlike. Njihova je prednost i činjenica da u momčadi nemaju standardnih igrača koji će u siječnju putovati na Afrički Kup Nacija, za razliku od Arsenala i Chelsea.
Dok je Chelsea najviše pogođen odsustvovanjem igrača od klubova koji se bore za naslov prvaka, Arsenal će biti nešto manje oslabljen nego prethodnih sezona, budući da su pred ovu sezonu prodali Emmanuela Adebayora i Kolo Tourea. Ipak, ovog će puta biti bez dvojice igrača, Alexa Songa i Emmanuela Ebouea.
"Radije bih pravio planove bez da svake dvije sezone moram računati na Kup Nacija. Njihov izostanak planiramo pokriti igračima koje već imamo u momčadi. Na sreću, ove sezone imamo samo dvojicu igrača koji idu na turnir. Nekada smo imali puno lošija razdoblja, ali i ovog puta ćemo izgubiti dva kvalitetna igrača."
Wenger dvoji i oko toga koliko će se dugo posljedice odlaska na Kup Nacija osjećati nakon povratka igrača iz Afrike krajem siječnja.
"U nekim situacijama igrač se vraćaju pogođeni negativnim iskustvom. Nekada se vrate jako umorni, što ovisi o klimi i broju odigranih utakmica. Nije nužno da se ti efekti osjećaju samo kratko, nekada to ima posljedice do kraja sezone."
S obzirom da je Song na odlasku u Afriku, a Cesc Fabregas upitan za nedjeljnu utakmicu, priliku će dobiti Abou Diaby. Wenger francuskog internacionalca smatra ofanzivnim veznim igračem, dok je Diaby izjavio kako bi se volio okušati u ulozi centralnog napadača, u izostanku Robina van Persiea.
"Mislim da bih uživao u ulozi napadača. Igrao sam kao napadač u mlađim kategorijama, nekoliko puta čak i kao centarfor, i nisam bio loš. Ipak, većinu vremena sam igrao iza napadača. Što sam stariji, to igram više povučeno. Istina je da je Robin ozlijeđen i da je on vrlo važan igrač za našu momčad, ali i dalje imamo nekoliko jako dobrih igrača koji ga mogu zamijeniti." rekao je Diaby.
FK Pjetlovi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ Slazem se , u potpunosti. Svako tvoje slovo nosi strah od samoga sebe -.

teško će bit al kako smo pobjedili Liverpool, možemo i Vill-u... Znači, mi imamo kolektiv jak, imamo jake pojedince, mislim da pobjeda je realna i nadam se ostvariva...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- jalehordas
- Kontakt:
jeli neko zna imali sta od te kupovine Dzeke ili nema
govori se da bi mogao doci i Huntelar
iskreno ja bi prije volio vidjeti Dzeku u nasem dresu
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
Ako navijaš malo duže od 2-3 godine za Arsenal, onda ćeš znati da se kod Wengera nikad ne zna ko će da dovede... Džeko ili Huntelaar ili neko treći-četvrti to je uvjek nepoznato... Iskreno, volio bih da Džeko dođe, al nešto sam pesimističan što se tiče njegovih dobrih partija u EPL-u... Huntelaar je po meni bolja opcija, igrač več ima kvalitete igranja za velike klubove i protiv velikih klubova... Dok, tu se još spominju Chamack, Van Nisterlooy itd itd... Mah, vidjet ćemo, sigurno je da će se neko kupit... Jer Wenger ima lovu, samo se sada upalilo njegovo oko za talente 

- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Ma najvjerovatnije nece nijedan od te dvojice doci.Wenger nece garant dati onolke pare za Dzeku, a KJH nema teorije da dode to su samo medijska nagadanja. Ja mislim da bi najrealnija kupovina bila ili Chamakh ili Carlton Cole od ovih sto se spominju u medijima. Ja bi iskreno volio Cole-a, ali veoma je vjerovatno da ce AW dovest nekog ko se uopce ne spominje kao moguce pojacanjejalehordas je napisao/la:jeli neko zna imali sta od te kupovine Dzeke ili nema

@ Lily..sta ti znash uopste o fudbalu..ishhh bona xD....i svi koji ne vole arsenal slobodno nek ne dolaze na ovaj forum ......Gunner Till I Die
Victory Through Harmony by Herbert Chapmann
FUCKING HATE SPURSSSSSSSSSS
FUCKING HATE SPURSSSSSSSSSS
Neka, nemoj tako... Neka Lily ovdje, neka i Wind of Change.. Pošto su oni ljepši pol, možda skontaju, da je bolje navijat za bolje, ljepše momke iz sjevernog Londona

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.