Svaka čast i na ovome

malo  ipak  skuliramo  se i  pustimo  i  uvažavamo  ljude.
 malo  ipak  skuliramo  se i  pustimo  i  uvažavamo  ljude.Svaka čast majstore na ovome postu, respectloptica je napisao/la:Ima ovdje malo previše ljudi koji su svakom loncu poklopac,citiranje,chata ništa s vezom.Kad pratiš forum nam gubi ljepotu,smisao,nema diskusije normalne,provokacije,klanovi.
Ajmo malo rešpekta,malo ipak skuliramo se i pustimo i uvažavamo ljude.
Komentara tipa nivo dječijeg vrtića odavno sam pisao da je nepotrebno.Kvarimo teme ,rasprave.
Pozz. ;)samo dobra namjera.

pa  mislimo da  smo  IN i  ono  rekla  kazala,šuplje priče,a  i  dob  forumaša  je  tu problem.Bit  će  bolje.Netreba se živcirat,nije  vrijedno.
   pa  mislimo da  smo  IN i  ono  rekla  kazala,šuplje priče,a  i  dob  forumaša  je  tu problem.Bit  će  bolje.Netreba se živcirat,nije  vrijedno. 
a Skoric,Beganovic,Dautbegovic ?horde zla 87 je napisao/la:ljudi jedan od najboljih novinara je a.jelic samo se on brine za nasu ligu i pise o njoj

ma necemo se svadjat..nego samo kazem da svi prate nasu ligu ...isto tako i Dzeku i Wolfsburghorde zla 87 je napisao/la:ma dobro haj ba necemo se svadjat meni se ovaj jelic svidja jer sam po nekim njegovim clancima vidio da je navijac sarajeva ili mi se cini

A da ja otvorim odmah ?admin je napisao/la:može ako se pokaže da je tema "Premier League" pretjesna za fanove Evertona.

admin je napisao/la:neće biti prva koja je obrisana.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.