KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- storm_raider
- Kontakt:
Re: KK Bosna
Kolasinac je inace zadnjih par dana trenirao sa ekipom Novo Sarajevo.
I Bajramovic trenira s N Sarajevom, cisto da ostane u formi.
I Bajramovic trenira s N Sarajevom, cisto da ostane u formi.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ajd napokon,izgleda da je bivsi igrac Real Madrida,Partizana i Buducnosti,ipak najvece pojacanje Bosne u ovoj sezoni! napokon @neno i od tebe neka pozitivna informacija:)neno#4 je napisao/la:odgodjen strajk.........Kolasinac po prvi put nocas na treningu....
covjek koji je bio u pregovorima sa realom pa onda zavrsio u ukrajinibosnas_ je napisao/la:Ajd napokon,izgleda da je bivsi igrac Real Madrida,Partizana i Buducnosti,ipak najvece pojacanje Bosne u ovoj sezoni! napokon @neno i od tebe neka pozitivna informacija:)neno#4 je napisao/la:odgodjen strajk.........Kolasinac po prvi put nocas na treningu....

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno znas li moguce pojacanje na 3-4 posto ti najvise znas po meni
[quote="muamer_15"]neno znas li moguce pojacanje na 3-4 posto ti najvise znas po meni[/quo
ma kakva pojacanja, ako opstanemo kao ekipa bit ce dobro........jer pravi je haos......kako cujem mogao bi da bude kolaps st se tice igraca koji napustaju klub

ma kakva pojacanja, ako opstanemo kao ekipa bit ce dobro........jer pravi je haos......kako cujem mogao bi da bude kolaps st se tice igraca koji napustaju klub

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Svi su nam okrenuli ledja,nazalost!.. grad,kanton,opstina.. niko ne pomaze,gradske strukture nisu u stanju dvoranu za treniranje platiti,ostalo je suvisno pricati! Igracima svaka cast,nadam se da niko od njih nece otici,jer je i prije ove krize,proslih godina plata u Bosni kasnila,i uvijek su na kraju dobili zaradjeno! ali ovdje je problem u necemu drugom,bh telekom potpisao ugovor o sponzorstvu,ali neda pare..to samo moze u nas! Nadam se da cemo opstati i izaci iz svega ovoga jaci!..
pustite ga on uvijek ovako negativne vibre sirineno#4 je napisao/la:muamer_15 je napisao/la:neno znas li moguce pojacanje na 3-4 posto ti najvise znas po meni[/quo
ma kakva pojacanja, ako opstanemo kao ekipa bit ce dobro........jer pravi je haos......kako cujem mogao bi da bude kolaps st se tice igraca koji napustaju klub![]()
![]()
![]()

You are someone else I am still right here
Dino Konakovic ima neka konkretna rijesenja..http://www.****.com/bs/index.php?opt ... t&Itemid=6....da se hoce vratiti stara garada 

Ma i Dino je isti lopov ko i ovi ostali, jebla ga njegova rjesenja. Od Bosninih para je fax zavrsio za 10 dana.bendjani je napisao/la:Dino Konakovic ima neka konkretna rijesenja..http://www.****.com/bs/index.php?opt ... t&Itemid=6....da se hoce vratiti stara garada
Jedino pozitivno kod njega je bilo sto je "kupovo" sudije, pa nam se nije desavalo da nas jeebu u sred Sarajeva ko ove godine
Hahaha sad ovaj daje savjete kako se izvuci iz govana koja je između ostalih i on ostavio za sobombendjani je napisao/la:Dino Konakovic ima neka konkretna rijesenja..http://www.****.com/bs/index.php?opt ... t&Itemid=6....da se hoce vratiti stara garada

hocemo rusmira halilovica za predsjednika kk bosna moze li se to ostvariti 

za trenera mladih kategorija i skauta mladih igracamuamer_15 je napisao/la:hocemo rusmira halilovica za predsjednika kk bosna moze li se to ostvariti
za drugo ne jer nema nikakvog iskustva
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
- Kontakt:
Jel se ti to zajebavas ili ozbiljno mislis??????????????? Ima vise iskustva u kosarci nego kompletna uprava Bosne kad se skupe svi na kamari a to isto vrijedi i za trenerski posao.nerminh74 je napisao/la:za trenera mladih kategorija i skauta mladih igracamuamer_15 je napisao/la:hocemo rusmira halilovica za predsjednika kk bosna moze li se to ostvariti
Kakvog ba crnog iskustva ima u vođenju finansija ekipe, pronalazenju sponzora itd.samo naprijed je napisao/la:Jel se ti to zajebavas ili ozbiljno mislis??????????????? Ima vise iskustva u kosarci nego kompletna uprava Bosne kad se skupe svi na kamari a to isto vrijedi i za trenerski posao.nerminh74 je napisao/la:za trenera mladih kategorija i skauta mladih igracamuamer_15 je napisao/la:hocemo rusmira halilovica za predsjednika kk bosna moze li se to ostvariti

Slažem se u potpunosti. Za vođenje kluba je potrebno mogo više od košarkaškog znanja.Čovjek mora znati praviti pare da bi bio uspješan direktor!
ne zajebajem sesamo naprijed je napisao/la:Jel se ti to zajebavas ili ozbiljno mislis??????????????? Ima vise iskustva u kosarci nego kompletna uprava Bosne kad se skupe svi na kamari a to isto vrijedi i za trenerski posao.nerminh74 je napisao/la:za trenera mladih kategorija i skauta mladih igracamuamer_15 je napisao/la:hocemo rusmira halilovica za predsjednika kk bosna moze li se to ostvariti
znam sta je on u stanju, ali bi ga ja licno zadrzao na kosarci, ali operativni dio bi dao nekom drugom, npr. muzurovicu mladzem
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
interesantan intervju Halilovica u staroj "Azri"....
upravo je rekao i sta sam ja davnih dana pisao: Konakovic i klapa grabori KKBosne.....
Nermine, neka njega ko predsjednika, treba njemu malo autoriteta da bi svoje planove i sprovodio, dzaba njemu omladinska skola, kad se talenti onda prodaju cim prije za male pare, il onesposobe u prvom timu....
upravo je rekao i sta sam ja davnih dana pisao: Konakovic i klapa grabori KKBosne.....
Nermine, neka njega ko predsjednika, treba njemu malo autoriteta da bi svoje planove i sprovodio, dzaba njemu omladinska skola, kad se talenti onda prodaju cim prije za male pare, il onesposobe u prvom timu....
evo čitam i milan milošević dolazi kod vas.....mislim nije mi jasno ovo nikako, igrači koji su tu već, štrajkaju, neće trenirati, jer plaće nema, a klub dovodi nove igrače
pa ko tu koga g u z. i
ali dobro, aj ostavit ću se te financijske situacije, gledajući sada mogući sastav bosne, brrrr...mogu reći samo da je napokon dobar sastav, a ne kao prije početka sezone kada su me neno i ekipa pokušavali ubijediti da su ćešković vučurović itd dobri igrači i dobra ekipa
prva petorka: jovanović, šehović, milošević, hajrić i rakočević, a vam na klupi još đurasović, sarajlija, bajić, copeland, i još kad se priključi ivanović, stvarno respektabilno, ali opet oklen financije za ovo.....
ali opet će vas mason sve sam dobit u borbi za prvo mjesto u BiH

ali dobro, aj ostavit ću se te financijske situacije, gledajući sada mogući sastav bosne, brrrr...mogu reći samo da je napokon dobar sastav, a ne kao prije početka sezone kada su me neno i ekipa pokušavali ubijediti da su ćešković vučurović itd dobri igrači i dobra ekipa

prva petorka: jovanović, šehović, milošević, hajrić i rakočević, a vam na klupi još đurasović, sarajlija, bajić, copeland, i još kad se priključi ivanović, stvarno respektabilno, ali opet oklen financije za ovo.....

da se mozda ne sjecas lansa williamsa, decka sa brojem 52košarkaš je napisao/la:evo čitam i milan milošević dolazi kod vas.....mislim nije mi jasno ovo nikako, igrači koji su tu već, štrajkaju, neće trenirati, jer plaće nema, a klub dovodi nove igračepa ko tu koga g u z. i
![]()
ali dobro, aj ostavit ću se te financijske situacije, gledajući sada mogući sastav bosne, brrrr...mogu reći samo da je napokon dobar sastav, a ne kao prije početka sezone kada su me neno i ekipa pokušavali ubijediti da su ćešković vučurović itd dobri igrači i dobra ekipa![]()

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.